Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Stirea zilei
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
red_dog_rahova
ca de obicei...jiji fanfaron.... crazysanta.gif
Blu
STIREA ZILEI - 1 octombrie " Capat de drum! "

Romania a pierdut azi unul din cei mai mari jucatori ai sai : la 38 de ani , Dorinel Munteanu a anuntat dupa meciul cu FC Vaslui ca nu va mai juca pentru reprezentativa Romaniei. Poate nu l-am iertat inca pentru ca a ales sa activeza la Steaua , dar acum nu mai e loc de ranchiuni . Dorinel Munteanu este unul din jucatorii importanti din istoria clubului Dinamo Bucuresti si din istoria fotbalului roamnesc. A facut parte din “generatia de aur” si a jucat in Stefan cel Mare intre 1991 si 1993 , unde a castigat campionatul Romaniei in sezonul 1991-1992.

A decis sa se retraga din nationala deoarece nu mai face fata sa joace pe doua fronturi. Plus ca in ultimul timp scandalurile sau tinut lant de el. Mai intai a fost acuzat ca se dopeaza ( ce blasfemie !!!) , ca mai apoi sa apara zvonul ca va fi dat afara de la CFR . Zvonul nu s-a confirmat asa ca Dorinel Munteanu ramane antrenor-jucator la CFR Cluj , unde pana acum a avut rezultate excelente .

Azi s-a retras jucatorul Dorinel Munteanu , dar antrenorul Dorinel Munteanu este abia la inceput de cariera . O cariera , sper eu , cat mai lunga si plina de succese. Eu una il vad in scurt timp selectionerul nationalei Romaniei . Avem nevoie de un aer nou la nationala . Pana acum “rotativa guvernamentala” ( Iordanescu – Piturca ) nu ne-a adus multe satisfactii.
“Ultimul Mohican” s-a retras , asa ca nationala se bazeaza acum doar pe “lupii tineri” (imbatraniti intre timp) , care au datoria morala sa ne califice din nou la un turneu final.
dudu1961
Da asa este ____IMI CER SCUZE FATA EL CA SI EU AM FOST PRINTRE CEI CARE L-AU ACUZAT DAR .....NUMAI IN PERSPECTIVA MEA DE ATUNCI CA JUCASE PT. STEAUA si asta m-a deranjat enorm ____dar este itradevar un mare OM si un mare CARACTER___HAI MUNTI NU TE DA BATUT .
catzelus_berceni
RESPECT PT DORINEL SI PT TOT CE A FACUT!un mare jucator!
redlady08
cred ca inca nationala se putea baza pe experienta sa....dar daca el a ales sa se retraga inseamna ca stie el ce face.......mult succes in cariera de antrenor, mai putin in meciurile contra noastra doglaugh.gif HAITA_DINAMO.gif
edy
thumb.gif Stirea de azi nu o stiu da o voi sti pe cea de maine: HAITA_DINAMO.gif "Dinamo a spulberat rapidul" HAITA_DINAMO.gif
Blu
Vedetele "generatiei de aur" au fost si sunt Hagi si Popescu . Dorinel Munteanu n-a iesit niciodata in evidenta prin scandaluri , ci intotdeauna prin munca si daruirea de care a dat dovada. Este o persoana de caracter , care pune suflet in tot ceea ce face .

Si eu l-am injurat (in gand) cand acum 2 ani a dat gol cu Timisoara si Dinamo a pierdut titlul . Cand a semnat cu CFR Cluj , m-am gandit ca mai bine pleaca pe unde a venit . Dar a reusit sa-mi castige simpatia repede . Fara sa se creada mare vedeta a muncit mult si a obtinut rezultatele meritate .

In afara de intalnirile cu Dinamo , ii doresc mult succes !
red_dog 4 ever
Ieri, Dorinel Munteanu s-a răzgîndit în privinţa echipei naţionale: "Am spus-o la nervi, din cauza tensiunii şi a dezamăgirii, după meciul cu Vasluiul. Nu renunţ!"
Blu
STIREA ZILEI - 4 octombrie

Romanita Iovan este de ieri mamica unui baietel. Creatoarea de moda a programat operatia cezariana chiar de ziua ei de nastere.

Sincer faptul ca a nasut Romanita nu mi se pare o stire , ci mai mult o barfa ... dar poza asta ma omoara ! 010.gif 010.gif 010.gif Treabuia sa o pun !

COSMIN C
Si aici???? bangmyhead.gif bangmyhead.gif bangmyhead.gif bangmyhead.gif
deceneu
help.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif
bigbobo
Astazi este o zi trista pentru intreaga suflare dinamovista. Acum 6 ani a plecat dintre noi UNICUL CAPITAN. Chiar daca ne-a parasit prea devreme CATALIN Hîldan va ramane mereu in inimile noastre. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. 256.gif 256.gif
Blu
STIREA ZILEI - 11 octombrie 2006 : Doliu în lumea snookerului: A murit Paul Hunter!

Lumea snooker-ului a devenit mai săracă după decesul lui Paul Hunter. Diagnosticat în aprilie 2005 cu multiple tumori la stomac, britanicul a fost răpus de cancer la numai 27 de ani.

Paul Hunter a intrat în lumea snooker-ului profesionist la numai 16 ani şi a cîştigat în 1998 primul mare turneu, Openul Ţării Galilor. Originar din Leeds, Hunter mai are în palmares Openul Britanic şi două victorii la Masterul de la Wembley în 2001 şi 2002. Tatăl unei fetiţe în vârstă de un an, britanicul a continuat să participe la turnee, chiar şi după ce începuse şedinţele de chimioterapie.

Nu sunt un fan al snooker-ului , pana acum am urmarit doar de curiozitate niste turnee transmise pe Eurosport. Oricum am fost socata de moartea lui Paul Hunter . A fost un luptator ! Odihneasca-se in pace !
Myhay
da am vz si eu stirea cu Paul Hunter este incredibil dupa ce ca am plans atat zilele astea cu Catalin Hildan acum a mai venit si tragedia asta !!!!!!! este incredibil viata te loveste cand nu te astepti eram un mare fan al lui !!!!!!!!!!!!!!!!! La numai 27 de ani s-a stins din viata , urmand ca sambata sa faca 28 de ani !!!!!!! avea o fetita care in decembrie implinea un an !!!!!!!!! PACAT MARE !!!!!! DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA-L ODIHNEASCA IN PACE
bigbobo
Stiam de boala lui Paul Hunter pentru ca urmaresc aproape toate turneele de snooker. Nu ma asteptam insa ca soarta sa-i fie asa de cruda. N-am fost fanul lui Paul Hunter insa trebuie sa admit ca a fost un jucator extraordinar. Era un adversar de temut in lumea snooker-lui pentru ca intr-o zi de exceptie putea sa bata pe oricine. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
deceneu
Pacat...avea doar 27 de ani... bigcry.gif Tarana usoara!
dudu1961
DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA ! NU POT CREDE ABIA AM AFLAT STIREA SI TOT NU CRED ,CIND IN PRIMAVARA A JUCAT TOATE TURNEELE IMPORTANTE (BINE CA MACAR I-A RAMAS IN URMAS NU CA LUI CATALIN ).EL SI ROANY ERAU JUCATORII MEI PREFERATI .SINT SOCAT
Blu
STIREA ZILEI - 23 octombrie : Retragerea unui campion !!!

Ieri a fost ultimul bal pentru marele Michael Schumacher . Scena Formulei 1 va fi de acum mult mai saraca , deoarece pentru cel mai bun actor al ei s-a tras cortina . In 15 ani de cariera Michael Schumacher a castigat de 7 ori titlul mondial si a doborat recorduri peste recorduri ( cele mai multe campionate castigate , cele mai multe curse castigate , cele mai multe curse castigate intr-un singur sezon , cele mai multe pole-positions , cele mai rapide tururi ...) . In 1991 , la 22 de ani , Michael si-a facut debutul in F1 si 3 ani mai tarziu a castigat primul sau titlu mondial impreuna cu Benetton . In ultimii 10 ani a evoluat pentru Ferrari , echipa la care a scris istorie . A castigat 5 titluri la rand ( 2000 , 2001 , 2002 , 2003 , 2004 ) , instaurand "dinastia Schumacher" in Formula 1 . Ieri , in ultima lui cursa , s-a batut cu Fernando Alonso , pentru un nou titlu mondial . Desi sansele lui erau minime a luptat pana la capat , ca un adevarat campion . Nu a reusit imposibilul , dar ne-a incantat pentru ultima data cu o cursa senzationala . N-am tinut niciodata cu Ferrari sau cu Schumacher , dar azi m-am emotionat ! Cu greu imi pot imagina o cursa fara el ... Ii vom simti lipsa ! F1 nu va mai fi niciodata la fel !
Max
Steven iar a rapit-o pe Stralucirea, anunta Mercedesa nevasta lu' Medalion.. diablo.gif
godzila
am auzit.stirea zilei de azi e ca otelu(daca am inteles bn)a batut staua cu 2-1 010.gif i-au macelarit axe.gif
Max
Ha..e veche gogule...ma intreb cum dreacu de ti-ai dat seama tocmai acum?...cred ca e de vina ceafa ta de cocostarc oparit.
bianco_rossa
daca ai inteles bine? 010.gif 010.gif
io am auzit acu la tv....ca alexa a avut un accident cu masina..nimic grav..doar ca e varza peugeot'ul(parca asa zic io)..si a sarit la bataie cu celalat sofer
@ m@x...facem audientza pentru....antena?:))
red_dog 4 ever
Peugeotul lu' ala e varza ca X5 lui nu are mai nimic
Max
QUOTE(bianco_rossa @ 23 Oct 2006, 19:28) *
daca ai inteles bine? 010.gif 010.gif
io am auzit acu la tv....ca alexa a avut un accident cu masina..nimic grav..doar ca e varza peugeot'ul(parca asa zic io)..si a sarit la bataie cu celalat sofer
@ m@x...facem audientza pentru....antena?:))

Pai ce, io fac audienta si la Din dragoste.. snoopy.gif
godzila
esti cumva mircea radu? 010.gif
Max
Da..o poti pune ca stirea zilei thumb.gif
Ashtray
QUOTE(m@x @ 23 Oct 2006, 19:18) *
Steven iar a rapit-o pe Stralucirea, anunta Mercedesa nevasta lu' Medalion.. diablo.gif

010.gif 010.gif Au fugit puradeii de acasa si Mercedesa a innebunit, haaauuu sa vedeti serie de emisiuni cu medalion si mercedesa pe otv la dan senzationescu crazy.gif crazysanta.gif
mihaiul90
Eu cand am auzit ce nume au astia in seara asta m-am inchinat cu 2 maini si m-am tavalit pe jos de ras.
Mercedesa e nevasta lu Medalion si masa lu Stralucirea si Sclipirea rofl.gif rofl.gif rofl.gif
Baaaai deci e penala rau stirea.

Acum as intreba si eu : Cine mai sunt si astia si de unde au aparut ? Si de ce este o stire atat de importanta de o da pe toate posturile ? ghost.gif
COSMIN C
Oameni fara inima ce sunteti !!! Stralucirea a fost rapita , Esca si Stoiceasca stau sa lesine de emotie si voi faceti misto pe forum.... Ce oameni..... icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif
bigbobo
Saddam Hussein a fost condamnat astazi la moarte prin spanzuratoare.
Wlad_red_dog
Du-te ma, ca nu e mai spanzura oameni de 100 de ani incoa 010.gif
bigbobo
Pai asa se bolboroseste pe net. Cica el ar prefera niste fier 010.gif
divisor
In Irak inca ii mai spanzura, dar nu cred ca americanii il vor extrada.
Bascanu
unu la mana: Sadam o fost judecat in Irak!
2 la mana: inca se mai spanzura oameni in multe tari!! pintre care si Irak!
djmihaitza
David Beckham lasa Real Madrid pentru Los Angeles Galaxy

Site-ul uefa.com a anuntat ca la vara, dupa expirarea contractului, David Beckham pleaca din Spania pentru a semna un contract pe 5 ani cu LA Galaxy din Major League Soccer (USA).
Ca o recapitulare:
- are 31 de ani
- a pierdut banderola de capitan, mai mult selectionerul Albionului l-a cam sarit in ultima vreme
- nici la Real situatia nu era roza, nu-mi amintesc sa-l fii titular in vreun meci, plus ca F. Capello isi doreste la echipa fotbalisti, nu "vedete"
- piata din Europa este suprasaturata de Beckham-mania
- USA este singura piata unde nevasta-sa (care nu stiu cu ce se ocupa) n-a razbatut (eu zic ca asta e motivul Nr.1 al deciziei lui)

Anticipez faptul ca peste 5 ani, cand Beckham va avea 36 de ani, va pleca din America in Japonia sau Coreea de Sud unde este de asemenea o paine de mancat. Ramane de vazut pentru cine, pentru el sau pentru Victoria.... evillaugh1.gif
POOL
A trecut vremea lui ca fotbalist... De vreo cativa ani a inceput-o pe cea de "fotomodel". doglaugh.gif
Clau_Goool
acuma e vremea sa stea cu copii ca fotbalul nu mai are nici o legatura cu el, sau cine stie ca model mai merge...
hunter
S-a creat in ultimul timp impresia ca Beckham e un produs al companiilor publicitare...
In perioada cand era la Manchester si a castigat Liga Campionilor era unul dintre cei mai buni jucatori din lume.Apoi a urmat casatoria cu Victoria,cearta cu Sir Alex Ferguson,transferul la Real si inceputul declinului...Imi pare rau pentru el,promitea mult, a fost un mare talent....
bigbobo
N-am fost niciodata innebunit dupa Beckham insa trebuie sa recunoastem ca este un mare fotbalist. Transferul acestuia la Real Madrid nu a avut efecte pozitive decat din punct de vedere financiar pentru Beckham. La capitolul cariera sportiva a avut de suferit. In ciuda acestui esec de la Madrid a reusit sa-si lase amprenta in lumea fotbalistica.
mihaela_n2
cred ca stirea zilei,mai ales in randul fetelor este noul look al lui radu stefan...nu ca ar fi ceva foarte important dar la cate fane are HAITA_DINAMO.gif
Kity_reddog
QUOTE(hunter @ 11 Jan 2007, 20:40) *
S-a creat in ultimul timp impresia ca Beckham e un produs al companiilor publicitare...
In perioada cand era la Manchester si a castigat Liga Campionilor era unul dintre cei mai buni jucatori din lume.Apoi a urmat casatoria cu Victoria,cearta cu Sir Alex Ferguson,transferul la Real si inceputul declinului...Imi pare rau pentru el,promitea mult, a fost un mare talent....

E drept.Viata lui de mare fotbalist s-a transformat destul de repede intr-una de mare stea de nivel mondial in domeniul modelingului vezi Doamne...
Ceea ce nu i-a priit prea bine.Nu a putut sa controleze si una si alta.
FarfelkugeL
Tamas vrea sa revina la Dinamo

Fostul fundas al “câinilor”, Gabi Tamas, a declarat ca doreste sa-si încheie cariera la formatia din Stefan cel Mare.

“Mi-a parut rau când am parasit pe Dinamo pentru Spartak Moscova, pentru ca eram în plina ascensiune. Sunt bucuros acum la Celta Vigo si doresc sa ma întorc la Dinamo dupa ce îmi termin treaba aici”, a declarat Tamas pentru Prima TV.

Fundasul în vârsta de 23 de ani a mai jucat pentru ros-albi în sezoanele 2002-2003, 2004-2005 si turul campionatului 2005-2006.

prosport
gavros
pai ce mai astepta conducerea, sa le faca o oferta celor de la Celta poate iese ceva si revine Gabi acasa nana2.gif
Nu am citit regulamentul 2
Asta este stirea secolului:am vazut acum cateva zile pe Antena 1 pe dracu stie ce era ala parlamentar,l-au pus sa se descalte sau nu stiu sa incerce o alta pereche de papuci si ce credeti,cand sa descaltat avea ciorapi rupti,i iesiau cartofi pe afara doglaugh.gif deci ala ca parlamentar care are salariu de vreo 30 de milioane si la mine care mama are un salariu de 5 milioane si tata 7 milioane,+alocatia aia foarte mare de 240 de lei imi permit sa imi iau ciorapi,poi dativa seama daca il dezbracau pe ala ce vedeai chiloti rupti in Ass doglaugh.gif
super_dog
010.gif 010.gif Am vazut si io stirea, penibil frate rofl.gif
DiliBili
eeee.... macar ala avea ciorapi... da e unul la noi pe forum...Bandit parca ii zice... care nu are ciorapi si nici chiloti pentru ca a ramas fara banii dupa ce a contribuit la cei 52 miliarde pentru stadion
Nu am citit regulamentul 2
Bietul de el,inseamna ca Dinamo e viata lui
red_dog_rahova
UN ROMÂN A DECRIPTAT WINDOWS VISTA

Un tânăr român susține că a spart noul sistem de operare Windows Vista pe care Bill Gates îl lansează oficial joi, la București. Alexandru Ionescu spune că a decodificat „Calea Media Protejat㔠a Vista, un fel de protecție a datelor și a proprietății intelectuale. Românul se pare că a reușit să decodifice tehnica Digital Rights Management, care este utilizată de compania Microsoft pentru a proteja informațiile. Mai exact, această tehnologie deteriorează calitatea sistemului, atunci când ele sunt rulate pe calculatoare neautorizate.

Realizarea românului va permite și celor care au PC-uri mai vechi cu monitoare sau plăci video nu atât de performante să poată rula anumite conținuturi media. Asta în condițiile în care, în prezent, doar 15% dintre calculatoarele existente sunt suficient de puternice pentru a rula versiuni performante ale Vista.

Desigur, tânărul de origine română nu își va publica descoperirea pentru că ar putea fi chemat în instanță de Microsoft.

Citiți mai multe informații pe site-ul Rustedreviews.com

Antena3.ro

Adăugat: 01 februarie 2007
Leaveyou
QUOTE(Unicul_Capitan @ 1 Feb 2007, 11:20) *
Asta este stirea secolului:am vazut acum cateva zile pe Antena 1 pe dracu stie ce era ala parlamentar,l-au pus sa se descalte sau nu stiu sa incerce o alta pereche de papuci si ce credeti,cand sa descaltat avea ciorapi rupti,i iesiau cartofi pe afara doglaugh.gif deci ala ca parlamentar care are salariu de vreo 30 de milioane si la mine care mama are un salariu de 5 milioane si tata 7 milioane,+alocatia aia foarte mare de 240 de lei imi permit sa imi iau ciorapi,poi dativa seama daca il dezbracau pe ala ce vedeai chiloti rupti in Ass doglaugh.gif

Poate îi erau dragi .... icon_rolleyes: Sau poate erau de firmă și nu se îndură omul să-i schimbe .... icon_rolleyes.gif
Da' eu am înțeles că nu era român ...
dudu1961
Era PRESEDINTELE BANCI MONDIALE _____ala citiga mai mult de 200 000 de mii de $ pe luna ____si ati vazut asa ca nu mai au rost comentariile !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.