Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vreau sa-mi fac steag!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
alessandro
SAlut tuturor.As avea nevoie de niste sugestii.Din ce material as putea sa fac un steag din acela pe 2 bete.Multumesc anticipat
IceByt
Dintr-o panza nu foarte lucuioasa e cel mai bine... gasesti prin magazine. Mai ales dak e neagra e efectu misto. Da' ai grija s iei o panza kre s nu absoarba vopseaua.
usturoi
du-te in obor si cere captuseala alba
g481_shm
dc vrei steag pe doua betze???nu e ff misto...si greu de adus la stadion daca nu esti in vreo brigada..si daca esti...trb sa stii chestia asta...bafta
FarfelkugeL
De ce nu?
Cum adica e greu de adus? E simplu, intr-o punga, rucsac.
Nu e greu, mai greu e cu betele de adus...
doggyy86
SI EU AS VREA SA-MI FAC UNUL!!!!CAM CE MATERIA MAI EXACT TREBUIE FOLOSIT????
FORTA Dinamo!!!! HAITA_DINAMO.gif
COSMIN C
Mi se pare mie sau tie ti s-a mai atras atentia sa nu mai tipi la noi ??
Ai ramas cu degetul pe Caps Lock? crazy.gif
doggyy86
din greseala!!!!
nu am fost atent!!!!
nu se va mai repeta!!!!
doar daca o va elimina standard pe steaua!!! blowup.gif
imi puteti face aceasta favoare va rog!!!!!
forta standard HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
red_dog48
Salutare. am vazut ca e la moda cu steaguri din acelea pe 2 bete si vreau sa-mi fac si yo unul. problema este ca nu prea stiu ce materiale sa folosesc, si cu ce sa-l desenez. poate este cineva priceput pe aici si ma poate ajuta.

Thank's!
red_dog997
Eu nu numai ca nu stiu din ce materiale trebuie facut, nu stiu nici macar cum se face !
marcher
Da ce dracu nene...doar nu-i avion cu reactie. Doua bucati de panza cusute si eventual ceva vopsea.
gigiredog
Stiu eu pe cineva care face steaguri reusite contra cost.
red_dog48
:) pe cine? cat costa? :D poate imi face si mie unu...are id de mess ceva?
MosIonRoata
Nu e bun steagul pentru ca obtureaza campul vizual al
suporterilor care stau in spate ... ei pentru ce au platit biletul de
intrare? Sa vada un steag?!

Sanatate!
FarfelkugeL
QUOTE(MosIonRoata @ 24 Oct 2006, 1:51) *
Sanatate!

rofl.gif

Vai, ce gandire comunista.. rofl.gif
godzila
gandire ceausista 010.gif
edy
QUOTE(FarfelkugeL @ 24 Oct 2006, 13:46) *
rofl.gif

Vai, ce gandire comunista.. rofl.gif

Dupa raspuns MosIonRoata nu cred ca sta in PCH , poate ca omu vine la stadion si sta la T 0 tongue.gif
ForzaLazio
pt steag nu trebuie material deosebit...doar niste panza sau cva d genul cusuta bine si pusa pe un bat mare ca sa se vada...si putina vopsea daca vreti...pt astea cu vopsea nu stiu sa explic...
Rolphynho
QUOTE(MosIonRoata @ 24 Oct 2006, 1:51) *
Sanatate!

Nu-mi vine sa cred shocked.gif Am trait s-o aud si pe asta.Eu inca il astept pe mos sa zica ca era o gluma...proasta, dar totusi o gluma.Hai mosule nu ma lasa sa astept ...
red_dog48
bai baieti...am facut si yo un steag pe 2 bete cu nr 11, dar am aflat prea tarziu ca NU MAI E VOIE PE STADIOANE CU BANNERE! asa ca nu va mai chinuiti! COMUNISTII DRACU! M**E DRAGOMIR, MIRCEA SANDU SI TOTI JEGOSII DE LA FEDERATIE!
edy
Esti sigur? icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif

Stiu ca au revocat legea cu bannerele thumb.gif ,deci ai voie s-a vii cu steaguri si alte matereiale dar nu trebuie sa contina cuvinte obscene sau u caracter rasist sau xenofob
Rolphynho
La fel stiu si eu...cel putin la Bistrita am intrat cu un steag mare de fluturat si cateva pe 2 bete.Traiasca democratia doglaugh.gif
red_dog48
aaa...smeker atunci nana2.gif
FarfelkugeL
Materialul pe care trebuie sa il ceri este "captuseala", si ii spui ca vrei sa iti faci steag sa mergi pe stadion cu el. Nu are cum sa iti dea alt material ;)
Fane
ce fel de vopsea se foloseste pt vospire? crazy.gif
marcher
QUOTE(MosIonRoata @ 24 Oct 2006, 0:51) *
suporterilor care stau in spate

Il faci din doi chiloti tanga...unu rosu , altu alb...asa impaci si capra si varza, in speta fluturatorul si suporterul chinuit 010.gif 010.gif
red_dog_rahova
verystrange.gif verystrange.gif thumb.gif ...nu esti sanatos, marcher....icon_lol.gif
FarfelkugeL
La caterinca ne pricepem cel mai bine... Asta se intampla mai pe toate topicurile. Incredibil.
Fane
ziceti ma cu ce vopsesc steagul ? cu acuarela ? cu marker ? cu kober (sau cum naiba i zice)
red_dog48
pai depinde... cu marker il faci mai repede si mai usor.
sfatul meu: fa conturul desenului cu marker-ul, apoi il colorezi cu vopsea (d-aia din piata k nu trebuie sa fie cine stie ce). o sa-ti iasa bine ;) asa l-am facut si yo. da ai grija sa acoperi marginile desenului cu ceva ca sa nu dai cu vopsea peste contur k il strici de tot (steagu) :|
Fane
ms ma
Cred ca fac unul cu Hildan
adebayor : haita_lui_odin
eu am gasit material bunicel insa de unde fac rost de bat bun?!
red_dog48
pai bete gasesti peste tot lol :D...te duci la un magazin de materiale de constructii si ceri teava de plastic d-aia pentru steag si stie ala ce sa-ti dea. si nici nu e mult...vreo 30 mii 3 metri parca :D sau ceva de genu ;) succes!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.