RflaviusD
Aug 22 2006, 02:16 PM
Mingea nu vrea sa intre in poarta
anmini
Aug 23 2006, 07:56 PM
RflaviusD
Aug 23 2006, 07:57 PM

asta ai auzit-o acum la stoaia standard

si eu am ramas
red_dog77
Aug 23 2006, 07:59 PM
"Jucatorii adversi isi arata limitele" - de obicei in cupele europene.
COSMIN C
Sep 6 2006, 12:24 AM
In seara asta, nemtii ne umileau si comentatorul ne consola...."Scorul nu-i ingrijorator"zicea el la 4-1....
ovy_reddog
Sep 6 2006, 10:18 PM
mi-a placut comentariul facut la meciul din seara asta.am reinut ca 'albanezii si-au aratat limitele
mihaiul90
Sep 6 2006, 11:41 PM
QUOTE(COSMIN C @ 6 Sep 2006, 1:24)

In seara asta, nemtii ne umileau si comentatorul ne consola...."Scorul nu-i ingrijorator"zicea el la 4-1....

Am vazut si eu meciul ala

cat m-am ofticat ca si Sandoi asta e aproape la fel de fraier ca pitzi... cum a putut sa-l tina pe banca pe Radu Stefan si sa inceapa cu sapun ala de la rapid .... ? Plus ca ne trebuie portar la nationala mica : Minca ala e varza rau a zis-o si Razvan Lucescu.... Ma intrebam daca Matache nu cumva ar putea sa joace pentru nationala mica la 24 de ani ? Care e varsta maxima admisa ? Oricum e mare pacat ca am pierdut calificarea, dar in 10 oameni si cu o panarama de portar nu prea aveam mare lucru de facut ...
bianco_rossa
Sep 7 2006, 12:22 PM
"Meciul se termina cand fluiera arbitru' "...si tare nu pot sa ma abtin..desi nu sunt clisee fotbalistice...daar intreb si io ca omu...
Cum poti sa afisezi la intrarea pe teren a lui Ganea...sorin ghionea....ca sa nu mai zic si de saracu Margaritescu
mihaiul90
Sep 7 2006, 12:28 PM
"Ultimul fluier al arbitrului"

Pai aveau numerele care le-au avut Ghionea si Cocis in meciul cu Bulgaria.... probabil de asta afisau tembelii aia ce afisau
marcher
Sep 7 2006, 09:18 PM
In copilarie,, ascultam fascinati la radio emisiunea " Fotbal minut cu minut", iar la un meci, comentatorul cuprins de frenezia craiovei maxima, in speta dupa un sut periculos, striga 'goooooooool", iar dupa cateva secunde de buimaceala cand mingea se scurgea pe langa poarta zice "p__a gol...aaa ma scuzati stimati ascultatori'. Totul a durat cateva secunde ,insa urechea vigilenta al baiatilor cu ochi albastri nu dormea si tin minte ca vreo cateva luni respectivul comentator a lipsit din emisiune
mihaiul90
Sep 13 2006, 10:35 PM
Comentatorul de la prrom tv : Saban a gresit dar a facut un joc perfect
gavros
Sep 14 2006, 10:28 PM
Cornel Dinu:" Cum va spuneam...."
comentaorii aia prosti de la tvr la meciu cu Belarus tot le spunea astora ucainieni
Max
Oct 27 2006, 11:56 AM
La meciul stelei cu Forex, Cosmescu la caracterizat pe francezul stelei..''Zvarluga de Thereau''.
rednorth
Oct 27 2006, 08:20 PM
Una dintre cele mai cretine, idioate si des intalnite propozitii din randul oamenilor si comentatorilor de fotbal este:
"Echipa X a luat o optiune serioasa..." .
Nu pot face mai mai multe comentarii pe subiect ca mi se ridica sangele in scufita...
hunter
Oct 27 2006, 08:47 PM
cand am vazut ca transmite meciul de la Bistrita pe National Tv mi-a crescut tensiunea..din 2 in 2 vorbe trebuie sa zica ceva de burgeru' lor...
marcher
Oct 29 2006, 06:27 PM
Am auzit una buna azi, la meciul arges vs otelul...zice comentatorul : nu mai e timp pentru o tragere de timp. Ca lumea expresie
stef 22
Oct 30 2006, 09:52 AM
daca vreti sa ascultati "vorbe de duh" despre fotbal urmariti declaratiile lui vasile maftei
mai rar poti vedea un om asa prost ca ala
djmihaitza
Oct 30 2006, 11:38 AM
Cea mai inspirata "vorba de duh" a sa a fost dupa meciul cu noi: "Noi, astia de la rapid, suntem prostii satului"
Drept urmare nu ai ce sa-i ceri
stef 22
Oct 30 2006, 05:30 PM
si nu e numai asta
"bara l-a salvat pe portar"
... naspa rau, adica daca nu era bara acolo era gol si mingea, care de la mama ei nu era pe spatiul portii, imprumuta neuronu ala dement si singuratic al comentatorului si intra in poarta ...
coolio
Nov 1 2006, 10:27 PM
"mingea se bate repede"
putem observa aceasta personificare magnifica a poetului-comentator-amator-zdelist de la protv
MosIonRoata
Nov 1 2006, 11:56 PM
Cica daca Dinamo bate pe Besiktas, "Dinamo ia o optiune serioasa pentru calificare, etc..."
Hodoronc-tronc!
Pai la fotbal nu e cu optiuni, tatae! Daca ar fi pe optiuni, toate echipele ar opta pentru
calificare...cine naiba ar opta pentru descalificare!?
Sanatate!
biancap78
Nov 2 2006, 12:28 PM
In meciurile nationalei, mai ales cand e Petre la minge: "si Petre cu acest presing frenetic" sau "sut frenetic" uneori chiar ma intreb astia stiu ce inseamna frenetic...?
MosIonRoata
Nov 2 2006, 11:20 PM
"Presing frenetic"????? Ba, da astia d'acuma is mai prosti
decat Graur si Pumnea la un loc! Comentatul la postul public
de tembelizor fara diploma de bacalaureat, pe bune nu pe spaga,
ar trebui si va fi cu desavarsire interzis!
Sanatate!
stef 22
Dec 11 2006, 04:23 PM
Dupa meciul dintre Cluj si Urziceni un jucator de la CFR declara:"In momentul in care nu marchezi nici un gol este foarte greu sa castigi"
Nu era oare bine stiut ca singurul mod in care poti obtine o victorie este marcarea cel putin unui gol??!??
gilutza_d
Dec 22 2006, 10:29 PM
la un meci al lui liverpool comentatorul de pe telesport spune la o faza :"minge a shterpelit bara"
din cate stiu eu "a shterpeli" inseamna a fura,si tare greu imi vine a crede ca minge a furat bara
biancap78
Dec 22 2006, 10:33 PM

A sterpelit bara? Mai poate mingea aia nu avea ce sa pape si a sterpelit bara sa o vanda la fier vechi...
gilutza_d
Dec 23 2006, 10:13 AM
e posibil.saraca minge,acum mi-e mila de ea
marcher
Dec 23 2006, 12:22 PM
@ gilutza
a sterpeli --- (Rar) A atinge ceva ușor și în treacăt. Asa zice dex-ul. Mai puneti mana pe carte
gilutza_d
Dec 23 2006, 03:25 PM
depinde,ca in unele zone a sterpeli inseamna a fura
biancap78
Dec 23 2006, 05:35 PM
Amandoi aveti dreptate.. in dex inseamna a atinge iar in jaron sau chiar argou inseamna a fura..
marcher
Dec 23 2006, 06:11 PM
Dex-ul e dex. Si la focsani, si la baia mare.Parerea mea.
biancap78
Dec 23 2006, 06:27 PM
Ai drepate dar si jargonul e la fel...
POOL
Dec 23 2006, 06:41 PM
Pe mine unul nu ma intereseaza ce scrie dexul, aici a shterpeli inseamna a fura.
marcher
Dec 23 2006, 09:00 PM
Daca in viata ai sa te rezumi doar la ceea ce vrei tu...si nu la ceea ce e universal valabil, ajungi in situatia asta, care nu-ti face onoare, de-a fi etichetat nestiutor...domnule pool
gilutza_d
Dec 23 2006, 09:28 PM
asta e fiecare intelege ce vrea,oricum asa e cel mai bine
POOL
Dec 24 2006, 12:36 AM

Nea marchere, aici in ardeal, "universal" vorbind, a shterpeli inseamna a fura.... Daca treci cumva prin BM sa intrebi si tu pe strada ce inteleg prin ashterpeli si sa vezi ce iti raspunde fiecare.
marcher
Dec 24 2006, 12:48 AM
Faptul ca-s multi dar limitati, nu e o virtute, ci o imensa nota proasta data regiunii sus amintite. Si cred ca sustinerea ideii, pe o panta gresita...te afunda, nu te lumineaza.
COSMIN C
Dec 24 2006, 12:53 AM
ȘTERPELÍ, șterpelesc, vb. IV. Tranz. (Fam.) 1. A sustrage ceva (cu abilitate); a fura. 2. (În expr.) A o șterpeli = a pleca repede (și pe furiș). 3. (Rar) A atinge ceva ușor și în treacăt. Et. nec.
Sursa: DEX '98 | Trimisă de LauraGellner, 3 May 2004 | Greșeală de tipar
ȘTERPELÍ vb. v. fura, însuși, lua, sustrage.
Sursa: Sinonime | Trimisă de siveco, 4 Aug 2004 | Greșeală de tipar
șterpelí vb., ind. prez. 1 sg. și 3 pl. șterpelésc, imperf. 3 sg. șterpeleá; conj. prez. 3 sg. și pl. șterpeleáscă
Sursa: Dicționar ortografic | Trimisă de siveco, 10 Aug 2004 | Greșeală de tipar
A ȘTERPEL//Í ~ésc tranz. pop. (lucruri mărunte) A fura cu abilitate; a șterge. ♢ A o ~ (de undeva) a pleca pe neobservate (de undeva); a o șterge. /Orig. nec.
Sursa: NODEX | Trimisă de siveco, 21 Aug 2004 | Greșeală de tipar
Starea curentă: 294.211 de definiții, din care 2.293 învățate în ultima lună
POOL
Dec 24 2006, 12:53 AM
Mda bine marcher, daca un cuvant are o alta semnificatie aici asta nu inseamna ca suntem "limititati"... In Italia se vorbesc peste 24 de dialecte ale limbii italieni, iar daca aduci un napolitan si un milanez sau venetian sa vorbeasca unul cu altul se inteleg foarte greu.
marcher
Dec 24 2006, 12:56 AM
Cuvantul despre care vorbim nu are o alta semnificatie. Are si o alta semnificatie. Aici nu reusim sa cadem la acelasi numitor
COSMIN C
Dec 24 2006, 01:00 AM
QUOTE(marcher @ 23 Dec 2006, 12:22)

@ gilutza
a sterpeli --- (Rar) A atinge ceva ușor și în treacăt. Asa zice dex-ul. Mai puneti mana pe carte

In mesajul asta nu spui ca are
si alta semnificatie. Ii trimiti la Dex.
marcher
Dec 24 2006, 01:01 AM
Mea culpa. Asta i-am spus lui pool mai sus.
POOL
Dec 24 2006, 01:01 AM
Mersi cosmine de "ajutor"...
COSMIN C
Dec 24 2006, 01:04 AM
Mdea... Sa nu-mi spui Marcher, ca tu cand atingi "ceva usor si in treacat" zici ca de fapt ai sterpelit ca nu te cred!
marcher
Dec 24 2006, 01:07 AM
@cosmin
Am simtit nevoia a le adauga cuvantul
si pentru a le mai taia din elanul negarii totale a evidentei. Cu 2 apasari pe tastele pc-ului, descopereau america sterpelita, dar de...le e mai comod sa caute cucoane despuiate

, de genul asta
POOL
Dec 24 2006, 01:07 AM

Eu unul n-as fi surprins sa fie asa.
paddy
Dec 24 2006, 01:10 AM
QUOTE(marcher @ 23 Dec 2006, 23:07)

@cosmin
Am simtit nevoia a le adauga cuvantul
si pentru a le mai taia din elanul negarii totale a evidentei. Cu 2 apasari pe tastele pc-ului, descopereau america sterpelita, dar de...le e mai comod sa caute cucoane despuiate

, de genul asta
Exista o limita pe care tu o intreci la fiecare postare, vezit-ti de trenurile tale bosorogule si nu te mai lua de lume.....data viitoare te voi castra cu zimbetul pe buze.
COSMIN C
Dec 24 2006, 01:16 AM
Exagerezi Marcher, nu te mai lua de ei doar pentru ca ai putea sa le fii tata.
marcher
Dec 24 2006, 01:21 AM
Eu doar am scris ce zice dex-ul. Faptul ca vor a ma contrazice si pe mine si cartea, nu ma mai priveste.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.