ScorpyoN
Aug 6 2006, 02:47 PM
Am auzit si eu speculatii prin presa cum ca ar veni Mazilu la Dinamo.
Daca ar veni ar fii bine.
Oricum cica Siman cere pe Mazilu mai mult decat cer rusnacii pe Tamas.

Legat de R. Stefan sper ca va deveni mai bun ca (virgula de rigoare) Chivu si nu va pleca afara la primul contract mai bun.
Nexus
Aug 6 2006, 03:04 PM
Prea mult Tam-Tam cu Radu Stefan.Sa vedem mai multe prestatii ale lui si apoui sa vorbim despre el.
anmini
Aug 8 2006, 12:17 AM
NICULESCU LA POLI, MANSOUR LA DINAMO?????????????????????????
Se pare ca pana la urma transferul lui Niculescu la Poli Timisoara se va perfecta astazi, in schimbul acestuia Dinamo primind 500.000 de dolari si pe Mansour. Claudiu va avea la Poli un salariu de 150.000 de dolari.
divisor
Aug 8 2006, 12:26 AM
Nu avem nevoie de jucatori cu fitze, cum sa refuzi banderola de capitan? pe care au purtat-o atatia jucatori mari...
Oricum e inca la stadiu de zvon
ScorpyoN
Aug 8 2006, 12:42 AM
RED75
Aug 8 2006, 08:29 AM
Cu fitze sau fara, Niculescu este un jucator care poate decide soarta unui meci chiar daca joaca foarte prost 89 de minute din 90. Asa cum mai spunea cineva, n-as vrea sa-l vad executand o lovitura libera spre poarta noastra ! In plus, dupa vara asta plina de tradari, s-ar umple si mai mult paharul dezamagirilor daca ar pleca spre o formatie rivala.
Cred ca nu ar trebui sa plece pentru ca reprezinta totusi ceva pentru noi, iar daca Rednic nu-l mai vrea ... sa-i gaseasca conducerea un contract afara (de ce nu la Ando, la Omonia)
Sergiulica
Aug 8 2006, 08:39 AM
Mi se pare cea mai mare prostie chestia cu

de la timisoara sper ca e o gluma proasta avem nevoie de Niculescu asa cum este el cu arfe si fitze e unul dintre cei mai buni atacanti din tara sper ca 'actionari' de la DINAMO sa-si dea seama pana nu e prea tarziu ce pierd daca il dati si pe Claudiu mai bine

....am ajuns supermarketul bragadirului sau ce dreaq
ScorpyoN
Aug 8 2006, 11:31 AM
Deci, Netoiu si Borcea sper sa muriti lent si in chinuri, jigodiile naibii!
Deci mie nu-mi vine sa cred. De ce nu-l dam si pe Moti la Timisoara? Ca ce dracu? Daca tot le-am intarit lotul sa le dam si cel mai bun fundas din Liga 1.
Ce rahat sa mai facem in campionatul asta??? De ce nu facem schimb de echipe cu Bragadiru???
Acuma o sa-l vedem in tricoul Timisoarei cum striga "Aleo, Aleo sa moara dinamo"
Al naibii mercenar. Om avea vreun caine adevarat in lotul de acum?
nubi1
Aug 8 2006, 01:08 PM
Cica nu mai pleaca ;) Eu zic ca 90% din toate transferurile astea sunt pure inventii ale gazetarilor pentru a-si vinde fituicile.
red&white
Aug 8 2006, 01:23 PM
Nu ne baga nimeni in seama toti spun ca avem sansa a 3-a la titlu si alte chesti ca nu ne calificam in Cupa Uefa cum a spus Dragomir si alte porcari sper ca la finalul campionatului sa vada cine este Dinamo
Dinamo viata mea
Niculescu recunoaste conflictul cu Rednic"E adevarat incidentul cu banderola", admite atacantul dinamovist.
Pana la meciul cu Beitar Ierusalim, din Cupa UEFA, a mai ramas o singura zi, iar echipa de fotbal Dinamo se confrunta cu grave probleme interne. Intre antrenorul dinamovist Mircea Rednic si fotbalistul Claudiu Niculescu s-a iscat un conflict de proportii.
ncidentul care l-a scos din sarite pe tehnician s-a petrecut duminica, la partida de campionat cu Pandurii Targu-Jiu, cand atacantul curtat cu insistenta de Poli Timisoara a refuzat banderola de capitan. "E adevarat. Incidentul cu banderola a avut loc. Mai multe nu vreau sa comentez", a fost singura declaratie incredintata de fotbalist cotidianului nostru.
"Clau-gol" ar fi aruncat sfidator banderola la pamant, fapt care l-a iritat la culme pe Rednic. Totusi, pentru a nu pune paie pe foc, "Puriul" a refuzat sa ia masuri pecuniare impotriva jucatorului, desi sanctiunea prevazuta de regulament era o amenda de 5.000 de dolari.
In timp ce oficialii de la Poli si antrenorul Sorin Cartu anuntau ieri faptul ca transferul lui Niculescu la Poli este perfectat, dinamovistii sustineau sus si tare ca jucatorul ramane in Soseaua Stefan cel Mare.
Aseara, antrenorul Mircea Rednic a anuntat ca golgheterul ramane la Dinamo.
Claudiu Niculescu a stat pana acum la cutie, refuzand luni sa faca declaratii care sa amplifice scandalul. Este evident ca atacantului nu-i convine statutul de rezerva la Dinamo si ar prefera sa plece la Poli, unde ar beneficia si de un salariu mai mare. Ieri-dimineata, atacantul s-a dus la stadionul "Dinamo", si-a luat ghetele de joc, dupa care a mers direct in cantonamentul de la Saftica.
Si pana la urma ramane !
anmini
Aug 9 2006, 07:31 AM
Mda.......ramane. Dar decat sa ramana si sa stea bosumflat ca e rezerva, mai bine pleca.......Se comporta de parca i-ar fi facut un club de afara o super oferta si nu este lasat sa plece.
Emil
Aug 9 2006, 10:21 AM
animni inca mai esti suparata pe clau ca e cu diana????
gașca slugilor proaste si Pro sportul de azi sustin ca s-a rezolvat si nu mai pleaca. In plus ideea cu mansour cade. Avem sificienti straini la lot.
anmini
Aug 9 2006, 11:03 AM

O sa te dezamagesc, Niculescu nu s-a numarat niciodata printre preferatii mei......Ma deranjeaza fitele, si mai ales faptul ca dupa meci a facut act de prezenta in fata galeriei, atat.
dudu1961
Aug 9 2006, 11:13 AM

Pt. ca Andone il lasa sa faca ce vrea el pe cind acum Rednic nu-i permite si mi se pare normal, aduceti-va aminte ca chiar daca da sau nu gol noi tot il alegeam cel mai prost jucator al meciului __ de ce oare ? Claudiu nu se supara atunci si acum se supara si pe cine pe antrenor , pt. ca e PUS ___oare de cine ? Cine are interes sa-i mearga rau lui Dinamo____ cine a plecat cu coada intre picioare de la club ____________ cine a trimes 2 jucatori de top ai lui Dinamo la timisoara

D-le Badea cit mai aveti de gind sa va jucati cu nervi nostri ? DATI dracului partea alora care vor raul clubului si si sa plece unde vad cu ohii _ca eu nu cred ca nu sint alti investitori care sa nu vina sa investeasca la Dinamo

daca nu vin nu o fac din cauza a 2 nume si le stiti foarte bine care sint ( BECALI SI NETOIU)
nubi1
Aug 9 2006, 12:23 PM
Iti dai seama ca toata manevra asta din presa este deliberata. Mai ales cand spurkatii si crapizi au dat-o in bara din prima etapa. Lasa-i sa-si cante ei imnurile pe la tv acum ca la sfarsitul campionatului o sa il cante pe al nostru!
@anmini: subscriu!
Emil
Aug 10 2006, 07:06 AM
in cazul in care nu mai aveti pe cine injura haideti sa va dau eu o noua tinta.
In fata unei astfel de galerii nu ai cum sa faci altceva decit act de prezenta. Sau ati uitat cind i-amtrimis pe toti la origini in frunte cu Alexa. Inca imi pare rau dupa un jucator pe care eu il consoder cel mai bun inchizator din campionat. Am fost la meciul ala cu Vasluiul si stiu pe ce s-a bazat reactia galeriei vis-a-vis de Alexa PE UN TELEFON. Unu din centrul galeriei a primit un telefon de la un preten care ia zis "vezi ba ca va injurat ala". Reactia???? L-ati gonit pe Alexa. Nu am fost niciodata un admirator al omului Zicu dar in locul lui recunoasteti ca nici voi nu ati mai fi venit la Dinamo. Sau poate ati uitat celebrul strigat prin portavoce "nasosule bip bip bip nasosule".SI daca vreti sa continui cu ispravi ale galeriei cred ca va trebui sa astepati sa scot cartea.
Asa ca una din cele mai mari probleme al echipei (imi pare rau ca trebui sa o spun), nu este nici presa nici Timisoara nici chiar Jandarmeria ci proprii suporteri.
In rest ne vedem diseara la meci. Unde altundeva decit in PCH?
apropo anmini am un peckinez Tzutzu. Nu pot sa ii fac poza ca are suflet de pitbul si sare la bataie :)) dar daca vrei sa ii cuplam cauta-ma
red_dog_rahova
Aug 10 2006, 08:01 AM
Atacantul fara tara
Nr.2775 / Joi,10 August 2006
TALENT Desi nu are cetatenia israeliana, Toto Tammuz este marea speranta a fotbalului din Tara Sfānta
Statutul incert al atacantului Toto Tammuz (foto, nr. 10), legitimat la Beitar Ierusalim, este urmarea unei povesti tulburatoare.
Nascut īn urma cu 18 ani īn Nigeria, īntr-o localitate necunoscuta, copilul a ajuns īmpreuna cu parintii sai īn Israel. De aici cei doi emigranti au fost deportati la scurt timp, baiatul ramānānd īn grija unei femei, Irit Tammuz, care i-a dat numele actual si l-a adoptat, devenindu-i adevarata mama. Multa vreme, dat fiind faptul ca era si minor, Toto a ramas apatrid, īn cele din urma ministrul de interne israelian acordāndu-i dreptul la o rezidenta temporara īn tara pe trei ani. In ciuda situatiei confuze, atacantul a primit din partea FIFA o dispensa prin care i se permite sa evolueze īn nationala de tineret a unui stat, Israel, a carui cetatenie nu o detine īn momentul de fata.
Prosport
Emil
Aug 10 2006, 08:24 AM
Cristian Geambaşu gașca slugilor proaste
"Īntre două runde de negocieri pentru transferul lui Claudiu la Timişoara, cīţiva tineri īşi văd de treabă şi joacă fotbal. Respectivii poartă nume comune. Radu Ştefan, Cornel Predescu, Florin Matache. Nu sīnt branduri, nu dezbat despre viitorul violet cu păianjenii din vinclul porţii, īncă nu şi-au tunnat maşinile. Deocamdată muncesc anonim şi eficient pentru echipă. Īntr-un spaţiu al provizoratului, al cărui nume de alint este Liga 1, totul se poate destrăma īnainte de a īncepe cu adevărat. Ca visul unui adolescent care mărturiseşte că vrea să scape de sărăcie prin fotbal.
Mircea Rednic i-a promovat pe cei trei īn virtutea unei relaţii speciale cu propriul trecut. Din acelaşi motiv nu se va opri, continuīnd să inventeze personaje noi īn echipă. El īnsuşi a fost creaţia unui om de care acum s-a despărţit. E important ca la un moment dat să creadă cineva īn tine. Să aibă ochi pentru tine, să lupte pentru tine. Īmpotriva evidenţei uneori. Rednic s-a certat cu Lucescu, nu cu filosofia despre fotbal a acestuia. Fotbaliştii pe care te bazezi, se cresc, nu se cumpără.
Radu Ştefan pare titular de o veşnicie, Predescu a impresionat plăcut, Matache, aşa ezitant, ne-a amintit că Moss e o ciudăţenie de la capătul lumii. Adrian Cristea īn stare de funcţionare, Ropotan oricīnd gata să-i ia locul lui Mărgăritescu. Poate chiar azi, īn meciul cu Beitar. Ceva se schimbă īn Ştefan cel Mare. Rednic vrea să ajungă la performanţă pe alt drum. Unul mai puţin frecventat, dar mai sigur. Jucători formaţi la propria şcoală sau aduşi acolo la o vīrstă cīnd aluatul nu s-a umflat ireversibil. Modelul e nou la noi, nu īn Europa Centrală şi poate reprezenta alternativa la fotbalul de trust. Ca să fii respectat şi temut nu trebuie să fabrici utilaje grele, ajung nişte cipuri. Cīt ar putea costa peste doi-trei ani Ochiroşii dacă nu īşi va trata genunchii precum Rădoi?
Dacă ne aflăm īn faţa unei strategii pe termen mediu şi lung a lui Mircea Rednic, putem explica logic şi relaţia īncordată cu Claudiu Niculescu. Nu construieşti proiecte durabile cu fotbalişti de 30 de ani. Te foloseşti de ei, mai o lovitură liberă, mai un cap, dar asta nu te obligă să-i titularizezi, să le cauţi īn coarne. Nemilos şi poate nedrept, un astfel de plan dă rezultate. E singurul lucru care contează īn fotbal, fiindcă dincolo de scorul favorabil se văd şi grămezile de bani, şi gloria."
dudu1961
Aug 10 2006, 10:13 AM

Ei da citisem articolul , bine ai facut ca l-ai bagat pe forum , asa ar trebui sa gindeasca toti dinamovisti adevarati ,o echipa nu o face un jucator ,o face 11,jucatori si daca uni din jucatori se cred mari vedete atunci sa stea dracului pe banca de rezerve pina le vine mintea la cap si isi da si sufletul pe teren asa cum facea Petre si Hildan .Eu stiu ca sclavi lui Netoiu asculta de el si sa nu se mai dea loviti ca la o adica daca erau dinamovisti adevarati ii spuneau ca rupe contractele cu el si nu cred eu ca Rednic nu iar fi tinut la Dinamo in aceasta situatie .Avem atitea talente in curtea noastra pe care nu le folosim pt. ca nu avem rabdare ,si ii ia alti ,si ajung mari fotbalisti si apoi pleaca afara si aflam si noi din CV -ul lui ca a fost juniorul -tinarul lui Dinamo , si atunci cum sa nu-ti ei cimpi cind il auzi pe unu ca asta ca vezi doamne ce mare jucator(Ronaldinio)este el si nu merita sa fie rezerva ________Oare cind l-am vazut lesinat pe teren pe Claudiu de cit a alergat "mititelu "

am uitat recomanda si editorialul lui Radu Banciu de la "Sport Total " DE IERI SI DE AZI.
genghis han
Aug 10 2006, 10:26 AM
Bun editorialul lui Radu Banciu de astazi din Sport Total.
RflaviusD
Aug 10 2006, 12:38 PM
Suporterii dinamovisti sunt cei mai educati dintre toti suporterii bucuresteni si nu mi-e frica in privinta aceasta.Sunt
SIGUR a nu vor exista scandari antisemite. Ramane ca baietii sa isi faca treaba in teren si sa ne faca fericiti !
DrOG
Aug 10 2006, 01:27 PM
QUOTE(RflaviusD @ 10 Aug 2006, 13:38)

Suporterii dinamovisti sunt cei mai educati dintre toti suporterii bucuresteni si nu mi-e frica in privinta aceasta.Sunt
SIGUR a nu vor exista scandari antisemite. Ramane ca baietii sa isi faca treaba in teren si sa ne faca fericiti !

Niciodata,nici o (ma rog,"nicio") echipa nu se va ridica la nivelul suporterilor ei..Dinamo e doar un exemplu...Xenofobi,rasisti&antisemiti sint aia 2-3 cu 2-3 neuroni care nu pot sa-si stapaneasca hormonul...Nu-i cazul nostru...:-)
anmini
Aug 11 2006, 12:10 AM
Un articol din Gazeta Sporturilor ar trebui sa ne ridice semne de intrebare...........desi, cred ca multi dintre noi isi pun problema aceasta. Si, totusi, de ce nu se vrea performanta la Dinamo?
Borcea şi Neţoiu sīnt proprietarii lui H20
"După meciul de aseară, Dinamo are īn continuare şanse mai mari de calificare. Probabil că 66%. Dar depinde ale cui sīnt aceste 66%. Ale lui Borcea sau ale lui Neţoiu? Şi restul de 33%% cui aparţin? Lui Beitar, Ministerului sau lui Nicolae Badea?
Păcat de această echipă tīnără, l-am socotit aici şi pe inepuizabilul Ganea! Păcat de cei 8.000 de suporteri care au stat sub o ploaie de thriller meteorologic. 66% hidrogen, 33% oxigen şi 100% poluare. Păcat pīnă şi de Niculescu, pe care ni l-am imaginat cum fugea de la Săftica, precum un Kunta Kinte modern, urmărit 30% de Borcea şi 30% de Neţoiu!
La Dinamo nu e o problemă de echipă, de antrenor sau de gazon. E, pur şi simplu, o chestiune de proprietate. Pīnă cīnd lucrurile nu se vor lămuri, pīnă cīnd nu va fi clar şi legal cine deţine clubul, cine echipa şi cine careurile de 16 metri, toate īncercările de decolare spre o nouă realitate se vor tīrī dintr-o baltă īn alta. " (C.Tolontan, gașca slugilor proaste)
Ashtray
Aug 11 2006, 09:39 AM
doggy8
Aug 11 2006, 03:53 PM
QUOTE(Achiles @ 30 Jul 2006, 7:47)

stiati ca spurcatii care se ocupa de fcsteaua.ro se ocupa si de onlinesport.ro ?
de cate ori are ocazia , onlinesport loveste in DINAMO ...
de forum ce sa mai zic ? 99% dintre moderatori sunt stelisti ...
mai nou spurcaciunile de la onlinesport inventeaza si interviuri ....
http://www.onlinesport.ro/sport/fotbal/fot...p;viewItem=8583si voi le faceti reclama pe prima pagina ...

Esti de acord cu mine ca e prea multa tiganie si invidie la "FC Steaua"? ("fc oile lu jiji") Sunteti toti de acord cu ce zic eu?
Vlad89
Aug 13 2006, 05:33 AM
Da ...
red_dog_rahova
Aug 14 2006, 07:16 AM
Dinamo, īn stil pur italian
Nr.2779 / Luni,14 August 2006
PRAGMATISM Ros-albii au obtinut a treia victorie consecutiva, au maximum de puncte, iar Jiul ramāne fara gol
Alb-rosiii au mers la Petrosani cu problemele rezolvate si cu temele facute. Niculescu a fost titular, echipa a cāstigat, actionarii zāmbesc.
Mircea Rednic, antrenorul crescut īn Romānia si calit īn Belgia, a facut din Dinamo o echipa italiana. Alb-rosiii au cāstigat ultimele patru meciuri oficiale de pāna acum pragmatic, la limita, iar ultimele trei, cu scor de Serie A: 1-0. Asta nu īnseamna ca le-a fost usor la Petrosani. Jiul lui Florin Marin este o echipa artagoasa, care duce bine mingea pāna la careul advers, dar atāt. Lipsa unui atacant autentic este marele handicap al minerilor, care ramān fara niciun punct dupa trei etape. Inca din start, Dinamo si-a asumat rolul de echipa care construieste, iar Jiul pe cel de adversar incomod, care se apara bine si īncearca sa contraatace periculos. Primele īncercari au fost de la distanta, Niculescu (11 si 15), Margaritescu (24), respectiv Paleacu (25) si-au īncercat norocul. Dinamo a īnteles ca trebuie sa insiste si a marit presiunea, suficient ca Pulhac sa-l īntinda pe portarul Jiului cu un sut din unghi si ca Danciulescu sa deschida scorul cu capul, din plonjon dupa o faza lucrata de Tames si Catalin Munteanu.
Jiul n-a resimtit socul, dar n-a reusit decāt sa-si īnmulteasca ocaziile. Ciprian Petre a tras īn plasa laterala din unghi (39) si Draghici a trimis un trasor razant peste transversala (41), dar repriza s-a īncheiat cu frumosul cadou al lui Danciulescu pentru Niculescu, o pasa ideala īn centrul careului, īnsa Clau-gol a ratat ieri din toate pozitiile. Odata cu trecerea timpului, contrele s-au ascutit, ocaziile au oscilat, dar de victorie s-a bucurat Dinamo, lasānd Jiul cu zero puncte īn clasament si cu trei īnfrāngeri identice: 0-1.
Din fericire eu nu plec cu duba Jandarmeriei, dar īn masina ma voi gāndi la jucatori si mai ales la partidele ce urmeaza, cu Poli Timisoara si cu Craiova. E bine ca avem maximum de puncte
Mircea Rednic, antrenor Dinamo
Eu nu am putut sa intru pe teren din primul minut, īntrucāt am avut o problema la glezna. I-am transmis antrenorului si am fost de comun acord sa nu joc din primul minut
Ionel Ganea, atacant Dinamo
Nu vorbesc despre niciun transfer la Poli Timisoara. Intrebati-ma de Dinamo, nu de cum ma voi simti la partida cu Timisoara, pe care vrem sa o cāstigam
Claudiu Niculescu, atacant Dinamo
George Paunescu - Prosport
S-a transformat Dinamo intr-o echipa italiana?????
anmini
Aug 14 2006, 07:24 AM
DiliBili
Aug 14 2006, 09:31 AM
''onicas pro-dinamo! ''
''in miutul 49 al partdei, Jiul a reusit sa egaleze, dar centralul Coltescu a anulat golul pe motiv de ofsaid la semnalizarea tusierului Onicas. Paleacu a sutat la poarta, mingea a fot deviata de un fundas dinamovist, iar dulcea a reluat pe spate in gol. Reluarile National TV au demonstrat ca in momentul sutului Dulcea e afla cel putin pe linie cu fundasii dinamovisti.'' sami tamas-fituica lui ioanitoaia
................
mai ANIMALULE, la min. 91 s-a vazut clar ca a fost ofsaid....iar faza cu ''CEL PUTIN PE LINIE'' arata cat de bou esti in exprimare, atunci cand vrei sa pari categoric....de altfel si seful tau (deci tatal boilor), incerca pe o reluare total nerelevanta sa spuna, tot categoric, ca nu a fost ofsaid, iar cand ziaristul din emisiune incerca sa-i spuna, tatalui boilor de la gașca slugilor proaste, ca jucatorul jiului era cu mult aplecat in fata -asta fiind pozitia pozitia relevanta-el ii astupa gura si indemna invitatii sa urmareasca linia de 16 m
RflaviusD
Aug 14 2006, 10:02 AM
Din punctul meu de vedere la golul Jiului a fost offside dar golul lui Danciulescu a fost regulamentar...nici vorba de offside
red_dog_rahova
Aug 14 2006, 12:17 PM
Īn minutul 68 al partidei de aseară, Poli Timişoara - Rapid 0-0, fostul dinamovist Ianis Zicu a fost īnlocuit cu Ciprian Vasilache. Imediat, Zicu a fost chemat de galeria Rapidului, pentru a striga īmpreună īmpotriva rivalilor din Ştefan cel Mare. Fostul mijlocaş s-a conformat, scandīnd şi aplaudīnd īmpreună cu galeria. (Dana Surulescu - gașca slugilor proaste)
Zicu - acelasi caracter infect....
DrOG
Aug 14 2006, 12:31 PM
QUOTE(red_dog_rahova @ 14 Aug 2006, 13:17)

Īn minutul 68 al partidei de aseară, Poli Timişoara - Rapid 0-0, fostul dinamovist Ianis Zicu a fost īnlocuit cu Ciprian Vasilache. Imediat, Zicu a fost chemat de galeria Rapidului, pentru a striga īmpreună īmpotriva rivalilor din Ştefan cel Mare. Fostul mijlocaş s-a conformat, scandīnd şi aplaudīnd īmpreună cu galeria. (Dana Surulescu - gașca slugilor proaste)
Zicu - acelasi caracter infect....
Zicu a uitat cine l-a facut mare....De-aia o sa ramana pentru totdeauna mic...Corect,caracter de nimic,creier de becal,salariu de nabab,avea dreptate Procuroru'....
anmini
Aug 16 2006, 09:01 AM
"Va fi un meci pe care trebuie să-l cīştigăm şi sīnt convins că vom īnvinge. Sper ca Alexa şi Grigorie să nu fie īnjuraţi, să nu se uite lucrurile bune făcute pentru Dinamo īn patru ani de zile. Sīnt sigur că īn sufletul lor au rămas dinamovişti! Trebuie să le mulţumim pentru tot".
( Cristi Borcea, sursa gașca slugilor proaste)
Domnule Borcea, ar trebui sa-i multumim mai ales lui grigorie, care a facut jocul suporterilor timisoreni, scandand impotriva lui Dinamo, nu-i asa?
red_dog 4 ever
Aug 16 2006, 09:16 AM
Mamele si sotiile "cainilor" alexa si fane sunt rugate sa nu se uite duminica la meci ca vor avea un soc la auzul vorbelor de bine asupra lor
ScorpyoN
Aug 16 2006, 08:21 PM
f_rares
Aug 17 2006, 10:27 AM
QUOTE(anmini @ 16 Aug 2006, 10:01)

"Va fi un meci pe care trebuie să-l cīştigăm şi sīnt convins că vom īnvinge. Sper ca Alexa şi Grigorie să nu fie īnjuraţi, să nu se uite lucrurile bune făcute pentru Dinamo īn patru ani de zile. Sīnt sigur că īn sufletul lor au rămas dinamovişti! Trebuie să le mulţumim pentru tot".
( Cristi Borcea, sursa gașca slugilor proaste)
Parca vorbeste din telenovele

injurati-i

ca merita
deceneu
Aug 17 2006, 11:26 AM
Cel mai bine e sa-i tratezi cu indiferentza. Crezi ca nu se asteapta sa fie injurati? Eu zic ca indiferentza ii va afecta mai mult de cat injuraturile unui stadion plin.
deceneu
Aug 19 2006, 10:02 AM
intrati pe adresa asta si votati pt. gagica noastra in Divizia Sexy
http://www.gașca slugilor proaste.ro/index.php?c=76&act=c...amp;w=4&m=9e condusa de banateanca...
DiliBili
Aug 19 2006, 10:08 AM
pai e condusa...pt. ca, la fel ca si mine, sunt multi dinamovisti care nu mai cumpara gazeta sporturilor si nici pe forumul lor nu mai intra
antisteaua
Aug 20 2006, 12:24 AM
Pai cum dracu sa mai intri cand se scrie numai de bine despre steoaia, mai ceva ca pe vremea lui ceasca, iar de Dinamo aproape numai de rau?
mihaiul90
Aug 20 2006, 12:37 AM
gașca slugilor proaste-ul e de mult clar un site zdelist si asta a facut multi dinamovisti sa nu-l mai acceseze ca nu suntem sadici sa ne chinuim singuri citind aberatziile la toti prostii de la carpeta despre Dinamo... sa-i lasam in treaba lor sa ramana cu vizitatorii plini de lānă de care dispun si care influenteaza sondajele !!!

uite ca am zis-o iar ca nu pot sa ma abtin
Mythok
Aug 20 2006, 08:07 AM
Nu prea cred ca gașca slugilor proaste-ul este o fituica stelista!!
Asa credeam si eu ,dar mai degraba este a rapidului (copos cu partidul conservator,nu?)
Oricum de cand coregrafia cu prosport ne fac aia numai de cacao.Ciudat este ca si berbecul de MM si ciobanul de Jiji cred la fel ca si noi despre gașca slugilor proaste.
rew
Aug 20 2006, 09:35 AM
Tu chiar crezi ce scrii?
Cum sa nu fie spurkati? N-au nici o treaba cu Rapid si patronu de la PC. Astea sint copilarii steliste. Toti de acolo sint spurkati si mai ales anti-dinamovisti.
Nu-i vezi ca la fiecare meci ei zic ca Dinamo cistiga cu arbitrii si cind e sa arate la procesu etapei fazele se fac ca ploua. Ce dracu ma?
Plus scandalurile pornite din hirtia lor igienica, alimentate doar pentru a crea atmostera spurkata si la noi la echipa si pentru a-si vinde mizeria.
Crede-ma ca ii stiu pe multi care lucreaza acolo si iti zic ca toata redactia PUTE A OAIE.
SNapy
Aug 20 2006, 09:44 AM
Corect
RED75
Aug 20 2006, 09:53 AM
Eu nu mai cumpar gașca slugilor proaste. Nici Prosport. Prefer sa ma uit pe NEt dupa stiri. Nu poate fi posibil ca in ultimii 2 ani, la atatea meciuri scandaloase ale stelei sa apara asa cate o aluzie pe colt de pagina, iar cum li se pare ceva in neregula la Dinamo sa fie pus ca titlul editiei !In plus nu suport oamenii fara onoare gen Ioanitoaia care acum ling unde altadata scuipau. Adica la Jiji. Eu cred ca or le e frica de cioban sa nu-i cafteasca, ori stau la coada ca cersetorii din Pipera sa le mai scape si lor cate o hartie de 50 de euro.
rew
Aug 20 2006, 10:01 AM
Varianta 2. Uita-te la moaca lu Geambasu si o sa-ti dai seama de unde i-a venit aia cu 'Bogdan Dinamo Vintila'. Niste nespalati si linge-blide platiti de patron cu salariu minim pe economie si inca vreo 100$ cica "drepturi de autor"

si lasati sa traiasca din ce sug de la jiji si din santajul celor slabi de inger.
PS: eu nu citesc gsp nici macar pe net
RED75
Aug 20 2006, 10:10 AM
Cred ca ai dreptate. Prin calitatea oamenilor care o fac, si prin mesajul care il transmite presa este la fel de nociva pentru copii care o baga in seama ca si manelele.
Si de la Gutza si din hartia lui Ioanitoaia nu poti decat sa deduci ca e bine sa fi "jmecher" si sa-i faci pe toti pe la spate.
rew
Aug 20 2006, 10:34 AM
Era acu vreo luna un reportaj in Evz despre Turul Romaniei la ciclism. Si prezentau ei acolo gasca de fani ai ciclismului din Suceava, cred. Un nene burtos care urmarea caravana si cind obosea se aseza la o bere pe marginea drumului si citiva pusti, dintre care unul, cind a fost intrebat care e idolul lui din ciclism, nu a putut sa raspunda decit ca idolul lui e Mirela, 'pentru ca e jmecher'.
bianco_rossa
Aug 20 2006, 10:48 AM
evident ca toti sunt spurcati.....nimeni nu face deosebirea dintre o echipa cu fotbalisti si o echipa de jucatori....daca zdeaua a luat campionatul..s'au nascut o multime de fani..asa, ca ciupercile dupa ploaie...
Pai de cand mai uit io la strile sportive nu aud absolut nimic despre DINAMO..nici la protv, nici la antena1....de parca Dinamo nu joaca pentru grupele UEFA....ahhh...dar unde nu avem noi norocul asta....sa dispara oile din CL...si crapizii....atunci sa ii vad siliti sa scrie despre caini....atunci sa le aud comentariile marilor reporteri si prezentatori...
Vb. aia.....un prost arunca o piatra si 10 destepti nu o pot ridica...(dar se pare ca toata tara asta e intesata de exemplare ridicole)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.