The Game
Sep 11 2008, 12:32 AM
Nea piti dupa 'victoria istorica' cu 1-0 in Insulele Feroe : " Am făcut un meci bun, frumos și spectaculos! "
CoFeTaRu
Sep 15 2008, 09:47 AM
Mircea Badea Azi-dimineata la emisiunea lui : " In Afara De Piturca Toti Platesc Pentru Momentele De Prostie"
reddog_sv
Sep 15 2008, 09:31 PM
piti: "Becali credea ca MM e travestit. A vrut sa-l dezbrace"..si eventual sa-l arda cu tigara ca Borcea
dudu1961
Sep 17 2008, 10:55 AM
Managerul general al celor de la Bayern :"Sintem dezamagiti de de gazonul arenei din BELGRAD ( !!!!!) ma astepatam la ceva mai mult "!
Cai Lun
Sep 17 2008, 11:20 AM
Și tu acuma.. chiar vrei sa știe toate amănuntele despre ...Budapesta...
COSMIN C
Sep 17 2008, 12:39 PM
Turcu despre Borcea: "Își dorește prea mult să se califice în Liga Campionilor și probabil anul acesta vom reuși. Totuși este un mare un sufletist și nu cred că se va retrage. Nu îl lăsăm noi în primul rând. Îmi iau pijamalele și dorm la el acasă ca să se întoarcă la club"
dudu1961
Sep 17 2008, 12:40 PM
cane loco
Sep 17 2008, 05:23 PM
mai turcule, incasule, mergi la borcica acasa, tineti-va de cald, eu as prefera sa va vad asa la jilava.
COSMIN C
Sep 17 2008, 08:36 PM
Bine, ma asteptam la o asemenea reactie, intrebarea ar fi, la Badea cine se muta cu pijamalele? Ca de o vreme e ca si cand nu ar fi.
djmihaitza
Sep 17 2008, 08:47 PM
QUOTE(COSMIN C @ 17 Sep 2008, 21:36)

La Badea cine se muta cu pijamalele?
Oricine are nevoie de un calculator sau laptop.
djmihaitza
Sep 22 2008, 11:55 PM
Exemplu de profesionalim in televiziunea clona:

Poate nu stiati cu ce echipa a jucat Poli Iasi in seara asta.
gavros
Sep 24 2008, 12:40 PM
niste scarbe
reddog_sv
Sep 27 2008, 05:18 PM
muc cel mic: suporterii ma injura pentru ca ma vad mic

dar eu sunt puternic si nu ma las
COSMIN C
Oct 1 2008, 11:16 AM
Cornel Dinu : "Când te cheama si te comporti verbal ca o... piturca, e tare greu de crezut ca poti sta în casa gloriei. "
Mirunik
Oct 1 2008, 11:20 AM

Inepuizabil Mister!
Leaveyou
Oct 6 2008, 03:14 PM
Atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, s-a arătat întristat de situația de la Dinamo, fostul său club și speră că se vor lua măsuri pentru a redresa situația: "Nu mă surprinde eliminarea în masă din Cupa UEFA, dar trebuie să ne dea de gândit. La Dinamo ceva nu e în regulă acolo, oamenii care se ocupă de echipă trebuie să ia măsuri. Dinamo de ani de zile bate la porțile Europei, dar nimeni nu răspunde.
Normal că nimeni nu răspunde Mutule, ăia sunt ocupați să joace fotbal. Se uită pe vizor ai dracu' și se fac că nu sunt acasă.
reddog_sv
Oct 18 2008, 01:02 PM
Exista si altii mai varza ca noi..Mardare dupa meciul cu Petrolul: Eram sigur ca ne vom califica!"
Mirunik
Oct 18 2008, 02:02 PM
Ori is eu prea necajita ca sa gust gluma, ori ai ramas tu cu sechele dupa ultimele meciuri.
N-as vrea sa stric topicul, dar trebuie sa-ti amintesc ca noi ne-am calificat in Cupa doar cu 30 de minute mai repede ca rapijii, nici cu Muresul n-am facut ``furori``.
reddog_sv
Oct 18 2008, 03:49 PM
N-am vazut meciul dar am inteles ca inaripatii au jucat acasuca la ei!!!...pai joci acasa cu Petrolul..o echipa care nici nu-i in prima jumatate a clasamentului in liga a2a spre deosebire de liderul Tg.Mures si invingi in min.120!!...si la sfarsit zici...cu lacrimi de bucurie in ochi, cu respiratia intretaiata(banuiesc).."Eram sigur ca ne vom califica"

....
Mirunik
Oct 18 2008, 03:51 PM
No bine, hai ne ridem

Din a doua incercare ti-o iesit, m-ai amuzat
reddog_sv
Oct 18 2008, 04:01 PM

...hai ca ti-a trecut necajeala....incet-incet ne revenim dupa inca o bataie de joc a alor nostri....eram resemnat de mult ca ne-o luam de la CFR...cu oile sper sa nu facem asa ceva
Inca una de inveselire...un jucator din Brazilia a fost suspendat 8 etape!! pentru ca si-a mangaiat un adversar pe fund

....poate se trezeste si Rednic sa aduca unu' din asta
Morpheuss
Oct 18 2008, 04:34 PM
Si de ce l-a suspendat? Nu l-a mangaiat bine sau ce?
reddog_sv
Oct 18 2008, 05:41 PM
Pacat ca s-a accidentat Bratu..daca s-ar fi trezit moreno sau careva sa-l mangaie asa..nu vreau sa ma gandesc ce se intampla
Hugo Boss
Nov 2 2008, 11:00 PM
Noi am început prost și a fost foarte greu. Bine, ei au avut două bare, dar au fost șuturi - Mircea Rednic
reddog_sv
Nov 17 2008, 01:59 PM
Ropotan: "Sper să luăm toate cele trei puncte din partida cu Georgia"
Vlădoiu: Nu l-am lovit pe Ze Kalanga, ci l-am împins. Am făcut acest gest pentru că el se apropia amenințător
reddog_sv
Nov 20 2008, 04:20 PM
Mirunik
Nov 21 2008, 07:15 PM
Dl. Gatu, presedintele FRH: "Oriunde privim dăm de Gigi Becali. Am o cutie de conserve și am ajuns să-mi fie teamă s-o deschid. Dacă iese de acolo Gigi Becali?"
BoYkA
Nov 24 2008, 08:52 AM
"daca dadeam mai multe goluri ca ei....cred ca castigam" (Tamas)
Cornel Dinu:"La 3-1 pentru Lazio m-am ridicat in picioare si am exclamat catre presedintele Lotitto ca are o stea norocoasa in frunte si ca astazi a castigat cu noroc
reddog_sv
Dec 20 2008, 10:18 PM
Dacă și Pițurcă a fost acuzat, atunci DNA-ul se face de rîs. Toată lumea știe cît de corect e el", a spus Cristi Borcea la Telesport.

...asta-i declaratia anului
reddog_sv
Jan 12 2009, 11:46 PM
L-o trasnit pe Borcea ideea revelatorie ca dragomir merita si trebuie sa aiba un salariu de 180000 de euro

..poate isi ia si o pasta de dinti de 200000 sa se spele dupa ce il pupa in c*r
NutzuFCD
Jan 13 2009, 07:23 PM
"" TREBUIE SA RAMANEM CU PICIOARELE PE PAMANT"
COSMIN C
Jan 14 2009, 12:57 AM
Ilie Balaci: "Când eu antrenam în Arabia Saudită, erau cămile! Acum că Rădoi merge acolo s-au terminat cămilele?"
Probabil. Le inlocuiesc cu oi.
RED75
Jan 14 2009, 03:17 AM
Păi știu că pe acolo nu se mănâncă deloc porc.... doar carne de oaie

Asa că e un transfer reușit !
Rizea
Jan 14 2009, 04:13 PM
Cred ca cea mai buna replica a fost a lui laCATUSE care a declarat in urma cu aproximativ 1 luna ca stOAIA poate castiga campionatul cu ajutorul publicului care este al 14 lea jucator....dar a omis sa spuna cine sunt celelalte 2 asa zise ajutoare...Tudor..Corpodean...cine?
COSMIN C
Jan 15 2009, 10:12 AM
"....senegalezul care
are intre 30 si 35 de ani promite ca va fi cuminte la Bucuresti!"

- Nu stiu a cui e vocea, a Ralucai Arvat sau alta duduie, dar vedeti filmul din player despre venirea lui N'Doye. (stirile protv).
reddog_sv
Jan 15 2009, 11:34 PM
Elton: "O sa am grija de răţoi. O sa il ajut sa nu fie arestat"
MosIonRoata
Jan 17 2009, 05:49 AM
Cica " Jucatorii Rapidului au intrat pe teren determinati sa cistige".... adica...
cum pot fi niste jucatori "determinati" si mai ales cum pot fi acestia "detereminati"
sa faca ceva? Absurda folosirea verbului "a determina" in aceasta fraza...
Hai sa fim bine lamuriti: cind unui jurnalist, care a racit pe stadion ca a stat in ploaie
la meci si n-a avut umbrela, i se introduce termometrul in popou, i se "determina" temperatura
corpului cu ajutorul termometrului medical. Aceasta este semnificatia verbului "a determina"
care nu inseamna altceva decit "a masura"!
Varianta corecta a frazei de mai sus este: "Jucatorii Rapidului au intrat pe teren hotariti sa cistige".
Numai niste repetenti cu ifose, care pretind ca stiu Englezeste, pot sa substituie in Limba Romana
verbul "a hotari" cu verbul "a determina".
SANATATE!
f_repede
Feb 1 2009, 01:39 PM
Popa e pus pe glume: "Dau cinci metri de carnati daca batem Rapidul"
"Am incercat sa facem o echipa compusa din jucatori care nu au prea evoluat in campionat. Spre surprinderea mea insa, unii din ei nu au fata nici de primii 18, au avut o sansa si i-au dat cu piciorul. Nu tineam la victorie, dar macar sa joace si ei ceva. Nu ma mai interesează nici macar situatia mea aici. Daca e frumos si nu ploua mai raman la Iasi", a spus antrenorul lui Poli Iasi
"Nu pot sa dau un pronostic la partida DinamoSteaua. Oricum, cred ca daca nu bate una, sigur bate cealalta!", a declarat Ionut Popa.
"Daca am facut vreo combinatie cu ei, ma spanzur in Piata Unirii" - anunta Turcu.
f_repede
Feb 1 2009, 05:26 PM
sport.ro
Elena Basescu loveste din nou ! In 2008 a urat "succesuri" la o intalnire de partid. Acum, fata presedintelui a transformat finala Europa League din 2012 de la Bucuresti in ... "Euro...clic".
Desteapta fata!!

Seamana cu tatu-so
COSMIN C
Mar 1 2009, 01:58 AM
"Dacă eu ies din fotbal, nimeni nu o să mai fie interesat de fenomen. Gigi Becali e etalonul în fotbal, toți vor să se bată cu mine " -Jiji
"Dacă Steaua va ajunge pe mâna altcuiva, niciodată nu va mai ajunge la performanțele din perioada în care a fost condusă de Gigi Becali. Nu știu dacă tratativele sunt reale și nici nu mă interesează, pentru că din vară vreau să mă retrag și eu. Nu voi mai avea funcție executivă, dar voi rămâne acționar, altfel nu ar avea cine să mai finanțeze echipa!"- Borcea
Nici nu stiu daca e de ras sau de plans.
reddog_sv
Mar 1 2009, 07:09 PM
Titlu cam neinspirat pe sport.ro: becali a negociat vanzarea stelei in GRAJD! Il mai vrei pe becali in ghencea?
Hugo Boss
Mar 2 2009, 03:46 AM
Becali : "Nu renunț la club! Fanii m-au convins să nu vând Steaua!"
Nexus
Mar 2 2009, 03:49 AM
Fecali:"Eu sunt furat în Ghencea și Dinamo are numai arbitraje bune!"
gavros
Mar 2 2009, 02:36 PM
dupa fapta si rasplata
tudor_spartanu
Mar 29 2009, 07:10 PM
cata disperare in vocea slugii de gradinescu aseara: " Da penalty,omuleeeeeeeeee...!!!" la caderea lui Niculae...ce sa mai vorbim de declaratiile lui cosmescu si saMUIla care au zis dupa meci ca sarbii pot pierde la masa verde meciul din cauza suporterilor....pomana ghencista se evidentiaza din ce in ce mai mult la slugile din tv...
Cai Lun
Mar 30 2009, 12:42 AM
Mentalitatea e de vina. Or sa se inece pana la urma cu prorpia voma, pardon de expresie.
Pacat de Gradinescu... are talent de comentator, dar ce folos? Si Piturca se pricepe la barbut, dar cu toate astea face pe antrenorul....
BoYkA
Apr 6 2009, 08:54 AM
"I se intampla foarte rar dar Bogdan Lobont a primit in meciul cu Serbia de 2 ori 3 goluri" Emil Gradinescu
anna
Apr 12 2009, 04:53 PM
E o tipa care face o pseudoemisune fotbalistica la gasca slugilor proaste tv, care a avut astazi un moment de sinceritate maxima. In timp ce un invitat spunea ca de cate ori castiga Dinamo se gaseste cineva care sa comenteze, ea s-a trezit spunand ca si la steluta era la fel, dar ca acum nu mai fiindca nu mai castiga.
BoYkA
Apr 15 2009, 09:32 AM
"Cornel Penescu a fost retinut impreuna cu seful arbitrilor Gheorghe Constantin, dar i-ar mai putea urma si arbitrii aflati in vizorul DNA. Mircea Sandu ne-a rugat sa nu facem totusi publice numele arbitrilor Hategan si Bogaciu" reporter gașca slugilor proaste
gavros
Apr 15 2009, 11:58 PM
unu cate unu va tirati, va tirati
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.