Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Echipament cu nume pe spate
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Raikkonen
QUOTE(ovy_reddog @ 5 Sep 2006, 21:26) *
eu am cautat dupa 2 zile tricouri la reprezentatii nike.speram sa se miste si ei mai cu talent.un tricou cu nr 11 imprimat cu CATA ar fi super.as fi in stare sa-mi iau mai multe sa pot sa le port zilnic

Ti-am zis!
Cand o sa apara tricourile, tu il cumperi si intrebi daca au printing service la magazin! Daca nu, intrebi daca vreunul din Romania are! Daca nici asa mai bine nu iti faci printingul pentru ca astea particulare sunt caterinci, oricum ar fi cazul sa existe si in Romania printing service oficial!
Tricoul se produce simplu, depinde de client ce sa faca cu el apoi.
COSMIN C
Referitor la acest subiect presedintele Nicolae Badea a declarat astazi la conferinta de presa :"In competiile internationale jucatorii lui Dinamo sunt destul de cunoscuti, n-au nevoie sa joace cu buletinul de identitate pe spate." bananasmile.gif
SNapy
Eu cred ca Badea nu pune numele jucatorilor pe spate deoarece trebuie sa stearga numele sponsorului Emporike bank adica nu o sa mai primeasca bani de la acestia
dogmania
wink2.gif eu zic ca near sta mult mai bine cu numele pe spate sa vada bine stelistii si rapidistii cine lea dat golurile wink2.gif
POOL
De-acuma incolo adversarii nostri o sa ne cunoasca jucatorii dupa numar nu dupa nume... Sincer mi se pare cam nashpa treaba asta cu emporiki... Cred ca dak mai aveau loc le puneau si pe shnurul de la sort un sponsor..
ForzaLazio
:)))...asta e tare rau...:)))
in uefa nu joaca cu emporiki,probabil(sau sigur) vor pune numele pe spate pentru ca vor fi oblogati de Uefa...
iar la anul,daca ne produce nike un echipament unic,sigur vom avea numerele pe spate...sper...
ScorpyoN
N-are cum sa joace fara numele jucatorilor pe spate. UEFA ii va obliga (in competitiile europene).
Wlad_red_dog
Eu zic ca e o tactica: nu au nume pe tricou nu stie nimeni cine sunt deci ofertele nu vor veni!!! 010.gif
ForzaLazio
010.gif 010.gif 010.gif 010.gif ...e buna la ceva si absenta numelor de pe tricouri...insa eu cred ca ar arata mult mai frumos un tricou cu numar pe el:P
lory_dinamo
ii bine si cu nume si fara nume....asa poate ofertele nu vor mai veni....cum a mai zis cineva pe aci'
f_rares
baieti...parerea mea e urmatoarea : sa avem odata tricourile pe noi...si sa nu ne coste mult ... ca mi-e frica ca o sa ne cam arda la buzunar cage.gif
Hatzu
O sa fie destul de scumpe, cu siguranta, eu acuma mi-am luat unul Nike exact ca alea ale lor "de plimbare", nu cele de joc si am dat 80 RON pe el de la "dealeri neautorizati" :). Ma gandesc ca cele cu emblema clubului o sa fie peste un milion.
Amn_Googly87
Fratilor eu vreau doar sa apara odata tricourile alea si sa se poate scrie pe ele :

Hîldan

11
bogdy_pc
toata problema asta cu numele jucatorilor ar trebui luata in serios de conducere, ma refer la faptul ca echipamentul de joc nu arata deloc profesionist asaltat de o sumedenie de sponsori. Daca i asa mare problema cu Emporiki astia, atunci sa-i puna in fatza, Omniasig in spate sub numar, desupra numarului Numele jucatorilui, o tigla cu Nike ji gata icon_rolleyes.gif
Skorzeny
Cu nume, fara nume, mi-e indiferent... eu as vrea sa dispara toate reclamele astea mizerabile care ne transforma in sclavi ai corporatziilor. Cind o sa ia si Dinamo exemplu de la Barcelona, sa joace fara reclama pe tricou, sau macar sa faca reclama la o cauza nobila, atunci o sa-mi iau si io tricou cu Dinamo. Pina atunci, ma multumesc cu cel de grup ;)
Hatzu
Tricourile pentru suporteri nu sunt oricum cu toate reclamele, numai cele pentru jucatori. Eu am avut din ala Lotto si nu aveam pe piept numai cosmorom sau omniasig.
Eu unul mi-as lua unul din ala rosu cu negru..am exact asa, alb si rosu pe umeri..dar fara stema, pe umerii si cu stema pe piept, cu care sunt ei tot timpul in afara meciurilor alea mi se par bestiale
Florin_Bogdan
Acum e clar.. sigur nu vor mai fi nume pe spatele echipamentelor :((
bianco_rossi
Adevarat Skorzeny... prea multe reclame pe tricourile jucatorilor(pot fi mai simple) ... si chiar nu stiu cat de mult isi aduc aportul la echipa...!! numele jucatorilor nu trebuiec neaparat imprimate.. ei pot juk la fel de bine si fara "cartea de identitate pe spate".. nu asta conteaza...!!
in schimb.. in magazinele de unde se pot achizitziona tricourile sa i optiunea de ati inscriptiona numele juktorului preferat !!!

foarte buna ideea cu trcourile cu NR 11 , cu CATALIN Hîldan !! eu unul... oricat ar costa un tricou cu CATALIN.. as da orice sa il am !!

FORZA Dinamo HAITA_DINAMO.gif !!!
rekinu_alb-rosu
dupa parerea mea trikourile ku nume p spate aduk mai mult ku lumea civilizata din europa. e adevarat k jukatorii joaka cel mai bun fotbal din romania indiferent dak au sau nau numele p spate, da ar fi mult mai bine ptr noi si ptr europa k Dinamo sa aiba buletinu d identitate deasupra numerelor.
red_dog 4 ever
Ia citeste tu putin ce scrie aici thumb.gif http://www.dinamomania.net/forums/Netiquet...orum-t3052.html
radu
Foarte inteligibil...sigur ai vazt rechini alb -rosii? Ca regulamentul sigur l-ai ratat.
Fr_Titus
De acord cu tine SNapy, si eu as vrea sa aiba numele pe spate, sa stie toata lumea cine sunt baietii. Si in strainatate (e mai greu sa retinba daca nu pot citi - nume gen Pascovici sau mai stiu eu) si in meciurile interne, ca m-am saturat de comentatorii spurkz care zic ba Tames ba Tamas, Niculescu sau Nicolescu. Iar pentru noi ar trebui sa fie tricouri identice, nu copii ordinare, pe care sa ne punem numele. Ar fi super. Bafta multa in Grecia. HAITA_DINAMO.gif
Fane
eu cred ca dnul Badea nu a inteles exact intrebarea. Parerea mea e ca arata bine echiamentul si fara numele jucatorilor pe spate
super_dog
Scuze de offtopic.gif !!! FCDB imi zici si mie de unde pot downloada stadionu pentru FIFA 2006
COSMIN C
FCDB , domnul Badea a inteles foarte bine intrebarea si a parut putin incurcat, mai ales ca directorul Emporiki nu parea dispus sa-l ajute sa raspunda. Si atunci a ales sa raspunda ironic. Cel putin asa am vazut eu la tv.
ScorpyoN
Ca sa-l citez pe unul dintre userii de aici:
Ar trebui pus numele jucatorilor pe echipamente pentru ca atunci cand maftei, goian, ghionea etc sunt depasiti sa stie cine i-au depasit icon_lol.gif
Florin_Bogdan
QUOTE(super_dog @ 13 Sep 2006, 14:10) *
Scuze de offtopic.gif !!! FCDB imi zici si mie de unde pot downloada stadionu pentru FIFA 2006

Stadionul Dinamo pt fifa 06 ?? intra AICI si vezi mai in josul paginii.. scrie STADION Dinamo.. si mai sus putin este ekipamentul nike
bianco_rossa
cum adica pot sa joace si fara cartea de vizita pe spate?....dar noi inca traim in epoca de piatra??...unde'i civilizatia?..io inteleg ca se vrea totul la costuri foarte mici....dar asta e prea de tot....un club mare trebuie sa se respecte si trebuie sa investeasca daca doreste sa atraga pe cineva de partea lor
reddog88
Tricourile fara nume sunt ca tribunele fara suporteri beerchug.gif
Florin_Bogdan
asa e
reddog88
Trebuie sa fim originali!!!
dudu1961
axe.gif Mai las-o dra......de originalitate :SCLAVII banilor pina si cele mai amarite echipe din Liga 1 au scris numele pe spatele jucatorilor astia nu vor de ce? sa ne spuna si noua sa nu murim prosti ca se vede treba asa ne si considera cu explicatii la misto ,dar cind le vom cere sa faca ceva cu stadionul pt. ca daca intradevar Dinamo cistiga campionatul si joaca in LG nu va avea unde sa joace pt .ca stadionul nostru nu indeplineste standardele europene ,tot la misto ne vor raspunde axe.gif
bogdanreddog
Da,mi se pare normal sa aiba numele pe spate,nu ca nu i-am cunoaste dar arata mai bine fiindca si realu sau celelalte echipe mari au astfel de echipamente....abia astept meciurile cu steaua si rapid ca sa fie matrasiti de Dinamo gunshot.gif HAITA_DINAMO.gif jester.gif FORZZZAA DINAMOO
Fane
asta e jucam fara nume pe spate. super_dog adevaratul stadion al lui Dinamo il am doar eu ... e mare diferenta intre al meu si cel de pe net... daca il vrei s_silvica (id de mess) si nu vreau sa ma dau rotund :D
mihaiul90
QUOTE(bogdy_pc @ 13 Sep 2006, 12:00) *
toata problema asta cu numele jucatorilor ar trebui luata in serios de conducere, ma refer la faptul ca echipamentul de joc nu arata deloc profesionist asaltat de o sumedenie de sponsori. Daca i asa mare problema cu Emporiki astia, atunci sa-i puna in fatza, Omniasig in spate sub numar, desupra numarului Numele jucatorilui, o tigla cu Nike ji gata icon_rolleyes.gif

Totusi Omniasig le da 1 milion si Emporiki astia doar 500 de mii, si nu cred ca o sa le convina celor de la Omniasig sa-i puna sub numar atata timp cat au contract pentru pieptul jucatorului si e destul de avantajos. Mai bine renunta la 200 de mii din contractu cu Emporiki si ii trece sub numar ca nu e mare lucru, oricum ar arata aiurea si asa. Cel mai bine ar fi sa ramanem doar cu Omniasig in fata, numele pe spate si numarul si sigla Nike. Parerea mea ca asa ar arata cel mai bine, dar le e greu conducatorilor nostri sa se desparta de 500 de mii aia care ii iau de la Emporiki Bank... crazysanta.gif
white_dinamovistu
Eu sunt de acord sa fie numele jucatorului pe spatele echipamentului.Ce facem cu atatzia sponsori care da cei mai multzi bani sa fie pe pieptul tricoului iar ceilaltzi sa apara pe panourile care inconjoara terenul de joc asha cum e la echipele mari. Noi shi cu cfr am peste tot sponsori .Mie intotdeauna mia placut echipele care au scris numele jucatorului pe spate nu toate bancile sau biscuti.

FORTZA Dinamo

1 , 2, 3 cine e pe primul loc .....Dinamo

doglaugh.gif doglaugh.gif spurcatilor
caine
DE CE NU, CU NUME???? CE SUNT ANONIMI???? SUNT IN DIVIZIA ONOARE?????
red_dog 4 ever
Sunteti multumiti ca aveti numele pe spate?Adevarul ca jucam altfel acuma.Nu va inteleg
Raikkonen
Am zis...in UEFA din turul 1 e clar ca e obligatoriu sa ai numele pe spate. Astea sunt legile, Badea nu are ce sa le faca.
red&white
Le statea bine jucatorilor cu nume pe spate,dar nu am prea jucat bine,bine ca am castigat
3-4
Raikkonen
QUOTE(caine @ 14 Sep 2006, 17:16) *
DE CE NU, CU NUME???? CE SUNT ANONIMI???? SUNT IN DIVIZIA ONOARE?????

Da ma...genial...Ronaldinho, Puyol, Eto'o, Henry, Rosicky, Morientes, Gerrard sunt cu totii niste anonimi de aia poarta pe spate numele.
bianco_rossa
aha....deci se poate juca si cu numele pe spate....ca ma gandeam la un moment dat ca poate atarna greu si de asta nu sunt imprimate 010.gif
Mihai11
Bha, nu mai vorbitzi aiurea.. ce legatura are Dinamo cu "echipele cu traditzie ce au numele pe spate"? Voi crede`tzi ca ar costa o avere sa le puna pe spate? Pur si simplu au ales sa nu le puna.. Si e mai bine asa.. Catzi dintre voi a`tzi fi fost la aeroport sa`l asteptatzi pe lautaru` de Alexa? Catzi dintre voi atzi fi dat foc la tricou daca aveazi cu numele lui? .. Serios, este o mare idiotzenie ( mi se pare mie) sa spui ca SI Dinamo trebe sa aiba echipament cu numele pe spate, PENTRU CA ASA AU au echipele cu traditzie.. Hai, asta de unde a iesit? e lege? n`ai nume pe spate n`ai traditzie?
bianco_rossa
mda....lasa ca e mai bine asa....numarul 15spe afara...aaa, stai bai sa'l notez pe ala care a dat gol...cat? 10 sau 19 ca nu vad bine?? (si nu ma refer la cei din campionatul intern care stiu jucatorii)
Hatzu
Nu cred ca e neaparat sa aiba numele pe spate, va fi bine si asa, superstitia mea e sa jucam in rosu..mai ales cu spurki, nu stiu de ce da nu prea arata bine tricourile albe de joc mai mult imi plac alea rosii
ForzaLazio
mie mi'a placut echipamentul alb de joc...aduce cu Real Madrid :P...e bine ca s'a jucat cu nume pe spate,dar numai pentru ca am fost obligati de Uefa...in campionat se va juca cu emporiki pe spate...
Nexus
E foarte frumos echipamentul asta care a fost folosit in Grecia.E normal ca in campionat sa joace cu emporiki bank,deoarece astia ne sponsorizeaza cu 250.000 de euro anual...asa ca...
SNapy
Asa din curiozitate care spomsor ne ofera cel mai multi bani si cat?
Daca pune numele pe spate a jucatorilo trebuie sa muta emporiki banc in altaparte unde nu se vede asa de bine si Dinamo o sa primeasca mai putini bani.
ForzaLazio
in mod logic,omniasig da cel mai mult pentru ca apare pe piept :P...ar putea sa puna numele jucatorilor sub numere si ssa lase sus emporiki...
Nexus
QUOTE(Nexus @ 16 Sep 2006, 12:52) *
E foarte frumos echipamentul asta care a fost folosit in Grecia.E normal ca in campionat sa joace cu emporiki bank,deoarece astia ne sponsorizeaza cu 250.000 de euro anual...asa ca...

omniasig ofera in jur de 1 milion de $ pe an. offtopic.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.