Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Help pls :D
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
MC Angi
Salut tuturor.. stie cineva akt costa un tricou cu Dinamo?? nu neaparat ultimu model.. cel Nike.. sry de reclama :| Si de unde as putea sa cumpar un tricou cu dinamo... vreau sa-l fac cadou unei persoane foarte dragi :D !
f_rares
vad ca esti din Bucuresti...te duci la magazinul Dinamo de la stadion si gasesti acolo tot ce vrei...fulare, niste steguletze , si chiar si tricouri.Nu stiu sigur...daca cele noi au aparut...dar cred ca le vei gasi si pe cele vechi.Nu bag mana-n foc ca nu-s din Bucuresti ca sa stiu beerchug.gif thumb.gif daca nu...te vor ajuta Bucurestenii pana la urma beerchug.gif
RflaviusD
Esti din Bucuresti si nu stii de unde ???? rofl.gif Cred ca stiu magazinul Dinamo pe de rost 010.gif
edy
chiar asa cat e un tricou Dinamo de la firma nike?? football.gif
MC Angi
Ma voi duce sa ma interesez.. dak au aparut voi posta aici icon_wink.gif
DiliBili
am sunat la club, mi s-a facut legatura la marketing, iar duduia de acolo a spus ca ei (clubul) nu au treaba cu comercializarea noilor tricouri... tricouri care inca nu au fost scoase la vanzare la magazinul din fata stadionului si nici nu cred ca pana la meciul cu puli se vor putea cumpara
PS pretul tricourilor am inteles ca va fi in jur de 200 RON bucata
ScorpyoN
200 RON? Dar din ce-s facute , taica? Din platina? Inteleg ca-s Nike, dar... shocked.gif
f_rares
caaaat!!!! 149.gif si eu care asteptam sa-mi iau unul nou...sa si le bage undeva....ca tampit sa fiu sa dau atatia bani shocked.gif
RED75
O alta modalitate a conducerii (in cardasie cu Nike) de a stoarce bani si a demonstra cat le pasa daca au suporteri sau nu !

Bine Nike are oricum preturi mari. Dar totusi.. Preturile sunt aceleasi ca pentru tricourile Barcelonei ! Borcea crede ca am intrat deja in UCL ?
Sorin
200 ron mi se par ridcol de multi tinand cont ca tricourile sint facute la noi si la lulgari....
RED75
Da. Si sa presupunem ca astea sunt preturile care reflecta calitatea Nike. Dar tricourile sunt materiale promotionale pentru club nu gardertoba de fitze pentru gacicute de bani gata! Conducerea clubului nu cred ca nu putea sa stipuleze in contractul cu Nike niste preturi rezonabile la materiale pentru suporteri ! In fine... Poate informatia nu se va confirma.
edy
200 de ron mi se pare cam mult sincer..... poate pe la 100 de ron era un pret rezonabil thumb.gif
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Schatt3n
Pai ia luati la ochi cateva magazine de prin Bucuresti si vedeti cam care sunt preturile la tricouri Nike, Adidas, Puma etc originale. Eu nu am dat mai putin de 100 RON niciodata pe un tricou Nike sau Adidas, mai repede undeva in juru a 130 RON, asa ca sincer pretul tricourilor Nike Dinamo mi se pare doar usor umflat, cu vreo 30-40 ron acolo.
Apropos ca fapt divers, tricoul vechi al lui Dinamo se gaseste si in Brazilia :) www.sofutebolbrasil.com cautati Dynamo Bucarest. Sunt curios ce parere o sa aveti de pret ;).
edy
nu se poate.... 300 de $ ... pai la noi e chiar ieftin thumb.gif
DiliBili
in mod normal, tricourile, ar trebui sa coste la fel ca cele de la steaua....din cate am vazut eu acelea au preturi intre 120-185 RON
ScorpyoN
Bai frate, totusi 200 RON??? Vai de capul nostru. Pai un tricou cu ITALIA original costa 250 RON. Ce facem fratica? Ne comparam cu campioana lumii la fotbal? Pai cred ca si un tricou original al Barcei costa mai putin decat atat...
Inca odata MUSETEL PORCEA & CO. 149.gif149.gif149.gif149.gif149.gif
P.S. Inca odata aduc aminte ca Nike nu si-a dat silinta la echipament si ca echipamentul arata ca dracu!
Probabil calitatea o sa fie superioara, dar asta nu scuza faptul ca arata ca dracu 149.gif
Xcentric
200 e prea mult....dar vreo 50 - 100 ar mai merge
deceneu
Recent am fost in vacanta in Italia. Cu chiu cu vai am gasit un tricou al Italiei (Materazzi) si am dat 85 Euro. Din cate am auzit eu, tricourile noastre o sa coste intre 150 si 180 RON. Ramane de vazut. Cam atata costa un tricou si in SUA.
Schatt3n
QUOTE(edy @ 18 Aug 2006, 2:33) *
nu se poate.... 300 de $ ... pai la noi e chiar ieftin thumb.gif

Mnope, banuiam ca o sa faci greseala asta, pretul afisat intial e in reali brazilieni, au undeva acolo in pagina si un convertor valutar pt a vedea pretul in euro si dolari. Pretul tricoului cu Dinamo in euro era 107 euro, asta fara taxele de transport :). Oricum e diferenta intre tricourile echipelor europene si cele din America de sud :). Stiu asta de la un brazilian, fan Clube Atlético Mineiro care a cautat un tricou' cu Dinamo pana a obosit (mai ieftin decat cel de pe site adica :) ) gasit pana la urma intr-un magazin minuscul, un tricou, lol, tineti-va bine, a lui Dinamo, cel vechi Diadora, sezonul 1997-1998 cu Sharp pe el :D, pe care a dat cam 20 de euro :). Nu credeam ca un tricou asa de vechi a lui Dinamo o sa ajunga intr-un magazin minuscul in Brazilia :D (oricum acelasi tricou Diadora Sharp a lui Dinamo, asta pt colectionari mai repede, il gasiti si pe http://www.footballnotmuggybonehead.com/ la pretul (vechi acum constat) de 50 lire sterline.)
Asa ca MC Angi daca tricoul e pt un Dinamovist adevarat, nu ar strica sa incerci sa cumperi tricoul asta vechi cu Sharp, pot spune ca e unul de colectie din istoria post-decembrista a clubului :)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.