MC Angi
Aug 5 2006, 12:41 AM
Salut tuturor... de anul acesta mi-am pus in gand sa frecventez meciurile sustinute de Dinamo in Bucuresti!
As dori sa stiu da
ca sunt suporteri prin Titan sau cartier apropiat pt a ma "integra" in grupu
l lor pt a avea parte de o atmosfera
cat mai placuta la meciuri! Desi sunt incojurat de stelisti recunosc si tin capu sus, de fiecare data
cand Dinamo trece prin momente grele,
ca Iubesc Dinamo!!!

-------------------------------
Fă bine şi citeşte
Regulamentul şi topicul
Netiquette din secţiunea suport.
bubu catzelushu'
Aug 27 2006, 04:57 PM
Cativa caini sunt prin Ozana(sau Politie circa13 da
ca stii unde e).D
e acolo sunt si
eu!Vrei sa te duci la meciuri in brigada?

Din pa
cate
eu ma duc la meciuri singur!Si nu o fac decat cu masina personala deoarece sa ma duc la meciuri cu 335 ul sau cu metroul este o adevarata aventura!Probabil
stii si
tu ce se intampla prin Diham!Pana
cand
s-o face vreo brigada in
care sa fie 30 40 de caini
eu o sa ma duc tot singur cu masina personala la meci!
Oracol
Aug 29 2006, 01:15 AM
Eu stau in balta alba pe 1 decembrie si sunt cativa din peluza sud si cativa din PCH asa ca nu eshti singur cand se pleaca in deplasari ne vedem in fata la Dinamo toti asa ca vino acolo si vom fi toti o FAMILIE
Fumey
Sep 18 2006, 07:31 PM
nene Oracol .. nu asta e pb .. io am 16 ani (tzin ku Dinamo d la 6 ani) .. stau in vitan langa mall .. pb e k cel putzin aici la mine suntem fff putzini .. mi s-a intamplat d mai multe ori sa vin la meciuri shi sa ma intalnesc ku stelishtii :(( vreau shi io un grup sa ma inscriu shi merg ku grupu ala peste tot .. dak avetzi kreva vreo solutzie shi pt mine .. ma gasitzi p Yahoo! mess ku id-u meu: molaninho
gavros
Sep 18 2006, 07:55 PM
Eu stau pe socului si ma intalnesc cu niste prieteni la pta iancului
Fumey
Sep 23 2006, 12:05 AM
gavros .. u intrii p Yahoo! mess ? da-mi shi mie add plzz sa vb cva plzzz .. ms anticipat :*
andyboy
Sep 23 2006, 09:37 AM
Florin_Titan
Mar 31 2008, 03:53 PM
BA care vrea sa vina mai multii cainii la mecii. suntem vreo 15 cainii pe Bul. 1 DECEMBRIE..!! .
djmihaitza
Mar 31 2008, 03:57 PM
Bine ca ți-ai dat datele de contact si adresa ca sa stie de unde sa te ridice garda pentru torțele alea...
... si sa nu uit... cam mulți de "i", nu crezi?
Florin_Titan
Apr 1 2008, 07:10 PM
ba.. poza. :))! e cu o fata.. :))! din Grecia :))! penal. da ce ma sunt cautat. prin interpol. de nu pot sa imi pun. id de mess !!!!
Mitzi
Apr 8 2008, 04:46 PM
Chiar asa.frate sa mor daca inteleg de .ce nu-si pun si altii.id-urile de mess pe aici.in special Monica.:P
:) Experienta m-a invatat ca trebuie sa fiu mai prudent,mai ales atunci cand mediul in care traiesc este plin de tot felul de adversitati.
Voi,astia cu intalniri stabilite public,nu ati "patit-o" pana acum ,nu?
FarfelkugeL
Apr 8 2008, 06:29 PM
Opa Miti...
Monica asta e o declaratie in public, da? Te rog sa te sesizezi.
Cai Lun
Apr 8 2008, 07:16 PM
QUOTE(Mitzi @ 8 Apr 2008, 17:46)

Voi,astia cu intalniri stabilite public,nu ati "patit-o" pana acum ,nu?
Cu cine... cu Monica?
djmihaitza
Apr 8 2008, 07:39 PM
Cine-i Monica?!?
The Game
Apr 8 2008, 09:15 PM
Columbeanu?!
Mitzi
Apr 10 2008, 12:47 PM
Intamplator si fara sa fiu interesat in vre-un fel :P:P:P am vazut pe topicurile cu miss ca ii cereau unul fetei(Monica) id-ul...si ea nu-l da decat celor apropiati...frate,cum sa te "apropii" daca nu iei legatura in vre-un fel?Ma si vad sus pe gardul peluzei strigand dupa fata:"Alooooooooo...id-ul meu este x_xx@yahoo.com...poti sa ma pui pe lista de invizibili numa` baga-ma!"(in lista)
Acum sper ca v-ati lamurit de ce sarim pe gard la gol,nu de bucurie ci poate ne da Monica id-ul ,intr-o stare euforica fiind,gen:"bine mai,hai...a dat Danciu un gol,va dau si eu accept..."
P.S.:Imi cer scuze fetei daca se simte lezata de convorbirile astea de baieti...astept un PM cu o admonestare si de ce nu...cu un ID :))))))))))))
P.P.S.:Lobby este cel mai mare portar al acestui secol!(ce tactici am in mine :D)
Bascanu
Apr 10 2008, 12:57 PM
Cat esti dispus sa platesti pentru id-ul cu pricina?
Leaveyou
Apr 10 2008, 01:36 PM
Practic ca de obicei Bascanu
Poate te pune naș ... Că pe vremurile astea nu-i a bună.
anmini
Apr 10 2008, 03:28 PM
aia cu Pissssi e treaba, cred ca ai deja 75% din litere. Cica restul le primesti la timisoara.
FarfelkugeL
Apr 11 2008, 08:16 PM
"gen"
Mitzi
Apr 12 2008, 08:21 AM
Da, stiu...si pe mine ma seca rau intr-un timp "gen" asta dar uite ca am ajuns sa-l folosesc :)
Mitza_SPRM
Aug 12 2008, 01:24 PM
QUOTE(Fumey @ 22 Sep 2006, 23:05)

gavros .. u intrii p Yahoo! mess ? da-mi shi mie add plzz sa vb cva plzzz .. ms anticipat :*
prietene nu te supara da
r tu cauti sa intri in vreo brigada p
e net ? potoliti-va oameni buni
ca sa intri intr-un grup nu tre sa postezi pe 5 forumuri,sa vii la 2 meciuri de a
cas si 1 deplasare.
Bafta!
MC Angi
Sep 22 2008, 12:54 AM
vremea a trecut, meciuri multe am vazut am observat ca nu se mai merita sa stai langa oameni precum liderii grupurilor din PCH, gen Front, Panzer, Tifosi etc... Dezamagit de tot ce inseamna "galerie" in peluza PCH! Respect pentru baietii de la tribuna a 2-a nu ma refer la Brigate ci la cei care si-au gruparea acolo de la inceput!
In fine: meciurile dupa 2-3 ani de mers la stadion prefer sa le vad acasa (noroc ca am RCS) si sper ca intr-o zi sa ajung intr-o peluza cu o galerie okey (EX: Liverpool, Juve)
NIXo
Sep 24 2008, 12:01 PM
cine si-a facut brigada la t2 de la inceput?liverpool si de fapt toata anglia nu are termenul de peluza cum este definit la noi.. la peluza merge cine nu are bani, dar de cantat ,intre peluza si tribuna nu exista diferenta. la juve nu cred ca o sa ai sansa ca roman sa intri la ei in peluza , doar daca ai fi tinut cu wisla sau den hang echipe cu care sunt infratiti.
dar pana la urma tu tii cu Dinamo?
Hooligan
Sep 25 2008, 04:13 PM
EU sunt din Dristor da' nu prea ma mai duc la meciuri decat la alea importante
pentru ca nu prea am cu cine
BoYkA
Nov 27 2008, 06:28 PM
am niste prieteni care sunt din Titan si sunt dinamovisti si le e frica sa mearga pe strada cu fularul lui Dinamo la gat. Totusi pe acolo isi face veacul Titan Boys de la sTeaua cea ce nu e prea bine pentru ei. Important e ca exista in Titan caini adevarati.
HardmaN
Apr 15 2010, 07:29 PM
eu stau in pantelimon daca e vreo brigada.. titan pantelimon pe aici pe langa mine... as vrea sa ma alatur si eu nu mi-e frica sa merg cu esarfa cu DInamo la gat nu mi-e frica de scandaluri... si nici nu le evit... hardman_pch add!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.