Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bucuresti = MITICI ?!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
Pages: 1, 2
Dtristan
Daca vrei sa o iei asa!:))

Nu inteleg ce am scris eu codificat...daca vrei sa treci la chestii deastea fao pe privat!

Sunt la fac sti ce e aia?Aia mare cu multe camere!
RED75
Mda... Si acolo ai descoperit si Internetul banned.gif

p.s Daca treci la misto cu paddy nu cred ca o sa mai fi asa incantat de forumul nostru
anmini
010.gif 010.gif A inceput balamucul. cred ca nu exista zona fara "miticii" ei, doar ca probabil, prin tara, au alte denumiri. Se vede ca azi a fost sarbatoare....in loc sa munciti, va arde de discutii in contradictoriu pe net. Nu mai bine beti o bere, asa, ca de la mitic la mitic? beerchug.gif

P.P.S.: nu-i trezi mistoul lui paddy, inteapa rau, mie nici acum nu mi-au trecut urmele......... football.gif
red_dog77
QUOTE(Dtristan @ 15 Aug 2006, 17:41) *
Daca vrei sa o iei asa!:))

Nu inteleg ce am scris eu codificat...daca vrei sa treci la chestii deastea fao pe privat!

Sunt la fac sti ce e aia?Aia mare cu multe camere!

Daca tot esti la "fac" ar trebui sa stii ca "stii" se scrie cu "2 i", "studentule"(stii ce e ala, sau ai zis doar la misto, ca sa ne impresionezi?). offtopic.gif
Si mai cred ca ai vrut sa scrii "fa-o", nu "fao". Se pare ca nu sunt destule camere.
Mitzi
QUOTE(Dtristan @ 15 Aug 2006, 15:54) *
:))))Si cati din Bucuresti sunt bucuresteni adevarati?:)))
Sunt din cr dar acum stau in bucuresti....sa sti si u ca mentalitatea celor de aici este de superioritate...pana si babele din tramvaie iti spun la un mod de nesimtire sa te dai de pe locul unde vor ele sa stea nu vb frumos de parca li s-ar cuveni....
DA mai e inferioritate la noi ca va facem mititci....dar cand voi veneati in deplasari si strigati taranii taranii cum e....va simteati superiori?

Ce nene...nu ti-au dat accept pe tiforum?:)))))))))))))))
Adevarul este k incepusera baietii sa te intrebe(aia de pe celalalt forum...ala cu U) daca platesti chirie adminului...nu de alta dar iti pierdeai zilele pe acolo.

Bafta...
paddy
Gogule cind mergem in deplasare in orasul "MITITELULUI" nu strigam taranii 010.gif poate asa intelegi tu dunno.gif noi strigam prazarii 010.gif
Ai spus ca esti la fack, aia cu multe camere, sa inteleg ca esti sef de camera la puscarie icon_lol.gif icon_lol.gif
red_dog 4 ever
Cred ca asta e coleg cu camatarii si cu Mustata il fac aia posta acolo rofl.gif
RED75
QUOTE(paddy @ 16 Aug 2006, 22:35) *
Ai spus ca esti la fack, aia cu multe camere, sa inteleg ca esti sef de camera la puscarie icon_lol.gif icon_lol.gif

Ahhaa !! De-aia tot vrea sa intram cu el pe privat ! Crede ca o sa-i cantam "Pe la spate, pe la spate .." rofl.gif
Do-do
of,of,of......cum nu mai are unu' argumente,cum se leaga de gramatica....trist....aaa si ca tot il umflati pe paddy,daddy,maddy si david ala...hmmm...puteati sa agasiti subiect de idio-adulatrie macar din speta hominidelor,nu o "himeno-ptera" constipata si amuzanta cand se termina vacanta mare.mda,sunt tot din cr...
FarfelkugeL
Pana la urma CE AI VRUT SA ZICI?
Do-do
aaa caaa..."pa" mine ma "inerveaza" "caterincile" "da" prost-gust, "gogule".destul de explicit ?
Max
Si pentru atata lucru te-ai chinuit sa te inregistrezi?
Do-do
stii cum e?ca intr-o seara cand n-ai nimic de facut,esti mahmur,bei o bere,faci un gigi si te uiti la emisiuni proaste la tel.ai vazut cat poti sa razi uneori?ia zi!tot prea subtil?
FarfelkugeL
Prietene inseamna ca tu esti mult prea inteligent pentru siteul asta, de fapt pentru secolul asta. Intri pe un site si incepi sa fii tu ironic.
Ai avertisment. La urmatoarea IRONIE FINA zbori pe siteul tau.
Max
QUOTE(Do-do @ 31 Oct 2006, 17:47) *
stii cum e?ca intr-o seara cand n-ai nimic de facut,esti mahmur,bei o bere,faci un gigi si te uiti la emisiuni proaste la tel.ai vazut cat poti sa razi uneori?ia zi!tot prea subtil?

Cred ca ai probleme grave la ''pisic''..poate s-o gasi un moderator sa te trateze sau chiar paddy ! taunt.gif

P.S...berea si gigi ti-au tulburat mintile, daca vrei s-o dai in subtilitati suna-l pe DD la 0tv...ca sa putem rade.
ligia
nu am putu citi tot ce ati postat ... deci ati gasit raspuns? intrebam pe strazile din timisoara! :D
biancap78
Eu cred ca termenul vine de la Dragomir, in sensu ca ajuta doar echipele din Bucuresti. Si chiar ca puteti intreba pe strazile din Timisoara deoarece acolo am auzit vara asta cat am stat acolo folosinduse termenul.
ligia
QUOTE(biancap78 @ 31 Oct 2006, 21:43) *
Eu cred ca termenul vine de la Dragomir, in sensu ca ajuta doar echipele din Bucuresti. Si chiar ca puteti intreba pe strazile din Timisoara deoarece acolo am auzit vara asta cat am stat acolo folosinduse termenul.

cred ca ai dreptate, si eu m-am gandit la el cand am vazut titlul ... o sa fiu si eu mai atenta in tm sa vad ce zic baietii ...
rew
Va dau eu acusi avertisment la amindoua. Ia puneti mina si cititi primele 2 pagini, ca nu e asa de mult.
antisteaua
Nu vine de la Dragomir, stai linistit. Prin termenul " Mitici" ei incearca sa ironizeze defectele regatenilor. E adevarat regatenii au multe defecte dar asta nu inseamna ca ardelenii sau moldovenii nu au si sunt mai presus decat regatenii. Toti suntem la fel, fiecare cu defectele si calitatile lui. Desi prefer un spirit critic unuia lingusitor sau laudativ, in cazul de fata e vorba mai mult de a dovedi superioritatea unora pe baza defectelor altora. Am avut de a face cu un ardelean inganfat care atunci cand se referea la regateni le spunea Mitici. Prin felul lui de a se comporta si de a se exprima era mai "Mitic" decat multi dintre regateni. El era doar o uscatura din padurea ardelenilor, care de fapt chiar is oameni faini.
Bascanu
cam tot ce s-o discutat pe forumul asta (foarte incins la un mom dat) o concis anti in cateva randuri. si p deasupra o mai si adaugat cate ceva!

btw ms d compliment anti beerchug.gif
paddy
QUOTE(Do-do @ 31 Oct 2006, 14:51) *
of,of,of......cum nu mai are unu' argumente,cum se leaga de gramatica....trist....aaa si ca tot il umflati pe paddy,daddy,maddy si david ala...hmmm...puteati sa agasiti subiect de idio-adulatrie macar din speta hominidelor,nu o "himeno-ptera" constipata si amuzanta cand se termina vacanta mare.mda,sunt tot din cr...

What's up Do - Re - Mi - Ti s-a facut de un gigi scurt icon_rolleyes.gif tocmai pe forumul Dinamomania ti-ai gasit sa o dai in elucrubatii, dupa cum scrii esti sigur din bootyshake.gif si unde mai pui ca e si constipat...........
Nu prea vad ce treaba are gigel al tau cu miticul meu dunno.gif ....... daca ii vom imperechea va rezulta un constipat ca tine thumb.gif
Nick name pe care il ai spune tot ..... gunshot.gif
iulian_reddog
Termenul de "Mitic" e preluat de la Caragiale, care a creat personajul Mitica, un tip mucalit, pontos, dar care pare ca nu face nimic toata ziua. Sa ma exemplific:
"În trenul de plăcere. Vagonul este plin de lume.
O doamnă, intrând:
- Nu mai e nici un loc liber pentru mine...
- Ba da, doamnă, mai este unul, cel mai comod...
- Unde?...
- În inima mea..."

"Mitică a cam prea băut; e foarte ciupit, şi-i vine poftă să fredoneze:
"De ar fi noaptea trei coniace...
M-aş... mi-ş... m-aş... mi-ş - m-aş...!"

"La birt.
Costică (dulce): Ce mai faci, Mitică?
Mitică (mâncând cu lăcomie): Mă apăr de moarte, monşer!"

Caragiale despre Mitica:
"Mitică este bucureşteanul par excellence. Şi fiindcă Bucureştii sunt un mic Paris, şi Mitică, se-nţelege, este un mic parizian.
El nu e nici tânăr, nici bătrân, nici frumos, nici urât, nici prea-prea, nici foarte-foarte; e un băiat potrivit în toate; dar ceea ce-l distinge, ceea ce-l face să aibă un caracter marcat este spiritul lui original şi inventiv.
Mitică este omul care pentru fiecare ocaziune a vieţii găseşte un cuvânt de spirit la moment, şi pentru asta simpaticul parizian al orientului este foarte căutat şi plăcut în societate.
Mitică are o magazie, un arsenal, o comoară de vorbe, de întrebări, de răspunsuri, cari fac deliciile celor ce au fericirea să-l cunoască.
Mai cu seamă pe provinciali, micul nostru parizian îi epatează cu verva lui scânteietoare."

Când merge să se-mprumute cu bani:

- Unde ai plecat, Mitică?

- La vânătoare de lei.

"- Birjar! slobod? întreabă amicul nostru.
- Da, conaşule!...
- Atunci, du-te-acasă."

"Când pleacă pe jos, te invită:
- Hai, că te iau în dreapta"

"Mitică zice despre un prietin destituit:
- L-a-naintat...
- ...?
- L-a făcut inginer de poduri...
Şi când e în culmea vervei adaogă:
- ...detaşat cu serviciul în Cişmegiu: dă muştele afară!"

Sper ca nu am plictisit pe nimeni.....
Leaveyou
Se pare că nu vor să înţeleagă asta Iuliane. Degeaba te omori. Au ei ideile lor.
Aşa-i bianca78 ? Auzi de la ce vine: de la Mitică Dragomir 010.gif 010.gif 010.gif M-ai omorât ! Mai staţi frate şi pe la şcoală că nu doare chiar aşa cum spune lumea.

@Do-do: Până la urmă ce te-a supărat pe tine, că nu am fost foarte atent !
biancap78
QUOTE(rew @ 31 Oct 2006, 21:53) *
Va dau eu acusi avertisment la amindoua. Ia puneti mina si cititi primele 2 pagini, ca nu e asa de mult.

Le-am cititnu te speria tu ca citesc si celelalte mesaje. Am spus ce am auzit prin TM. doar.

QUOTE(Leaveyou @ 1 Nov 2006, 11:03) *
Se pare că nu vor să înţeleagă asta Iuliane. Degeaba te omori. Au ei ideile lor.
Aşa-i bianca78 ? Auzi de la ce vine: de la Mitică Dragomir 010.gif 010.gif 010.gif M-ai omorât ! Mai staţi frate şi pe la şcoală că nu doare chiar aşa cum spune lumea.

@Do-do: Până la urmă ce te-a supărat pe tine, că nu am fost foarte atent !

pai eu stiu de la unchiul meu care e timisorean, si de la alti prieteni de ai lui. si sa sti ca scoala doare mai tare decat crezi.
Do-do
va convine sau nu(voua celor din buc.),mitic,pe langa personajul lui nea' iancu,are ca origine SI trasatura de caracter prea mult prezenta in atitudinea bucurestenilor:mitocania.e doar o coincidenta si nici una dintre surse nu e preponderenta.pur si simplu la omul sarac,(cu duhul), nici boii nu trag=ghinion:(.aaa si pentru paddy-caddy-laddy-lasssie-daysie:mi-am dat seama ca de fapt esti foarte ok si prietenos.nu te ingrijora,intr-o zi o sa fii un pet grozav pentru cineva!!si ca sa-i raspund celui care m-a intrebat ce m-a enervat:a venit un copil cu niste explicatii cam cat putea el si repede v-ati inghesuit sa faceti voi pe indreptarul ortografic si ortoepic.ce spunea el acolo era chiar decent si nu mintea cu nimic.precum spuneam,e trist ca atunci cand unii nu mai au argumente,se iau de gramatica altora.
radu
Esti si sunt amuzanti cei care o dau in miticeala...noroc ca unii dintre noi nu pun la suflet chiar daca traiesc in Bucuresti si pe aiurea. Oricat te-ai stradui sa ne dovedesti o oarsce superioritate consider ca ar fi mult mai constructiv sa ne iei asa cum suntem. Buni, rai, agramati, mitocani...etc...cine ne iubeste ne iubeste oricum, cine nu ne vrea e liber sa plece. Aici ne-a adus iubirea si iubirea ne va tine.
iulian_reddog
QUOTE(Do-do @ 1 Nov 2006, 13:35) *
va convine sau nu(voua celor din buc.),mitic,pe langa personajul lui nea' iancu,are ca origine SI trasatura de caracter prea mult prezenta in atitudinea bucurestenilor:mitocania.e doar o coincidenta si nici una dintre surse nu e preponderenta.pur si simplu la omul sarac,(cu duhul), nici boii nu trag=ghinion:(.aaa si pentru paddy-caddy-laddy-lasssie-daysie:mi-am dat seama ca de fapt esti foarte ok si prietenos.nu te ingrijora,intr-o zi o sa fii un pet grozav pentru cineva!!si ca sa-i raspund celui care m-a intrebat ce m-a enervat:a venit un copil cu niste explicatii cam cat putea el si repede v-ati inghesuit sa faceti voi pe indreptarul ortografic si ortoepic.ce spunea el acolo era chiar decent si nu mintea cu nimic.precum spuneam,e trist ca atunci cand unii nu mai au argumente,se iau de gramatica altora.

si voi cu ce sunteti mai buni si mai drepti? ce va face sa va simtiti superiori? Ca eu asta nu inteleg...
Ca nu sunteti din Bucuresti? Ca sunteti din Ardeal, unde sunt orase mai frumoase ca in regat? Ca ati avut alte natii care v-au construit orasele si v-au educat cu biciul? nu inteleg...dar poate are cineva o explicatie rationala....

Cat despre mine sunt mandru de statutul meu de mitic....(mai ales ca sunt si din Ploiesti)
Bascanu
pe topicul asta nu ai cum discuta fara sa ajungi la cearta... unu la mana intradevar avem orase frumoase datorita sasilor si a ungurilor! dar daca stai bine si faci o analiza iti dai seama ca mai sus mentionatii nu au facut numa orase ci si-au impus intr-o oarecare masura si mentalitatea, ei cand faceau ceva incercau sa faca treaba serioasa si completa!!! vorba aia "randuiala ca la sasi"...
orice ar zice oricine eu sunt mandru ca sunt ardelean!!
paddy
Acum am realizat ca Do-do-mu-mu e din orasul celor 7 minuni, pai de ce nu spusei asa bre nea Marine..... Uite asa ajunsei si tu in rind cu lumea, unde ai mai vazut tu un Caracalean sa dea din buze ca bestisorul si sa mai vorbeasca si radicaliceste, in zona aia totul e posibil.......
Nu e vina ta ca ai creierul cit un bob de mazare atita timp cit parintii tai te-au proiectat la betie.......te-ai gasit tu avocatul poporului sa iei apararea micilor caracaleni care debiteaza tot felul de timpenii pe forumul Dinamomania.....
Atita timp cit sinteti primii pe tara la violat babe nu prea vad ce ar mai fi de zis, du-te si fa-ti un gigi scurt inainte sa-ti cada vreo baba in plasa......
FarfelkugeL
Ce sa mai incoa' si incolo, mandru ca sunt român! Inchis pana se potolesc spiritele.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.