RED75
Aug 4 2006, 10:33 PM

Pai v-am zis eu, Paddy a prins smecheria si le da bere in fiecare dimineata la spioni
Soldateii mei umani se inmultesc necontrolat.... si cred ca inutil. As prefera sa-mi aduca bani decat sa se duca la femei
antisteaua
Aug 4 2006, 10:37 PM
Am o intrebare: nu avem voie sa ne transferam arme si bani intre noi ca eu am inteles initial ca avem voie. Chiar am facut un transfer de bani catre cineva. Daca am gresit imi cer scuze
RED75
Aug 4 2006, 10:40 PM
Nu-i nimic Coane... Cred ca au ajuns la mine banii
p.s Fac pariu ca daca plec maine si poimaine imi furati si dobermanii din curte, dar ma revansez eu...
ebola
Aug 4 2006, 10:42 PM
La inceput aparea transfer de bani activ acum vad ca nu mai exista ..deci nu se mai pot transfera bani ?!?
RflaviusD
Aug 5 2006, 01:24 PM
Avea dreptate m@x...din ce in ce mai putine post-uri pe forum de cand cu noul joc...
f_rares
Aug 5 2006, 10:30 PM
Am si eu o intrbare...inca una...daca stiti cumva raspunsul
Daca pun pe acel "Vacantion Mode" ... pe 4 zile de exemplu , si eu ajung acasa mai repde , pot sa reiau jocul atunci , sau trebuie sa treaca acele 4 zile?
alex_on
Aug 6 2006, 12:50 AM
Pai cred ca trebuie sa astepti sa treaca cele 4 zile, ca altfel fiecare ar "pleca in vacanta" de fiecare data cand pleaca de la calculator - chiar daca nu faci bani si nu cresti, macar nu cresc altii pe banii tai...
O intrebare: chestia asta cu spionii care dispar cand cineva iti da tarcoale, e bug, sau e in intentia jocului. Ca zau daca are sens... Inteleg sa-ti dispara din sentries (ca poate spionii inamicului le-au facut felul la cativa), da' ce treaba au spionii proprii la faza asta? Sa nu mai vorbim ca intotdeauna numarul de spioni scade la 1, indiferent cati aveai. Adica le ia gatu' la toti si lasa unu sa aiba cine sa povesteasca, sau cum? Iar daca vad ca ai numa' unu, li se face mila de el ca e singur si trist
Si o sugestie: pretul diferitelor arme si armuri creste corect cu numarul de puncte pe care ti le ofera (cu cat mai multe punctele, cu atat mai mare pretul total, dar mai mic pretul per punct). Cand vine vorba de reparat, insa, preturile
per punct cresc odata cu puterea obiectului, ceea ce nu e normal - un punct e un punct, indiferent de cate puncte iti ofera obiectul; reparatiile sunt oricum mai costisitoare la obiectele puternice, pentru ca ai mult mai multe puncte de reparat. Poate ca, psihologic, pretul per punct ar trebui sa creasca usor, dar nici chiar asa, ca se ajunge la situatii paradoxale, ca in loc sa repari un "battle axe" cu 10% damage, e mai ieftin sa o vinzi asa cum e si sa cumperi una noua.
Sezran
Aug 6 2006, 11:38 AM
QUOTE(alex_on @ 6 Aug 2006, 1:50)

O intrebare: chestia asta cu spionii care dispar cand cineva iti da tarcoale, e bug, sau e in intentia jocului. Ca zau daca are sens... Inteleg sa-ti dispara din sentries (ca poate spionii inamicului le-au facut felul la cativa), da' ce treaba au spionii proprii la faza asta? Sa nu mai vorbim ca intotdeauna numarul de spioni scade la 1, indiferent cati aveai. Adica le ia gatu' la toti si lasa unu sa aiba cine sa povesteasca, sau cum? Iar daca vad ca ai numa' unu, li se face mila de el ca e singur si trist

e bug. cred, pentru ca e anormal sa se intimple asa. am pierdut sute de spioni in felul asta.
RflaviusD
Aug 6 2006, 02:15 PM
QUOTE(Sezran @ 6 Aug 2006, 12:38)

e bug. cred, pentru ca e anormal sa se intimple asa. am pierdut sute de spioni in felul asta.
si eu

dar nu se poate rezolva boss?
paddy
Aug 6 2006, 03:31 PM
Lasa ca e bine asa

ca mi-au mincat urechile spionii astia, chiar nu exista remediu impotriva lor ???????
Citi spioni poti trimite impotriva unui rival ????
alex_on
Aug 6 2006, 04:02 PM
Bai, chestia asta cu sabotajele da cu virgula urat de tot...
Din cate m-am documentat, succesul unui sabotaj depinde de:
- spy bonus atacator
- numar de spioni trimisi
- sentry bonus aparator
- numarul si valoarea obiectelor de sabotat
Da' uite cum se intampla... Trimit 10 spioni, am spy bonus de vreo 60.000, sentry bonus al aparatorului e sub 5.000, si nu reusesc sa sabotez nici macar un amarat de cutit sau de caciulita de piele. Pe de alta parte, desi am sentry bonus de vreo 200.000, sabotorii inamici reusesc sa-mi distruga o gramada de 'heaven helmet'. Din cate am spionat si eu prin zona, nimeni nu are spy bonus comparabil.
Ceva nu e in regula
alex_on
Aug 6 2006, 04:49 PM
A, inca ceva... tocmai am vazut ca mi-au disparut vreo 400 de trained defense mercenaries dintr-o data, fara sa moara in lupta
Banuiesc ca e acelasi tip de bug ca si cu spionii care dispar...
Asta daca nu face cineva manarii prin baza de date

QUOTE(paddy @ 6 Aug 2006, 9:31)

Lasa ca e bine asa

ca mi-au mincat urechile spionii astia, chiar nu exista remediu impotriva lor ???????
Citi spioni poti trimite impotriva unui rival ????
poti trimite cati vrei, dar exista o limita pentru cate actiuni de spionaj/sabotaj poti face impotriva unui singur jucator intr-o perioada de timp. Din observatiile mele, cred ca sunt 12 misiuni in 24 de ore, dar numai Sezran poate sti exact.
Sezran
Aug 6 2006, 05:28 PM
in baza de date nu face nimeni nmic. inca o sugestie din asta si mi se pune pata rau de tot. ar fi trebuit sa nu intru in joc deloc si sa va las sa va spargeti capul singuri cu buguri si cu altele asemenea. daca era sa fac ceva in baza de date nu mai puteai tu sa imi distrugi atitea arme si armuri.
Bascanu
Aug 6 2006, 05:34 PM
si spionajele si sabotajele si atacurile sunt limitate! la 12 pe zi....din cate am vazut eu
Sezran
Aug 6 2006, 05:36 PM
ciudat. limita e 10.
inca ceva: canadianul are 700 de soldati mai mult ca mine. acum vreo 2 ore avea numai 600 si mie nu mi-a disparut nimic. daca ii fugeau 400 nu mai avea atitia.
Alex-on...noi ne-am rugat de sefu sa joace si tu vi sa dai cu bata'n lac ?
alex_on
Aug 6 2006, 05:50 PM
Iertare sefu'!

N-am stiut ca esti singuru' care are acces la bazele de date. Pe bune ca nu te-am suspectat pe tine (nu dau nume la cine m-am gandit, ca nu vreau sa supar pe nimeni)
Inainte sa ma retrag asta-noapte (pe la 7 dimineata in Romania), aveam 400 de trained defense mercenaries. La primul atac au fost toti la apel si mi-au murit 3. La al doilea atac, nu mai era nici unul. Daca am fost sabotat sau nu intre timp, n-am cum sa stiu (dar nu mi-au disparut nici un fel de arme intre cele doua atacuri). In log zice ca atacurile au fost cu' 7, respectiv 8 ore. Poate informatiile astea te ajuta la depistat bug-uri.
Soldatii mi se inmultesc cu 20 la 20 de minute (cel putin asa zice aici, ca n-am stat sa-i numar). Cat despre distrus arme si armuri, ultimul sabotaj reusit impotriva ta a fost acu' doua zile, zice la mine in log. Nu ca n-am mai incercat de atunci...
Sezran
Aug 6 2006, 06:24 PM
au si altii acces, dar nu se ocupa de asa ceva.
RED75
Aug 6 2006, 11:17 PM
Sezran, eu am fost plecat in weekend si, inainte sa o sterg de acasa, ca sa nu ma lase baietii astia fara agoniseala am apasat butonul cu "Vreau in vacanta !". Pentru ca nu era optiune de 2 zile am ales 4.
Problema e ca prima data mi s-a parut ca nu a dat nici un rezultat si am apasat din nou butonul. Poti, te rog sa verifici pina cand imi tine "vacanta" ?
Sezran
Aug 6 2006, 11:37 PM
pai ... 4 zile. probabil ai apasat la diferenta de maxim 2 minute asa canu are nici o importanta care din ele a intrat. eu cred ca prima.
paddy
Aug 6 2006, 11:51 PM
paddy
Aug 7 2006, 10:47 AM
ebola
Aug 7 2006, 11:23 AM
Se pare ca nu numai spionii pleaca ( am pierdut peste 100 ) dar si mercenarii ...am angajat vreo 200 defensivi si au disparut .
paddy
Aug 7 2006, 11:38 AM
RED75
Aug 7 2006, 03:22 PM
Sezran, mai am si eu o intrebare, daca imi poti raspunde:
Acele bonusuri la diferitele rase se acorda ca un avantaj doar la startul jocului pe o anumita specializare sau ca o abilitate permanenta a jucatorului....
Vreau sa spun: Eu daca joc cu Humans si am aceleasi dotari si tehnologii la atac cu un adversar care joaca cu dragonii voi fi mai slab in atac ?
divisor
Aug 7 2006, 04:07 PM
http://www.darkthrone.com/ asta e varianta originala a jocului...nu stiu daca se mai fac inregistrari deoarece la un moment dat se vorbea de banarea ip-lor din ro
radu
Aug 10 2006, 07:41 AM
Semnalez o eroare la joc
There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here.
Error Returned
mySQL query error: DELETE FROM din_army2_spy_logs WHERE s_id IN (, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , )
SQL error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,' at line 1
SQL error code:
Date: Thursday 10th of August 2006 08:40:21 AM
We apologise for any inconvenience
RflaviusD
Aug 10 2006, 09:03 AM
Spionajele si sabotajele nu merg.
ebola
Aug 10 2006, 09:49 AM
Observ ca e o problema generala cu spionajele si sabotajele ...credeam ca e numai la mine .
RflaviusD
Aug 10 2006, 11:34 AM
Si eu chiar cred ca e la un grup rastrans din moment ce m-a sabotat cineva pentru ca din 100 si ceva de spioni am ajuns din nou la 1
radu
Aug 10 2006, 11:37 AM
Spionii nu se saboteaza ci se pierd in lupte fie cand ataci fie cand esti atacat.
RED75
Aug 10 2006, 11:41 AM
Stai linistit Flavius. E o problema genaerala asta cu spionii... Sabotajele nu imi merg decat mie momentan
paddy
Aug 11 2006, 02:31 PM
Se intimpla ceva ciudat

nu atac, nu sint atacat, dar armele mele trebuie reparate la 20 de minute

se pare ca programul se duce de ripa, si cum sezeran e la "mare" distanta de forum.............
RED75
Aug 11 2006, 02:50 PM
Stai linisti Paddy ... si asta e o problema generala. Cred ca e vorba despre uzura armelor ... sau se bat ganganiile intre ele cand baeua prea multa bere
Sezran
Aug 11 2006, 07:42 PM
jocul se va inchide putin mai tirziu pentru actualizare. probabil abia miine veti mai putea juca.
sa nu uit: datorita modificarilor care se fac, sa va asteptati si la o resetare a jocului. toata lumea de la zero.
Max
Aug 11 2006, 07:46 PM

....iar nopti nedormite?...

Se intampla des asta sefu?
Sezran
Aug 11 2006, 07:52 PM
pai cine va pune sa nu dormiti noaptea?
poate mai schimbam si din optiuni. inloc de atacuri la 20 de minute, poate punem la o ora sau mai rar. vezi, ma gindesc si la somnul vostru.
RED75
Aug 11 2006, 07:55 PM
Corect Sezran . Asta e o idee... Sa nu mai ne trezim dimineata cu totul la pamant . Ar fi o alinare ... si am consuma mai putin timp. Ca sunt pustii astia care ne fac toata noaptea daca jocul e asa dinamic si unii mai trebuie sa si munceasca

!
red_dog77
Aug 11 2006, 07:57 PM
Cred ca atacurile sunt bine asa la 20 de minute. O sa evoluam foarte greu daca se modifica la o ora.
paddy
Aug 11 2006, 07:59 PM
Pai nu mai fa modificari

eu sper ca e doar o gluma
RED75
Aug 11 2006, 07:59 PM
Da red_dog77 dar gandeste-te. Eu cred ca multi din cei fara clan au iesit din joc pentru ca deja evoluase prea mult si prea rapid si nu faceau fata (chiar azi a renuntat fiona daca am vazut eu bine).
In plus iti consuma prea mult timp... Mult mai mult ca la bolovani ! Nici nu mai apuci sa postezi pe forum !
Daca revin spionajele va trebui sa stai in continuu sa te baricadezi sa nu te sparga ... Cred ca o data la juma de ora, daca nu la o ora ar fi mai bine si n-ar mai consuma atata timp!
La bolovani trecea timpul mai greu si nu era asa stresant... Cum ziceti si voi !
paddy
Aug 11 2006, 08:08 PM
Problema nu e jocul

la numai doua clanurila la ce vrei sa te astepti.......... .. daca jocul revine de la 0 eu zic sa ne impartim si sa ne facem clanuri separate, si cu aceasta ocazie cooptam noi membri pe care ii invatam regulile jocului

ati vazut de cite ori a intrat cite un nou membru si a cerut explicatii, nu sa ingramadit nimeni sa i le de-a....
Si ar mai fi ceva..........sezeran sa-si puna pilea la bataie macar pt o perioada, ca sa se inghesuie lumea sa-i tabaceasca pielea
Cind imi cumparasem si eu o armata de javre
Sezran
Aug 11 2006, 08:11 PM
armata ta nu putea sa imi faca nimic. daca nu m-ar fi prins canadianul cu sabotajele era pe primul loc permanent (sic!).
RED75
Aug 11 2006, 08:21 PM
Sezran.. Si banii de la banca o sa ni-i iei ? Asta imi suna a F.N.I.
Ma duc sa beau o bere sa nu ma mai gandesc...