Help - Search - Members - Calendar
Full Version: DOGmatica si marketingu' lu' borcea....
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
DrOG
de-o comparatie : intrati pe site-ul dinamo si,imediat,pe steaua sau rapid...
Si salutati-l pe Borcea si din partea mea,fara numar...
Avem cel mai tare marketing!
Da' ce zic....Marketing STRATEGIC!
Inainte un site jenant ,acum unul in eterna constructie...
Dau doar exemplul care ma intereseaza : magazin virtual ,cu produse pt fani.Lucru absolut banal din care orice echipa mare isi aduna o parte consistenta din buget...N-am de unde comanda un fular,un steag,un orice sau un ceva....
E cineva din Bucuresti care ma poate ajuta?Adica sa dea o fuga pana la shop-ul fizic Dinamo si sa-mi ia si trimita una-altele de pe-acolo...Cum ii trimit banii?Da' pe bune,n-o dati la fraiereala,ca pana la urma sintem din haita...
Eu sint din Alba Iulia....Poate ne vedem duminica la meci,la Petrosani...
Florin - 0722555527
RED75
In privinta site-ului oficial, am remarcat si eu. banned.gif

Bine ca exista Dinamomania !
Ashtray
Si oricum,site-ul oficial tinea partea conducerii si condamna site-urile in care erau injurati bbnc-deci "mare pierdere"!Totusi,pacat de shop!
Dinamoboy07
PAKAT D SITEu` oficial... makar imi mai luam si yo cate ceva de akolo k in cluj.... nu prea gasesti :( !!! asta e` oricum ma mai duc in bucuresti....
4 EVER DINAMO !!! HAITA_DINAMO.gif
ScorpyoN
Mie nu mi-e de site, mi-e de shop ca in CTA gasesti IOC ceva cu Dinamo bigcry.gif
coolio
nici mie nu mi-e de site ci de magazin.
nu stiu cum mai pot achizitiona acum tricouri.sorturi,accesorii cu insemnele clubului.
parca cei din conducere nu ar avea nici un interes sa isi vanda produsele.
daca stam bine si ne gandim e mai bine pt ei sa vanda un jucator decat sa intretina un site sau sa deschida un magazin.
MosIonRoata
Dinamo a facut performanta in Europa in 1984 si 1990
prin MUNCA nu cu marcheting si cu prostii d'astea facute sa
spele tineretul la creier. Cine vroia sa aibe fular, steag si
tricou cu Dinamo, si le facea singur cu acul, masina de cusut si
cu croseta, nu le cumpara de la magazin...deci tot prin MUNCA
nu de'a gata! MUNCA e cheia succesului, nu prostii d'astea cu
fanclub, marcheting si nauhau care nici nu sunt in spiritul
Poporului Nostru.

Munca l-a facut pe om!

Sanatate!
Haita
QUOTE(MosIonRoata @ 12 Aug 2006, 2:24) *
Dinamo a facut performanta in Europa in 1984 si 1990
prin MUNCA nu cu marcheting si cu prostii d'astea facute sa
spele tineretul la creier. Cine vroia sa aibe fular, steag si
tricou cu Dinamo, si le facea singur cu acul, masina de cusut si
cu croseta, nu le cumpara de la magazin...deci tot prin MUNCA
nu de'a gata! MUNCA e cheia succesului, nu prostii d'astea cu
fanclub, marcheting si nauhau care nici nu sunt in spiritul
Poporului Nostru.
Munca l-a facut pe om!
Sanatate!

Ce are bre sula cu prefectura? 010.gif 010.gif 010.gif M-ai facut sa rad cu lacrimi MosIonRoata. 010.gif

Tin sa te contrazic, eu am inca mai 2 pahare dintr-un set 6 pe care iubitul nostru club il pusese la vanzare in anii '70 cu stema veche, cea cu D. Pe atunci Ministerul avea "marketing" mai dihai decat tot departamentul condus de Copaci. Marketingul este un aspect foarte important in succesul oricarei afaceri. Ca sa faci marketing cum trebuie, tine si asta de munca dar de munca serioasa si facuta in mod destept si coerent. Iti trebuiesc oameni cu idei si cu pricepere, adica profesionisti! De asta, Badea a promis ca angajeaza o firma straina care le va face consultanta (Deloitte&Touche). Probabil ca unul din aspectele tratate de aceasta firma va fi departamentul de marketing a lui Dinamo.

Intrebarea mea este are nevoie Dinamo de un dept. de marketing sau poate ar fi mai bine sa faca un outsourcing si sa se ocupe o firma profesionista la care sa le ceri un anumit revenue target? beerchug.gif
opiated
Pe bune sprijin si y0 ideea de avea un magazin virtual ... vorba unui constantean aici in Constanta nimic cu Dinamo! Deh suntem inconjurati de spurcati... BTW poa ne vedem si noi la o bere "cainii astia din Constanta!". Ce ziceti??
DrOG
Apreciez ca mi-ati raspuns....
Unii chiar concret & punctual....
Iar MosIonRoata de-a dreptul bestial...:-)Omu' merita sa-i construim (prin munca,evident) o tribuna,sa-i punem si niste microfoane si sa stam sa-i sorbim invatzaturile :-).Simt ca e loc chiar si de-un Congres ,mai mic,asa,de gust si de-amintire...:-)Mosule,Alba Iulia te sustzine!Tzara este cu tine!:-)
Vote The Old John-The-Wheel for president !
:-))
Cind treci prin Alba,neaparat sa ma cauti ...Dau saizecidemiide sticle de jidvei si-mi iau si-o saptamana concediu fara plata,numa' sa te-ascult...Ca fain le mai zici...:-) beerchug.gif
Sezran
shop.fcdinamo.ro inca exista. nu stiu daca si functioneaza.
edy
Adevaru e ca daca vreti sa cumparati niste tricouri sau alte accesorii cu Dinamo ar trebui sa le luati de la magazin de la nike thumb.gif calitatea e muult mai buna HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
ScorpyoN
Daca imi zici tu un magazin Nike unde are produse cu Dinamo ma duc imediat. Am fost la Nike, filiera Constanta si au atat de multe produse ca nu stiu din care sa aleg. 010.gif
edy
010.gif hmm... pai ar trebui sa mai incerci icon_lol.gif trebuie sa apara candva
Bafta si Forza HAITA_DINAMO.gif
coolio
QUOTE(Sezran @ 13 Aug 2006, 21:33) *
shop.fcdinamo.ro inca exista. nu stiu daca si functioneaza.

Multumin Sezran , ai salvat toata provincia!!!!! 010.gif 010.gif
edy
010.gif hai ca a 010.gif i fost tare.... noroc ca's din Buc
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.