COSMIN C
Nov 14 2007, 09:41 AM
COMUNICAT CU PRIVIRE LA CEREMONIA OFICIALĂ DE LA PALATUL COTROCENI
Amanare pentru 2008
Duminică, 18 noiembrie 2007, începând de la ora 11.00, era programată la Palatul Cotroceni o ceremonie oficială, în cadrul căreia președintele României, domnul Traian Băsescu, urma să înmâneze distincții de stat unor personalități care au marcat ultimele cinci decenii ale istoriei fotbalului românesc.
Datorită faptului că numărul persoanelor care urmau să fie decorate este de peste 120, iar timpul necesar întocmirii documentației aferente e mult prea scurt, Federația Română de Fotbal și Administrația Prezidențială au căzut de acord ca acest moment deosebit pentru cinci generații de jucători, antrenori și oficiali (reprezentativi pentru anii 60, 70, 80, 90 și 2000) să aibă loc în primăvara anului 2008.
Nov 14 2007, 11:08 AM
Ca sa vezi cat pot fi de idioti.
Se bate apa in piua in politica romaneasca mai ceva ca-n Caragiale. Absolut rusinos! Sa mai astepte da de se mai duce vreunul dintre ei, pentru Dumnezeu!
Bine ca la spagi si comisioane sunt prezenti toti!
PS: Scuzati opinia politica si faptul ca sunt off topic!
Kity_reddog
Nov 14 2007, 11:26 AM
QUOTE(dudu1961 @ 26 Oct 2007, 11:39)

Auziti fratilor

Ciobanu nu a investit la steua a CREDITAT

Ptin urmre oricind poate sa le spuna :Bay ,bay !
La noi totul se poate musamaliza! Sincer nu as vedea-o pe steoaia desfiintata. Niciodata in Romania nu va fi atata dreptate.
dudu1961
Nov 14 2007, 11:39 AM
Poate mai mor citiva pina atunci(doamne fereste !)

Expiratii politici ai Romaniei
bigbobo
Nov 14 2007, 12:45 PM
QUOTE(COSMIN C @ 14 Nov 2007, 9:41)

COMUNICAT CU PRIVIRE LA CEREMONIA OFICIALĂ DE LA PALATUL COTROCENI
Amanare pentru 2008
Duminică, 18 noiembrie 2007, începând de la ora 11.00, era programată la Palatul Cotroceni o ceremonie oficială, în cadrul căreia președintele României, domnul Traian Băsescu, urma să înmâneze distincții de stat unor personalități care au marcat ultimele cinci decenii ale istoriei fotbalului românesc.
Datorită faptului că numărul persoanelor care urmau să fie decorate este de peste 120, iar timpul necesar întocmirii documentației aferente e mult prea scurt, Federația Română de Fotbal și Administrația Prezidențială au căzut de acord ca acest moment deosebit pentru cinci generații de jucători, antrenori și oficiali (reprezentativi pentru anii 60, 70, 80, 90 și 2000) să aibă loc în primăvara anului 2008.
Off topic...M-am uitat aseara dupa emisiunea cu Cornel Dinu la nasu, si am ramas uluit cum niste jogodii de parlamentari, unii dintre ei cu averi de aproximativ 3 milioane Euro, stateau intr-o biata indemnizatie de 2.500 lei...Sa le fie rusine...Jogodii fara nici cea mai mica urma de bun simt...
dudu1961
Nov 15 2007, 03:03 PM
Fratii berbecali vor sa-l dea pe Zicu lui steaua !(de la iarna )
gavros
Nov 15 2007, 03:05 PM
nu cred ca mai face Zicu greseala sa se duca la rivali
DiliBili
Nov 15 2007, 03:59 PM
Zambon spune ca poli bragadiru aek iancu de timisoara va fi depunctata sau va retrograda in liga 2
.............................
"Cu hotărârea de la CAF se pot spăla la fund. Chivorchian (n.r. - președintele Comitetului Director la Poli Știința Timișoara) nu știe nici regulamentele interne, nici internaționale. Nu știe nicio limbă străină, trebuie să citească regulamentele FIFA și UEFA. Nu e nicio problemă, pe 10 ianuarie litigiul se va discuta la Tribunalul Sportiv de la Laussane. De pe 10 ianuarie, domnul Iancu, domnul Chivorchian și toată gașca lor de corupți vor vorbi singuri pentru că vor lua 12 puncte de penalitate sau vor fi retrogradați. Federația va plăti în locul lui Iancu și dacă nu va pune în aplicare decizia în 15 zile va fi scoasă din UEFA. Chiar dacă Mircea Sandu este șef acolo, la UEFA", a spus Zambon
Claudio Zambon este convins că decizia Curții de Arbitraj Sportiv va fi în favorea sa, iar FRF va trebui să se supună. "Eu le spun de pe acum că echipa lui Iancu va fi depunctată sau retrogradată în divizia secundă de către Tribunalul Sportiv de la Lausanne, pentru tâmpeniile și prostiile pe care le fac acum. Dacă Curtea de Arbitraj pentru Fotbal este superioară Curții Internaționale de Arbitraj Sportiv înseamnă că suntem mai tari decât FIFA și UEFA", a precizat Zambon (Mediafax)
Leaveyou
Nov 15 2007, 04:01 PM
Ce greșeală ? Cât a fost la rRapid a jucat cel mai bine de când se știe el... La noi numai muci și vitamine. Mai este și dus cu creierul. N-a zis Copos că-i cel mai mare finanțist ? Dacă îi flutură jiji nește bani să vezi ce pași mari și iuți face spre clubul rival.
Capirossi
Nov 26 2007, 03:21 PM
" jiji becali, candidat la Parlamentul European din partea PNG, s-a dat în spectacol în fața celor aflați în secția de votare din Ilfov, unde este arondat.
În doar câteva minute, finanțatorul stelei a încălcat mai multe prevederi din legea alegerilor. becali le-a arătat celor din secție buletinul de vot ștampilat și chiar a intrat într-o cabină, alături de un bătrân, cu intenția declarată de a-i arăta cum se votează.
Potrivit legii alegerilor, propaganda electorală în ziua alegerilor este contravenție. În art. 101. din Legea Electorală nr. 373 din 2007 este prevăzut următorul lucru: Violarea prin orice mijloace a secretului votului de membrii biroului electoral al sectiei de votare ori de alte persoane constituie infractiune si se pedepseste cu închisoare de la 6 luni la 3 ani. Tentativa se pedepseste.
De asemenea în art. 97. se precizează că următoarele fapte constituie contravenții: continuarea propagandei electorale după încheierea campaniei electorale, precum și sfătuirea, în ziua votării, a alegătorilor la sediul secțiilor de votare, să voteze sau să nu voteze un anumit partid, o anumită alianță politică, alianță electorală sau un candidat independent. Aceste contravenții se sancționează cu amendă de la 7.000.000 lei la 10.000.000 lei. "
site-ul RTV
The Game
Nov 26 2007, 06:28 PM
Mai e ceva de comentat ? țara pe care o meritam ...
Hatzu
Nov 26 2007, 06:45 PM
Becali poate ajunge dupa gratii!
Finantatorul Stelei are probleme grave dupa ce si-a dat in petec din nou cu ocazia alegerilor europarlamentare, cand a intrat peste un cetatean in cabina de vot, incalcand astfel legea electorala.
Gigi Becali s-a dat iar in stamba, duminica, intr-o sectie de votare, cand a intrat peste o persoana in cabina de vot si i-a sugerat acestuia sa il voteze.
Aceasta greseala, aparent hilara, i-ar putea fi fatala latifundiarului din Pipera, care risca o pedeapsa cu inchisoare de la sase luni la trei ani.
Articolul 101, Legea Electorala nr. 373 din 2007: "Violarea prin orice mijloace a secretului votului de membrii biroului electoral al sectiei de votare ori de alte persoane constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la trei ani. Tentativa se pedepseste".
Totusi, Becali nu se teme ca poate ajunge dupa gratii. "Vreau sa vad eu acum ce imi face mie justitia pentru ca am incalcat secretul la vot", a spus Becali pentru ####.
kall
Nov 26 2007, 07:01 PM
un oier care nu va merge dupa gratii...cred ca i se va da cu suspendare daca se deschide dosar penal latiFUNDiarului din pepera....

la puscarie / becali la puscarie.....

si cu o camasa de forta....
bigbobo
Nov 26 2007, 07:49 PM
Stati linistiti...Nu se va intampla nimic in acest sens...
cosmin targoviste
Nov 26 2007, 08:00 PM
Cand o intra becali in puscarie Dinamo o sa ia Champions League...de fapt,mai realista e a doua varianta decat prima...Cine crede ca o sa intre bacali in parnaie e prea visator..
kall
Nov 26 2007, 09:04 PM
imi doresc din tot sufletul sa intre....poate odata si o data va veni soarele si pe strazile din Romania ca prea multi nori s-au strans....si gunoaie....unul vrea in Parlamentul European dar nu stie sa scrie si sa citeasca....pfff...huideo....
gavros
Nov 26 2007, 09:08 PM
cica dupa meci becali a intrat in loja dinamovistilor la care Dinu i-ar fi spus" Esti un robot care nu vorbeste ci behaie" sau ceva de genu asta
Capirossi
Nov 26 2007, 09:09 PM
QUOTE(Hațu @ 26 Nov 2007, 18:45)

Becali poate ajunge dupa gratii!
Finantatorul Stelei are probleme grave dupa ce si-a dat in petec din nou cu ocazia alegerilor europarlamentare, cand a intrat peste un cetatean in cabina de vot, incalcand astfel legea electorala.
Gigi Becali s-a dat iar in stamba, duminica, intr-o sectie de votare, cand a intrat peste o persoana in cabina de vot si i-a sugerat acestuia sa il voteze.
Aceasta greseala, aparent hilara, i-ar putea fi fatala latifundiarului din Pipera, care risca o pedeapsa cu inchisoare de la sase luni la trei ani.
Articolul 101, Legea Electorala nr. 373 din 2007: "Violarea prin orice mijloace a secretului votului de membrii biroului electoral al sectiei de votare ori de alte persoane constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la trei ani. Tentativa se pedepseste".
Totusi, Becali nu se teme ca poate ajunge dupa gratii. "Vreau sa vad eu acum ce imi face mie justitia pentru ca am incalcat secretul la vot", a spus Becali pentru ####.

Hațule, uita-te doua postari mai sus.
Clau_Goool
Nov 26 2007, 09:21 PM
Lasa-l Capirossi ca era emotionat ca pune el primul stirea asta senzationala si a uitat sa citeasca mai sus cu doua randuri ...
Hatzu
Nov 26 2007, 09:50 PM
ha ha...
Mea Culpa.
Iertare frati dinamovisti, iertare. :)
Oricum stirea e tare merita pusa de 2 ori
gavros
Nov 27 2007, 08:34 PM
Soc in lumea NFL, jucatorul echipe Washington Redskins, Sean Taylor in varsta de 24 de ani, a decedat azi dimineata dupa ce a fost impuscat in resedinta sa din Miami. In urma cu ceva timp acesta mai primise o amenintare cu moartea.
The Game
Nov 27 2007, 08:48 PM
Probabil o reglare de conturi...
Kity_reddog
Nov 27 2007, 09:49 PM
Halal presupunere!
bigbobo
Dec 2 2007, 11:32 AM
"De ziua României, Octavian Belu a primit un cadou senzațional! Academia Recordurilor Mondiale l-a desemnat pe Octavian Bellu cel mai de succes antrenor din lume.
Fostul antrenor al naționalei de gimnastică a strâns în carieră nu mai puțin de 279 de medalii dintre care 16 de aur la Jocurile Olimpice. Cu Octavian Belu antrenor, echipa de gimnastică a României a cucerit 5 titluri mondiale și două olimpice.
Printre sportivele antrenate de Octavian Belu se numără: Lavinia Miloșevici, Simona Amânar, Andreea Răducan și Cătălina Ponor.
Academia Recordurilor Mondiale a mai omologat anul acesta încă un record românesc: cele mai multe note de 10 obținute la Olimpiada din 1976 de Nadia Comăneci. Acum 31 de ani, la Montreal, Nadia a primit nu mai puțin de 7 note de 10."
Felicitari Octavian Belu!!! Felicitari Nadia!!!
red_dogvitan
Dec 2 2007, 12:27 PM
Felicitari Nadia Comaneci si Octavian Belu!!
dudu1961
Dec 2 2007, 03:39 PM
Asa DA !
Am vazut azi la stiri vestea si am ramas placut impresionat !
Daca Nadia a mai fost in CR. Belu e pentru prima data , si ce record , bravo lui FELICITARI !

Si totusi avem romani cu care sa ne mindrim !
The Game
Dec 2 2007, 05:52 PM
Mda, mai nou ne mandrim cu cel mai mare brad din Europa. Nu-mi incap in piele de bucurie...
bigbobo
Dec 2 2007, 06:11 PM
Mdea...Cea mai mare shela din Europa...Puteau sa aduca si ei un brad adevarat asemanator celui pe care l-au trimis la Vatican...Lucrurile artificiale oricat ar fi ele de mari nu pot inlocui frumusetea si aspetul celor naturale...
bogdy_pc
Dec 2 2007, 07:23 PM
bine ca nu-l primesc de la Rusi sau Croati
stef 22
Dec 3 2007, 10:38 PM
F.C. Dinamo devine membru IAA România
Pentru prima dată, un club de fotbal aderă la IAA România, pentru a susține industria de marketing și comunicare.
Comitetul director al International Advertising Association a aprobat cererea de adeziune în rândul asociației a F.C Dinamo, alături de cererile a 3 noi companii. Prin adeziunea acestora, IAA România a ajuns la reprezentativa cifră de 130 de membri.
sursa:www.iaa.ro
Sunt curios ce beneficii vom avea de pe urma acestei aderari...
dudu1961
Dec 4 2007, 12:18 PM
Nu vad nimic depre campionatul mondial de handbal !
Azi fetele (21,30) au ultimul meci din grupa cu Polonia !
matador
Dec 4 2007, 12:21 PM
pai zic sa deschidem topic
djmihaitza
Dec 5 2007, 12:44 PM
Ministrul albanez al Turismului, Sportului, Culturii si Tineretului a solicitat interventia UEFA pentru a ancheta doua meciuri suspecte ale Nationalei Albaniei in preliminariile EURO2008. Conform editiei on-line a ziarului italian "La Stampa", Yilli Pango, ministrul in cauza, il acuza pe Armand Duka, presedintele Federatiei Albaneze de Fotbal, ca a vandut partidele cu Romania (6-1 la Bucuresti) si cu Belarus (2-4 la Tirana).
(pentru cunoscatorii de limba italiana, articolul aici -->>
Albania-Romania, sospetti di combine)
FarfelkugeL
Dec 5 2007, 03:34 PM
http://www.iaa.ro/Pentru prima dată, un club de fotbal aderă la IAA România, pentru a susține industria de marketing și comunicare.
de Andreea Pavel
Comitetul director al International Advertising Association a aprobat cererea de adeziune în rândul asociației a F.C Dinamo, alături de cererile a 3 noi companii. Prin adeziunea acestora, IAA România a ajuns la reprezentativa cifră de 130 de membri.
Astfel, cei mai recenți membrii ce au aderat la IAA România sunt: FC Dinamo, Phoenix Media, Breakfast și Loco Branding&Communication.
Nu pot spune dacât că acest fapt este încă o recunoaștere a importanței pe care IAA o are nu doar în industria de comunicare, ci și î0n societate. Este o confirmare a faptului că toate eforturile pe care membrii noștri le fac în mod voluntar, toate proiectele pe care le desfășurăm în beneficiul industriei de comunicare din România au ecou în întreaga comunitate. Sunt bucuros că din ce în ce mai multe companii, din diverse domenii - nu doar din marketing și comunicare - înțeleg importanța derulării unor inițiative destinate dezvoltării societății în ansamblul ei, și că fac acest lucru sub umbrela unei asociații reprezentative precum IAA. , declară Felix Tataru, Președinte IAA Romania.
"În septembrie, Loco Branding & Communication a împlint doi ani de activitate pe piața românească de branding și publicitate. Avand în vedere dinamismul acestei industrii, putem spune că pentru noi a fost un fel de 'majorat', pe care am considerat oportun să-l consfințim prin înscrierea în IAA, cea mai prestigioasă organizație internațională de profil de la noi. Și, firește, pe langă statutul de membru, onorant în sine, așteptăm cu mare interes continuarea programelor și activităților IAA în 2008.", spune Ioana Manea, Managing Partner Loco Communication.
Acceptarea Breakfast în organizația care definește profesionalismul în comunicare peste granițe este o onoare și o confirmare a eforturilor noastre de a ridica standardele în branding-ul și strategia de comunicare din România. Pășim în lumea bună a comunicării din toată lumea cu încredere și cu dorința de a crea realități de care clienții noștri și clienții lor să se bucure deopotrivă., declară Florin Rosu, Managing Partner Breakfast.
În toti cei 14 ani de activitate, IAA România a desfășurat alături de membrii săi proiecte menite sa ridice standardele și practicile din industria de publicitate și marketing din România.
http://www.iaa.ro/Articole/Stiri/F.c.-dina...mania/1099.html
dudu1961
Dec 6 2007, 01:12 PM
Florin Halagian _Legitimatie , "Tinarul Dianmovist " inca din anul infintari clubului 1948 !
rainman70
Dec 6 2007, 02:58 PM
Cosmin Contra condamnat la un de inchisoare ,cu suspendare, pt lovirea unui politist .
The Game
Dec 6 2007, 03:27 PM
Hmmm, inca un roman care ne face cinste peste hotare. De parca ar mai conta ...
dudu1961
Dec 6 2007, 05:00 PM

Dupa un meci de infarct echipa Roamniei cistiga meciul cu Coreea !
Asta da caduo de Mos Niculaie !
bigbobo
Dec 6 2007, 05:56 PM
Am batut?...Am urmarit meciul pe net pana la scorul de 10 - 4 pentru Coreea...Nu ma asteptam sa sa fie atat de greu...Bravo fetelor...Felicitari!!!
CRISX
Dec 6 2007, 10:23 PM
Click to view attachmentFrumoasa greseala gaz.sp. !
djmihaitza
Dec 7 2007, 12:02 PM

Din aceeasi categorie:

(
Compact, 07.12.2007, ora 12.00)
The Game
Dec 7 2007, 01:51 PM
Referindu-se la plecarile jucatorilor Fernandez si Gvozdenovici, actionarul dinamovist a spus ca este bine ca sunt pusi pe liber jucatorii care nu au dat randament la echipa. "Cei care n-au dat satisfactie e normal sa plece de la Dinamo, sunt chiar bucuros ca se intampla acest lucru. Nu stiu daca e vorba de o curatenie generala, dar ma bucur ca jucatorii care nu au dat randamentul scontat au fost pusi pe liber".
N-au dat satisfacție ? Pai din moment ce nu au jucat mai mult de 10 minute, nu stiu ce satisfacție vroia domnul Walter ...
dudu1961
Dec 13 2007, 03:07 PM
Asta seara de la 21,30 , ROMANIA - Franta la CM de handbal .

Hai Roamnia !
The Game
Dec 13 2007, 03:22 PM
Ce radeau nemțoaicele la sfarsitul meciul ...
In alta ordine de idei, Milan - Boca Juniors in finala Campionatului Mondial al Cluburilor.
red_dogvitan
Dec 13 2007, 03:40 PM
HAI ROMANIA

trebuie sa invingem frantuzoaicele!
bigbobo
Dec 13 2007, 04:56 PM
QUOTE(dudu1961 @ 13 Dec 2007, 15:07)

Asta seara de la 21,30 , ROMANIA - Franta la CM de handbal .

Hai Roamnia !

Hai Romania!!! Tare mi-e de un arbitraj tampit si foarte partinitor...
djmihaitza
Dec 13 2007, 10:57 PM
QUOTE(red_dogvitan @ 13 Dec 2007, 15:40)

HAI ROMANIA

trebuie sa invingem frantuzoaicele!
....Daca ne lasa arbitrii.
24-24 timp regulamentar, urmeaza prelungiri, 2 repr. * 5 min.
Hai

Romania

!
Kity_reddog
Dec 13 2007, 11:06 PM
Fantastic ce pot sa faca arbitrii astia...
The Game
Dec 13 2007, 11:40 PM
Arbitrajul de astazi a fost mai mult decat penibil, m-a si distrat. Mi-ar fi rusine ca francez, de ce au facut astazii domnii arbitri. Si mai ales ca i-am invins si cu arbitrii, am demostrat ca avem cateva clase peste ele. In semifinala cu Rusia nu avem nicio sansa, dar merita felicitari fetele pentru ce au facut pana acum.
Cel_mai_rosu
Dec 13 2007, 11:44 PM
Superb meci !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.