florin_pch
Aug 9 2006, 08:43 PM
A mai inceput un sezon in care obiectivele noastre, ale suporterilor, sunt la fel de greu de atins ca de obicei. Vrem competitie europeana, parcurs bun in campionat si in cupa, ultimele doua culminate cu trofee. Dar oare se poate ridica Dinamo la pretentiile noastre? Echipa care a avut stadionul aproape gol la primul meci din campionat acasa, a demonstrat ca merita numarul mic de suporteri prezenti la meci. Abia au marcat un gol unei echipe ce face de obicei figuratie pe teren. Apararea excisava a Pandurilor nu ii scuza sub nici o forma. O echipa care se apara e o prada usoara. Trebuia poate sa asistam la scorul etapei dar in schimb l-am vazut pe Niculescu jucand sictirit cu spatele la poarta la 8 faze din 10. Totul este inca in regula datorita celor 6 puncte din 6 dar sunt 6 puncte obtinute prea greu pentru o echipa cu pretentii asa de mari. Cu pretentii asa de mari incat unii jucatori au decis ca sunt prea importanti/buni/valorosi/etc pentru a sta pe banca de rezerva. Toata lumea pare sa ii ia apararea lui Niculescu, mai putin Rednic. Cred insa ca un jucator care declara ca vrea sa plece la Timisoara nu merita tricoul rosu, indiferent de trecutul sau. A fost intr-adevar un atacant excelent, iubit de toti dar a intrecut limita bunului simt cand a provocat acest "scandal" legat de plecarea la Timisoara. Cand a declarat ca vrea sa plece a sfidat o galerie care ii striga numele meci de meci. Un jucator profesionist isi accepta rolul ce i se da in echipa, nu isi creaza propriul rol. Rednic este intr-o situatie delicata cu 3 atacanti valorosi dar are dreptate atunci cand refuza sa joace cu Danciulescu la centru, Margaritescu avand un randament superior pe acea pozitie.
In rest, lotul se prezinta bine. Ar fi loc de putin entuziasm in joc la Pascovici, macar 50% din pofta de joc a lui Blaye. Moti este inca aparatorul care confera incredere la fiecare minge, Ganea si margaritescu muncesc mult si se cunoaste in joc. Cu toate astea se simt slabiciunile in jocul nostru. Urmeaza un meci greu cu Beitar. Probabil stadionul va f plin, cum a fost si cu Everton sau TSKA. Din pacate numai la meciuri importante se mai umple o peluza, in rest venind la stadion doar cei care si-au facut abonament, pentru "a nu-l fi cumparat degeaba". Dezamagitor din partea noastra a suporterilor. Cu speranta ca vom avea un sezon excelent, cu mai multa lume prezenta la meci, bine cunoscutul "Dinamo, forza Dinamo!"
RflaviusD
Aug 10 2006, 09:26 AM
Din cate inteleg eu, articolul tau reprezinta mai mult un atac asupra lui Claudiu Niculescu si asupra jocului echipei.
Spui ca "sunt 6 puncte obtinute prea greu pentru o echipa cu pretentii asa de mari".Exista insa o vorba care spune <<O echipa mare castiga si atunci cand joaca prost>>.Dar Dinamo nu a jucat deloc prost nici in meciul cu FC National nici in cel cu Pandurii.Exista nesincronizari in echipa si cativa jucatori ce nu sunt la punct cu pregatirea fizica(Niculescu nu intra in aceasta categorie el fiind cunoscut ca unul din cei mai lenesi jucatori).
Eu am incredere in Mircea Rednic si in aceasta echipa si cred ca anul acesta va fi anul nostru !
dudu1961
Aug 10 2006, 10:34 AM
ASA ESTE dar si el are dreptate privitor la Niculescu ,plus de asta sa nu uitam ca la Dinamo au plecat 11 jucatori si au venit 11 , ori timpul pe care Rednic la petrecut cu ei si jocul care il practica mie imi place _si trebie sa recunoastem __e o performanta asta vroiam sa zic _______se vede ca Redinic isi dorea Dinamo (visa-Dinamo) si ca e dornic de Performanta numai sa fie lasat in pace de SLUGOII lui netoiusi limbisti lui __

si asti daca vor liniste la club sa-i dea dracului toate datoriile sa scape de piaza rea de acolo 1
Ashtray
Aug 10 2006, 10:38 AM
QUOTE(florin_pch @ 9 Aug 2006, 21:43)

Din pacate numai la meciuri importante se mai umple o peluza, in rest venind la stadion doar cei care si-au facut abonament, pentru "a nu-l fi cumparat degeaba". Dezamagitor din partea noastra a suporterilor
Cum adica suporterii merg la meci doar ca sa nu fi cumparat degeaba abonamentul?

.Daca am merge cu sila la meciuri nu l-am mai fi cumparat(abonamentu')!Daca sunt "dinamovisti" care fac ce ai spus tu inseamna ca aia sunt niste tampiti paraleli cu Dinamo si cu fotbalul,dar nu spune ca toti cei care vin la stadion vin pentru a nu-si irosi abonamentul

fiindca nu este DELOC ADEVARAT!!
RflaviusD
Aug 10 2006, 01:04 PM
QUOTE(dudu1961 @ 10 Aug 2006, 11:34)

ASA ESTE dar si el are dreptate privitor la Niculescu ,plus de asta sa nu uitam ca la Dinamo au plecat 11 jucatori si au venit 11 , ori timpul pe care Rednic la petrecut cu ei si jocul care il practica mie imi place _si trebie sa recunoastem __e o performanta asta vroiam sa zic _______se vede ca Redinic isi dorea Dinamo (visa-Dinamo) si ca e dornic de Performanta numai sa fie lasat in pace de SLUGOII lui netoiusi limbisti lui __

si asti daca vor liniste la club sa-i dea dracului toate datoriile sa scape de piaza rea de acolo 1

Nici eu nu sunt tocmai un fan al lui Niculescu

As fi vrut sa plece
Pepid
Aug 10 2006, 03:13 PM
De ce sa fim rai cu Niculescu pana la urma a facut multe pentru Dinamo si precis o sa mai faca.Ca iti place sau nu de el nu asta conteaza din moment ce o lunga perioada ne-am bazat pe el si pe executiile lui.De ce ne lepadam asa usor de el.Si mai zicem noi dupa aia ca cei care pleaca nu stiu ce ii ala spirit dinamovist.Sa fim realisti si sa stam aproape de echipa pentru ca desi se mai cearta unii cu altii la Dinamo de anul asta se poate face performanta.
Dar asta numai cu ajutorul nostru al suporterilor.
FORTZA DINAMO
Ashtray
Aug 11 2006, 11:29 AM
Ne-am bazat putin si pe executiile lui dar cand descoperi caracterul de kkt al unui jucator nu-l mai admiri si il tratezi exact asa cum merita!
florin_pch
Aug 13 2006, 06:02 PM
Am fost putin plecat dar va raspund acum. Incerc sa exploatez "fuga" lui Niculescu de la Saftica pentru a-mi sustine primul mesaj. Ne-a aratat tuturor cat ii pasa de numele Dinamo. S-a intors, era normal. Cariera lui s-ar fi sfarsit daca nu ar fi facut-o. Oricum va trece probabil usor prin aceasta etapa a carierei datorita trecutului in care, dupa cum ati spus, ne-am bazat mult pe el si pe executiile lui. Dar pe langa valoarea exprimata fizic, mai e si o atitudine si un mod de gandire, un respect fata de cei care l-au sustinut si i-au cantat numele meci de meci. A renuntat insa la toate astea din cauza unui meci in care a stat rezerva. Acum cu jiul, Ganea sta pe banca. Va pleca oare si el? Niculescu a patat un nume pe care si l-a construit cu greu. Sper totusi pentru el sa revina acelasi Niculescu pe care il stiam si sa ne faca pe cat posibil sa uitam incidentul.
red_rottweiler nu am spus ca am mers cu sila la meci. eu unul am mers sa vad echipa jucand si sa o sustin, cum fac la fiecare meci. Oricum chiar daca putinii spectatori din ziua aia ar fi venit la meci "de'a sila" tot ar fi mai bine decat cei care si-au cumparat abonament si au stat acasa nefortati de alte imprejurari. in aceeasi situatie sunt si cei care sustin sus si tare ca sunt suporteri inraiti ca vin si sustin echipa si de fapt duminica seara considera ca o bere rece in fata televizorului e mai buna. Daca inca nu ne putem pronunta asupra jocului echipei, putem cu siguranta sa blamam lipsa suporterilor. Orice ar fi, Dinamo ar trebui sa stranga mai multa lume la stadion, chiar daca nu tine prea mult de echipa ci mai mult de mentalitatea dinamovistului si a romanului in general. E usor sa canti "fie vreme buna, fie vreme rea" si sa raspunzi "prezent" numai pe timpul vremii bune.
Ashtray
Aug 16 2006, 07:53 PM
Total de acord cu tine,cand am zis ca nu ai dreptate nu am cautat scandal
florin_pch
Aug 17 2006, 09:20 PM
Scandal? Ce, unde, cum, cand??
Ashtray
Aug 18 2006, 06:44 PM
Nu ca ai facut tu scandal,am zis numa ca eu nu te-am contrazis(la faza cu abonamentele) ca sa incepem sa ne injuram(nici de injurat n-ai injurat)
Sanatate
florin_pch
Aug 20 2006, 01:21 PM
Stai linistit ca nu s-a pus problema de cearta nici o secunda. Sunt constient ca am spus unele lucruri care blameaza putin echipa si suporterii. ma asteptam la contre din partea altora, dar mi-am spus parerea, chiar daca e una pe care as vrea sa mi-o schimb, daca nu am inceput s-o fac deja. Diseara ma duc la meci si s-ar putea sa revin cu un "articol". Sper ca am ce vedea.