Help - Search - Members - Calendar
Full Version: CĂźmpiile lui Ares
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Jocurile forumului
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
crysstyan2002
m-ati sabotat in nesimtire (famiglia) si acum va dati aia corecti, hai sa fim seriosi
Bascanu
si ce-i daca te-am sabotat??
paddy
Nu o mai dati in abureala, ce atitea pacte de neagresiune, atacam cind vrem si cum vrem......daca vi sa pus pata pe cineva faceti o mica alianta si il distrugeti cu dedicatie....
Pina la urma urmei e un simplu joc .....daca ai putina imaginatie ii poti da si un farmec anume...
crysstyan2002
QUOTE(Bascanu @ 12 Mar 2007, 0:07) *
si ce-i daca te-am sabotat??

nu e vorba ca m-ati sabotat, e vorba cand bascane, ca e nu spun de acum doua zile, spun de acum 2 ore, asa ca....
Ratacitu
E aiurea ca pt un fisit de joc unii se oftica atita, altzii nu se mai duc pe stadion sa-si vada echipa ' asa zis iubita' altzii devin insomniaci.

Nu-i decit un joc, iar scopul ar trebui sa va faca sa va-n veseliti bananasmile.gif nu sa bootyshake.gif 3stooges.gif
cheer up beerchug.gif & enjoy the game
red_dog_rahova
Bine ai venit RED75,...ti-ai facut repede simtita prezenta......beerchug.gif
paddy
Merge la cineva sabotajele ???
Eu incerc de citeva zile si nici un rezultat icon_redface.gif
Bascanu
merg, merg!
crysstyan2002
QUOTE(Bascanu @ 12 Mar 2007, 15:12) *
merg, merg!

si inca cum, m-au facut astia praf complaining.gif
red_dog_rahova
eeeee si tu acum, iei in seama toate prostiile.....icon_lol.gif
paddy
QUOTE(crysstyan2002 @ 12 Mar 2007, 13:40) *
si inca cum, m-au facut astia praf complaining.gif

Nu prea se vede icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif tot pe primul loc esti icon_rolleyes.gif
mrbodo2002
Daca nu doarme deloc si face raiduri peste raiduri.Si merg destul de bine sabotajele;altfel...nu mai era crystian atat de aproape de noi! icon_redface.gif
crysstyan2002
QUOTE(mrbodo2002 @ 13 Mar 2007, 0:25) *
Daca nu doarme deloc si face raiduri peste raiduri.Si merg destul de bine sabotajele;altfel...nu mai era crystian atat de aproape de noi! icon_redface.gif

daca sunt mai mult timp pe campii asta nu inseamna ca nu dorm, in rest oricum nu stiti sa faceti altceva ( famiglia) decat sabotaje beerchug.gif
paddy
Aici e tot farmecul icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif
red_dog_rahova
ca bine zici paddy......beer.gif
matador
da dar tot pe locul 1 ramane crystyan nana2.gif
red_dog_rahova
daca la sfarsitul lunii ramane pe primul loc....atunci este bun....
doggyy86
QUOTE(red_dog_rahova @ 13 Mar 2007, 11:36) *
daca la sfarsitul lunii ramane pe primul loc....atunci este bun....

Dar nici tu nu vei fi pe locul unu sunt sigur...ai s avezi !!! bananasmile.gif
red_dog_rahova
uiti ca in clan suntem 6, nu numai eu.....faptul ca acum sunt pe locul 3...nu e nimic...ce conteaza este locul la sfarsitul lunii cand se va incheia runda....
doggyy86
Asta asa e DAR sunt convins ca nici tu si nici ceilalti familisti blahblah1.gif nu o sa fiti no1 sa va multumiti cu un loc pe podium!!!MAXIM locul 3 bootyshake.gif
red_dog_rahova
n-ai tu treaba cu noi...vezi-ti de locul tau....
paddy
E pe un loc de retrogradare verystrange.gif verystrange.gif adica varza rofl.gif imi tine mie de urit....
gavros
QUOTE(doggyy86 @ 13 Mar 2007, 16:45) *
Asta asa e DAR sunt convins ca nici tu si nici ceilalti familisti blahblah1.gif nu o sa fiti no1 sa va multumiti cu un loc pe podium!!!MAXIM locul 3 bootyshake.gif

rofl.gif
RED75
verystrange.gif Frate, iar a dat strechea-n voi cu jocul asta...
Nu uitati: E doar de distractie ! beerchug.gif
red_dog_rahova
pai nu vezi cate pasiuni a nascut acest joc, cate insomnii....parca nu mai este doar de distractie.....beer.gif
enjoy yourself...beerchug.gif
Bascanu
QUOTE(doggyy86 @ 13 Mar 2007, 16:45) *

tu vezi sa nu te intreaca femeia ta in clasament... lasa-ne pe noi sa ne razboim......
gavros
verystrange.gif rofl.gif
red_dog_rahova
QUOTE(RED75 @ 13 Mar 2007, 21:04) *
verystrange.gif Frate, iar a dat strechea-n voi cu jocul asta...
Nu uitati: E doar de distractie ! beerchug.gif

ca bine zici coane..... bananasmile.gif
red_dog_rahova
oooops.....s-a schimbat lideru'...... icon_mrgreen.gif
stef 22
Din nou schimbare de lider...jocul asta incepe sa fie mai interesant decat o cursa de formula 1.
mrbodo2002
Asta e clar;si sa vezi la urmatoarele runde cand va mai face Sezran cateva ajustari. busted_blue.gif
crysstyan2002
QUOTE(mrbodo2002 @ 14 Mar 2007, 18:04) *
Asta e clar;si sa vezi la urmatoarele runde cand va mai face Sezran cateva ajustari. busted_blue.gif

da, atunci o sa luptati la retrogradare.... doglaugh.gif beerchug.gif
RED75
icon_rolleyes.gif Ooops ! Se poate retrograda ?
Parca aud pe aici pe topic: SERIE B ! SERIE B ! evillaugh1.gif
mrbodo2002
@ crysstyan2002

Nu-ti face tu griji pt mine.Daca stau cateva zile pana dimineata la 5 ca tine te depasesc. bananasmile.gif
crysstyan2002
QUOTE(mrbodo2002 @ 14 Mar 2007, 19:33) *
@ crysstyan2002

Nu-ti face tu griji pt mine.Daca stau cateva zile pana dimineata la 5 ca tine te depasesc. bananasmile.gif

rofl.gif hai ca m-ai binedispus, da cine ti-a zis tie ca stau pana la 5 dimineata ??? in orice caz poti sa incerci poate reusesti !!! daca nu vorba lui RED 75 : serie B, serie B beerchug.gif
mrbodo2002
Campionat de cat avem?Facem pe serii ca in hattrick?Si dupa ce reguli?:D

Doar ca te trezesti din ora in ora sa iti cheltui banii nu stai pana la 5 dim. busted_blue.gif
doggyy86
te oftici???
Bascanu
tu de cand esti aliat cu Red Dogs? drunk.gif
doggyy86
nu sunt dar ii prefer pe ei decat pe voi bootyshake.gif blowup.gif 2guns.gif .....ai ceva impotriva?
crysstyan2002
nu stiu ce se intampla cu membrii clanului " Marii Sabotori " au inceput sa pice ca mustele in clasament, cred ca se indreapta catre Serie B gunshot.gif
paddy
Nu zi hop pina nu sari gardul icon_rolleyes.gif baietii sunt prea vechi in meseria asta ca sa retrogradeze in divizia B.......sper sa nu ai rau de inaltime icon_rolleyes.gif
crysstyan2002
QUOTE(paddy @ 15 Mar 2007, 0:43) *
Nu zi hop pina nu sari gardul icon_rolleyes.gif baietii sunt prea vechi in meseria asta ca sa retrogradeze in divizia B.......sper sa nu ai rau de inaltime icon_rolleyes.gif

nu zic domne nici un hop era o constatare a momentului de fata nu pentru ce va fi la final, o sa castige cei care vor fi mai buni beerchug.gif
RED75
Am si eu o intrebare: Runda asta pana cand tine ? Sa-mi fac un calcul, cate tone de cafea mai cumpar doglaugh.gif

Si... Cine sunt "marii sabotori" ? icon_rolleyes.gif
paddy
Cred ca trebuie sa deschidem taverna gogule, ca asa nu se mai poate verystrange.gif
RED75
Ar fi cazul... O tuica sau macar o bere la taverna, sa ma mai destind si eu o leaca dupa ce trag in teapa spionii astia a lui mrBodo care s-au ratacit pe la mine prin ograda evillaugh1.gif
mrbodo2002
Unii s-au ratacit,altii au ajuns la tinta;asta e,nu poti avea procentaj 100%!Las ca de maine il angajez pe James Bond! bananasmile.gif
crysstyan2002
QUOTE(RED75 @ 15 Mar 2007, 1:03) *
Am si eu o intrebare: Runda asta pana cand tine ? Sa-mi fac un calcul, cate tone de cafea mai cumpar doglaugh.gif

Si... Cine sunt "marii sabotori" ? icon_rolleyes.gif

chiar nu ghicesti ??? doglaugh.gif Marii Sabotori = famiglia rofl.gif
runda asta tine pana pe 31 martie, deci trebuie multa cafea si multa rabdare beerchug.gif

apropos de spioni sa vezi cati s-au ratacit la mine in ograda azi, numai de la stef si de la dili am strans vreo 20-25
mrbodo2002
Saracu de tine,iar ai pierdut 10 turns! bananasmile.gif
crysstyan2002
A minute ago stef 22 Sabotage 2 1
6 minutes ago stef 22 Sabotage 2 2
8 minutes ago Bascanu Sabotage 2 2
11 minutes ago DiliBili Sabotage 2 2
11 minutes ago stef 22 Sabotage 2 1

Acestea sunt incercarile disperate ale clanului " Marii Sabotori " de a-mi lua armele rofl.gif si iata si rectia lor dupa incercarile nereusite bangmyhead.gif

sincer mor de ras doglaugh.gif
Bascanu
tu chiar te plictisesti? sau de ce tot vrei sa gasesti motive de cearta??
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.