Help - Search - Members - Calendar
Full Version: FAN CLUB la CLUJ?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
Fr_Titus
Cum sta provincia la capitolul Fan Cluburi? Avem unul la Cluj sau nu? Se pare ca numai beheheii au? Tare m-as bucura sa ma inscriu si eu in haita locala. Provincia iubeste Dinamo. RED DOGS RULE FOR EVER!!!!!
Ashtray
Si eu as vrea la fel de mult!Clujul e oras mare si ar trebui sa fie (sper)!
RflaviusD
Sunt multi dinamovisti in Cluj? HAITA_DINAMO.gif
Ashtray
Nu-i oras spurkat daca asta intrebi,sunt destui dinamovisti!
coolio
Clujul e centru universitar ...cum sa fie oras spurki?!?
Abia astept sa intre "U" Cluj.M-am saturat de ungurii de la cfr.
Merita infiintat un Fan Club Dinamo.Sa vina rezultatele echipei si vedeti voi fan cluburi ca ciupercile dupa ploaie..:P
Ashtray
Dar in momentul asta exista Fan club Dinamo la cluj?
DrOG
QUOTE(RflaviusD @ 14 Aug 2006, 10:04) *
Sunt multi dinamovisti in Cluj? HAITA_DINAMO.gif

Ai fi uimit sa stii catzi dinamovisti sint in Alba...!Uimit in sensu' de impresionat!Cred ca e singurul oras din provincie in care Dinamo se simte cu adevarat iubita...Asta si datorita lui Talnar,care si-a tras o super-baza sportiva ,cu terenuri,bar si toate alea unde cainii pot ,in sfarsit,latra in voie...Incercati sa v-amintiti : din toate deplasarile in tara ,unde ati gasit cea mai putin ostila atmosfera(asta pe vremea cind si echipa locala presta in A,c-acu' e varza...)...La Alba,cumva?Corect!Berea e din partea mea ... beerchug.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.