Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Forum dinamo online
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: DinamoMania.ro, DinamoMania.net > Suport
bibishte
Parerea mea sincera este ca ar trebui relansat forumul.
Sunt zile de inactivitate completa pe el si acest lucru nu mi se pare normal.
Mai mult, e clar ca forumul dinamovistilor trebuie sa fie aici si nu pe site-ul oficial pentru a nu fi tras la raspundere clubul asupra opiniilor putin exagerate icon_wink.gif

Cred ca s-ar putea face treaba buna pe acest forum daca ar fi mediatizat cum trebuie, mai ales acum cand entuziasmul referitor la Dinamo este mare.

Forzza Dinamo!
Anonymous
e clar ca forumul dinamovistilor trebuie sa fie aici si nu pe site-ul oficial pentru a nu fi tras la raspundere clubul asupra opiniilor putin exagerate

Uite aici gresest, pentru ca undeva pe site-ul oficial scrie ca parerile exprimate de suporteri pe forum nu reprezinta parerea si pozitia clubului FC Dinamo.
bibishte
Cu toate astea nu m-ai lamurit la problema generala...

De ce nu se "forteaza" relansarea forumului? Eu intru de 15-16 ori pe zi pe site ca sa mai citesc cate o stire, ceva .. si ma doare ca forumul e mort.

Chiar nu exista zvonuri, susoteli si barfe despre Dinamo si adversarele ei intre suporteri? Totdeauna vor fi oameni care vor intreba si unii care vor raspunde, dupa cum totdeauna vor fi oameni care vor vrea sa AFLE si unii care vor vrea sa SPUNA.

Ufff.. mai vorbim.
skilly
Haideti sa-i facem publicitate site-ului la meciuri.Facem un banner cu www.cucuriguboys.net si unul cu red-dogs-forums sa le vada lumea ca multi nu stiu de site si mai ales de forum.E o idee.Poate aveti ceva mai bun.Haideti sa ne strangem mai multi si sa le punem in practica.
Anonymous
Chiar acum vreo 2 luni am incercat o relansare a forumului. Au aparut cateva categorii noi, au disparut altele. Problema e ca nu se scrie asa cum ar trebui. Si pe noi ne preocupa. Nu am gasit inca solutiile cele mai potrivite pentru forum. Ideea cu concursul e buna. Asteptam si altele. Daca vin cateva idei bune, le punem in practica si vedem pe urma daca va fi o activitate mai ridicata si pe Forum.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.