Help - Search - Members - Calendar
Full Version: IN SEARA ASTA SA NE LUAM REVANSA!!!!!!!!!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
mario69
Trebuie sa invingem in seara asta in Giulesti ca sa ne luam revansa ! in ultimul timp am cam suferit in jocurile cu Rapid si trebuie sa demonstram ca avem stofa de campioana!!! In plus orice puct conteaza!!
Trebuie sa dominam si in materie de suporteri adevarati!!
pt. cei ce nu stiau rapidistii se cred tari in materie de galerie! privit un articol de pe forzzarapid.ro: "Galeriile lui Dinamo si Steaua, cele care sunt de destul de putin timp in fotbalul romanesc, fiind infiintate undeva prin '92-'93 cu sucuri si cornuri pe care le dadeau "suporterilor" pentru a veni la stadion. Niste amarati de securisti si militari ce au gasit sa ne fure cantecele si sa incerce sa le adapteze ca sa aiba ce canta. Experiment nereusit. Imitatori penibili!"
de aceea in seara asta trebuie sa stralucim , sa fim deasupra tuturor! FORZZA DINAMO! Castigati pentru noi baieti!!!
1948
uite ca am castigat ... :)))
ne`am luat revansa ... bv baieti ! mai sunt 5 meciuri de castigat ...

FORZA DINAMO !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.