Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Parerea mea ...
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: DinamoMania.ro, DinamoMania.net > Suport
Anonymous
Hello ppl ... as avea o rugaminte pentru cei ce se ocupa de rubrica downloads/mp3`s ... daca gasiti sai up-loadati ... noul imn al lui Dinamo ... ca din cate am auzit eu pe la ultimele meciuri la care am fost .. e unu nou :) ... o melodie d`aia mai lenta care te indeamna la lupta ... cel putin pe mine asa ma facut sa ma simt :) .....merci anticipat...
skilly
dar parca nu prea mergei la meciuri decat daca erau la bacau. :) E misto imn-ul dar am inteles ca nu se poate da la download.Mai spre vara.Apropo: mergi la meciul cu ceahlaul?
Anonymous
Pai merg la ce pot .. si la ce e mai important .. :) ... la Piatra ... eu zic ca merg .. :) acum depinde ... sa nu ne impiedicam pe la Timisoara ... dar eu cum sunt o fire optimista ... spun raspicat si tare .. MERG!!:)
Anonymous
poate reusim ceva cu imnul....gasim o solutie...ca la download direct nu il putem pune inca
Anonymous
QUOTE(Florin)
poate reusim ceva cu imnul....gasim o solutie...ca la download direct nu il putem pune inca

Dar explica-mi si mie care e problema...?? Sunt ceva dificultati cu drepturi de autor or something...??? ..just curious...:P
qsl111
vedeti dragii mmei ca mai este lume care cere imnul?poate inteleg si eu-desi nu cred ca am voie nu?-de ce cd-ul este in germania la prelucrat si nu in magazinul Dinamo...pentru ca prelucrarea unui cd pot sa o fac si eu si sunt sigur ca si voi...:)nu mi-o luati in nume de rau,va tachinez si eu daca imnul nu pot sa il ascult...:).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.