QUOTE(DarkSide @ 18 Aug 2006, 10:04)

Am discutat cu un tip la meciul cu National care se interesase la Nike de noile tricouri. Apar prin octombrie si o sa coste cam 180-200 RON. Nu vor avea nume pe spate, decat la comanda...
Domnilor sa mai o fac clar inca odata.
Oriunde v-ati duce in Europa, ca si mine la magazinul Barcelonei acum 2 saptamani, o sa cumparati originalele fara nume si numar pe spate.
In caz ca doriti, ele se printeaza la un aparat special, cu un jucator sau cu numele vostru + nr. dorit.
Eu mi-am cumparat un tricou cu Barcelona Away Galben si deabia apoi i-am cerut baiatului sa-mi printeze Eto'o 9 pe spate.
Clubul alege daca pune numele pe spate.
In Divizia A, nu exista o lege care sa oblige clubul sa aibe numele pe spate, decat in Liga Campionilor esti obigat si probabil Cupa UEFA din turul 1( preliminariile oricum nu conteaza, au alte reguli, sunt multe cluburi slabe care evolueaza acolo si pretentiile sunt scazute )
Apoi in La Liga, Seria A si Premier League din cate stiu numele este obligatoriu.
Deci nu mai strigati cu totii la luna pentru asta, nu tine de Nike, printingul ti-l poate face orice vanzator de la magazin, probabil ca si la Dinamo exista.
Omul, iti pune nr. si literele pe tricou, le plaseaza bine si pune acel aparat asemanator cu fierul de calcat sa le lipseasca, caracterele sunt facute din plastic.
Tricourile nu se spala niciodata la masina de spalat, doar manual cu si fara printing.
Noi in Divizia A oricum nu putem juca nume pentru ca exista o reclama si respectanduse contractul nu se poate, asa cum in Formula 1 pe o masina o firma iti da bani ca tu sa-i plasezi logo-ul intr-un anumit colt al masinii, sa fie vizibil dintr-un anumit unghi.
Acum cum spunea rew, in UEFA aceste contracte nu sunt valabile si din Turul 1 vom fi obligati cred eu sa avem numele pe spate, desigur la standardele cerute de UEFA, in pozitiile alese de ei.
Caracterele depind de Nike, nu poti pune caractere de Adidas pe spate cand tu ai tricou Nike.
Aveti rabadare pana in sezonul urmator cand Nike va avea timp sa ne gaseasca un model bun, acum dupa 5 zile de la semnarea contractului trebuia deja sa jucam in ele.
Cat despre 180-200 RON nu stiu pana nu vad MATERIALUL lor ceea ce conteaza.
La Barcelona un tricou e 65 de euro plus 18 euro printingul, nr. este 10 euro si 8 euro scrisul.
Deobicei la noi in magazine sunt mai scumpe, importuri chestii dar reducerile vin mai repede ca in U.E.
Si nu exista printing oficial, fiecare club are pe nr. cel putin in josul ei un sigiliu care iti spune ca e original printingul, o sa fac niste poza si va arat zilele astea...
Cat despre cele cu Catalin Hildan 11, tine de voi, daca doriti dar intai sa vad cu ochii mei ca se face printing adevarat in Romania...nu dai 200 de RON pe un tricou si iti imprima ala prostii pe spate.