Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cum ii primim pe Alexa si Grigore ?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2
mihaiul90
QUOTE(anmini @ 17 Aug 2006, 23:45) *
doi magari in tricoul lui Dinamo. pe unul sa scrie grigorie si pe altul alexa.

Super tare idee rofl.gif asta cred ca e cea mai buna de pana acum
Ashtray
QUOTE(anmini @ 17 Aug 2006, 23:45) *
doi magari in tricoul lui Dinamo. pe unul sa scrie grigorie si pe altul alexa.

E tare de tot! thumb.gif Si pe tricouri sa fie scrise sumele de transfer drunk.gif
dinamodgirl
Sunt de acord cu anmini dar ar merge si un banner pe care sa scrie sclavi pana la moarte!!!
Vlad89
Ignoranta si o victorie ramane cel mai bun plan de pana acuma de a ii pune pe amandoi la pamant.
razvan_superdog
Si eu sunt de acord ca cea mai dureroasa injuratura e o victorie a cainilor adevarati, duminica seara!
ScorpyoN
Era o vorba:
"Succes will be the best revenge"
In acest moment se potriveste perfect. O victorie a cainilor ROSII.
antisteaua
Cred ca ar trebui huduiti si fluierati si ar trebuie afisat un baner pe care sa scrie: Sunteti tradatori pana la moarte
red&white
Ce a u facut fani lui Dinamo la meciul cu Poli au facuto foarte bine si acei 2 indivizi Alexa si Fane au meritat ce au primit
redlady08
cea mai mare umilinta pentru ei a fost victoria nostra bananasmile.gif ....galeria a fost la inaltime si a stiut sa-i atace fara sa dea vreo sansa unora sa ne suspende terenul taunt.gif .....sper ca atmosfera de duminica seara sa o avem la cat mai multe meciuri si sa vada toti ce inseama sa joace in Groapa HAITA_DINAMO.gif
junior
ajungi să le plângi milă la cretinii ăia...au ajuns blatişti...ce să-i faci cum îţi aşterni aşa dormi...la Dinamo erau ca şi acasă...dar ce au zis că la km0 le va fi mai bine..uite că nu este aşa...şi ne putem bucura de 2 ori... 010.gif 010.gif
catzelus_berceni
o meritau cu varf si indesat!ce cretini!vb voastra...le-am dat peste nas cu victoria HAITA_DINAMO.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.