Help - Search - Members - Calendar
Full Version: CĂźmpiile lui Ares
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Jocurile forumului
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
paddy
E si normal ca nu putea sa-ti faca nimic atita timp cit eu nici macar nu stiam cite urechi am si cu ce se maninca jocul 010.gif daca o luam de la zero nu te vad prea bine data viitoare 010.gif asa ca pazesteti spatele ................

I see you ........ you don't see me.... dwarf.gif
cocolino
cum se joaca nene jocu asta?! sa mor eu daca inteleg ceva din el
RED75
Sezran pina la urma il mai restartezi ?
Sezran
un mic bug a facut sa se piarda clanurile. nu s-a pierdut mare lucru. va rog sa le refaceti.
paddy
O mai luam de la zero sau nu busted_blue.gif
Sezran
deocamdata nu. modificarile curente nu au impus asa ceva. dar in viitor ...
paddy
Dupa ce m-am autodistrus imi dai vestea asta 256.gif
RED75
Mda.. E valabil si pentru mine 149.gif

Oricum ma gandeam sa iau o pauza ...
RflaviusD
Mai bine ca se da restart ca eu oricum mi-am pierdut toate armele ca NU LE MAI POT REPARA !!!
Ashtray
Cum e cu clasamentul ala ca eu sunt pe 3 la atac si pe 2 la defensiva da' la general sunt pe 10?????????
RflaviusD
Pai la sentry si spy pe cat esti..eu eram odata pe 1 si la defence si la attack dar la general pe 6 pt ca eram slab la sentry si spy.
RED75
Mda... Jocul cred ca mai are destule scapari.... Cel putin in privinta spionajelor si sabotajelor.

p.s La tine, Flavius nu cred ca este totusi o eroare. O parte din arme ti le-am sabotat eu. Celelalte s-ar putea sa-ti fi ajuns pe zero pentru ca ai fost atacat in draci. De, asa e daca stai prea mult pe locul unu 010.gif beerchug.gif

Fuga mercenarilor este inexpllicabila. Deasemenea nu se explica de ce eu care am rank#1 la spionaj am reusit niste sabotaje (putine) la unii cu paznici si paza beton, dar nu reusesc sa fac nimic la altii care nu au nicio protectie antispioni (si pe care, atunci cand nu eram asa dotat la spionaj ii zapaceam fara nicio problema).

Bafta! Poate mai umbla sefu' la butoanele alea !
RflaviusD
Da mai dar de ce nu pot repara armele dupa ce atac ? 256.gif
Ashtray
Sezrane plecaciuni ca raman fara arme!Ma-ti mai sabotat careva sau imi dispar armele aiurea?
RED75
red_rotweiller: Probabil ai fost sabotat.
Flavius: armele cred ca nu le poti repara pentru ca ori nu mai exista (au fost sabotate) ori au ajuns pe zero din cauza atacurilor.

Oricum in urma anuntului de ieri ca se reia jocul de la zero, unii am vandut o parte din arsenal si am investit in altceva ca sa vedem cum functioneaza. Deci am fost dezavantajati...

Daca totusi jocul se va restarta vreodata, propun sa se precizeze daca sabotajele si spionajele merg tot asa haotic pentru ca cei care si-au ales rase cu bonus de spionaj sunt dezavantajati din start.

Bafta din nou !
paddy
Intra si tu la Intelligence si vezi care te-a sabotat, de fapt ii vezi numai pe cei care au ratat sabotajul impotriva ta, intra la Attack Logs si verifica primul atac de la detalii si verificati armele, daca ai fost sabotat ar trebui sa scrie.
Incearca sa mai aducu macar un membru in gasca ta thumb.gif
red_dog77
Oricum in jocul asta armele sunt consumabile, asa ca nu investiti toti banii in arme. thumb.gif
Ashtray
QUOTE(paddy @ 12 Aug 2006, 11:22) *
Intra si tu la Intelligence si vezi care te-a sabotat, de fapt ii vezi numai pe cei care au ratat sabotajul impotriva ta, intra la Attack Logs si verifica primul atac de la detalii si verificati armele, daca ai fost sabotat ar trebui sa scrie.
Incearca sa mai aducu macar un membru in gasca ta thumb.gif

Yakuza era a lui Radu si am intrat ieri da' au disparut clanurile si l-am refacut eu,deci trebuie sa intre si radu cand revine pe forum!
PS:MERSI ca m-ai iluminat beerchug.gif
Ashtray
Apropo,ati reusit careva sa-l sabotati pe Sezran?
paddy
Pe sezeran nu prea ai la ce sa-l sabotezi 010.gif in schimb pe tine te-am bubuit cu dedicatie 010.gif 010.gif
RED75
Cu riscul de a ma repeta, atrag atentia ca sunt absolut convins ca sabotajele functioneaza defectuos.

Eu sunt rank#1 in spionaj si imi ies 1% din sabotajele asupra celor care nici nu au investit in antispionaj.

Insa l-am atacat de proba pe red_dog77 care este rank#1 la sentri si e super blindat iar atacul a reusit:

Your Chief of Intelligence dispatches 40 spies to attempt to sabotage 1 of red_dog77 weapons of type Mace.
Your spies successfully enter red_dog77 armory undetected, and destroy 1 of the enemy Mace stockpile. Your spies all return safely to your camp.

p.s Sa nu mai zic ca poti sa trimiti un numar negativ de spioni sa saboteze ! RedRotweiller probabil ai vazut ca ti-am trimis -30 crazy.gif
Ashtray
Cred ca jocu vede -30 ca +30,deci nu prea conteaza!Si paddy:this means warrr!!!!!!!!GEt ready!

Inca un bug:nu poti sa revinzi armele!Sefu,butoanele?
paddy
Poti sa le revinzi cu conditia sa pui si numarul de arme in patratica beerchug.gif
I'm ready dwarf.gif dwarf.gif dwarf.gif dwarf.gif ..........red-rottweiler
Ashtray
Care ati scris Sopran per sempre(not true=D) pe clan page-u meu?Si mai ales cum?
paddy
Ce zici mai gogule acolo icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif nu inteleg ce vrei sa spui .............
Ashtray
Pe clan page la yakuza a aparut un mesaj la clan notes:(daca nu ai fost intr-un clan,clan page poate fi accesat numai de membri):Sopran per sempre>in momentul in care a aparut mesajul eram unicul membru deci nu stiu cine si cum a reusit sa scrie!
RED75
rofl.gif Sopran per sempre !!! La Yakuza ?
Ashtray
Lasa ca se intoarce radu si va da el in cap crazy.gif! 010.gif 010.gif Da' totushi cum ati reusit?max,careva?
paddy
Banuiesc ca spionii lui Red 75 isi fac de cap 010.gif 010.gif
Ashtray
Stiti ca nu-i bine sa enervati oameni fanatici bruce_h4h.gif dwarf.gif !Let the best win

QUOTE(paddy @ 12 Aug 2006, 20:50) *
Banuiesc ca spionii lui Red 75 isi fac de cap 010.gif 010.gif

Vorbesti de clanuri?Spionii nu au nicio legatura cu clanurile si nici nu pot scrie mesaje(din cate stiu eu)
RED75
Cei 100 de spioni ai mei... care nu vor sa saboteze nimic desi am bonus de spionaj de 1.000.000 !!!! 010.gif Cred ca ei au scris ca sa nu se mai plictiseasca! Prea multe bug-uri in zona 149.gif

Recunosc eu am scris ... Dar fara intentie! Cred ca e un alt bug ! Sa nu ma spui lui Radu, te rog ... rofl.gif

Pace ! beerchug.gif
RflaviusD
Mai dar voi tot ma lasati sa-mi fac de cap pe primul loc ?! drunk.gif ca ti se mai ia si sa fi atata timp in fruntea clasamentului 010.gif
Ashtray
Cred ca e un nou bug(daca nu cumva flavius are sentry bonus 500):Eu cu spy bonus sub 1000 i-am bubuit toate Two handed sword ale lui Flavius una cate una!=D
PAce flaviuse
RflaviusD
E bug...am vreo 3 milioane si ceva la sentry 149.gif
Ashtray
deci nu prea are rost sa investim in sentry ca oricum ne bubuie crazy.gif crazysanta.gif
RED75
Confirm.. Eu l-am sabotat pe red77 cand era rank#1 la sentry. M-am crucit cate turnuri de paza si caini avea !
Evident ca ulterior nu am mai reusit sa sabotez nici pe ultimul clasat desi am bagat zeci de milioane in spioni si sunt rank#1.

Sezran te rog sa te mai uiti pe setarile de la sentri si spionaje pentru ca functioneaza total aiurea !!!
Noi am semnalat de mai multe ori asta. Asteptam un raspuns de la tine sau macar scoate de tot spionii si sentri !
In asteptarea unui raspuns de la sefu' cel mare eu cred ca ma retrag din joc pentru ca asa nu prea are sens !
red_dog77
Mda, 500 de turnuri si 100 de caini si tot am fost sabotat fara probleme. Nu prea are logica.
Ashtray
Pe mine cu 14 caini si 10 turnuri nu au reusit sa ma saboteze cu 100 de spioni=D
RED75
Mda.... Mentionez ca eu am incercat toate combinatiile posibile: numar mic de spioni trimis, numar mare de spioni trimisi, numar mic sau mare de arme sabotate, etc. Reusesc o data sa-l fac pe Flavius cu turnurile lui cu tot, si apoi ma prind altii care n-au nicio dotare !!! Nu are absolut nici o logica !

Culmea e ca atunci cand nu investisem in spionaj si imi fugeau spionii imi ieseau mult mai multe sabotaje decat acum crazy.gif Sezran incerci sa-i dai de cap sau ne lasam pagubasi ?

Later edit: Un nou exemplu: Am reusit intr-un sfarsit sa-i sabotez lui Sezran 11 bucati de Flail, desi are 111 turnuri de veghe, 140 de tripwire si sentry bonus de 2 milioane dari n-am reusit nimic la red_dog forever care are un singur watchpost !
Sezran
nu pot sa ii scot. functioneaza aiurea si nu am ce face. deocamdata.

v-am spus de la inceput ca e perioada de proba.
RED75
OK Sefu' ! Pai asta asteptam... Sa ne spui ca mai citesti si tu ce am scris pe aici si poate remediezi ceva... Sa speram ca n-o sa tina prea mult perioada asta de proba!

Uite alte bug-uri care pot sa ti le semnnalez:

1. Asa cum poate ai citit mai sus, daca scriu ceva la Clan Notes apare si pe pagina altui clan (sau o fi pagina comuna crazy.gif )
2. La rapoartele privind spionajele (Intelligence) nu exista nici o regula de sortare a adversarilor si, daca vreau sa trec la pagina a doua (ca eu am doua pagini de clienti 010.gif ) ma trece la Atack Logs ... Deci nu pot vedea rapoartele de spionaj de pe pagina 2.
3. Armele nu se mai consuma in urma atacurilor si nu mai trebuie reparate, dar asta nu e normal ! Am inteles ca Flavius a ramas cu ele paradite si nu le mai poate repara ceea ce trebuie sa fie foarte enervant !
4. Mercenarii cam fug...
5. Spionii mai dispar (ce-i drept doar cate unul acum) dar ce e mai grav e ca NU ISI FAC TREABA desi am bagat o caruta de bani in fundul lor ! La fel si cainii si paznicii !

In rest jocul e mult mai interesant decat cel cu bolovani dar, clar e munca in zadar cu toate bug-urile astea.
Sper sa ne dai vesti bune cat mai curand !
Sezran
3 a fost rezolvat.

partea cu spionii mai dureaza.

2: sint sortate invers cronologic. la mine merg toate paginile foarte bine.
RflaviusD
Your Chief of Intelligence dispatches 140 spies to attempt to sabotage 4 of Ratacitu weapons of type Two Handed Sword.

Your spies successfully enter Ratacitu armory undetected, and destroy 4 of the enemy Two Handed Sword stockpile. Your spies all return safely to your camp.

Sezrane esti magic... 010.gif

Your Chief of Intelligence dispatches 140 spies to attempt to sabotage 3 of RED75 weapons of type Two Handed Sword.

Your spies successfully enter RED75 armory undetected, and destroy 3 of the enemy Two Handed Sword stockpile. Your spies all return safely to your camp.

Your Chief of Intelligence dispatches 140 spies to attempt to sabotage 2 of red_dog77 weapons of type Heaven Helment.

Your spies successfully enter red_dog77 armory undetected, and destroy 2 of the enemy Heaven Helment stockpile. Your spies all return safely to your camp.
RED75
Cred ca este doar o intamplare Flavius ! Mie tot nu imi iese nimic si am rank#1 in domeniu asta!
Si asteapta sa vezi daca pe tine tot te mai saboteaza cei fara nici un skill in spionaj.
red_dog77
Aha, deci tu erai.... hmmm.... 010.gif 010.gif
Pacat ca am pierdut noptile sa bag banii in 500 de turnuri si 100 de caini pe care ii poate sabota oricine(asta nu-ti era adresata tie).
RflaviusD
Mersi marite sezeran ca in sfarsit imi pot repara armele si nu le mai pierd ... ah ce bine 010.gif
RED75
Mda... Si eu ca am stat noptile sa le cumpar toale de camumflaj la amaratii astia de spioni care nu vor nici sa fure o ceapa din gradina... Si nu zic de gradina lui Flavius ca el are caini !
RED75
QUOTE(RflaviusD @ 12 Aug 2006, 21:38) *
Mai dar voi tot ma lasati sa-mi fac de cap pe primul loc ?! drunk.gif ca ti se mai ia si sa fi atata timp in fruntea clasamentului 010.gif

Uite ca s-a rezolvat (bine sunt sigur ca o sa-ti revii 010.gif ):
RflaviusD
Cine e pe primul loc Cine e pe primul loc ?! taunt.gif 010.gif
Max
Eu i-am zis sa aiba rabdare rofl.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.