matador
Sep 10 2008, 12:00 PM
desi este de pe 7,imi cer scuze pentru intarziere,dar a fost slab mentionata si in media,ca doar nu mai aveam loc de oieri si vanzatori de butelii prin ziare.duminica s-a stins din viata Ilarion Ciobanu, marele actor.
The Game
Sep 10 2008, 12:16 PM
A mai fost ... la "Arta si Cultura".
The Game
Sep 11 2008, 12:35 AM
Sub pământ SRL
Viitoarea adversară a celor de la Unirea Urziceni, SV Hamburg, a inaugurat o secțiune rezervată suporterilor echipei într-un cimitir din oraș, situat la aproape 100 de metri de stadionul nemților. Totul sub motto-ul: "Iubirea adevarata nu cunoaste fluierul de final".
Amenajările pentru acest sector au durat aproape un an și au avut ca scop de a se realiza "o ambianță fotbalistică".
"Pot fi săpate între 300 și 500 de morminte", a explicat Christian Reichert, membru al comitetului de conducere al clubului și inițiatorul proiectului, primul de acest gen din Europa.
Pe cosciugul inițial sunt afișate prețul si genul decorațiunilor care se execută la comandă, de forma "A stat chiar si dupa incheierea transferului in lumina reflectoarelor" Noul coșciug HSV. La prețul de 2350 de euro, foarte convenabil, în dotările opționale intrând diferite decorațiuni.
DiliBili
Sep 16 2008, 02:00 PM
Azi, intr-o conferinta de presa, Ion Tiriac s-a plans ca are foarte multi bani si nu stie ce sa realizeze cu ei: Doream sa infiintez o fundatie in Romania si sa donez 100 de milioane de dolari. De doi ani nu-mi permite legea sa fac aceasta fundatie. Am la bani, nene, de nu stiu ce sa fac cu ei. Pot sa ma duc la vanatoare 200 de ani de acum inainte, dar stau rau cu timpul.
Mirunik
Sep 16 2008, 02:06 PM

Doamne, ce-mi place cind aud de-astea!
Cai Lun
Sep 16 2008, 02:52 PM
Bunicu' meu, avea o vorbă: "Hai să ne căcăm..."
bigbobo
Sep 16 2008, 02:57 PM
QUOTE(DiliBili @ 16 Sep 2008, 15:00)

Azi, intr-o conferinta de presa, Ion Tiriac s-a plans ca are foarte multi bani si nu stie ce sa realizeze cu ei: Doream sa infiintez o fundatie in Romania si sa donez 100 de milioane de dolari. De doi ani nu-mi permite legea sa fac aceasta fundatie. Am la bani, nene, de nu stiu ce sa fac cu ei. Pot sa ma duc la vanatoare 200 de ani de acum inainte, dar stau rau cu timpul.
Aceleasi dificultati le-am intampinat si eu
COSMIN C
Sep 16 2008, 03:21 PM
Adica nu aveai timp de vanatoare? Si daca "ai intampinat" cum ai rezolvat problema?
Morpheuss
Sep 16 2008, 03:23 PM

Am la bani, nene, de nu stiu ce sa fac cu ei.
Sa-i dea lu' fiu'su sa-si ia niste faina.
Florin_Dinamo
Sep 16 2008, 04:36 PM

Nu crezi ca mergea asta la topicul "
Declaratii traznite si gafe monumentale?"
bigbobo
Sep 16 2008, 05:41 PM
QUOTE(COSMIN C @ 16 Sep 2008, 16:21)

Adica nu aveai timp de vanatoare? Si daca "ai intampinat" cum ai rezolvat problema?
Ma refeream la bani...

... Asta e... I-am pierdut la cazino... N-am stat sa-mi pierd timpul cu vanatoarea...
radu
Sep 16 2008, 05:41 PM
Pai sa investeasca la Dinamo ca tot se lauda ca e mare dinamovist..

Degeaba are daca e zgarcit
Cai Lun
Sep 18 2008, 09:11 AM
Un articol din Gândul. Dau link ca să vede'i monumentalitatea inepțiilor debitate acolo...
http://www.gandul.info/casa/castelul-bran-...ml?3889;3193246De la poza si pana la comentarii, totul e sublim!...
Leaveyou
Sep 18 2008, 09:16 AM
Ce are bre poza ? Nu-i a lu' Bran ?
Mirunik
Sep 18 2008, 09:20 AM
Pusesera poza Pelesului...

Nu m-am prins cine e a.e.m. asta
reddog_sv
Oct 15 2008, 02:15 PM
E mai veche stirea...cica niste romani vor sa cumpere Glasgow Rangers...mitica de la liga zice ca ar fi vorba de Taher si Patriciu
ANGER
Oct 15 2008, 02:34 PM
QUOTE(reddog_sv @ 15 Oct 2008, 15:15)

E mai veche stirea...cica niste romani vor sa cumpere Glasgow Rangers...mitica de la liga zice ca ar fi vorba de Taher si Patriciu
Stii cum e mitica : stie el tot.
MosIonRoata
Oct 15 2008, 07:43 PM
"E mai veche stirea...cica niste romani vor sa cumpere Glasgow Rangers...mitica de la liga zice ca ar fi vorba de Taher si Patriciu"
Chiar daca are cetatenie romana, Taher nu e Roman, e Arab.
Sanatate!
cosmin targoviste
Oct 15 2008, 07:49 PM
Corect. El e o morsa obosita venita din Arabia .
cane loco
Oct 16 2008, 05:20 PM
spurcatul piturca a fost luat de procurori dna pentru a da declaratii in legatura cu cazul valiza, se pare ca si ciobanul fecalian e implicat, desi e si asta o actiune electorala sper sa li se intample ceva spurcatilor astia doi.
dudu1961
Oct 16 2008, 08:31 PM

Vezi sa nu ! Praf in ochii gutanilor !
Max
Oct 16 2008, 09:47 PM
Si toata elita fotbalului il apara.
Incredibil !
MosIonRoata
Oct 16 2008, 10:09 PM
"Cazul""valiza" nu este un caz pentru ca nu s-a comis nici o infractiune din partea celor cercetati.
Infractiunile de furt calificat si de detinere ilegala de persoana au fost comise de cei care conduc DNA
si de judecatorii care au dat curs recomandarilor ilegale emise de conducerea DNA.
Cei vinovati de aceste grave infractiuni trebuie sa fie deferiti justitiei in stare de arest preventiv, judecati
,condamnati si aspru pedepsiti.
Sanatate!
RED75
Oct 16 2008, 10:15 PM
Daca am trai intr-o tara cu putin respect pentru lege, 50% din grangurii care se invartesc in momentul de fata in jurul fotbalului autohton ar avea motive sa intre putin pe la racaoare.
Toti, incepand cu stabii de la federatie si pana la patronii de cluburi din B cred ca pot fi saltati pentru evaziuni sau deturnari de fonduri. Evident, in capul listei ar fi clanul Becali, dar nu va faceti iluzii, chestia cu barbugiul anchetat e un mare balon de sapun.
MosIonRoata
Oct 16 2008, 11:17 PM
Comentariu in afara subiectului.
"Respect pentru lege"... ce darcu'-i aia?! In America bencherii fura cu sutele de miliarde de dolari
(
700.000.000.000$) si nimeni n-a facut
si nici nu va face nici macar o zi de puscarie pentru asta...
" Cine fura o piine ajunge la spinzuratoare, cine fura o Tara ajunge imparat." Proverb JAPONEZ
cosmin targoviste
Oct 17 2008, 10:14 AM
Mos Ioane,la cate a facut becali si cat a furat becali ... Nici nu mai conteaza ca e sau nu vinovat.Eu i-as face cadou un scaun electric de la "Muntele lu' Athos".
cane loco
Oct 17 2008, 01:44 PM
QUOTE(cosmin targoviste @ 17 Oct 2008, 11:14)

Mos Ioane,la cate a facut becali si cat a furat becali ... Nici nu mai conteaza ca e sau nu vinovat.Eu i-as face cadou un scaun electric de la "Muntele lu' Athos".
Bine spus, lasa-l pe mos agromete ca de multe ori vorbeste aiurea sa se afle in treaba, cand in tara au ajuns toti rahatii de genul fecalianului si toti tiganii mari si tari, e clar ca numai cu vorba buna si cu intelegerea nu mai merge treaba si ca infectia a cuprins Romania, trebuie recurs la forta indiferent ca e arestare sau pedepse mai mari, daca ar fi dupa mine nu i-as baga la judecata pe toti astia nici macar cat ceausescu, si dupa aia show total in piata publica, fi sigur ca sunt oamenii care le-ar zbura capul si sa joace fotbal cu el, ma uitam la scarba asta de fecalian cum ii lua apararea ieri cartoforului spurcat de piturca, ce mizerie, toti au trecut pe texte de genul ,,dictatura, abuzuri, democratia in pericol'' si alte placi fasaite, probabil pentru ei democratia inseamna dreptul de a fura, de a fi mafioti. Ma gandeam acum ce ar spune Antisteaua despre cum ar fi procedat Antonescu cu specimenele astea de s-ar fi reincarnat in zilele noastre, cred ca ii facea pachet in siberia direct.
Bascanu
Oct 17 2008, 01:49 PM
QUOTE(MosIonRoata @ 16 Oct 2008, 23:09)

"Cazul""valiza" nu este un caz pentru ca nu s-a comis nici o infractiune din partea celor cercetati.
Infractiunile de furt calificat si de detinere ilegala de persoana au fost comise de cei care conduc DNA
si de judecatorii care au dat curs recomandarilor ilegale emise de conducerea DNA.
Cei vinovati de aceste grave infractiuni trebuie sa fie deferiti justitiei in stare de arest preventiv, judecati
,condamnati si aspru pedepsiti.
Sanatate!
Corect! "Cazul Valiza" nu exista, se face tam-tam degeaba!!
matador
Oct 17 2008, 05:16 PM
cazul valiza e politichie curata.
cane loco
Oct 17 2008, 05:33 PM
QUOTE(matador @ 17 Oct 2008, 18:16)

cazul valiza e politichie curata.
este politica faza cu valiza la fel ca si sechestrarea cartoforului spurcat dar numai gandul ca ori ciobanul ori verii lui sau alti pot fi arestati si bagati la mititica ma face sa cred ca se poate schimba ceva in fotbalul nostru, nu mult, dar totusi un inceput.Totul va dura probabil pana la alegeri si dupa aia gata, stop, ca deja ne obisnuim cu acte de justitie si nu place treaba asta clasei conducatoare.Oricum mult extract de musetel piturcului, fecalianului si in general toti bijnitarii din fotbal.
matador
Oct 18 2008, 11:42 AM
sau ii aresteaza pe astia sa vina noii jmekeri...
COSMIN C
Dec 3 2008, 09:08 PM
Deșteptul Dragomir și prostul Răducioiu
După ce a înfrînt cu succes în alegeri la Scornicești, unde a fost votat de o mînă de foști ceapiști și ceaușiști de omenie, Mitică Dragomir sare cu picioarele pe Răducioiu. Pe care, în buna tradiție a țărăniei românești, îl face purtător de crampoane, nu și de creier. Fostul mare fotbalist român - vom aprofunda tema pe parcursul articolului, căci e nevoie - spusese că Gică Popescu ar fi succesorul nimerit al lui Dragomir în fruntea Ligii Profesioniste și nu al lui Mircea Sandu la FRF. O idee interesantă.
Ar fi timpul ca Dumitru Dragomir să plece. El e într-adevăr un om al trecutului și ar trebui în fine să se dea la o parte, fiindcă nu are anvergura și alura necesare unui conducător de Ligă. Asta e declarația care l-a ofensat pe Mitică de la Ligă, cel care ne-a anunțat în interviul acordat GSP TV că intenționează să rămînă în funcție pînă la 70 de ani, urmînd ca după aceea să călătorească peste hotare, unde va duce probabil mesajul de prietenie al finanțatorilor de club din România.
Părerile lui Răducioiu l-au scos din minți pe Dragomir, care își deplînge și starea materială. Dacă aș fi avut parte în viața mea de atîția bani pe cît am avut parte de boi, eram miliardar, punctează șeful șefilor de club. Printre boi se numără și Răducioiu, ați priceput. Și toți cei care au păreri critice la adresa lui. Dar nu poți să nu observi că nea Mitică are dreptate în unele privințe. El nu e miliardar, ci doar milionar. În euro. Deci nu a întîlnit chiar atît de mulți boi pe care să-i prostească. Și e un om al trecutului, da, dar a reușit să se adapteze perfect timpurilor. Atît de bine încît e dorit de majoritatea covîrșitoare a conducătorilor din fotbalul românesc. În politică e mai greu, acolo nu decid rechinii.
De ce susține Dragomir că Răducioiu e un idiot? Uite așa, pentru că sistemul îi permite. Același sistem pe care îl înjură cu fiecare ocazie. Și poți să-l contrazici pe Corleone, de vreme ce Radu a comis numai tîmpenii? Cea mai mare dintre toate ar fi golurile înscrise în poarta sudeezului Ravelli, dintre care cel din prelungirile partidei cu Suedia ar fi trebuit să ne ducă în semifinalele Cupei Mondiale din 1994. Dacă Prunea, dacă Gică Popescu
Ar mai fi și alte prostii marca Răducioiu. Două goluri în meciul contra Columbiei, la același World Cup 94, goluri (multe) marcate pentru Dinamo în ultima perioadă de grație europeană a clubului din Groapă. A, da, era să uităm! La 20 de ani a vorbit românește cu accent italian, la doar cîteva luni după transferul la Bari. Grav. O crimă, tovarăși. Un atentat la adresa limbii noastre celei dulci, reabilitată însă în discursurile domnilor aflați acum la putere în fotbal. Cînd îi asculți zici că ești pe TVR Cultural, la dialogurile lui Patapievici!
Așadar, nea Mitică e deșteptul, iar Răducioiu, prostul. Scandalos, țara asta trăiește și merge înainte din faptele proștilor! Deștepții guvernează, licitează, fentează. Apoi colindă lumea, se întorc în patrie și decretează că România e cea mai frumoasă țară din univers.
(Cristian Geambasu)
reddog_sv
Dec 5 2008, 06:17 PM
Nationala Romaniei face senzatie la Cupa Mondiala a persoanelor fara adapost, o competitie ce se organizeaza din 2003 si la care au aderat pana acum, peste 60 de tari si 25.000 de boschetari.
Ajunsa anul acesta la a cincea editie, Cupa Mondiala a persoanelor fara adapost, are loc in Melbourne intre 1-7 decembrie. Scopul principal este schimbarea vietilor celor aproximativ 500 de oameni fara casa, care isi reprezinta tara intr-un turneu asemanator Cupei Mondiale. Turneul este sustinut de UEFA, Manchester United si Real Madrid. Eric Cantona, impreuna cu Didier Drogba de la Chelsea si Rio Ferdinand de la Manchester United, sustin si ei initiativa organizarii acestui turneu, sub deviza: O minge poate schimba lumea
Nationala Romaniei, antrenata de fostul dinamovist Florin Batranu, este pe primul loc in Grupa H, cu 15 puncte dupa 5 meciuri. Pana acum, nationala noastra a reusit sa inscrie 55 de goluri si a primit numai 17.
Clasament Grupa H:
1 Romania 15 p.
2 Greece 10 p.
3 Rwanda 9 p.
4 Philippines 6 p.
5 Malawi 6 p.
6 Sweden 0 p.
The Game
Dec 6 2008, 02:37 AM
Suedezii nici n-au boschetari, nu stiu de ce mai participa ...
cane loco
Dec 6 2008, 08:23 AM
QUOTE(reddog_sv @ 5 Dec 2008, 18:17)

Nationala Romaniei face senzatie la Cupa Mondiala a persoanelor fara adapost, o competitie ce se organizeaza din 2003 si la care au aderat pana acum, peste 60 de tari si 25.000 de boschetari.
Ajunsa anul acesta la a cincea editie, Cupa Mondiala a persoanelor fara adapost, are loc in Melbourne intre 1-7 decembrie. Scopul principal este schimbarea vietilor celor aproximativ 500 de oameni fara casa, care isi reprezinta tara intr-un turneu asemanator Cupei Mondiale. Turneul este sustinut de UEFA, Manchester United si Real Madrid. Eric Cantona, impreuna cu Didier Drogba de la Chelsea si Rio Ferdinand de la Manchester United, sustin si ei initiativa organizarii acestui turneu, sub deviza: O minge poate schimba lumea
Nationala Romaniei, antrenata de fostul dinamovist Florin Batranu, este pe primul loc in Grupa H, cu 15 puncte dupa 5 meciuri. Pana acum, nationala noastra a reusit sa inscrie 55 de goluri si a primit numai 17.
Clasament Grupa H:
1 Romania 15 p.
2 Greece 10 p.
3 Rwanda 9 p.
4 Philippines 6 p.
5 Malawi 6 p.
6 Sweden 0 p.
I-a uite ce boschetari avem dom'le

, sigur nu erau d-aia de la stoaia,?
reddog_sv
Dec 9 2008, 12:36 PM
Fost portar la Brasov si Rapid, Ibrahim Dossey nu si-a mai revenit dupa accidentul de masina in care a fost implicat in urma cu trei luni. Ganezul a murit astazi (n.r. marti), in jurul orei 2.00, la Spitalul Baltazar Arsenie.
Victima a unui cumplit accident de masina petrecut pe 13 septembrie, pe DN1, Ibrahim Dossey parea sa isi revina. Dupa aproape doua luni de lupta cu viata, fostul portar iesise din coma si se pregatea sa inceapa recuperarea. O lupta la fel de grea precum cea de pe terenul de fotbal.
Cu doar cateva zile in urma, Ionut Dragomir, fostul coleg al lui Dossey de la Pandurii, anunta ca a reusit sa stranga aproape 50.000 de lei pentru a-l ajuta pe ganez. Banii nu au mai ajuns sa fie folositi. Dossey s-a stins din viata, luni dimineata, la Spitalul Baltazar Arsenie.
"Sintem indurerati, nu imi vine sa cred. Ne-am zbatut mult pentru el ca sa ii fie bine. Am strins aproape toti banii care erau necesari pentru tratamentul sau", a spus Ionut Dragomir pentru gașca slugilor proaste.
Dumnezeu sa-l ierte
cosmin targoviste
Dec 9 2008, 12:49 PM
Mare pacat...Dumnezeu sa-l odihneasca ...
bigbobo
Dec 9 2008, 12:51 PM
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace...
djmihaitza
Dec 12 2008, 11:40 AM
"Sunt principala vinovată pentru înfrângere. Îmi cer scuze fetelor. Parcă am fost drogată, nu am reușit să apăr nimic. Spania nu merită această calificare în semifinale", a afirmat Huțupan.
Dupa succesele frumoase cu Danemarca, Ucraina si Ungaria chiar credeam ca exista viata la nationala de fete si dupa dictatura Tadici. Cam asta se intampla cand jucatoarele se revolta si saboteaza federatia de handbal. Avem experienta nefasta din fotbal cu Piturca contra Hagi si Popescu. Tadici promova la Nationala handbalistele Oltchimului si, culmea ironiei, tocmai alea l-au lucrat.
Nu intrevad vreo solutie de remontare a situatiei. Se simt din plin absentele Cristinei Varzaru (extrema dreapta, un fel de Mihai Cojocea), Ionelei Gilca-Stanca (inter stanga) si a Stelutei Luca (inter dreapta).
Sa o furi de la Spania la 8 goluri diferenta este inacceptabil.
Mirunik
Jan 14 2009, 08:20 PM
Fara nici o intentie de a provoca o discutie pe teme politice, fara sa fiu fan al dlui Fornade, redau singurul articol de Doamne-ajuta de azi din gazeta.
Fotbal cu suflet
Nu criza financiară amenință sportul, ci criza morală
Abramovici și-a pierdut aproape toată averea, Becali trăiește din împrumuturi. Prognozele pesimiste indică un val de falimente ce vor cutremura fotbalul mondial. Cîrcotașii spun că jucătorii aveau contracte nerușinate și că nu le pasă decît de bani și de distracții. O viață de huzur, fără responsabilități. Cînd și Gerrard petrece o noapte după gratii pentru o bătaie într-un bar, nu prea ai cum să-i compătimești pe dresorii de Ferrari.
N-ai fi zis că Frederic Kanoute e altfel. Tipul acela enervant, care se abonase la goluri în meciurile Stelei cu Sevilla, a înființat o fundație pentru orfanii din Mali și a donat 500.000 de euro pentru a salva o moschee. Federația spaniolă l-a amendat zilele trecute pentru că și-a manifestat solidaritatea cu populația palestiniană din Fîșia Gaza. Atacantul a afișat la partida de cupă cu La Coruna un tricou (foto) pe care a scris Palestina în mai multe limbi. N-a fost un act teribilist: Asta am simțit că trebuie să fac. Toată lumea ar trebui să se simtă puțin responsabilă cînd se întîmplă o așa mare nedreptate.
Deși ambasadorul Israelului în Spania, Raphael Schultz, a declarat că mesajul prezentat nu incita publicul împotriva statului evreu, Kanoute n-a fost iertat de oficialii iberici. Delictul de opinie a fost sancționat cu 3.000 de euro. Dacă ecourile demersului său au ajuns și în Gaza, cîteva zeci de copii, pasionați de fotbal, au început ziua cu un zîmbet. E puțin? Cine poate evalua un zîmbet? Mulți vor întreba ce legătura are gestul său cu sportul. E un mod egoist de a privi lucrurile. Fotbalul înseamnă și afecțiune, nu doar goluri și bani. Unde nu există emoție, nu sînt nici contracte de publicitate.
Inițiativa lui Kanoute ar fi greu de înțeles de jucătorii echipei UTA. Doar trei dintre ei au semnat proiectul prin care fanii doreau să transforme clubul arădean într-un obiectiv de interes local. Listele urmau să fie înaintate primarului Falcă. N-au vrut să semneze, nu era treaba lor. Ei își depun memorii și pleacă.
Nu de criza financiară să ne temem, ci de criza morală. De luni, e război!. Borcea anunța în stilul său bombastic reluarea antrenamentelor dinamoviștilor pentru Liga Campionilor. Puțină decență n-ar strica după ce anchetele DNA au dezvăluit că ai sabotat clubul pe care susții că-l iubești. În aceste zile, cînd războiul din Gaza a provocat peste 800 de morți, hai să încercăm să nu mai folosim cuvinte ce au rezonanțe tragice. Să vorbim de un meci, nu de un război, de un transfer important și nu de o bombă.
Cluburile i-au votat lui Dumitru Dragomir salariul: 15.000 de euro pe lună! Din cauza lui Corleone și a familiei Moggi, jocul pe care-l iubim a ajuns în boxa acuzaților. Kanoute ne-a reamintit de ce ne pasă de fotbal. Mulțumim!
de Alin Fornade
reddog_sv
Feb 27 2009, 09:56 PM
Conducerea clubului CFR Cluj a decis interzicerea consumului de seminte in stadionul Dr. Constantin Radulescu, pentru ca arena din Gruia sa devina "din toatele punctele de vedere una europeana.
"Stadionul Dr. Constantin Radulescu s-a inscris deja in randul marilor arene ale Europei, demers pe care vrem sa il desavarsim prin eliminarea consumului de seminte in tribune. Suporterii au demosntrat ca sunt printre cei mai civilizati din tara, iar aprecierile nu au intarziat sa apara, numele stadionului fiind cunoscut si in Liga Campionilor. Suntem convisi ca masura va fi inteleasa", se arata intr-un comunicat al clujenilor.
Mirunik
Feb 27 2009, 10:29 PM
Nu ma apuc eu sa ii laud acum pe astia de la Cfr, dar apropo de stirea asta: mi s-a intimplat sa mi se confiste sticla de apa minerala in mai multe rinduri, pe mai multe stadioane, nu doar pe Dinamo, cu promisiunea ca mi-o voi recupera din gramada dupa meci. Ha!
Ma rog, m-am conformat, ce sa ma chinui sa-i lamuresc ca sticla aia mi-i necesara nu ca sa arunc cu ea, ci ca sa nu mor de sete, ca poate n-am chef sa cumpar pecsi, da?!
No, niciodata nu m-am lamurit de ce han-tataru pungile alea de seminte nu le confiscau niciodata, plina tribuna de umflati cu pungi pline de seminte!!!
Adevarul e ca n-am cerut explicatii suplimentare, ca nu m-am riscat sa le atrag atentia, uite p-ala cu punga de seminte, de ce poate intra cu ea?, confisca-i-o!, ca n-am vrut sa ies pe targa d-acolo.
cosmin targoviste
Feb 27 2009, 11:45 PM
Am vazut si eu la stirile astora de la prRoteve imagini cu toti ratatii conducatori(borcea,becali,porumboiu,copos,etc.) spargand seminte pe stadion . Din toti,cel mai nesimtit,cel mai porc era Borcea care ii facuse spatele spectatorului din fata sa ,plin de coji de seminte . O decizie buna a celor de la CFR .
Cai Lun
Mar 18 2009, 07:42 PM
deea_red
Mar 18 2009, 07:50 PM
ha, o stiu si eu..e intr-adevar cutremuratoare. dar oare cati dintre noi ne aducem aminte de aceste imagini atunci cand ne suim la volan? prea putini..si multi merg pe principiul..lasa ma, ca nu mi s-o intampla chiar mie :-J
bigbobo
Mar 18 2009, 10:01 PM
Tulburator filmuletu' Cai... Ar trebui prezentat la ridicarea permisului auto de catre fiecare participant la trafic...
rew
Mar 19 2009, 11:49 AM
(dintr-un ziar oarecare)
Emil Boc a jucat fotbal la "Dinamo"
In copilarie, Emil Boc a fost un mare pasionat de sport. Ii placea sa joace fotbal la scoala din satul clujean Rachitele, fiecare pauza dintre ore fiind dedicata aproape exclusiv unei partide intre Steaua si Dinamo.
Actualul premier era jucator de baza al formatiei dinamoviste, postul sau preferat fiind cel de mijlocas ofensiv. Era nervos pe teren daca nu i se dadea mingea si mai injura din cand in cand pentru ca nu-i placea ca echipa lui sa piarda. In afara fotbalului ii placea sa schieze pe pantele din Rachitele si sa joace oina, ne-a dezvaluit diriginta lui Emil Boc, Anca Viorica.
Doi dintre fostii profesori ai scolii generale din satul Rachitele (situat in comuna clujeana Margau), unde a invatat actualul prim- ministru al Romaniei, ne-au povestit ca Emil Boc era un mare pasionat de sport in copilarie. Il stiu de cand s-a nascut, pe el si pe toti fratii lui, mai ales ca am stat 38 de ani la acea scoala.
Lui Emil ii placea foarte mult sa bata mingea. Juca si acasa, si la scoala, dar si in curtea parohiala, unde era iarba cea mai buna. In plus, avea un caietel, facut dintr-un vocabular parca, in care tinea evidenta tuturor meciurilor de la acea vreme din Divizia A. Nota tot, rezultate, marcatori, programul partidelor, absolut tot gaseai in carnetelul lui Emil.
Era la curent cu tot pentru ca asculta etapa de fotbal la radio, ne-a marturisit diriginta lui Boc, Anca Viorica.
biancap78
Mar 19 2009, 01:05 PM
POOL
Mar 23 2009, 03:01 AM
Daca e adevarat, atunci nu putem spune ca e primul prim ministru dinamovist. De Nastase se stie ca e mare fan Dinamo.
Capirossi
Jul 3 2010, 12:12 PM
" Cruyff nu mai este incepand de ieri presedintele de onoare al Barcelonei.
Totul a pornit de la declaratia data de consiliul de administratie controlat de noul sef al Barcelonei, Rosell, in care s-a pus intrebarea 'ce cauta Cruyff la Barcelona si cum a ajuns in aceasta postura, din moment ce postul sau nu se afla in organigrama clubului', noteaza marca.
Suparat, Cruyff s-a deplasat la sediul clubului, unde si-a depus medalia de onoare si si-a anuntat plecarea. " - @ sportpunctro
Mare jucator, mare antrenor, mare caracter. A dat inca o data dovada ca are c***e.