Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dinamo in "GURA PRESEI" !
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
cane loco
Am tot vazut de-a lungul timpului ca acest labis trist pe nume banciu sufera rau cu cerebelul si ca uraste Dinamo, de fiecare data ori la tv ori la radio, cum prindea o ocazie ne facea in toate felurile, un onanist frustrat si asta, mancane-ar vrejul de fasole, cand il vezi si cu impresiile alea de frantuzit chiar te apuca rasul, e si el un sclav in solda cuiva.Problema e ca bisnitarii din conducere, borcica si maimuta de turcu nu fac mereu mai nimic sa i-a atitudine cum trebuie impotriva tuturor oxiurilor astia care ataca pe Dinamo. E si asta un lucru la care putem atrage atentia bisnitarilor ca oricum la alte probleme mai mari nu fac nimic.Eu unul as vrea sa ii vad pe sclavii milogi ca banciu, gradinescu, sau tudor octavian cu mult musetel in gura, sa-l rontaie pana le cad gingiile.
Rizea
am si eu o intrebare si anume....dc mi.ati sters mesajul?
idmbrv
http://www.catavencu.ro/mircea_rednic_mi_s...varul-7993.html

detensionare..
Rizea
"Postat in fotbal intern de Florin Caramavrov"

Deciziile pro-Dinamo ale Comisiilor depășesc limita bunului simț. Nu mai există pic de jenă, nu mai există respect pentru ceilalți competitori. Ce se mai poate spune când cazul Marius Niculae, care a făcut gesturi obscene la Urziceni, la ieșirea de pe teren, e amânat tocmai pentru ca fotbalistul să joace în partida cu FC Brașov? Există fotografii, imagini video. De ce nu s-a dat verdictul în acest caz? Nu se vede degetul pe care l-a arătat Niculae? Ba se vede! Pentru un gest similar, Lăcătuș a fost suspendat o etapă, Ruiz, la fel.

Eu aș arăta „mijlociul” Comisiilor. Regulamentele sunt făcute pentru Dinamo în acest campionat. Tamaș a scăpat cu o etapă în loc de două după ce a primit „roșu” direct, partida cu Rapid s-a jucat cu spectatori pentru că pedeapsa a fost mutată în Cupă, pe teren neutru! Haideți dom’le să dăm titlul la câini, ce să ne mai chinuim două etape?

Reacția lui Dan Petrescu e normală. Semnalele sunt atât de clare că Dinamo trebuie să iasă campioană, încât antrenorul Urziceniului are tot dreptul să facă scandal. Dar Petrescu are o mare șansă: echipa lui e în fruntea clasamentului și joacă pe mâna ei ultimele două meciuri din campionat."

Mai e ceva de comentat?Eu deja am ramas cu,gura cascata cand am vz ce a putut sa scrie oaia asta........
Rahan
pai ce a scris?
ca Dinamo trebuie sa ia titlul!
ceea ce e adevarat..daca se rateaza titlul asta, e numai din cauza jucatorilor care se ocupa cu bauturica si a conducatorilor care nu au stiut sa-i tina in priza!
BladeBt
Pai domnul Caramanov are o "simpatie" aparte pentru noi de mai multa vreme, de aceea acest articol ma lasa la fel de intact ca si inainte de a il citi.

Bine ca Lacatus cand injura arbitrii, sau arata galeriei noastre acelasi semn (care oricum nu e frumos nici din partea lui Sageata), nu s-a mai facut atat tam-tam!

HAITA_DINAMO.gif
energie
nu ma mai surprinde nimic cand vine vorba de emisiunile sau articolele lui Caramavrov,Banciu si celelorlalte maimute de pe la gașca slugilor proaste...cata frustrare trebuie sa se fi strans in sufletele atator dusmani ai nostri in aceste 31 de etape cat am fost lideri..e normal ca acum sa explodeze pentru ca sunt si ei surprinsi cum de a reusit tentativa asta de echipa(urziceni) sa ne fure primul loc. Totusi imi doresc din tot sufletul sa castigam aceste 2 meciuri care ne-au mai ramas de disputat si sa se impiedice urziceniul,sa vezi atunci cate decese prin infarct or sa fie prin presa de sport din Romania. Meciul cu Brasovul de acasa o sa fie unul foarte greu,la fel de greu ca cel de la urziceni asa ca haideti cu totii sa umplem stadionul si sa sustinem DINAMO!!! ultras.gif ultras.gif ultras.gif ultras.gif ultras.gif ultras.gif ultras.gif ultras.gif ultras.gif ultras.gif
Rizea
@rahan tu chiar nu intelegi ironizarea acestei slugi de Caramavrov la adresa noastra?Deja ma lasa rece cand vad aceste specimene cum ies la atac PE FATA!!!!
idmbrv
cea mai buna solutie:

Click to view attachment
Rahan
QUOTE(Rizea @ 30 May 2009, 17:39) *
@rahan tu chiar nu intelegi ironizarea acestei slugi de Caramavrov la adresa noastra?Deja ma lasa rece cand vad aceste specimene cum ies la atac PE FATA!!!!

ti-ai mai schimbat parerea intre timp?
sau tot presa e de vina pentru ratarea campionatului? macar au iesit la atac pe fata..ce ziceai daca atacau pe la spate (cum face Tamas prin carciumi..)
anna
@ Rahan

Tu ce incerci sa faci aici? Sa tii partea unor scarbe de oameni care vor sa arunce cu noroi intr-un club si care, din pacate, au si cum sa o faca? Idiotu' ala a zis ca Dinamo trebuie sa castige titlul pt ca a facut smecherii, blaturi sau cum vrei tu sa le zici, eu nu vad nimic de apreciat in chestia asta. Mai citeste o data ce a putut sa scrie japita aia pana sa vii aici sa faci pe lupul moralist. complaining.gif
Rizea
Mda asta am incercat sa ii spun si eu,dar daca omu citeste degeaba si nu ii intra in cap.....Zici ca tine cu ursu.....
anna
n-ai cu cine... bangmyhead.gif icon_lol.gif
Capirossi
Scurt dar bine punctat, articolul lui Tolo. "S-a petrecut ceva".
Cai Lun
Inca mai citesti mizeriile ochiosului?!
sNICKETT
"Torje la Dortmund! Nemții au făcut o ofertă de nerefuzat! Vezi cum i-au convins pe "câini", sursa Prosport

Sa ma pis pe ei de actionari daca pleaca Torje. Cum am inceput si noi sa jucam bine, cum ne pleaca jucatori. In stilul asta nu ne facem niciodata echipa calumea. La vara iar o sa zica prostu de porcea ca nu am vandut nimic de 5 ani. F*****
virtual_razvan
sNICKETT, cred ca au fost 5 destinatii pentru Torje. Presa cauta vanzari si rating...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.