red_dog77
Aug 3 2006, 05:39 AM
Mai nene mi-am pus ceasul sa sune la 6 sa pot da atacuri in voie.

Ne-ai disperat cu jocul asta.
f_rares
Aug 3 2006, 10:12 AM
Nu m-am prins de ceva

banii care ii primesc dupa un ataca reusit , in care am iesit invingator...de ce difera foarte mult , de exemplu de la 21.000 RON la 1.800 de RON ?? Banii vin in functie de valoarea adversarului...de soldatii care ii are antrenati s.a.m.d??
radu
Aug 3 2006, 10:15 AM
In functie de banii pe care ii are la dispozitie cel care pierde batalia...cel putin asa cred..
Sezran
Aug 3 2006, 10:40 AM
crezi bine.
depinde si de numarul de ture pe care le folosesti. cu cit folosesti mai putine, cu atit mai putini bani iei.
RflaviusD
Aug 3 2006, 12:12 PM
Mai dar imi spune si mie cineva care e conditia esentiala in a castiga ??? ca am soldati mai multi decat inamicul dar tot eu pierd :-O
radu
Aug 3 2006, 03:11 PM
Mie chiar imi place jocul ..ma amuza. Este cu mult peste bolovani.
anmini
Aug 3 2006, 03:14 PM
radu
Aug 3 2006, 03:31 PM
Pai daca am avea toti bani la discretie care ar mai fi farmecul?
RED75
Aug 3 2006, 03:44 PM
Ma gandeam asa ... Nu pot sa dau spargere la banca ?
ebola
Aug 3 2006, 03:49 PM
I-mi poate explica si mie cinena o chestie pls ?!? . Intr-o ora am fost atacat de 2 ori ( atacuri respinse ) si odata am pierdut niste bani dar nu si itemuri . Nu am fost sabotat . Totusi
in perioada asta mi-au disparut 10 dagger , 9 hand axe , 4 iron schild si 10 scale male ( care m-am chinui enorm sa le cumpar )

Astfel mi-a scazut enorm defensul de la 23 000 la 1500 si atakul de la 20 000 la 16000 . Ce s-a intamplat ? Repet nu am pierdut aceste arme dupa un atac al vreunui adversar...s-au evaporat ele !!!
radu
Aug 3 2006, 03:52 PM
Eu le-am evaporat...m-am suparat ca m-ai atacat si m-am aparat si eu cum am putut. Cu alte cuvinte nu e o eroare.
Sezran
Aug 3 2006, 03:54 PM
in ultima jumatate de ora au fost 4 sabotaje reusite impotriva ta.
ebola
Aug 3 2006, 03:55 PM
Si mie de ce imi arata ultimul sabotaj acum 5 ore ..chiar daka nua fost respins ?!?
Sezran
Aug 3 2006, 04:10 PM
probabil ca nici nu i-ai vazut (adica soldatii tai nici nu i-au vazut).
acolo scrie " Intercepted Intelligence Operations ". daca nu i-ai prins asta e, nu apar in lista.
uite ca radu a si spus ca el a fost sabotorul.
RED75
Aug 3 2006, 04:13 PM
Sezran, ar fi super daca ai putea sa integrezi afisarea rankului si a banilor disponibili in interfata forumului asa cum era la kocul cu bolovani. In felul asta am putea sa participam si la forum simultan si lumea ar fi tentata sa intre in joc
Sezran
Aug 3 2006, 04:16 PM
dupa cum am spus ieri ... dupa ce dispare jocul vechi. daca le pun acum o sa fie prea multe lucruri acolo.
ebola
Aug 3 2006, 04:16 PM
Asta e ! Bv Radule ! trebe sa dai o bere ca au inchis soldatii mei ochii
radu
Aug 3 2006, 04:41 PM
Eu sa dau o bere? Ar fi culmea. Tu trebuie sa dai ca sa nu iti mai fac sodatii de ras...
RflaviusD
Aug 3 2006, 04:45 PM
I-mi poate explica si mie cinena o chestie pls ?!? . Intr-o ora am fost atacat de 2 ori ( atacuri respinse ) si odata am pierdut niste bani dar nu si itemuri . Nu am fost sabotat . Totusi
in perioada asta mi-au disparut 10 dagger , 9 hand axe , 4 iron schild si 10 scale male ( care m-am chinui enorm sa le cumpar ) Astfel mi-a scazut enorm defensul de la 23 000 la 1500 si atakul de la 20 000 la 16000 . Ce s-a intamplat ? Repet nu am pierdut aceste arme dupa un atac al vreunui adversar...s-au evaporat ele !!! (ebola)
Si mie mi s-a intamplat...toate armele de atac au disparut...le-am cumparat din nou...am impresia ca dupa ce sunt folosite de "n" ori se "consuma"
RED75
Aug 3 2006, 04:51 PM
Mda... Si eu am pierdut armele. Spuneti care a fost

Sau e totusi o eroare la mijloc ! Ce naiba si armele alea mici de 2 bani le-ati sabotat?
RflaviusD
Aug 3 2006, 04:55 PM
INCREDIBIL !!! MI-AU DISPARUT 3 SPIONI !!! DIN SENIN !!!
paddy
Aug 3 2006, 04:58 PM
Probleme baieti

eu m-am axat pe spionaj si sabotaje

cam tirziu , dar am timp sa recuperez, greu a fost la inceput, dar daca stai sa-l studiezi mai bine, ai sa ramai uimit de ce vei gasi.......
Toata smecheria nu sta, in citi soldati ai...........sta in bani si trebuie sa sti si ce sa faci cu ei.....
E beton jocul, bravo
Sezran 
sa speram ca vor mai aparea citeva clanuri.....
radu
Aug 3 2006, 05:03 PM
Oare de unde ti se trage?
RflaviusD
Aug 3 2006, 05:06 PM
Imi vreau spionii inapoi
Iulia
Aug 3 2006, 05:11 PM
Ce joc e asta?
Cum si cu ce se maninca?
imi poate spune cineva?
RED75
Aug 3 2006, 05:11 PM
PAddy te rog fa-le ce mi-au facut si ei mie sa vedem daca le place

Ca parca eram de-un clan !
p.s Si apropo..Mi-am luat dobermani . Sa le rupa nadragii la toti spionii vostrii
radu
Aug 3 2006, 05:14 PM
Am facut pe unii cu tot cu animalutele lor...
PS...eu nu am arme asa ca ce ar putea sa imi distruga?
RED75
Aug 3 2006, 05:23 PM
Stiu si eu ... macar poate-ti fura berea din frigider
red_dog_rahova
Aug 3 2006, 08:42 PM
poate imi explica si mie cineva ce este cu atacurile astea...va rog...
paddy
Aug 3 2006, 10:24 PM
Red 75 putina rabdare ca am sa le fur si perna de sub cap
Daca nu ai arme Radule inseamna ca te tii numai de spionaj

ai de grija ca daca te prind prin preajma nici dragonii lui sezeran nu te mai scapa
Red -dog- rahova cautati un clan si vei afla care e treaba, e valabil si pt tine Iulia, daca mai pui si putin bors iese de-o ciorba
paddy
Aug 4 2006, 12:20 AM
Am vazut ca sint citiva noi veniti care nu stiu nici macar sa-si aleaga "rasa" luptatorii .........
O mina de ajutor nu le-ar strica, eu nu sint in masura, asa ca il las pe sezeran sau cine vrea sa le de-a citeva explicatii, stim prea bine ce sa intimplat la jocul cu bolovanii, cind unii aveau level 500 si altii level 50 ..........e si spre binele nostru ca avem de unde lua bani
radu
Aug 4 2006, 08:32 AM
@ Paddy. Nu ma tin numai de spionaj dar am gasit o "smecherie" (costisitoare ce-i drept) ca sa nu dau satisfactie misiunilor de sabotaj ale adversarilor.
RflaviusD
Aug 4 2006, 06:07 PM
Hey Boss, de ce nu mai avem serviciul de transfer RON ? Si nu bagi si unul care sa transfere si arme soldati si turnuri?
RED75
Aug 4 2006, 06:21 PM
Bai tata bai.... Dar pleaca omul la munca si cand se intoarce ... i-a disparut pina si strachina de mancare a cainelui. Sa nu mai zic de toata vesela de bucatarie ... de la furculitele alea mici pina la tocatorul ala mare....
Pina si Sefu cel mare si-a trimis balaurii sa ma praduiasca
p.s Sezran chestia cu spionii disparuti la apelul de dimineata e vreo eroare a jocului sau o ghidusie de care nu m-am prins eu ca mie mi-au plecat in vacanta unii fara sa le dau eu permisie !
antisteaua
Aug 4 2006, 06:57 PM
Prietenii stiu de ce ....
RED75
Aug 4 2006, 07:10 PM
Coane, Coane.. Tu erai ?
Dar te-ai uitat in bucatarie daca tu mai ai toporul ala mare ? Parca Batle Axe scria pe el
RflaviusD
Aug 4 2006, 08:07 PM
Mai eu am mai observat un lucru...dupa ce sunt spionat sau sabotat...spionii mei pleaca la plimbare
Bascanu
Aug 4 2006, 08:15 PM
da da!! din cata am obs eu si dupa ce am spionat eu pe cineva am pierdu toti spionii p care i-am folosit!
RflaviusD
Aug 4 2006, 08:37 PM
Mai dar imi zice si mie cineva ce sa fac sa nu-mi mai plece spionii la plimbare
Sezran
Aug 4 2006, 08:57 PM
asta cu spionii ... ma seaca. mi-au plecat citeva sute, inainte sa ap[uc sa ii pun la treaba. cred ca au murit de sete, hotomanii.
de ce nu se mai transfera RONi? stiti voi prea bine de ce. daca nu era perioada de proba se lasa si cu niste urecheli.
RED75
Aug 4 2006, 08:59 PM
Mda.. Eu nu am facut smecherii cu transferul de RON.... Nu-mi place sa aud ca se umbla cu din astea... Rusinica baieti !
Oricum. Daca-mi transferati mie cate 1 milion fiecare va spun cum sa nu va mai fuga spionii
Sezran
Aug 4 2006, 09:01 PM
iti dau eu un milion, dar imi spui numai mie

daca nu merge iti iau si pielea de pe tine
De cand cu jocul asta , nu mai posteaza nici sulea..rar cate un ametit mai scrie p'ici , pe colea
RED75
Aug 4 2006, 09:33 PM
O sa fie mai bine cand o sa puna sefu rankurile si banii sub poze in forum, asa cum era in jocul cu bolovani .
RflaviusD
Aug 4 2006, 09:38 PM
Da dar cand ma gandesc ca asta e doar perioada de proba si iar o s-o luam de la capat

app red75 u stii f bine ca m-ai sabotat si iar mi-au disparut toti spionii....daca stii ce e de facut eu zic ca ar fi corect sa ne spui si noua
RED75
Aug 4 2006, 09:47 PM
Pai ... trebuie sa le dai mai multa bere ca altfel devin nemultumiti si se cara la taverna!
red_dog77
Aug 4 2006, 09:49 PM
QUOTE(RflaviusD @ 4 Aug 2006, 22:38)

Da dar cand ma gandesc ca asta e doar perioada de proba si iar o s-o luam de la capat

app red75 u stii f bine ca m-ai sabotat si iar mi-au disparut toti spionii....daca stii ce e de facut eu zic ca ar fi corect sa ne spui si noua

O sa o luam de la capat?
RED75
Aug 4 2006, 09:52 PM
Eu zic totusi sa lasati jocul macar pina de Rev, ca acum ar fi aiurea sa o luam de la capat
RflaviusD
Aug 4 2006, 09:54 PM
da, asa ar trebui...la jocul asta am muncit in 2 zile cat la bolovani intr-o luna

si red 75...imi vreau spionii inapoi
paddy
Aug 4 2006, 10:13 PM
Cum dracu va pleaca spionii

ca ai mei sint toti la apel

vad ca unii au dato numai pe paza

mda, acum inteleg smecheria lui Radu

Sezerane vino si ia-ti balaurii astia morti din fortareata mea

am sa-ti pregatesc o mica surpriza cit de curind
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.