Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cum ii primim pe Alexa si Grigore ?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2
gavros
Cum credeti voi ca vor fi primiti Alexa si Grigore la meciu de Duminica cu TM ?
Florin_Bogdan
Sper sa fie o coregrafie Speciala pt Grigorie Alexa si mai ales ZICU!!!!!!!!!!! 149.gif diablo.gif
Intalnirea cu Dinamovisti adevarati care isi dau sufletul in peluze alaturi de ekipa... nu cred k va fi una asa de placuta pentru ei...... SA LE FIE RUSINE!!!!!!!!!1 protest.gif gunshot.gif HAITA_DINAMO.gif
DiliBili
Nu cred ca ar trebui sa ni se suspende terenul strigand m..e grigorie, m..e alexa
AR TREBUI REZOLVAT PRIN MESAJE CU SUBINTELES
DE EX. PT GRIGORIE>CE NE-AI URAT TU NOUA IMPREUNA CU GALERIA LUI puli, ITI URAM SI NOI TIE INZECIT
RED75
Nu este ideea mea, am vazut pe prima pagina a site-ului, dar ca sa evitam amenzi sau suspendari cred ca cel mai bine ar suna: SCLAVI PANA LA MOARTE !
Florin_Bogdan
Asta am spus si eu...O coregrafie Speciala fara injuraturi!!!!!
Nu are rost sa primim penalitati si sa ne ia puncte din cauza unor Fraieri kre ne-au dezamagit!!
axe.gif axe.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif 251.gif 251.gif
paddy
Si daca nu joaca ??????????
RED75
Daca nu joaca ? Pai tot sclavi sunt nu ? Pune Netzoiu biciul pe ei sa joace ca altfel nu-si mai ia banii de la Iancu 010.gif
anmini
problema se pune altfel.........aia joaca? mai stiu sa joace fotbal?
ayrton
De ce sa ne suspende???
Pai pe timisoara i-a suspendat cand stefan "Pamela" grigorie a scandat obscenitati impotriva noastra impreuna cu galeria curva violata?
anmini
pentru ca de-abia asteapta un pas gresit din partea noastra, de-aia. 149.gif 149.gif n-ar fi prima data...........
Leaveyou
Ba eu cred că dacă galeria le-ar scanda numele fără să-i înjure ar fi o palmă mai mare pentru ei. Eventual să-i întrebe de ce au înjurat Dinamo ?

Ştiu că nu o să mă fac popular prin asta şi aveţi motive să-i înjuraţi dar Alexa a plâns că a trebuit să plece de la Dinamo. Mă rog, el a ales (sau neţoiu pentru el), dar nu uitaţi că l-am aşteptat ca pe sfintele moaşte şi el este un dinamovist. Despre Grigore: a fost şi este omul lui neţoiu. neţoiu a crezut că prin plecarea lui şi a celor 2 jucători o să-l roage ceilalţi investitoti să rămână.

Consider că nu merită să-i înjurăm.
Max
si daca nu se striga nimic la dresa lor e vreo problema?....cred ca astfel s-ar spune totul. icon_rolleyes.gif
P.S intre noi fie vb...i-as manji cu untura sa-i manance cainii.. diablo.gif
Florin_Dinamo
Sa ii lasam in pace. Mai bine sa le pregateasca Rednic o surpriza, eu stiu, sa nu poata juca bine impotriva lui Dinamo. Ca nu castigam nimic daca ii injuram pe cei doi. Sa nu uitam ca Grig a dat si goluri importante pentru Dinamo, iar Alexa a contribuit la ultimul event castigat de Dinamo. Au plecat, asta e, alegerea lor. Decat sa stea la noi in echipa si sa faca scandal, si sa nu joace nimic, nu mai bine au plecat? Eu zic ca da.
ScorpyoN
Grigorie trebuie ignorat, e prea jigodie omul.
Alexa, dupa cum spuneau unii pe site, sa i se cante "Esti caine pana la moarte".
DiliBili
...mai exista si varianta ca unul din cei 2 (de la Grigorie poti sa te astepti la orice) sa provoace galeria lui Dinamo, iar atunci sa te tii nene gunshot.gif
RflaviusD
Cu un cap de porc reprzentand pe Iancu 010.gif
RED75
Ne facem iluzii daca ne inchipuim ca vor fi ignorati! La prima intrare mai dura a lui Alexa la Ropotan se va dezlantui iadul evillaugh1.gif
Florin_Bogdan
Nu sunt de acord sa le strigam numele unor tradatori!!!!!!!!
Sa ii facem Praf... sa planga pe teren... sa se simta ceea ce sunt.. adica niste ZDRENTE!!!!!!
divisor
sa-i primim cu paine si sare 010.gif multa sare sa le stea in gat
ZOCCOLO DURO
TREBUIESC IGNORATI..SUNT NISTE MIZERII!!!
Sorin
cel mai bine e sa nu ai bagam in seama ca daca ai injuram ii inraim si poate o sa joace bine...asta mai ales in cazul lui zicu....dc nu ai bagam in seama e mai bine pt ca nu merita bagati in seama,mai ales ca toti 3 au facut lucruri frumoase la Dinamo...au plecat asta e
ayrton
E buna si ideea cu "Esti caine pana la moarte!" cantata lui alexa... Poate il vedem ca plange iar!!! :D

In schimb pe Grigorie sigur o sa-l injur un pic!
Ashtray
Aveti careva un cap de porc care va prisoseste 010.gif ?(pt. care nu stiu:dupa dezertarea lui figo la real fanii Barcelonei au aruncat cu un un cap de porc langa el).Ideea cu "esti caine pana la moarte" nu cred ca ar fi indicata-nu merita onoarea de a fi numiti caini,nici macar sarcastic 149.gif !"Sclavi pana la moarte" pare mai potrivita.Personal le-as adresa si niste "afara cu c"rvele viola"
ghostb
ar fi mishto ideea cu capul de porc dar cred k si mai klumea ar fi aia cu panoul pe care sa afisam primirea lu alexa cand a venit din china...plus dak ati putea sa faceti niste bannere pe care sa puneti declaratiile lor cu data.de exemplu ''alexa:22 ianuarie "sunt caine pana la moarte" sau chestii d-astea si desigur sa-i batem p poli k dak ne-o luam nu-i afectam prea mult....
RED75
Eu zic ca aia cu capul de porc este fumata. N-are rost sa copiem ce vedem la TV. In plus nu stiu cum s-ar putea baga un porc pe stadion din moment ce eu n-am putut sa intru cu bricheta si cu o sticla de Cola 010.gif
deceneu
Pai in Italia au aruncat cu un scuter in teren 010.gif 010.gif 010.gif . Parerea mea este sa fie tratati cu indiferentza. Oricum nu e pasa. Sper sa regrete intr-o zi c-au ajuns acolo. Asta doar daca o sa facem performante anul asta competitional. Pana la urma urmei sunt doar 2 jucatori, si va garantez ca in cativa ani nu va mai stii nimeni ca au jucat la Dinamo.
caine de buzau
Eu zic sa se gaseasca o solutie tehnica prin care sa se dea pe stadion declaratiile lui Alexa din iarna, mai ales aia cu dinamo e cel mai bun prieten bla bla bla. Si declaratia dinainte de meciul din primavara cu Poli, cum ca actualul sau club nu mai reprezinta nimik pt el. Sau sa se faca bannere. Ar fi foarte bine.
Lui Grigorie cred ca ii ajunge injuraturi de genul " curva lui Netoiu".
Taranu24
Ignorare totala plus ceva bannere gen Hîldan,Petreetc...adevarati dinamovistii,grigorie si alexa niciodata demni de acest renume,sa vada cum e sa nu fii bagat in seama.Cred ca mai bine ne focalizam atentia spre incurajarea echipe

[size=4]first god then dinamo then everything else
edy
Bai baieti voi chiar credeti ca nu o sa ii injure nimeni pe stadion....?
pudelul isteric
QUOTE(edy @ 17 Aug 2006, 17:22) *
Bai baieti voi chiar credeti ca nu o sa ii injure nimeni pe stadion....?

Eu sunt convins ca o sa-i injurati tot stadionul...Doar e tipic pentru voi...Apropo, aveti vreun cantec fara mooi, poola, soogi?
RED75
Poate avem.. Dar asta iti face tie placere sa auzi 010.gif
pudelul isteric
QUOTE(RED75 @ 17 Aug 2006, 17:35) *
Paote avem.. Dar asta iti face tie placere sa auzi 010.gif

Ma confuzi cu concitadinii tai nene!
RED75
QUOTE(pudelul isteric @ 17 Aug 2006, 17:38) *
Ma confuzi cu concitadinii tai nene!

Te plangeai ca ai fost banat si de aia ti-ai facut clona asta isterica... Pa domnu' "civilizat" de pe Bega !

Pe prima pagina scrie "comunitatea suporterilor dinamovisti". De ce nu vrei sa-ti utilizezi neuronu' ala de care tot vorbeai pe celalalt topic ?
edy
QUOTE(RED75 @ 17 Aug 2006, 16:41) *
Te plangeai ca ai fost banat si de aia ti-ai facut clona asta isterica... Pa domnu' "civilizat" de pe Bega !

Pe prima pagina scrie "comunitatea suporterilor dinamovisti". De ce nu vrei sa-ti utilizezi neuronu' ala de care tot vorbeai pe celalalt topic ?

verystrange.gif verystrange.gif ms red thumb.gif
RED75
offtopic.gif
Eu zic sa nu-l mai bagati in seama pe pudel !

On topic:

Orice-am face, Alexa nu va fi ignorat la meci. Ma intreb ce sanse sunt ca Sorin Cartu sa nu-l foloseasca ?
edy
Sincer... e cam omu de baza la timisoara si nu prea il vad pe banca

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
RED75
Nici eu. Dar Cartu mi se pare destul de doxat sa anticipeze daca va claca psihic.

ps Personal, cred ca daca il va folosi ori face greseli ori ia rosu din prima repriza.
redlady08
eu cred ca daca se va face ceva sa fie subtil sa nu dam motive sa ne suspende astia terenul...oricum cred ca jucatorii s-au facut singuri de rusine prin declaratiile lor...importanta in meciul asta e victoria...asa umilinta va fi mai mare HAITA_DINAMO.gif
edy
QUOTE(redlady08 @ 17 Aug 2006, 17:07) *
eu cred ca daca se va face ceva sa fie subtil sa nu dam motive sa ne suspende astia terenul...oricum cred ca jucatorii s-au facut singuri de rusine prin declaratiile lor...importanta in meciul asta e victoria...asa umilinta va fi mai mare HAITA_DINAMO.gif

Sunt total de acord cu tine...... da nu stiu ce vor face ceilalti 010.gif 010.gif

bianco_rossa
bine ar fi sa fie subtil..daar tare cred ca nu o sa fie asa cum vrem noi....l'am iubit mult pe Alexa....nu cred ca va fi doar o simpla coregrafie 010.gif
edy
Ce pacat canu pot sa vin la meci 256.gif 256.gif
ForzaLazio
Eu nu inteleg ce atata tevatura...cand s'a intors din china nu v'ati pus intrebarea:'de ce l'au dat aia afara de acolo??'...simplu,pentru ca nu era bun...daca era bun cereau 3 milioane de euro pe el...la fel si cu danciulescu...era de anticipat ce se va intampla in vara,si anume un loc 3 rusinos....
Iar alexa nu e un erou,el nu a jucat pe gratis la Dinamo...cand aud fraze de genu:'X jucator a facut foarte multe pentru Dinamo,trebuie iubit' mi s par o mare prostie...jucatorul respectiv a facut multe pentru Dinamo ca a fost PLATIT,ca a luat BANI!!!
Singururii care merita respect sunt Hîldan si Petre...primul pentru ca a luat bani sa joace,nu sa moara pentru Dinamo si la acel meci,a fost unul din singurii jucatori de baza ai lui Dinamo prezenti la meci,doar pentru ca iubea prea mult pe DINAMO...iar al doilea pentru ca a iubit si iubeste sincer culorile alb-rosii...
P.S.:am vorbit de istoria recenta a lui Dinamo,nu am adus aminte de jucatorii legendari ai acestei MARI ECHIPE....DINAMO, TE IUBIM!!!
caine_rau81
pey sincer eu zic sa ii primim cum merita,adica sa fie injurati de toata familia sa fie huiduiti si in nici un caz sa aruncam cu ceva in ei pt ca o sa avem terenul suspendat si ati vazut ce nasol e fara spectatori.poate dak le prindem autocarul sa aruncam cu pietre in ei
Max
Fac pariu ca cei doi or sa salute galeria dinamovista , tendentios sau nu dar o vor face , n'ai cum sa joci atatia ani la o echipa si sa te faci ca ploua.
Ramane de vazut cum va reactiona galeria , oricum un gest frumos ar fi sa-i aplaude...parerea mea.
CRISX
Gesturi frumoase ? nono.gif
Vor fi numai injuraturi, mooi si urari de "bine".
Max
@Crisx...
Nici eu nu cred ceea ce am spus icon_rolleyes.gif , la urma urmei toti ne supunem majoritatii dunno.gif , dar procedand asa cum am mentionat logic ar fi sa se simta ca niste rahati diespam.gif
recoba
asv desena doi ciini rosii cu capu lui alexa si la olteanu ala de grigore las fuliera la fiecare atingere de balon iar pe alexa las chema sa salute galeria si daca ar veni as arunca cu dolari falsi si ias striga iuda ps mu HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif e la spurcati cu dinamo pina la moarte HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
anmini
doi magari in tricoul lui Dinamo. pe unul sa scrie grigorie si pe altul alexa.
edy
010.gif 010.gif de unde iti vin ideile astea ..... taree 010.gif 010.gif

Leaveyou
QUOTE(divisor @ 16 Aug 2006, 17:00) *
sa-i primim cu paine si sare 010.gif multa sare sa le stea in gat

Bănuiesc că vrei ca sarea să fie introdusă după ce le facem crestături ! Iar cu pâinea, dacă este veche de 3 zile putem să aruncăm !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.