Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cainii rosii din Cluj
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
cateaua rosie
Sper din tot sufletul sa nu o mai luam de la CFR! M-am saturat sa plec de pe Gruia maraind ca un caine cu purici! HAITA_DINAMO.gif
Clau_Goool
Nu se stie inca unde se cazeaza Dinamo la Cluj sau cand ajunge ?!?
COSMIN C
Hotel Athos zice pe site-ul oficial. Maine seara ajung la Cluj.
Clau_Goool
Poate le fac o vizita la hotel. Cine stie poate ma trag in chip cu playboy-ul de Floshtina... crazy.gif
COSMIN C
Sa iei si pentru Miruna un autograf. Eventual pe eticheta de la o sticla de palinca. bag.gif
Clau_Goool
Oare care e jucatorul ei preferat ca asta nu stiu... ? bag.gif
Sa fie tot playboy-ul de Floshtina ?!? Sau ea ii prefera pe astia mai blonzi gen Bambi Boy Kiki Riki Miki Niki Mitea ?!?
Mirunik
QUOTE(Clau_Goool @ 15 Oct 2008, 12:08) *
Poate le fac o vizita la hotel. Cine stie poate ma trag in chip cu playboy-ul de Floshtina... crazy.gif

Schimb posterul? doglaugh.gif

QUOTE(COSMIN C @ 15 Oct 2008, 12:24) *
Sa iei si pentru Miruna un autograf. Eventual pe eticheta de la o sticla de palinca. bag.gif

Eventual direct pe poza... Oare are scula de-aia ( scuzati exprimarea) , cum ii zice? Polaroid.

QUOTE(Clau_Goool @ 15 Oct 2008, 13:03) *
Oare care e jucatorul ei preferat ca asta nu stiu... ? bag.gif
Sa fie tot playboy-ul de Floshtina ?!? Sau ea ii prefera pe astia mai blonzi gen Bambi Boy Kiki Riki Miki Niki Mitea ?!?

Rares, mai stii ca nu sint fana infocata Bostina?! taunt2.gif
Ai timp sa te lamuresti...
Ashtray
Intrebare pt rew, sau care mai stie : Biletele pentru oaspeti se si vind la casa aia speciala sau se impart doar de catre liderii galeriei?
Mirunik
Clau_goool zicea ca-s si la casa aia bilete.

P.S. Deci din Sibiu chiar nici unul nu mai vine? bigcry.gif
ionut_red
nu stiti unde si cand e dinamomobilu' in cj ?????!?
Clau_Goool
QUOTE(Ashtray @ 15 Oct 2008, 14:54) *
Intrebare pt rew, sau care mai stie : Biletele pentru oaspeti se si vind la casa aia speciala sau se impart doar de catre liderii galeriei?

Acestea ar trebui sa se poata achizitiona si de la casa de bilete care e pusa special pentru oaspeti chiar
si in ziua meciului...
djmihaitza
QUOTE(ionut_red @ 15 Oct 2008, 18:51) *
nu stiti unde si cand e dinamomobilu' in cj ?????!?

Magazinul de prezentare, pe patru roti, al lui Dinamo va ajunge joi, la ora 12.00, la Cluj! "Dinamobilul" va ramane pe toata durata deplasarii la Cluj in fata hotelului "Athos", unde echipa lui Mircea Rednic va ramane peste noapte pentru derby-ul cu CFR Cluj.

Programul "Dinamobilului"

Joi, Cluj, Hotel Athos, intre orele 12.00 si 20.00
Vineri, Cluj, Hotel Athos, intre orele 10.00 si 16.00

(fcdinamo.ro)
Nexus
merge cineva diseara la hotel athos?:D
ionut_red
ms de informație :)) HAITA_DINAMO.gif
Ashtray
QUOTE(Clau_Goool @ 15 Oct 2008, 22:33) *
Acestea ar trebui sa se poata achizitiona si de la casa de bilete care e pusa special pentru oaspeti chiar
si in ziua meciului...

Da, pina acum asa era. Dar am inteles de la care au fost ca acea casa de bilete nu mai exista, si ca biletele o sa fie impartite de liderii de galerie...
Clau_Goool
Tu sa te prezinti acolo la intrare la oaspeti mai repede si vezi daca se vand bilete sau se impart...
Nexus
din cate se pare de la ora 14:00 se pun in vanzare biletele pt oaspeti la intersectia 7 strazi
POOL
Dada. Am fost si eu azi dimineata. De la 8 jumate stateam la casa si ne-a zis aia de la bilete ca la 2 se dau pentru oaspeti in intersectia 7 strazi.
Ashtray
Ce păstîrnacul meu e cu biletele? Nu te lasa sa cumperi decit daca nu ai buletin de Cluj???
POOL
Da. Cei cu buletin de Cluj nu pot cumpara bilet in peluza lui Dinamo. Iar ceilalti nu pot cumpara decat cate un bilet.
cateaua rosie
complaining.gif Eu am bilet la peluza 1...sotul meu a facut rost de 2 bilete. Sunt ffffffoarte revoltata pentru josnicia aia cu buletinul! Mai fratilor eu tot imi iau fularul cu DINAMO, apoi daca ma ciomageste cineva, sariti gardul! ultras.gif
POOL
Au fost multi care erau de prin cluj, gherla, dej care si-au sunat prieteni sau colegi de an, care sunt din afara judetului pentru a le lua bilete. Puteai si tu sa faci la fel. doglaugh.gif
cateaua rosie
Imi pare rau, dar eu am absolvit facultatea acum 12 ani... doglaugh.gif Oricum nu mi s-a intamplat nimic...putin a lipsit sa fiu scuipata de un "suporter dinamovist", desi aveam fularul cu DINAMO la gat. Am stat chiar langa gard... ultras.gif
POOL
Mda. Au fost cativa care au aruncat cu brichete, scuipat, a fost chiar si o torta aruncata in partea cheferista, insa majoritatea au fost de la U, care au facut scandal.
cateaua rosie
Banuiam ca in partea aceea stateau cei de la U Cluj... lightning.gif Oricum imi pare rau ca nu au reusit baietii sa castige. De 4 ani ma tot duc pe stadionul CFR cu speranta in suflet si...nimic..deocamdata. Totusi, IUBESC FARA REGRETE DINAMO!!!!!!!!!! ultras.gif
cainele_fcd
Salut toti dinamovistii din Cluj-Napoca! Ar trebui sa ne organizam cumva si sa mergem impreuna la meciuri, ne alegem un bar potrivit si cind joaca Dinamo mergem sa sustinem echipa, facem atmosfera. Eu vreau sa ma duc saptamina viitoare si pina in capitala la Dinamo-Steaua. Daca sunt mai multi care vor sa mearga, putem vorbi aici si mergem mai multi.
ARIANUL
QUOTE(Blu @ 25 Oct 2006, 11:05) *
Se joaca la Cluj . Gazonul e nou , frumos ...

Spurcatul a acceptat ? Rusinea e a lui !
cateaua rosie
Am vazut un bar "Sepcile rosii", aproape de Central. E ceva de interesant? HAITA_DINAMO.gif
cainele_fcd
este restaurantul Sepcilor Rosii. este foarte frumos amenajat si atomsfera ii chiar placuta, merita sa iei o masa acolo!
POOL
Ar fi o idee sa ne intalnim la meciurile lui Dinamo intr-un bar si sa stam impreuna. mosionroata.gif
Radu10mai
dar tu ce faci in cluj?
Clau_Goool
El se cultiveaza prin Cluj sau ia barurile din Hasdeu la incercare, unul pe rand sa vada care e mai rentabil...
Pool e o idee oki, sa vedem daca poate fi pusa si in aplicare...
rares_t
Ziceti repede un bar in cluj unde sa vad si eu meciul si sa fie si ceva atmosfera.
Clau_Goool
Sepcile Rosii Sports Bar, pe Regele Ferdinand in centrul Clujului...
cateaua rosie
ultras.gif Avem nevoie de un locsor unde sa dam m..e la steaua linistiti!!!!!!!!!!! ultras.gif
Clau_Goool
Poti sa dai cand vrei **** la sthoia ca nu te deranjeaza nimeni... Clujul e un oras care nu dezaproba lucrul acesta!
cateaua rosie
Mersi de incurajare, oricum nu am complexe in a da musetele la spurcatii din ghena ultras.gif
COSMIN C
QUOTE(Clau_Goool @ 4 Nov 2008, 14:44) *
Poti sa dai cand vrei **** la sthoia ca nu te deranjeaza nimeni... Clujul e un oras care nu dezaproba lucrul acesta!

Cand vrea? Si cand merge sa ia cartofi din piata? Scuze, nu putui sa ma abtin. icon_redface.gif
Clau_Goool
Sincer nu se supara nimeni daca le da orice vrea ea zdrentelor. Poate si in piata si la cimitir(acolo sa o lase mai usor, sa nu se trezeasca vreunu sa ii dea vreo cateva), dar are liber la a se exprima legat de zdrente...
cateaua rosie
Sunteti simpatici!!!!Cartofii oricum sunt livrati la domiciliu de catre sotul meu, iar musetel nu pot da din punct de vedere tehnic... doglaugh.gif dar ma bazez pe voi sa-i serviti! ultras.gif
POOL
Ne intalnim undeva diseara sa mergem la mecii? icon_rolleyes.gif
POOL
Pentru dinamovistii din cluj: haideti diseara in sport cafe de langa baba novac sa ne uitam la meci impreuna. HAITA_DINAMO.gif
Fr_Titus
Sa iertati inactivitatea din ultimele luni ... asta e meseria plus un nou bebe...
In alta ordine de idei, unde vedem meciurile. Eu nu am DIGI, si nici pe net nu merge. Aveti vreun loc, finally, unde se pot vedea meciurile noastre? Nu de alta, dar nu am mai iesit de mult prin Cluj, si nu am nici o idee. beerchug.gif
canis germanicus
mai oameni buni. Unde mai pui ca gasp a fost gehacktr!
Cai Lun
Scuze ca ti-o spun, dar trebuie sa fii la fel de prost ca ei ca sa pui botu' la asa ceva...
POOL
QUOTE(Fr_Titus @ 14 May 2009, 9:56) *
Sa iertati inactivitatea din ultimele luni ... asta e meseria plus un nou bebe...
In alta ordine de idei, unde vedem meciurile. Eu nu am DIGI, si nici pe net nu merge. Aveti vreun loc, finally, unde se pot vedea meciurile noastre? Nu de alta, dar nu am mai iesit de mult prin Cluj, si nu am nici o idee. beerchug.gif

Poi la cafeneau la care ziceam mai sus si La Liga. Da' cam in orice barulet in care este televizor poti sa te uiti, daca il rogi pe barman.
luis
QUOTE(POOL @ May 17 2009, 08:31 AM) *
Poi la cafeneau la care ziceam mai sus si La Liga. Da' cam in orice barulet in care este televizor poti sa te uiti, daca il rogi pe barman.

Pe aici nu prea mai intra lumea1
kidlukas
si eu sunt suporter dinamovist din cluj ... :D de origine sunt din Constanta, si sunt la studii in Cluj. Va salut !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.