Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Superstiţii
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
DrOG
Am deviat rau...Mi-e rau....Dar e deja verificata treaba,inca din campionatul trecut...La fiecare dubla impotriva lui Dinamo ,pierd biletu'...:-)....Ceea ce-mi convine...Ma costa 100 000 victoria lu' Dinamo....Au fost cazuri in care,ratzional,am pariat "normal",solist pe Dinamo,meciuri teoretic ca si castigate...Si Dinamo a furat-o sau a facut egal ,de fiecre data...N-o luati asa,ad-literam,ca si cum as fi ajuns sa depind de chestia asta si sa depind de ea ca si cand n-ar mai exista altceva,alta varianta...Dar au fost prea multe coincidente ca sa nu sacrific un bilet pe saptamana :-)...Poate asa luam si noi iar campionatu' axe.gif
dudu1961
149.gif Am o bricheta "DINAMO"(cu sigla cu tot ) cind o folosesc la spurcati le merge bine , la echipa mea trebuie sa scimb bricheta altfel luam bataie sau jucam prost e confirmat % diablo.gif
DrOG
Linistitor ,asa,cumva ,sa stii ca nu esti singuru' pierdut...:-)
Thanks 4 support!
Daca mai E si altzii,sint rugatzi sa vina & sustzina...Fiecare cu pasarica sau cu stolu' lui ... HAITA_DINAMO.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.