Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Declaratii traznite si gafe monumentale
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
The Game
Nea piti dupa 'victoria istorica' cu 1-0 in Insulele Feroe : " Am făcut un meci bun, frumos și spectaculos! "
CoFeTaRu
Mircea Badea Azi-dimineata la emisiunea lui : " In Afara De Piturca Toti Platesc Pentru Momentele De Prostie" bravo.gif
reddog_sv
piti: "Becali credea ca MM e travestit. A vrut sa-l dezbrace"..si eventual sa-l arda cu tigara ca Borcea FIREdevil.gif
dudu1961
Managerul general al celor de la Bayern :"Sintem dezamagiti de de gazonul arenei din BELGRAD ( !!!!!) ma astepatam la ceva mai mult "!
Cai Lun
Și tu acuma.. chiar vrei sa știe toate amănuntele despre ...Budapesta... taunt2.gif
COSMIN C
Turcu despre Borcea: "Își dorește prea mult să se califice în Liga Campionilor și probabil anul acesta vom reuși. Totuși este un mare un sufletist și nu cred că se va retrage. Nu îl lăsăm noi în primul rând. Îmi iau pijamalele și dorm la el acasă ca să se întoarcă la club"
dudu1961
goodone.gif goodone.gif Isi umple borcica casa de sobolani si trebuie sa cheme deratizarea puke.gif
cane loco
mai turcule, incasule, mergi la borcica acasa, tineti-va de cald, eu as prefera sa va vad asa la jilava.
COSMIN C
Bine, ma asteptam la o asemenea reactie, intrebarea ar fi, la Badea cine se muta cu pijamalele? Ca de o vreme e ca si cand nu ar fi.
djmihaitza
QUOTE(COSMIN C @ 17 Sep 2008, 21:36) *
La Badea cine se muta cu pijamalele?

Oricine are nevoie de un calculator sau laptop. evillaugh1.gif
djmihaitza
Exemplu de profesionalim in televiziunea clona:

Poate nu stiati cu ce echipa a jucat Poli Iasi in seara asta.
gavros
niste scarbe
reddog_sv
muc cel mic: suporterii ma injura pentru ca ma vad mic monkey.gif dar eu sunt puternic si nu ma las russian_roulette.gif
COSMIN C
Cornel Dinu : "Când te cheama si te comporti verbal ca o... „piturca“, e tare greu de crezut ca poti sta în casa gloriei. "
Mirunik
rofl.gif rofl.gif Inepuizabil Mister!
Leaveyou
Atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, s-a arătat întristat de situația de la Dinamo, fostul său club și speră că se vor lua măsuri pentru a redresa situația: "Nu mă surprinde eliminarea în masă din Cupa UEFA, dar trebuie să ne dea de gândit. La Dinamo ceva nu e în regulă acolo, oamenii care se ocupă de echipă trebuie să ia măsuri. Dinamo de ani de zile bate la porțile Europei, dar nimeni nu răspunde.

Normal că nimeni nu răspunde Mutule, ăia sunt ocupați să joace fotbal. Se uită pe vizor ai dracu' și se fac că nu sunt acasă.
reddog_sv
Exista si altii mai varza ca noi..Mardare dupa meciul cu Petrolul: Eram sigur ca ne vom califica!" goodone.gif
Mirunik
Ori is eu prea necajita ca sa gust gluma, ori ai ramas tu cu sechele dupa ultimele meciuri. tongue.gif
N-as vrea sa stric topicul, dar trebuie sa-ti amintesc ca noi ne-am calificat in Cupa doar cu 30 de minute mai repede ca rapijii, nici cu Muresul n-am facut ``furori``.
reddog_sv
N-am vazut meciul dar am inteles ca inaripatii au jucat acasuca la ei!!!...pai joci acasa cu Petrolul..o echipa care nici nu-i in prima jumatate a clasamentului in liga a2a spre deosebire de liderul Tg.Mures si invingi in min.120!!...si la sfarsit zici...cu lacrimi de bucurie in ochi, cu respiratia intretaiata(banuiesc).."Eram sigur ca ne vom califica" cald.gif ....
Mirunik
No bine, hai ne ridem rofl.gif
Din a doua incercare ti-o iesit, m-ai amuzat tongue.gif
reddog_sv
nana2.gif ...hai ca ti-a trecut necajeala....incet-incet ne revenim dupa inca o bataie de joc a alor nostri....eram resemnat de mult ca ne-o luam de la CFR...cu oile sper sa nu facem asa ceva
Inca una de inveselire...un jucator din Brazilia a fost suspendat 8 etape!! pentru ca si-a mangaiat un adversar pe fund homo.gif ....poate se trezeste si Rednic sa aduca unu' din asta ceuameni.gif
Morpheuss
Si de ce l-a suspendat? Nu l-a mangaiat bine sau ce? 010.gif
reddog_sv
Pacat ca s-a accidentat Bratu..daca s-ar fi trezit moreno sau careva sa-l mangaie asa..nu vreau sa ma gandesc ce se intampla 010.gif
Hugo Boss
“Noi am început prost și a fost foarte greu. Bine, ei au avut două bare, dar au fost șuturi” - Mircea Rednic
reddog_sv
Ropotan: "Sper să luăm toate cele trei puncte din partida cu Georgia"
Vlădoiu: ”Nu l-am lovit pe Ze Kalanga, ci l-am împins. Am făcut acest gest pentru că el se apropia amenințător” dwarf.gif
reddog_sv
http://www.youtube.com/watch?v=ZjXCWhs49fE goodone.gif
Mirunik
Dl. Gatu, presedintele FRH: "Oriunde privim dăm de Gigi Becali. Am o cutie de conserve și am ajuns să-mi fie teamă s-o deschid. Dacă iese de acolo Gigi Becali?" rofl.gif
BoYkA
"daca dadeam mai multe goluri ca ei....cred ca castigam" (Tamas)

Cornel Dinu:"La 3-1 pentru Lazio m-am ridicat in picioare si am exclamat catre presedintele Lotitto ca are o stea norocoasa in frunte si ca astazi a castigat cu noroc
reddog_sv
Dacă și Pițurcă a fost acuzat, atunci DNA-ul se face de rîs. Toată lumea știe cît de corect e el", a spus Cristi Borcea la Telesport. goodone.gif ...asta-i declaratia anului
reddog_sv
L-o trasnit pe Borcea ideea revelatorie ca dragomir merita si trebuie sa aiba un salariu de 180000 de euro bangmyhead.gif ..poate isi ia si o pasta de dinti de 200000 sa se spele dupa ce il pupa in c*r
NutzuFCD
"" TREBUIE SA RAMANEM CU PICIOARELE PE PAMANT" homo.gif
COSMIN C
Ilie Balaci: "Când eu antrenam în Arabia Saudită, erau cămile! Acum că Rădoi merge acolo s-au terminat cămilele?"

Probabil. Le inlocuiesc cu oi.
RED75
Păi știu că pe acolo nu se mănâncă deloc porc.... doar carne de oaie doglaugh.gif Asa că e un transfer reușit !
Rizea
Cred ca cea mai buna replica a fost a lui laCATUSE care a declarat in urma cu aproximativ 1 luna ca stOAIA poate castiga campionatul cu ajutorul publicului care este al 14 lea jucator....dar a omis sa spuna cine sunt celelalte 2 asa zise ajutoare...Tudor..Corpodean...cine?
COSMIN C
"....senegalezul care are intre 30 si 35 de ani promite ca va fi cuminte la Bucuresti!" goodone.gif goodone.gif - Nu stiu a cui e vocea, a Ralucai Arvat sau alta duduie, dar vedeti filmul din player despre venirea lui N'Doye. (stirile protv).
reddog_sv
Elton: "O sa am grija de răţoi. O sa il ajut sa nu fie arestat" 010.gif 010.gif
MosIonRoata
Cica " Jucatorii Rapidului au intrat pe teren determinati sa cistige".... adica...
cum pot fi niste jucatori "determinati" si mai ales cum pot fi acestia "detereminati"
sa faca ceva? Absurda folosirea verbului "a determina" in aceasta fraza...
Hai sa fim bine lamuriti: cind unui jurnalist, care a racit pe stadion ca a stat in ploaie
la meci si n-a avut umbrela, i se introduce termometrul in popou, i se "determina" temperatura
corpului cu ajutorul termometrului medical. Aceasta este semnificatia verbului "a determina"
care nu inseamna altceva decit "a masura"!
Varianta corecta a frazei de mai sus este: "Jucatorii Rapidului au intrat pe teren hotariti sa cistige".
Numai niste repetenti cu ifose, care pretind ca stiu Englezeste, pot sa substituie in Limba Romana
verbul "a hotari" cu verbul "a determina".

SANATATE!
f_repede
Popa e pus pe glume: "Dau cinci metri de carnati daca batem Rapidul"

"Am incercat sa facem o echipa compusa din jucatori care nu au prea evoluat in campionat. Spre surprinderea mea insa, unii din ei nu au fata nici de primii 18, au avut o sansa si i-au dat cu piciorul. Nu tineam la victorie, dar macar sa joace si ei ceva. Nu ma mai interesează nici macar situatia mea aici. Daca e frumos si nu ploua mai raman la Iasi", a spus antrenorul lui Poli Iasi

"Nu pot sa dau un pronostic la partida Dinamo–Steaua. Oricum, cred ca daca nu bate una, sigur bate cealalta!", a declarat Ionut Popa.

"Daca am facut vreo combinatie cu ei, ma spanzur in Piata Unirii" - anunta Turcu.

bananasmile.gif verystrange.gif
f_repede
sport.ro
Elena Basescu loveste din nou ! In 2008 a urat "succesuri" la o intalnire de partid. Acum, fata presedintelui a transformat finala Europa League din 2012 de la Bucuresti in ... "Euro...clic".
Desteapta fata!! icon_mrgreen.gif Seamana cu tatu-so
COSMIN C
"Dacă eu ies din fotbal, nimeni nu o să mai fie interesat de fenomen. Gigi Becali e etalonul în fotbal, toți vor să se bată cu mine " -Jiji

"Dacă Steaua va ajunge pe mâna altcuiva, niciodată nu va mai ajunge la performanțele din perioada în care a fost condusă de Gigi Becali. Nu știu dacă tratativele sunt reale și nici nu mă interesează, pentru că din vară vreau să mă retrag și eu. Nu voi mai avea funcție executivă, dar voi rămâne acționar, altfel nu ar avea cine să mai finanțeze echipa!"- Borcea

Nici nu stiu daca e de ras sau de plans. ceuameni.gif

reddog_sv
Titlu cam neinspirat pe sport.ro: becali a negociat vanzarea stelei in GRAJD! Il mai vrei pe becali in ghencea? 010.gif
Hugo Boss
Becali : "Nu renunț la club! Fanii m-au convins să nu vând Steaua!"
Nexus
Fecali:"Eu sunt furat în Ghencea și Dinamo are numai arbitraje bune!"
gavros
dupa fapta si rasplata verystrange.gif
tudor_spartanu
cata disperare in vocea slugii de gradinescu aseara: " Da penalty,omuleeeeeeeeee...!!!" la caderea lui Niculae...ce sa mai vorbim de declaratiile lui cosmescu si saMUIla care au zis dupa meci ca sarbii pot pierde la masa verde meciul din cauza suporterilor....pomana ghencista se evidentiaza din ce in ce mai mult la slugile din tv...
Cai Lun
Mentalitatea e de vina. Or sa se inece pana la urma cu prorpia voma, pardon de expresie.

Pacat de Gradinescu... are talent de comentator, dar ce folos? Si Piturca se pricepe la barbut, dar cu toate astea face pe antrenorul....
BoYkA
"I se intampla foarte rar dar Bogdan Lobont a primit in meciul cu Serbia de 2 ori 3 goluri" Emil Gradinescu
anna
E o tipa care face o pseudoemisune fotbalistica la gasca slugilor proaste tv, care a avut astazi un moment de sinceritate maxima. In timp ce un invitat spunea ca de cate ori castiga Dinamo se gaseste cineva care sa comenteze, ea s-a trezit spunand ca si la steluta era la fel, dar ca acum nu mai fiindca nu mai castiga. 010.gif
BoYkA
"Cornel Penescu a fost retinut impreuna cu seful arbitrilor Gheorghe Constantin, dar i-ar mai putea urma si arbitrii aflati in vizorul DNA. Mircea Sandu ne-a rugat sa nu facem totusi publice numele arbitrilor Hategan si Bogaciu" reporter gașca slugilor proaste
gavros
unu cate unu va tirati, va tirati
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.