Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Declaratii traznite si gafe monumentale
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
RflaviusD
In fotbalul romanesc exiista numeroase replici celebre ce apar inainte sau dupa aproape fiecare meci.Printre acestea as aminti "Publicul va fi cel de-al 12-lea jucator" , "Balonul este rotund, oricine poate castiga" , "Trebuie sa dam totul pe teren pentru echipa noastra" etc. Si voi mai puteti adauga astfel de replici, perle ale fotbalistilor sau balbe ale comentatorilor.
bianco_rossa
"Murim cu ei de gat" 149.gif
Mythok
SCARITA- cand aud termenul acesta innebunesc!!!!
Cum adica domnule comentator?Scarita nu este lob?
Poate cineva sa-mi explice care este diferenta?
COSMIN C
"Si-au dorit mai mult victoria !! "

Cand aud asta, mai ales cand o spune vreun dinamovist la infrangere, imi vine sa... bangmyhead.gif bangmyhead.gif bangmyhead.gif
catzelus_berceni
"haide domne',vreau sa vad si io o respingere calumea".......nu stiu daca va aducetzi aminte de fraza asta de la meciul boro-zdeaua...4-2 icon_lol.gif ....cand pe la scorul de 3-2...comentatorul ala spurcat crapa de ciuda! icon_lol.gif .....nu a venit respingerea....ci golul 4 icon_lol.gif !
Max
Acum la poli-steaua..la o gafa a lui nesu din prima repriza , comentatorul (cosmescu) spune...,, nu vreau sa supar pe nimeni , dar nu inteleg ce a vrut sa faca nesu ?''...
Pe cine sa superi ? diablo.gif
RED75
Din acelasi meci:

"O remiza alba ar conveni ambelor echipe"

Pai ce noi nu stiam asta ? 251.gif
antisteaua
Din alte meciuri dar pe tvr1: " mingea a barbierit bara" 010.gif 010.gif 010.gif
era bine daca lua putin si din perciuni 010.gif
COSMIN C
Au avut(n-au avut)"suportul suporterilor".....
colt alb
cand se spune la meciurile lui Dinamo ca "arbitrul a fost al 12-lea jucator" sau "arbitrul a facut diferenta"

mai urasc expresiile "arbitrul e suveran" si explicatia puerila "au alergat mai mult ca noi"
Schatt3n
"se joaca pe contre", "echipa de sub podul grant" "garnitura gazdelor" "decizie in compensatie"
anmini
echipa/jucatorii se cauta.
RflaviusD
Mi-am adus aminte de perlele lui Claudiu Raducanu..."Mi-ar plcea sa ma mut intr-un bloc-notes" crazy.gif
doberman
Ce sanse aveti sa invingeti azi
Florin_Dinamo
'Aceasta partida a depins mult de eliminarea lui mutica din prima repriza!' Daca va amintiti Dinamo 3-0 steaua pe cotroceni.
Mythok
Cand joaca Stoia si cRapid in cupele europene ,comentatorul :" AI NOSTRI au posesia balonului !!"
Cum adica "ai nostri"? argument.gif
RflaviusD
"Si ei sunt tot 11"
colt alb
"mentalitate de invingator"
Schatt3n
2-0 "scor periculos" :)
anmini
149.gif 149.gif 149.gif ''florentin dumitru'' atunci cand vor sa vorbeasca despre Petre.
catalin74
"nu a fost offside"- ticul verbal al nu stiu carui comentator de valoare...
coolio
"muta jocul pe partea dreapta unde e mai mult spatiu"
adica terenul e mai mare in partea dreapta?!?!? 010.gif 010.gif 010.gif 010.gif
RflaviusD
"Fanta de lumina" rofl.gif
catalin74
"Mingea a depasit cu intreaga circumferinta linia portii!"
catalinmv2002
QUOTE(anmini @ 30 Jul 2006, 23:15) *
149.gif 149.gif 149.gif ''florentin dumitru'' atunci cand vor sa vorbeasca despre Petre.

da, e tare asta. cred ca am auzit-o anii trecuti de zeci de ori
RflaviusD
Aseara..."S-a vazut ca Dinamo a avut si alte meciuri oficiale in acest sezon spre deosebire de FC National"
f_rares
o vorba de-alu' Dinu:"Sistemele sunt contestate , din primitivism pana la capitalism."... drunk.gif iar ne baga in istorie 010.gif
Florin_Dinamo
Andrei Cristea (cand vor sa zica despre Adrian al nostru) la meciul Dinamo-cska Moscova 1-0 si la nu stiu cate altele.
RflaviusD
"Am facut o figura frumoasa"
bianco_rossa
mie mi'a placut cel mai mult cum a comantat Dan Negru meciul cu oile..."oooohhhh"......"auci"...."uaaa hohoho"....."uuuhhhhh"...doamne fereste
sau..."nu se vede bine din unghiul asta"
RflaviusD
Doamne cat puteam sa rad cand il auzeam pe Negru cum facea rofl.gif
ScorpyoN
QUOTE(catalin74 @ 31 Jul 2006, 0:10) *
"nu a fost offside"- ticul verbal al nu stiu carui comentator de valoare...

Ioanitoaia la recursu etapei intotdeauna zice asta 010.gif la fazele de atac ale stoaiei 010.gif
RflaviusD
"Adversarii au fost mai proaspeti si asta a facut diferenta"
Florin_Dinamo
"Reuseste sa inscrie dintr-un unghi imposibil" (Romania-Slovenia, baraj CM 2002, gol Osterc).
RflaviusD
Ce sa mai zic de golul lui Chivu din meciul cu Anglia...
Florin_Dinamo
"Vedem acest atac al dinamovistilor in superioritate numericaa, SUT SI ESTE 3-0 PENTRU DINAMOOOOOOO... Vlad Munteanu, intra si inscrie pentru Dinamo." Cine stie din ce meci e?
RflaviusD
dinamo-zteaua din cupa?:D
Florin_Dinamo
DAP din Cupa.
Hai ca mai zic unul:
"Zicu, BARA incredibil GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!"
RflaviusD
Ianis Zicu are cioc si pene >:P
RflaviusD
"Noile panouri publicitare electronice pot influenta decizia tusierilor in cazurile suspecte de offside" crazy.gif
ScorpyoN
"Ganea distruge un panou publicitar cu aceasta bomba" -> la meciul de ieri, bine poate ca n-a spus chiar asa, dar ceva in genul asta 010.gif010.gif
Rolphynho
Apropo de maximele geniului oltean, Claudiu Raducanu...va mai amintiti cand a fost intrebat ce marca de masina si-ar dori?Raspunsul...yacht!!!Sau cand a auzit si el pe la stiri prima data in viata lui de Canicula ca face victime prin tara si credea ca Canicula ii numele vreunui criminal in serie? gunshot.gif
alex_on
"poate suta cu ambele picioare" rofl.gif
red_dog 4 ever
"Adversarii si-au dorit mai mult victoria"
Rolphynho
"Nu mai exista echipe mici la ora actuala"...aceptata este si varianta "La ora actuala nu mai se poate vorbi de echipe mici"
"Isi invita adversarii la joc","degajeaza terenul","ne-a furat arbitrul" si bineinteles "sunt si arbitrii oameni..."
alex_on
cine-si mai aduce aminte de "pozitie nefireasca" icon_biggrin.gif
RflaviusD
"Daca prinde o zi buna stoaia poate bate pe oricine" 149.gif 149.gif 149.gif
Ii urasc pe cei ce zic asta. argument.gif
red_dog 4 ever
Fanta de lumina rofl.gif
red_butterfly
da' va mai aduceti aminte de faulturile "cinice" pe care le vede gradinescu? 010.gif 010.gif
The Game
Jucatorul sa indragostit de minge...."si suteaza pe langa poarta adversa"...--> de parca ar suta in poarta lui..... 010.gif si mai erau da nu mai tin minte...da cosmescu e cel mai tare in dastea....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.