Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Echipament cu nume pe spate
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
mihaiul90
Ce parere aveti ? Eu consider ca ar trebui sa avem nume pe spate ca toate cluburile mari din Europa...
ScorpyoN
Ce rost ar avea? Sa facem noi echipamente de la an la an ??? Pentru ca stii politica actionarilor nostrii dragi de a vinde juma de echipa sau o echipa intreaga intr-o vara icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif
rew
Daca as fi avut tricou cu Alexa sau Niculescu ce-as fi facut acum cu el?
Sau din echipa actuala cu numele carui jucator ati vrea sa va cumparati tricou? Multi sint foarte tineri si inca nu au facut prea multe pentru echipa ca sa merite sa le port numele pe tricou, iar ceilalti sint mercenari. Grea alegere...
RED75
Rew are dreptate. Ar fi fost mult mai interesant ca tricourile sa fie imprimate cu numele jucatorilor pe spate dar cu toti mercenarii care au trecut pe la echipa....
Si in conditiile in care un tricou Nike va costa o gramada de bani... Pai daca-mi luam in vara tricou cu Zicu acum nu ma duceam cu el nici la pescuit russian_roulette.gif

Totusi, cred ca ar putea fi realizate tricouri omagiale cu numarul 11.
ebola
Fara doar si poate pe tricouri TREBUIE sa apara numele jucatorilor !!!
DarkSide
Am discutat cu un tip la meciul cu National care se interesase la Nike de noile tricouri. Apar prin octombrie si o sa coste cam 180-200 RON. Nu vor avea nume pe spate, decat la comanda...
FarfelkugeL
180 sau 200 RON. Hmm...
Incepem (ca preturi) sa ne aliniem echipelor OM, Manchester...
Buna idee cu tricouri cu Catalin Hîldan cu nr. 11.
DarkSide
Stai sa vezi cand o sa ne aliniem cu AC Milan...Sunt 125 de euro...Iti zic sigur...rofl.gif

P.S. Ma refer la cele oficiale...
RED75
Acum vreo 3 ani am fost in vacanta in Spania si am intrat in magazinul de langa Neu Camp. Daca-mi amintesc bine, acolo exista posibilitatea sa iti iei tricoul si iti imprima numele jucatorului dorit pe loc, chiar in magazin.
DiliBili
daca tot dat atatia bani pe un tricou macar sa-mi imprime DiliBili pe el
Mihai11
QUOTE(RED75 @ 18 Aug 2006, 13:20) *
Acum vreo 3 ani am fost in vacanta in Spania si am intrat in magazinul de langa Neu Camp. Daca-mi amintesc bine, acolo exista posibilitatea sa iti iei tricoul si iti imprima numele jucatorului dorit pe loc, chiar in magazin.

aia e spania tata, caldura, capsuni, fructe tropicale.. pe cand la noi e frig tot timpul ..in buzunare;)
deceneu
Un "prieten" stelist si-a comandat pe net tricoul stelei. L-a costat 150 RON. Si-a imprimat si numele lui, operatiune pt care a mai platit 30 RON. Cam atata ar trebui sa coste si tricourile noastre.
FarfelkugeL
Avand in vedere ca e aceeasi firma Nike, nu inteleg de ce la noi nu costa la fel, si aceleasi conditii...
bianco_rossa
Eu sunt de parere ca ar trebuie sa fie inscriptionate numele jucatorilor pe tricouri....si ce daca achizitionezi un tricou iar peste jumatate de sezon acel jucator nu mai face parte din echipa...totusi a scris si el istorie asa cum a putut...e ceva cat se poate de normal si ar fi de bun augur ...
deceneu
Presupun ca tricourile care se vor vinde suporterilor vor avea numele jucatorilor, asa cum sunt si cele ale spurcatilor (m-am saturat sa-l vad pe răţoi si nicolita peste tot in jurul meu gunshot.gif ). Tricourile de joc au pe spate numele sponsorului.
RED75
In primavara am vazut unul pe strada, imi pare rau ca nu i-am facut poza, care avea tricoul stelei cu numarul lui Banel si pe spate era imprimat "Tziganu". Acum ori omul era foarte spiritual, ori facuse cineva misto de el. Mai repede cel de-al doilea caz pentru ca nu parea sa fie din categoria celor care-si permit tricouri personalizate (impingea la un caruciuor cu legume langa piata).
deceneu
010.gif icon_smile.gif O fi fost ruda cu Banel (care are boala pe tigani la infinit:rofl: ). Sau a vandut o caruta de fier vechi sa fie la moda cu idolul ciorilor
Ashtray
Ar trebui categoric ca jucatorii sa aiba numele inscriptionat pe spate ca altfel ajungem de rasul ligii !
Mythok
Si eu sunt pentru tricourile cu numele jucatorului pe spate...neaparat!!!
mihaiul90
QUOTE(ScorpyoN @ 18 Aug 2006, 4:20) *
Ce rost ar avea? Sa facem noi echipamente de la an la an ??? Pentru ca stii politica actionarilor nostrii dragi de a vinde juma de echipa sau o echipa intreaga intr-o vara icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif

Asa e, desi in iarna parea ca s-au schimbat ca nu prea au vandut nimic si au cumparat mult(defapt imprumutat e termenul potrivit) au luat-o iar din vara asta.. cine stie eu tot sper din tur in tur de campionat ca nu se mai vinde si se pastreaza lotul pt omogenizare sa speram ca i se va lasa echipa asa cum este lui Rednic si din iarna, singurul care va pleca, cred eu este Claudiu Niculescu ca prea s-a vorbit de plecarea lui din iarna daca vin oferte.
Si revenind la topic consider ca ar fi bine sa aiba numele pe tricouri indiferent daca se schimba echipa sau nu ca asa e civilizat si ar fi cazul sa aplicam si noi metoda asta ca pana si UTA are nume pe tricouri 010.gif ...
doggyy86
DA CREDCA AR TREBUI SA NE TRECEM NUMELE PE SPATE. ASA FACTOATE ECHIPELE CU TRADITIE IN LUME!!
ASA SE VA AUZI DE JUCATORII DINAMOVISTI, IMPRESARII SI SCOUTERRI MARILOR ECHIPE NU OR SA ZICA CA AU GASIT UN JUCATOR CU NUMARUL 5,6,7 SAU MAI STIU EU CI VOR SPUNE AM GASIT UN JUCATOR VALOROS PE NUME .....EUSTIU PULHAC MARGARITESCU, ROPOTAN ETC!!!!
FORTA DINAMO!!!!!!!!!!!11
deceneu
Eu cred ca o sa aiba tricouri inscriptionate cu nemele pe spate doar in cupele europene. In Liga I o sa-i cheme pe toti Emporiki Bank.
Ashtray
010.gif 010.gif crazy.gif thumb.gif
SNapy
Eu cred ca ar trebui ca jucatori sa aiba numele pe tricou si in campionat si in Cupele Europene.Ar fi misto daca am putea comanda ticouri cu numele noastre.
Florin_Bogdan
Echipamentul e frumos.... dar ar mai frumos doar cuOmniasig si nike-ul mai mare pe fata.... Si BINEINTELES NUMELE PE TRICOU si in campionat si in Europa
IceByt
Buna ideea...E chestia care ma streseaza cel mai mult la dinamo de mult timp....De ce nu s-au gandit cei de la marketing sa puna numele jos(sub numar....vezi bayren munich) si s lase si emporiki bank ala sus dak tot tin asa mult la el...Ar arata bine cu numele sub numar...ar fi si diferit fata de majoritate..
mihaiul90
Neah... am vazut la multe echipe din Portugalia tricouri asa cu numele sub numar si nu prea imi place cum arata... Emporiki Bank trebuie trecut sub numar si numele deasupra... si s-ar putea incerca ceva gen Real Madrid cu numele scris si cu litere mici sau de mana HAITA_DINAMO.gif , asta ar putea fi ceva unic si in acelasi timp si frumos pt Liga I

QUOTE(deceneu @ 19 Aug 2006, 10:45) *
Eu cred ca o sa aiba tricouri inscriptionate cu nemele pe spate doar in cupele europene. In Liga I o sa-i cheme pe toti Emporiki Bank.

Nici in Cupa Uefa n-au nume n-ai vazut cu Hibernians si Beitar ... poate o sa puna de la Turul I in sus cand se va intra practic in Cupa Uefa si vom trece de tururile astea preliminare. Dar mai frumos ar fi v-am mai zis sa avem si in campionat ca pana si UTA sau Vaslui au ati vazut ... 010.gif
bianco_rossa
lasa mai..ca o sa facem asa.....cine vrea numele fotbalistilor pe spate...ia frumusel o galeata cu vopsea....si trece la lucru'....ca doar suntem obisnuiti cu d'astea
Acum serios....chiar ar fi necesar
red_bengy
...Mda...scumpa vopseaua! DA! trebuie neaparat sa avem si noi tricouri cu nume! Am mai avut si chiar aratau bine! Io tot nu sunt impacat cu ideea ca am trecut la nike! Doamne cat de bine aratau echipamentele marca Lotto, mai ales alea albe! Astea nu sunt demne de noi! 149.gif
Ce facem cu Ganezu? 256.gif
mihaiul90
Asa e aratau bine echipamentele Lotto albe , dar nici astea nu sunt chiar asa rele... cu totii ne asteptam la mai mult din partea Nike, sa speram ca de la anul o sa fie mai frumoase si cu nume pe spate beerchug.gif

offtopic.gif Lasa ca o scoatem noi la capat si cu Ganea, e nasol ca fac figuri in halu` asta si nu sunt profesionisti adevarati dar asta e macar au valoare toti 3...
rew
Mai avem o speranta, pe tricourile cu care au jucat in Uefa nu scrie nimic pe spate, nici macar Emporiki. Deci ar fi loc de imprimat numele, evident, doar pt Uefa. Nu au bani de echipament nou si pentru campionat, iar asta de Uefa trebuie intretinut sa tina pentru cit mai multe meciuri.
junior
este evident că mai ales pentru jocurile internaţionale trebuie tricouri individualizate...ca să nu uite prea curând de noi !!! 010.gif 010.gif 010.gif
catzelus_berceni
da....ar fi marfa sa avem tricouri cu nume pe spate..da calici astia.....
dudu1961
axe.gif ZGIRCITI ! Ce sa le ceri am inteles ca s-au zgircit la jucatori (pe cei mai multi i-au luat liberi de contract ) dar si la asta e prea de tot. crazy.gif
Milan
De ce ne-am astepta la altceva de la actionarii nostrii dragi din moment ce in fiecare an se intampla aceleasi lucruri: iau 2-3 randuri de echipamente pe care le umplu cu reclame si care la sfarsitul sezonului arata de parca au fost luate de la sh-uri.
Normal ar fi sa fie imprimate numele jucatorilor pe spate. Uitati-va in campionatele din vest, toate echipele (chiar si cele mici) au imprimate numele jucatorilor si au un singur sponsor pe tricou, nu 20.
red&white
Ar fi bine ca pe tricoul de joc sa fie si numele jucatorului si chestia aia cu Emploir Banck sa fie sub numar.
Hai Dinamo Dinamo Campioana 2006-2007
HAITA_DINAMO.gif
red_dog 4 ever
Mai lasatii in pace ca ne merge bine si fara numele jucatorilor pe spate HAITA_DINAMO.gif
g481_shm
exact...nu vad ce conteaza numele..oricum ii cuonoastem la perfectie..si prea toti indienii au numele asa..iar eu nu vreau sa ma aliniez la STANDARDele muefantasticilor de la zdeaua si crapid...cineva a zis sa avem numele scrise cu litere mici ca la Real...asta ar fi perfect..si tricourile cu CATALIN HILDAN sa fie diferite de ale mercenarilor astora..ceva unic pentru UNICUL CAPITAN!
doggyy86
FORTA DINAMO!!!!!
DA AR FI SUPER SA AVEM SI NOI NUMELE MARILOR SI BRAVILOR NOSTRI JUCATORI PE SPATELE TRICOURILOR!!!!
FORTA DINAMO HAITA_DINAMO.gif
junior
vrem numere...trebuie numele...vrem tot...campionat, cupă, supercupa, cupa uefa, supercupa europei...all bananasmile.gif bananasmile.gif bananasmile.gif
Mythok
Trebuie numele pe spatele jucatorilor......
Pai răţoi,Ghionea,Maftei trebuie sa citeasca si ei numele dupa ce o sa fie depasiti de atacantii nostri.. sa stie si ei cine i-a depasit ,nu? 010.gif icon_lol.gif bananasmile.gif
ForzaLazio
Numele ar putea fi puse si sub numar(ca la bayern munchen),dar este vorba despre tricouri de joc,ale jucatorilor,nu despre cele puse la vanzare...
Domnii care se ocupa cu marketing'ul la Dinamo ar trebui sa vada cum se practica la marile cluburi europene,unde se imprima(sau imprimeaza???) numerele si numele pe loc,in functie de preferinte...eu mi'as dori un tricou cu Margaritescu,mereu am admirat jucatorii care muncesc in teren pentru bine echipei(dar asta discutam in alt topic)...FORZA HAITA_DINAMO.gif
achimdorin
nene sa fie si cu nume si fara nume si cu numar si fara numar, doar Dinamo sa treaca frumos de grupele uefa si sa dam clasa spurkktilor. asta e tot ce conteaza bananasmile.gif in schimb ideea cu numarul 11 cu catalin Hîldan e geniala... kum facem sa le zicem alora din club asta?????
red&white
Sa stiti ca vrem de toate,incepand de la nume pe tricou la un stadion doglaugh.gif

Anu asta caini fac legea!
Alun
Intradevar, erau mai frumoase echipamentele lotto. Dar si numele scris cu litere de mana ar fi interesant HAITA_DINAMO.gif
Fr_Titus
Off Topic - Fratilor, cand apar tricourile pentru fani? Ca ma intereseaza si pe mine, cu sau fara numar sau nume? Provincia este alb/rosie
doggy8
QUOTE(red&white @ 2 Sep 2006, 16:14) *
Sa stiti ca vrem de toate,incepand de la nume pe tricou la un stadion doglaugh.gif
Anu asta caini fac legea!

chiar ca vrem de toate, dar actionarii nu fac nimic,,,,mai important decat nume pe spate e UN STADION LA NIVEL EUROPEAN here---> romania.gif sa fim recunoscuti in tara si de ce nu in afara cu el
Raikkonen
QUOTE(DarkSide @ 18 Aug 2006, 10:04) *
Am discutat cu un tip la meciul cu National care se interesase la Nike de noile tricouri. Apar prin octombrie si o sa coste cam 180-200 RON. Nu vor avea nume pe spate, decat la comanda...

Domnilor sa mai o fac clar inca odata.
Oriunde v-ati duce in Europa, ca si mine la magazinul Barcelonei acum 2 saptamani, o sa cumparati originalele fara nume si numar pe spate.
In caz ca doriti, ele se printeaza la un aparat special, cu un jucator sau cu numele vostru + nr. dorit.
Eu mi-am cumparat un tricou cu Barcelona Away Galben si deabia apoi i-am cerut baiatului sa-mi printeze Eto'o 9 pe spate.
Clubul alege daca pune numele pe spate.
In Divizia A, nu exista o lege care sa oblige clubul sa aibe numele pe spate, decat in Liga Campionilor esti obigat si probabil Cupa UEFA din turul 1( preliminariile oricum nu conteaza, au alte reguli, sunt multe cluburi slabe care evolueaza acolo si pretentiile sunt scazute )
Apoi in La Liga, Seria A si Premier League din cate stiu numele este obligatoriu.
Deci nu mai strigati cu totii la luna pentru asta, nu tine de Nike, printingul ti-l poate face orice vanzator de la magazin, probabil ca si la Dinamo exista.
Omul, iti pune nr. si literele pe tricou, le plaseaza bine si pune acel aparat asemanator cu fierul de calcat sa le lipseasca, caracterele sunt facute din plastic.
Tricourile nu se spala niciodata la masina de spalat, doar manual cu si fara printing.
Noi in Divizia A oricum nu putem juca nume pentru ca exista o reclama si respectanduse contractul nu se poate, asa cum in Formula 1 pe o masina o firma iti da bani ca tu sa-i plasezi logo-ul intr-un anumit colt al masinii, sa fie vizibil dintr-un anumit unghi.

Acum cum spunea rew, in UEFA aceste contracte nu sunt valabile si din Turul 1 vom fi obligati cred eu sa avem numele pe spate, desigur la standardele cerute de UEFA, in pozitiile alese de ei.
Caracterele depind de Nike, nu poti pune caractere de Adidas pe spate cand tu ai tricou Nike.

Aveti rabadare pana in sezonul urmator cand Nike va avea timp sa ne gaseasca un model bun, acum dupa 5 zile de la semnarea contractului trebuia deja sa jucam in ele.

Cat despre 180-200 RON nu stiu pana nu vad MATERIALUL lor ceea ce conteaza.
La Barcelona un tricou e 65 de euro plus 18 euro printingul, nr. este 10 euro si 8 euro scrisul.
Deobicei la noi in magazine sunt mai scumpe, importuri chestii dar reducerile vin mai repede ca in U.E.
Si nu exista printing oficial, fiecare club are pe nr. cel putin in josul ei un sigiliu care iti spune ca e original printingul, o sa fac niste poza si va arat zilele astea...
Cat despre cele cu Catalin Hildan 11, tine de voi, daca doriti dar intai sa vad cu ochii mei ca se face printing adevarat in Romania...nu dai 200 de RON pe un tricou si iti imprima ala prostii pe spate.
mariusl
m-am bucurat cand Dinamo a semnat contractul cu nike , imi place echipamentul de antrenament (acela rosu-negru) insa echipamentul de joc lasa de dorit , atat cel principal cat si cel secundar! sper ca pt la anu cei de la nike sa aiba mai multa imaginatie!
ovy_reddog
eu am cautat dupa 2 zile tricouri la reprezentatii nike.speram sa se miste si ei mai cu talent.un tricou cu nr 11 imprimat cu CATA ar fi super.as fi in stare sa-mi iau mai multe sa pot sa le port zilnic
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.