Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dinamo in "GURA PRESEI" !
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamovişti > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Blu
Putini dintre noi au timp sa citeasca ziarele sau sa urmareasca emisiunlie cu caracter sportiv care sunt transmise la TV si drept urmare am creat acest topic numit "Dinamo in GURA PRESEI" ! Aici vor fi postate toate stirile aparute in mass-media care au legatura cu Dinamo , pentru a fi analizate si comentate .

Se pare ca n-a ajuns la urechile celor de la Uefa ca am scapat de panarama aia de antrnor !
djmihaitza
QUOTE(Blu @ 30 Jul 2006, 1:58) *
Se pare ca n-a ajuns la urechile celor de la Uefa ca am scapat de panarama aia de antrenor !

A ajuns si n-a ajuns.... Desi, daca ne uitam la stirile mai vechi apare una din 10 Iunie 2006 in care ne instiinteaza ca Rednic este noul antrenor. (www.uefa.com/footballeurope/news/Kind=2/newsId=428929.html)
Am vazut noi pe la uefa.com altele si mai grozave cum ar fi alaturarea steagului Scotiei celor de la Hiberbians Paola si celor de la Sliema Wonderers, sau preluarea unor stiri din tara si afisarea lor pe site cu caracter oficial desi acestea erau doar simple zvonuri (vezi plecarea lui Lucescu jr. la Poli).
Dupa cum vedem nu prea sunt in stare decat sa invarta bilele prin boluri in direct pe la Eurosport, dar nici atunci nu sunt sigur ca stiu ce fac...!
Achiles
stiati ca spurcatii care se ocupa de fcsteaua.ro se ocupa si de onlinesport.ro ?

de cate ori are ocazia , onlinesport loveste in DINAMO ...
de forum ce sa mai zic ? 99% dintre moderatori sunt stelisti ...

mai nou spurcaciunile de la onlinesport inventeaza si interviuri ....
http://www.onlinesport.ro/sport/fotbal/fot...p;viewItem=8583

si voi le faceti reclama pe prima pagina ...

HAITA_DINAMO.gif
Blu
Imediat dupa tragerea la sort de vineri , in ziare a aparut urmatoarea declaratia a lui Ionel Ganea : "Nici nu ma gandesc sa fac deplasarea in Israel!" . La citirea ei , m-am gandit ca Ionel Ganea iar isi da importanta fara a fi cazul . Azi dimineata am vazut interviul la TV , si el spusese mai mult in gluma " ca nici nu se gandeste sa mearga la razboi " .

Ce bine ar fi nu mai scoata presa anumite fraze din context si sa le dea total alt sens ...
florin_80
Onlinesport este un site/forum stelist...stie si unul care abia invata sa mearga. N-au avut macar bunul simt sa semneze articolul. N-au avut nici macar bunul simt sa spuna unde s-au intalnit. N-au avut nici macar bunul simt sa afle si opiniile celor "implicati". Niste jeguri ordinare.
ScorpyoN
Eu de mult nu mai am incredere in articolele din site-urile steliste in frunte cu Diareea Sporturilor, astia traiesc doar ca sa manance rahat pe paine in fiecare zi, cred ca au fost scapati de mamele lor in cap cand i-a scos din...
Ma scuzati daca postul e vulgar, dar nu mai suport presa asta spurcata si mancatoare de ... rahat.
COSMIN C
offtopic.gif
Pai Blu a deschis acest topic sa comentam efectiv stiri despre Dinamo, care apar in presa. A ne vaita de modul in care ne trateaza un ziar sau altul chiar nu vad ce sens are.
Putem sa nu le mai facem vanzare, putem sa nu le mai facem audienta pe site-urile lor.
Pana la urma cam tot ce apare despre Dinamo gasim pe Dinamomania. Pe prima pagina si aici in forum. Asta era ideea topicului.
Haideti sa nu ne departam de la subiect. Va rog.

P.S. De altfel, treaba asta, ce si cum scriu despre noi, e stabilita de la inceput, in descrierea topicului:Ei scriu ce vor !
Blu
"Dinamo, cu sufletul la gura" - Evenimentul Zilei - 31 iulie 2006

Dinamo a schiopatat joi in meciul-retur din Cupa UEFA, cu amatorii de la Hibernians Paola (Malta), avand nevoie de mai mult de o repriza pentru a inchega o evolutie coerenta. Aseara insa, Dinamo a parut schimbata in bine, trecand de la formula de joc 4-4-3 la 4-4-2. Rednic anuntase in premiera pentru cititorii EVZ: „Voi juca mereu cu doua varfuri.

Doar la meciuri banale voi baga trei oameni”. Sacrificat de data aceasta a fost Claudiu Niculescu. Se anunta un sezon infernal pentru „Clau-gol”. Danciulescu pare „batut in cuie” in primul unsprezece, in calitate de capitan, in timp ce Ganea ii face scandal lui Rednic atunci cand nu e titular.

La meci a asistat si Victor Piturca, antrenorul echipei nationale. -> Oare ii cauta la noi inlocuitor lui răţoi ???
Bascanu
dinamo a jucat "4-4-3" cu maltezii???? ciudat......
Blu
Pai atunci au fost titulari Danciulescu , Ganea si Niculescu . Deci 3 atacanti , nu ?
Tudor
Da , din moment ce Moss juca libero era o asezare tipica 4-4-3 .. oare ce nu intelegeti ? 010.gif
Blu
"'Caini' proaspeti" [ Si-au aratat coltii ] -> ProSport

Dintre favoritele la titlu, Dinamo a aratat cel mai consistent fotbal. beerchug.gif

nspirat asezati pe teren si foarte determinati, dinamovistii au aratat din start ca ei fac legea. Artagosul Ganea si insistentul Danciulescu au trimis defensiva “bancara” pe o pista gresita. Pericolul a venit din a doua linie ofensiva, acolo unde Andrei Cristea si Catalin Munteanu s-au miscat în permanenta, fiind când servanti, când finalizatori, asa cum s-a întâmplat în minutele 17, în cazul primului, si în 24, în contul celui de-al doilea. Blay si Pulhac au asigurat si ei cursivitatea pe benzi, astfel ca superioritatea “câinilor” nu a putut fi pusa la îndoiala, ritmul si spectaculozitatea jocului fiind date de elevii lui Rednic de la startul meciului si pâna înainte cu un sfert de ora de final.

Tribunele arenei din Cotroceni au fost dominate numeric si fonic de suporterii dinamovisti.

Ze Kalanga , noua achizitie a formatiei ros-albe s-a aflat aseara în tribunele arenei din Cotroceni. Jucatorul african a sarit în sus de bucurie la golul marcat de Adrian Cristea în prima repriza.
redpaco
Nu-mi vine sa cred Prosport a scris in sfarsit si ceva ce reflecta realitatea despre echipa noastra. Cam totzi ziaristii sunt imputzitzi dar mai imputzitzi sunt sefii lor. Aproape toate insuccesele lui Dinamo din ultimi ani se datoreaza scursurilor din mintzile astea gazetaresti de pe plaiul asta pastoresc. Cel putzin in ultimii 2 ani au incercat din rasputeri sa ne demoralizeze jucatorii si sa ascunda toate mizeriile facute de celebrul cuplu Rapido-Stelar(nu stiam ca animalele cu pasarile se mai imperecheaza din cand in cand). Rusine pt "domnii ziaristii" subiectivisti.
java script:emoticon(':icon_redface:', 'smid_26')

java script:emoticon(':haita:', 'smid_24')
COSMIN C
Putem spune, ca dupa mult timp azi am avut o" presa buna". Mai sunt cateva articole in genul astuia de mai sus, le puteti citi pe prima pag la Stirile zilei. Daca vom avea rezultate, se vor gasi si ziaristi care sa ne vorbeasca de bine, pentru ca nu vor avea incotro.
antisteaua
Fii sigur ca vor gasi ei ceva motive de carcoteala. Ba ca gazonul e verde deschis, ba ca rosul de la echipament e prea aprins etc.
anne
Da astia intodeauna sunt inpotriva noastra. 149.gif 149.gif 149.gif
COSMIN C
Asa e Anti , se vor gasi, dar cand esti sus iti da mana sa-i privesti cu mila....
cipi_dog
Dinamo va fi foarte laudata de presa daca se va califica in grupele Cupei Uefa si daca va avea un parcurs bun in campionat diablo.gif HAITA_DINAMO.gif

---------------------
clona mica, citeste-ti mesajele si conformeaza-te, ca nu te vad bine.
si mai citeste putin la limba romana, capacitatea e cam grea. iar nu te vad bine.
cane loco
sa-i lasam pe presari spurcati sa behaie cat vor, important e ca jocul echipei creste usor si ca vom face ceva in campionatul asta si daca evitam manevrele cu arbitri si cu echipele provinciale sclave ale steoaiei, putem spune ca avem sanse sa fim number one.Oricum multa lume stie ca si presa e o mare mafie indiferent ca e presa sportiva sau presa centrala, ca si televiziunile, daca sponsorul ii spune lui tolontan sau lui rosca stanescu sa zicem sa manance cacao mult, astia vor face si ,,mmmmmmh ce bun ce delicios e'' si isi vor face si provizii.
RED75
Daca mai castigam urmatoarele 2-3 meciuri in campoionat, mihaela si cu jiji vor incepe sa deverse tot felul de aberatii despre blaturi si arbitri vanduti lui Dinamo. Asta e politica lor... si fiti siguri ca vor fi citati cu litere mari pe prima pagina de toate ziarele asa cum ne-am obisnuit din sezonul trecut. Presa asta... 2guns.gif blahblah1.gif
Blu
Ienei mizeaza pe Dinamo!

Domnule Ienei, ce fel de competitie va fi noul sezon?
Ienei: Vom avea un campionat foarte disputat. Sunt convins ca se va decide in ultimele etape.

Sa mizam pe favorite?
Ca de obicei, echipele mari din Bucuresti: Steaua, Dinamo si Rapid. Poli Timisoara si CFR Cluj au investit mult, au adus jucatori foarte buni, dar ele nu pot depasi statutul de arbitri ai acestei lupte.

Cum au iesit "granzii" din intersezon?
Steaua n-a adus nume sonore. Poate ca jucatorii transferati sunt talentati, dar, deocamdata, nu stie nimeni cum se vor acomoda. In schimb, l-au pierdut pe Ogararu, care era excelent integrat sistemului de joc. Cu Andrei Cristea ar fi trebuit sa aiba mai multa rabdare, fiindca e foarte talentat.

La Dinamo s-au facut schimbari masive si, teoretic, e greu sa reconstruiesti o echipa din temelii. Dar nu e chiar asa, fiindca si-au pastrat, in linii mari scheletul format din Moti - Margaritescu - Catalin Munteanu - Danciulescu - Claudiu Niculescu.

Mai mult, ofensiva lor a castigat enorm prin aducerea lui Ionel Ganea. Rapid a pierdut multe piese grele: Daniel Niculae, Pancu si Viorel Moldovan. Nu stiu cat de mult poate sa-i inlocuiasca un jucator ca Griffiths.

Ienei crede in Dinamo , si la fel trebuie sa facem si noi , toti supoterii .

Presa nu mai conteneste cu laudele ! tongue.gif
Schatt3n
Mie unu mi-a placut cel mai mult articolu/editorial sau ce mama masii e lu tontolan din carpeta :)

Bărbaţi în noapte (articol preluat din Gazeta Sporturilor)

Cătălin Tolontan

S-a schimbat. Pînă aseară, Dinamo era motivul de optimism al concurentelor ei. Orice li s-ar fi întîmplat, Steaua şi Rapid, ba chiar şi Poli sau CFR Cluj, se uitau la peripeţiile "cîinilor" cu satisfacţia cu care sesizăm anul de naştere al diverselor personaje publice, făcîndu-ne socoteala că vom trăi mai mult decît ele.

Acum nimic nu mai e sigur. Dacă şi Cătălin Munteanu a reuşit să înscrie, poate că Antony Hopkins ne va îngropa pe toţi.

Decăderea dinamovistă intrase în ordinea lucrurilor. Şi uite că nu mai vor! Vor să marcheze, să conducă plutonul, să spere, să prindă locul de Liga Campionilor, mirajul după care aleargă toţi magii campionatului, cu cămilele 4x4 full option.

Aşadar, în harababura generală, printre granzi încă sfioşi şi scandaloase promovate de caracter, ieri, pe "Cotroceni", s-a auzit un strigăt care a tulburat noaptea Bucureştiului. Erau nişte bărbaţi care s-au întors să cîştige. Şi nu se certau Tăriceanu cu Băsescu.
Blu
Ioi ce tare-i !!! Imi place foarte mult . Presa e cu noi !!! Pana si GZP ! bananasmile.gif
RflaviusD
Mi se pare normal ca toti sa ne laude dupa o prima etapa in care zteaua si rrapid n-au stralucit si Dinamo si-a aratat adevarata valoare HAITA_DINAMO.gif
Blu
Depunctati?

Ros-albii risca sa ramâna fara punctele obtinute cu FC National din cauza propriilor suporteri

Instiintarea a sosit din partea Jandarmeriei Române pe adresa celor de la Dinamo, FC National, dar si FRF.

“Exista riscul ca Dinamo sa piarda meciul, de fapt conform prevederilor FIFA, orice echipa din lume poate ramâne fara puncte, în acest caz”, a spus aseara seful Jandarmeriei, Daniel Georgescu, la emisiunea Fanatik Show, de la OTV. Presedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, a precizat care este punctul de vedere al ros-albilor. “In primul rând comportamentul suporterilor trebuie sa fie civilizat, în al doilea rând nu trebuie exagerat, pentru ca de fapt au fost niste iesiri în decor individuale si în al treilea rând obligatia celor care asigura paza pe stadioane este sa identifice cine striga si sa dea amenzi, nu sa generalizeze”, a explicat oficialul dinamovist.

In circulara respectiva se aratau punctual, minutele, locul în care erau pozitionati fanii respectivi, dar si injuriile aduse echipelor rivale sau unor oficialii ai gruparilor respective. “Sper sa nu fie depunctati pentru ca Dinamo a meritat sa câstige meciul cu FC National”, a completat presedintele “bancarilor”, Constantin Iacov, în timp ce Mircea Rednic a adaugat: “La câte se striga la noi în campionat, înseamna ca nimeni nu o sa mai obtina puncte”.

Jucatorii dinamovisti au obtinut drept bonus, pe lânga prima de joc de la club, si o anumita suma din partea “Puriului”, pe care acesta n-a vrut s-o faca publica.
RED75
Chestia cu comportamentul supoterilor in meciul cu Nationalul este o mare aberatie !

As vrea sa atrag atentia insa asupra unui aspect foarte serios Vine meciul cu Beitar. Am vazut pe forum cum unii se intepau cu fanii israelieni. Au fost vehiculate tot felul de idei mai mult sau mai putin antiIsrael , aluzii la razboiul cu Liban, etc.

Daca la meciul cu Beitar suporterii vor face un sigur pas gresit in directia asta sunt absolut convins ca putem zice pa la cupa UEFA si ne alegem cu si cu niste suspendari sa ne doara capul 10 ani !

Ar trebui sa facem apel la cei care au sentimente "confuze" la adresa celor din Israel sa stea acasa la acest meci !
Max
Mai bine se joaca cu portile inchise 010.gif
COSMIN C
Prin comunicatul asta, Jandarmeria nu face decat sa incerce sa-si mascheze incompetenta. Si sa creeze tensiuni inutile.

Pe de alta parte, Red are dreptate. Trebuie sa avem mare grija cu Beitar. Cu UEFA nu-i de glumit.
Max
Nu credeti ca acest comunicat seamana cumva cu lectia de ,,dans sportiv'' aplicata tot noua la Constanta?..Nu de alta dar parca vine tot inaintea unui comunicat emis de UEFA catre federatia romana de fotbal cu ocazia meciului steaua-rapid din sferturile cupei Uefa. icon_rolleyes.gif
ScorpyoN
Trebuie sa fie "cuminti" suporterii in timpul meciului cu Beitar, daca or sa strige diferite scandari antisemite spunem pa-pa la UEFA.
COSMIN C
Eu tot n-am aflat, poate n-am fost atent, dupa incidentele de la Timisoara, s-a luat vreo masura? Macar un comunicat, cat de mic? Cine plateste pentru m**e Dinamo din finalul meciului, scandat de un intreg stadion?
Max
Cum cine?..Dinamo...... diablo.gif
RED75
Pai doar n-oi vrea sa plateasca "minunatul public timisorean" gunshot.gif
ScorpyoN
Asa a fost dintotdeauna. Noi trebuie sa fim impuscati pentru ca strigam "Musetel Steaua" , dar timisorenii sunt ingeri desi striga sus si tare "M**e Dinamo"
alex_on
Apararea aleasa de club mi se pare corecta (ca au fost grupuri mici, izolate, si ca jandarmeria ar trebui sa identifice si sa sanctioneze persoanele vinovate, nu sa ceara pedepse pentru toti suporterii si club) - e singura care ne poate scapa de belele. Dar mi-ar place sa mearga si mai departe si sa intrebe, fie si doar retoric, de ce nu se procedeaza la fel si cu alte meciuri, la care toata lumea a auzit scandarile ofensatoare in transmisiile TV (cel putin asa inteleg de la voi ca s-a intamplat la Timisoara).

Pana acum nu am mai auzit de atata atentie si exactitate din partea jandarmeriei, sa faca liste cu minutul si scandarile, la nici un meci. Te pomenesti ca astora le place asa de tare programul galeriei noastre, ca vor sa invete si ei cuvintele icon_lol.gif Ca nu pot sa cred ca se fac vinovati de discriminare, atacand un singur club 149.gif
COSMIN C
Inteleg ca azi Comisia de Disciplină va analiza raportul Jandarmeriei. diablo.gif
Chiar singurul stadion din tara pe care s-au auzit injuraturi in prima etapa a fost cel din Cotroceni???
red_dog_rahova
in niciun caz, dar spurcatii in frunte cu oierul jiji au grija sa ne arate cu degetu', ca numai noi injuram....
COSMIN C
Eu tot mai sper ca-i o gluma proasta. Daca nu, inseamna ca acest campionat va depinde de cat de bine dispus se va trezi Daniel Georgescu lunea dimineata.
nubi1
Gluma proasta e tot ce se intampla in tara asta. Din pacate suntem nevoiti sa traim cu specimene de oameni subdezvoltati,corupti,pupincuristi etc...
Daca se ia vre-o masura impotriva lui Dinamo atunci vom asista la cel mai corupt campionat din istoria fotbalului romanesc pentru ca este clar ca cineva orchestreaza toate aceste atacuri impotriva clubului, lasand la o parte precendtul creat cu ocazia asta.
In ritmul asta Dinamo o sa aiba punctaj negativ la sfarsitul campionatului pentru ca orice grup de 15-20 de suporteri ai echipelor rivale, poate scanda, imbracati in alb-rosu, orice ce injurii, adresate oricui depunctand-o astfel pe Dinamo. Personal cred ca legea data de UEFA e cea mai proasta lege posibila si da doar frau liber jocurilor de culise. Si pana la urma cum ramane cu libertatea de expresie. Daca eu simt nevoia sa ma descarc pe un brand, fie el si un club sportiv o fac. Daca brandul respectiv crede ca i-am cauzat daune ma poate actiona in judecata. Asa este firesc si logic. Nu depunctezi clubul care se prespune ca il sustin... e cea mai mare aberatie pe care am auzit-o pana in prezent! Musetel UEFA si Jandarmeria Romana!
red_dog_rahova
subscriu
dudu1961
axe.gif Am citit regulamentul UEFA nu face referire la obscenitati ci la rasism acolo e clar si mi se pare normal sa fie as si la simularile jucatorilo (apropo de C>M),si daca o echipa ia mai mult de 5 cartonase galbene pe meci ,deci nu are nici o treba cu injuraturile .Oricum cum dracu s-au sesizat doar la Dinamo ,ailalti au fost mielusei si noi am fost cei mai ai dracului hai ca asta suna a facatur OIERULUI SI A CELUI CARE II TINE SPATELE 'CIRMACIUL" tari ! diablo.gif
red_dog_rahova
eu sunt sigur de asta....
ScorpyoN
ACAB ... Jandarmeria = punpincuristii Stelei.
Ce naibii de rasism este in scandarea "Mu*e Steaua" ???? Asta e rasism ???? Atunci ce facem cu spurcatii retardati care striga la oricare meci "Am avut si vom avea mereu boala pe tigani" ??? Asta nu-i rasism ??? Dar vad ca Jiji si oaia MM conduc si liga, nu doar pe Stoaia ... e grav fratilor, trebuie sa ne mutam in alt campionat, in Bulgaria, in Ucraina, nu conteaza undeva, numai sa plecam din Tara lu Jiji (ca oricum am o impresie cine va iesi presedinte in 2009)
nubi1
Apropos de anti-semiti... Se pare ca baietii din Sud se pregatesc sa faca ceva prostii. Cel putin asa sustinea unul de acolo. Sper ca nu se dau in stamba sa le dea motiv jidanilor sa ne expulzeze astia din competitiile europene.
Aveti ba grija ce faceti ca nu e de gluma cu jidanii... mai bine stati acasa ca mine icon_lol.gif
Blu
Portarul Glen Moss, surferul de la Dinamo

""N-o sa mai gresesc pana la sfarsitul sezonului'", promite neozeelandezul.

La echipa de fotbal Dinamo, punctul nevralgic pare sa fie postul de portar.

Parasita inainte de startul sezonului de Cristi Munteanu si de Vladimir Gaev, gruparea "cainilor rosii" ramasese cu un goalkeeper: Florin Matache. In criza de timp, "ros-albii" au pus ochii pe Glen Moss, titularul postului in nationala Noii Zeelande.

Dinamo n-a avut mana buna la portarii straini. In trecut, belgianul Gregory Delwarte si, mai recent, bielorusul Vladimir Gaev i-au scos din sarite pe fani.

In privinta lui Delwarte au dreptate , dar Gaev a fost un portar bun .

-Ai gafat in "returul" cu Hibernians Paola, din Cupa UEFA, prilej pentru fanii dinamovisti sa-si reaminteasca faptul ca portarii straini le-au produs mereu dureri de cap. Care e adevarata ta valoare? Esti un portar bun sau unul slab?
-Nu trageti in mine! Nu ma impuscati acum! Am facut si eu o greseala, in meciul din Cupa UEFA. E rau ca am facut-o, nu contest, dar se stie ca la noi, portarii, se observa orice greseala. Atacantii mai pot da pe langa minge, mijlocasii pot face si ei gafe... Lor nu li se intampla mai nimic. Sunt si eu tanar (rade). Am doar 23 de ani. Promit sa nu mai gresesc pana la sfarsitul sezonului. Sunt un portar bun, stati fara grija, nu unul rau.

Sper ca va demonstra pe parcurs ca e un portar bun , si ca nu vom pierde meciuri pe greseli de portar . Deocamdata trebuie sa-l incurajam , ca sa prinda curaj .
red_dog_rahova
si eu fac un apel la calmarea spiritelor in privinta antisemitismului. UEFA ne va arde zdravan daca ne dam in stamba. Asa ca ar trebui sa fim cuminti si sa incurajam echipa cum se cuvine, sa lasam jidanii in pace.
Parerea mea....
cane loco
da cam asa sta treaba din pacate lumea si uiefa sunt conduse de jidanii, si la noi in tara tot astia conduc prin sclavu' model base care are un alt sclav langa el pe ciobanu' minune becali, asa ca lucrurile stau cat se poate de aiurea pentru noi, dupa cum vedeti mai nou garcea jandarmu' e manevrat de ciobanu' luminii, in cupa uiefa trebuie sa incurajam echipa sa ne vedem de ale noastre si cel mai important si e valabil mai ales pentru campionat sa nu intram in capcanele intinse de spurcati behaitori.Dragii mei Caini asta este din pacate traim intr-o tara de tot pacatul, campionatul asta o sa fie mai corupt si mai mizerabil decat oricand multumita spurcatilor tiganilor si sclavilor aferenti lor.Dar daca ne fac manevrele astea din prima etapa inseamna ca le e frica de DINAMO de faptul ca Rednic reuseste sa faca ceva la echipa, eu unul voi fi convins ca pana la urma o sa reusim sa demontam toate rahaturile spurcatilor.
antisteaua
Dinamo ocupa locul 101 in clasamentul IFFHS

Sursa: Gazeta Sporturilor

Dinamo a urcat 74 de locuri in clasamentul Federatiei Internationale de Istorie si Statistica a Fotbalului."Cainii" ocupa locul 101, cu 118 puncte. Dinamo se afla la egalitate cu formatia argentiniana Rosario Central. Viitoarea adversara a lui Dinamo in Cupa UEFA, Beitar Ierusalim, nu este inclusa in clasamentul celor 350 de echipe.

Primele zece pozitii in acest top sunt:

1. Internazionale Milano (Italia) - 305 puncte
2. FC Barcelona (Spania) - 286
3. FC Liverpool (Anglia) - 281
4. FC Sevilla (Spania) - 262
5. SC Internacional Porto Alegre (Brazilia) - 258
6. Olympique Marseille (Franţa) - 256
7. AS Roma (Italia) - 252
8-9. Bayern Munchen (Germania) - 248
Olympique Lyon (Franţa) - 248

pe locul zece gasim pe cine credeti? pe nimeni altcineva decat rrapidul care a facut un efort si a zburat pana la inaltimea de
246 puncte.

Ma intreb pe unde o fi steoaia aia a lor ca tot se dau grandomani. Din cate se barfeste se pare ca un fost atacant al ei a jucat locul la zaruri si a dat 2-1 si ceilalti au dat 6-6. Ghinion
Blu
Radu Stefan: "Vreau sa scap de saracie"

La Dinamo, Rednic merge pe mana unui fundas central de 19 ani.

Din punct de vedere al varstei pe care o au fundasii centrali, viitorul defensivei de la echipa de fotbal Dinamo pare asigurat. Antrenorul Mircea Rednic nu s-a temut sa mizeze in primele meciuri oficiale din noul sezon pe unul dintre cele mai tinere cupluri de stoperi din Liga I: Cosmin Moti (21 de ani) si Radu Stefan (19 ani).

Radu Stefan este, in acest moment, singurul jucator din primul "11" care provine din curtea clubului Dinamo. In conditiile in care, la Centrul de Copii si Juniori al "ros-albilor", selectia jucatorilor se face in continuare pe baza de sacosa, saltul lui Stefan, un copil care n-a avut "pile", este remarcabil.

oan Andone, fost antrenor al "cainilor", nu i-a oferit lui Radu Stefan prea multe ocazii de a se exprima la Dinamo, desi il aprecia foarte mult pe jucator. "Poate ca nea Ando a considerat ca n-am destula experienta. Eu spun ca eram pregatit sa joc mai de mult. Poate ca n-a avut destula incredere in mine. Domnul Rednic mi-a dat multa incredere", spune ca fotbalistul ai carui idoli sunt doi italieni: fundasul Fabio Cannavaro si mijlocasul ofensiv Francesco Totti.

La Dinamo, veteranii echipei l-au adoptat fara rezerve pe tanar, care este alintat "Frumuselul". Atacantul Ionel Danciulescu i-a gasit o alta porecla: "Flamingo".Capitanul dinamovist isi motiveaza amuzat alegerea: "Am glumit cand i-am spus "Flamingo" lui Radu Stefan. M-am bazat pe faptul ca ar fi putut face fata cu brio in trupa de stripperi "Flamingo Boys". E un baiat care arata bine si care are un abdomen bine lucrat... Ca fizic, il compar cu Iulian Miu, fostul meu coleg de la Steaua, care avea, la randul lui, o mare priza la fete".

Radu Stefan s-a nascut si a crescut in cartierul bucurestean Colentina. Fundasul sustine ca nu si-a dorit altceva decat sa devina fotbalist."M-am apucat sa joc fotbal fiindca vreau sa scap de saracie. Ma pregatesc la antrenamente cu o pofta nebuna, deoarece vreau neaparat sa reusesc in fotbal! Nu pot uita ca parintii mei s-au zbatut mult pentru mine. Doresc sa-i rasplatesc, intr-o buna zi. O sa le cumpar orice isi doresc ei, cand voi castiga bani multi".

Radu Stefan este student la zi la o facultate din Capitala. N-a luat drumul ANEFS-ului, precum majoritatea sportivilor, ci a ales o facultate serioasa."Urmeaza sa trec in anul doi la Facultatea de Management Turistic. N-am eu prea mult timp sa invat, dar sunt destul de "atent" cu profesorii. Unii sunt intelegatori cu mine, chiar daca am acumulat destule restante. Timpul liber mi-l petrec in fata calculatorului. Ascult muzica, in special genul house si hip-hop, dar nu dorm cu boxele in pat. Imi place mult DJ Testo", se confeseaza cel caruia i se spune si "cocosul" pentru creasta sa.

Radu Stefan a vorbit deschis cu cei de la "Evenimentul Zilei" despre fotbal , facultate si planuri de viitor . A muncit mult pentru a ajunge titular la Dinamo , si va munci si mai mult pentru a-i resplati increderea acordata lui Mircea Rednic . Are 19 ani si deja este considerat "noul Chivu". Sa speram ca nu se va stinge si el inainte sa faca performanta cu adevarat , ca si majoritatea tinerilor fotbalisti care au fost considerati "noii Hagi" si care au disparut din fotbal inainte sa-si construiasca un nume propriu . Momentan ne putem mandri cu el , deoarece noi l-am crescut , si nu putem decat sa speram ca macar el sa respecte Clubul Dinamo indiferent unde va ajunge .
Florin_Dinamo
Mda, se zicea ca vine Mazilu la Dinamo, dar nu cred ca aceasta stire mai e de actualitate. Mie sincer mi-ar placea sa vina, dar majoritatea jucatorilor de la sportul nu au confirmat cand au plecat la alte echipe, asa ca nu ma supar faca nu vine.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.