Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Rase de caini
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
DiliBili
...daca tot suntem CAINII ROSII, cred nu ar strica sa cunoastem cat mai mult despre rasele de caini. In lume sunt zeci de rase de caini, din care eu unul nu stiu sa recunosc decat maxim 20.
...de aceea propun ca in acest topic sa spunem ce rase de caini avem/ am avut, oferind si informatii depre aceste rase...
SA INCEP EU:
am avut un rottweiller, pe care l-am crescut de mic... nu l-am dus la dresaj...iar la varsta de 1 an devenise f. periculos ....decat pe mine ma recunostea ca stapan, restul familiei avand mari probleme cu el... avand in vedere ca stateam si la bloc, iar aceasta rasa are nevoie de mult spatiu, am fost nevoit sa renunt la el.
..........................
Click to view attachment
rottweillerul este originar din Germania, ajunge pana la o inaltime de aproape 70 cm si o greutate de pana la 50 kg.; culoarea parului este neagra cu pete brun-roscate.
origine: a fost adus in Europa de legiunile romane, incrucisandu-se ulterior cu ciobanescul german, prelund numele de la localitatea Rottweil (important centru al negustorilor de vite si cereale, negustori pe care ii insotea si proteja).
dudu1961
:diablo:Sint de acord cu cine are cunostinte despre ei ,in alta ordine de idei mie imi place ciinele meu (Negrut) luat de pe strada cind avea 2,3 saptamini pe un 26 decembrie -2000-nu cred ca mai trebuie sa spun culoarea ,numele spune tot,_a zis doctorul metis lup german dar eu zic ca dupa fizic si comportament -labrador
Max
Si eu detin un Rottweiler are un an si jumatate ,ma asculta doar pe mine , este agresiv doar cu strainii .Face figuri la mancare (nu mananca hrana uscata) , nu accepta cainii masculi si ii plac femelele la nebunie ( lucru ce duce la adevarate lupte cu dansul de al indeparta de potentiala ,,victima''). 149.gif .
Sunt mandru de el . si nu l-as da ptr. nimic pe lume.
SNapy
M@x iti dai cainele(Rottweiler)unor straini pentru ca Dinamo sa castige 10 campionate consecutive?
doggyy86
paiiiii buldogul imi place!!!!
in general imi plac toti!!! gunshot.gif
ar mai fi si rottweiler-ul
Max
QUOTE(SNapy @ 23 Aug 2006, 11:10) *
M@x iti dai cainele(Rottweiler)unor straini pentru ca Dinamo sa castige 10 campionate consecutive?

Nu.
Nexus
imi plac cainii in general,dar in special ciobanescul german(cel mai cerebral caine).
red dog 70
toti sunt ,,super'',dar am un ,,super'' A.PIT BULL T.
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif Dinamo FARA EGAL
Dinamo_Forever_13
cainele huski (cred ca asa se scrie) si cainele lup.am un caine juma huski juma caine lup!!e asa dragalasa si imi place enorm sa ma joc cu ea!
cane loco
ciobanestii nostri romanesti si ciobanescul caucazian(o adevarata fiara e bun de pus pe spurki nu mai ramane nici adn la oi).
sandra
Mie imi plac cam toti cainii dar am o slabiciune pt Husky si Amstaf , pur si simplu ii ador.
Eu , personal, as renunta la orice caine , chiar si la al meu , pt ca Dinamo sa castige cateva campionate , chiar si in schimbul unui singur campionat , dar le putem avea pe amandoua , nu ?
Hai Dinamo! HAITA_DINAMO.gif
red&white
Cei mai simpatici caini sunt labradorii,iar cei mai smecheri....bull terryer (am scris bine doglaugh.gif )
khafre
eu am un ciobanesc mioritic ... asta e rasa pe are o apreciez cel mai mult ... il iubesc enorm si nu l-as da in nici o circumstanta :)
dayenutza
preferatu meu caine ii Ciobanesc Greman am avut pana acum 3 caini de rasa asta sunt superrrr si desteptzi precum Dinamo HAITA_DINAMO.gif
nicolle_reddog4ever
Mie imi plac totii cainii insa preferatul meu este rottweiler-ul icon_rolleyes.gif
tyn
nicolle,mi-ai adus aminte de rottweiler.....visul meu...
Nu am citit regulamentul 2
si mie imi plac totii cainii
LeX
imi plac toti cainii, si toate animalele in general. Rasa favorita: ROTTWEILER
gilutza_d
eu sunt innebunita dupa caini,iar cel mai mult imi place husky icon_rolleyes.gif sunt superbi
detz_red_dog
Am si eu un caine lup de care sunt foarte atasat. Insa mie imi plac toti cainii mai ales ca sunt DINAMOVIST.
razvan_ptm
iubesc cainii la nebunie, dar preferatii mei sunt cei huskey
Huskygirl
ea e preferata mea doglaugh.gif
POOL
Ciobanesc german este rasa mea preferata, am doi la bunica si sunt foarte destepti.
Ankutza
asta e febletea mea ... iubesc acesti caini ...desi am cateva urme de colti pe mana si pe spate de la ei ... tot ii iubesc
gilutza_d
mie imi plac cel mai mult husky sunt niste scumpi
POOL
Frumosi frumosi..... doglaugh.gif
f_rares
clar.Si mie imi plac husky.poate cel mai mult icon_rolleyes.gif
nicolle_reddog4ever
eu iubesc rottweilerii...as da orice sa am si eu unul da' cred ca visul meu nu o sa se implineasca prea curand icon_cry.gif
http://img172.imageshack.us/img172/4538/di...01200604bj8.jpg
red_dogvitan
Eu sunt adept ai rotweiilelilor chiar am unul acasa HAITA_DINAMO.gif
pako_marian
Salut , iata si cainele meu . De rasa amstaf .
Cai Lun
I-ai taiat urechile, sadicule.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.