Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Petre si Danciulescu Francofoni adio CL
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Anonymous
Se pare ca Petre si Danciulescu vor fi transferati in tari francofone, Belgia respectiv Franta ceea ce pune practic capat visurilor noastre europene in CL si CUPA UEFA.

Cand iti cedezi cei mai in forma doi jucatori innainte tururilor preliminare din CL, numai performanta nu se spune ca vrei sa faci.

Poate ar fi bine ca la meciul la meciul cu Apulum si Otelul din Cupa sa ne spumen punctul de vedere in legatura cu transferurile si politica conducerii.
semmaka
Impresia ce o am de cativa ani incoace, dar in ultimii 2 ani ea s-a accentuat, este ca sefii echipei, conducerea, adica Borcea, Netoiu si ceilalti isi bat joc de aceasta echipa. Pentru ei Dinamo este o afacere pe termen scurt cu profit rezonabil dar imediat. Ei ar putea totusi sa-si doreasca sa intre in CL si sa joace cat mai multe jocuri acolo, pentru ca atunci cota jucatorilor ar creste mult mai mult, deci ar veni mult mai multi bani in buzunarele lor. Pentru ca acolo merg o mare parte din banii de transferuri. E pacat ca ei prefera politica de acum. Si nu trebuie sa va amagiti doar cu Campionatul si apoi cu rusinea unor rezultate prin cupe.

Daca Dinamo nu va face fata in CL, probabil se va da vina pe jucatori, desi nu ei sunt vinovati, ci acest club care vinde tot ce are in curte si sta la limita supravietuirii. Asa se face performanta? Unde ati mai vazut asa cumportament managerial in Romania, Europa sau in lume?
skilly
Noi speram macar sa trecem de turul preliminar sa jucam apoi in uefa.Grupele uefa champions league sunt un vis frumos dar foarte greu de realizat.Vorbind in procente cred ca ni se cuvin cam 5% din pacate.Pana la urma la dinamo nu e nimic clar inafara de dragostea suporterilor pentru alb si rosu.
Anonymous
Eu cred ca sunt sanse reale sa trecem de MSK Zilina.
Turul III inseamna in primul rand sa avem bafta la tragerea la sorti (bineinteles dublata de seriozitate maxima in pregatire), fiindca intre a-ti dori ceva si a si realiza acel ceva exista o mare diferenta dincolo de lot, antrenori, stadion...
Eu as fi f. fericit sa intram in grupele UEFA si sa ne luptam acolo ptr calificarea in primavara 2005. Nu stiu ce ar insemna asta dpdv al banilor pe care i-ar lua Dinamo (implicit si jucatorii & antrenorii), dar...n-ar strica
Dust
Deci, dupa cum sta situatia, Dinamo FC este o sursa de bani pentru nenea BOrcea, nenea Badea & Co. Pentru suporter, DInamo e un motiv de suparare. Am dreptate sau nu?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.