Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pentru Radu Stefan
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori > Jucătorii în dialog cu suporterii!
Pages: 1, 2, 3
COSMIN C
Dinamomania continua serialul "Jucatorii lui Dinamo in dialog cu suporterii pe forum la DinamoMania"!.
Protagonistul acestui nou episod, Radu Stefan.
Adresati aici intrebarile voastre, scurte si la obiect, pentru tanarul fundas dinamovist.
MysteryRed
In cat timp crede ca va reusi sa devina un titular incontestabil la Dinamo ?
Nexus
Care post iti convine cel mai mult?Fundas central sau fundas de banda stanga(asa cum a incercat Rednic)?
red_dog77
Cu ce coleg te intelegi cel mai bine?
redlady08
Ce jucator ai drept model?..din tara sau de afara

In ce campionat crezi ca te-ai integra mai bine ca stil de joc?
RflaviusD
Salut Radule...esti una dintre tinerele sperante ale lui Dinamo.Mult succes in continuare!Intrebarea mea este : Cand erai copil..care a fost prima echipa de fotbal cu care ai tinut?Care a fost momentul in care fotbalul ti-a intrat in sange?
Haita
Orice om care vrea sa progreseze isi pune niste teluri pe termen scurt si mediu. La fel si jucatorii de fotbal de mare succes isi pun teluri pe termen scurt si mediu (ex. sa-si imbunatateasca procentajul la deposadari fara faul pana la 80% facand atrenamente specifice pe o durata de 2 luni de zile)..

In contextul de mai sus descris care sunt telurile pe termen scurt si mediu ale omului Radu Stefan dar si ale fotbalistului Radu Stefan?
coolio
Esti un dinamovist adevarat sau la primul contract mai mare pleci la alta echipa rivala?
sa nu raspunzi ca esti profesionist si joci la orice echipa.Raspunde plsss sincer....
Morty
Cand erai adolescent veneai in PCH sa sustii Dinamo? multa bafta spor la treaba football.gif HAITA_DINAMO.gif
alleex_oz
Ramai la Dinamo sa faci treaba?Sau doar te dai caine pana la moarte ca altii? HAITA_DINAMO.gif
red&white
Esti caine pana la moarte?
Daca da si sa zicem ca te vei transfera la o alta echipa vei vace ca si Alexa,Zicu si Grigore?
Bafta in continuare! HAITA_DINAMO.gif

Vei ramane cu sufletul la Dinamo chiar daca vei pleca?
sultanu
sper sa fii precum canavaro la nationala italiei. esti un jucator bun ,dar sa fii profesionist,sa nu stai prin discoteci ca "vedetele" noastre.ia exemplu de la jucatori precum hagi. tine-o tot asa ,o sa ajungi un mare fotbalist!

si o intrebare: ce parere ai de gesturile agresive ale jucatorilor de fotbal? sunt din cauza stresului? daca da de ce nu se apeleaza la psihologi?
black_sniper24
salut Radu, crezi ca in acest sezon ne calificam in Champions League? si zi si mie care crezi ca sunt calitatile si defectele tale in joc bineinteles thumb.gif ball.gif
DArkm3N
Cam de cat timp ai nevoie ca sa fati cu Moti un cuplu de fier?Crezi ca fanii te vad ca pe un inlocuitor al lui Gabi Tamas...?
f_rares
Salut Radu. Imi place jocul tau si eu te consider o mare speranta , care e pe cale sa confirme .
Acum urmeaza si intrebarea...cat timp vrei sa continui alaturi de Dinamo? Dupa ce vei confirma aici , pentru ca eu sunt sigur ca o vei face , vei mai ramane la DInamo sa vei pleca in strainatate pentru un salariu mai mare si pentru performanta mai multa? beerchug.gif

Iti multumesc...si iti urez multa BAFTA in acest sezon . thumb.gif
danpirv
Ce echipa din strainatate iti place?Din Spania si din Italia.
Mult succes.Esti un fotbalist valors !

Sper sa ajungi mai bun decat chivu si mai important !
d_archangel
Cat vrei sa stai la Dinamo? Ai pleca la prima oferta venita de afara?
larisza
TE INTALEGI BINE CU ROPOTAN SI CU PULHAC(PT. CA SUNT MAI APROPIATI DE VARSTA DE TINE)?

TE CREZI VIITORUL NICULESCUL IN CEEA CE PRIVESTE FRUMUSETEA SI SUCCESUL LA FEMEI?

TE JUCATOR DIN FOTBALUL MONDIAL ITI PLACE ?

CU CE ECHIPA MARE TI?

AI PRIETENA?
Rolphynho
Stiu ca ti-e greu sa vorbesti despre colegii tai dar te rog raspunde la aceste intrebari:
1. Dintre Danciu,Clau si Ganea care ti se pare cel mai bun si cel mai greu de marcat? (pentru ca sigur ai deja formata o parere despre fiecare de la antrenamente)
2. Cine ti se pare veriga slaba din echipa actuala?
Vlad89
Daca ai fii in locul unui suporter Dinamovist, te-ar afecta scandarile anti-Dinamo a fostilor jucatori a lui Dinamo?

Multa bafta !
MC Angi
Salut Radu... crezi k vei marca vreun gol pt Dinamo in acest sezon? In poarta carei echipe iti doresti cel mai mult sa marchezi? Dupa cate am vezut nu ai un fizic "fioros" crezi k vei putea rezista atacurilor unor "giganti" precum Victoras "taran cu nasul lung" Iacob??
Bafta si sper sa ajungi la inimle noastre prin evolutile tale!
doggy8
Speri sa intrii in lotul national?Esti gata sa ii iei locul lui Chivu atunci cand va fi timpul?

Ai ramane la Dinamo indiferent ce oferte primesti un anumit timp (4-5 ani sa zicem)

Te consideri un rival al stelistului Ochirosii, avand in vedere varstele apropiate ale voastre si valorile voastre (dupa mine esti mai bun ca el deoarece esti titular)?
Blu
Salut !!!

Eu vreau sa te intreb daca pe langa fotbalist esti si microbist ... adica urmaresti la TV meciurile Nationalei sau ale alor echipe de afara ???? Si cand pierde Dinamo suferi ??? Nu ma refer din punct de vedere profesional , ci ca suporter ...

Iti doresc sa fi sanatos si sa tragi tare pentru Dinamo , si in curand ,de ce nu, si pentru Nationala . Si sper sa nu te lepezi niciodate de culorile alb-rosu , indiferent unde vei ajunge .
Lupu
[font=Tahoma][b] Salut Radu , am si eu 2 intrebari pentru tine ... pt noi suporteri din PCH esti un caine adevarat , dar asa a fost pentru noi si Dan Alexa .. Tu ai putea evolua la alta echipa din romania inafara de Dinamo ? ... si a doua .. Chiar daca dupa un timp vei parasi dinamo vei fi mereu cu inima la Dinamo ? .. Bafta pe vitor !!! ... Stefan Radu Unul dintre noi HAITA_DINAMO.gif
MVP_Bobby
Salut, in ultimii 2 3 ani DINAMO HAITA_DINAMO.gif a avut probleme cu apararea...acum au aparut tinere sperante pentru noi...Pulhac, Moti, Radu Stefan...ai de gand sa stai si sa formezi o aparare de fier alaturi de colegii tai?sunt sigur ca asa putem ajung in CHL la anu.

PS: Mai dai un tricou pt DINAMOMANIA ? beerchug.gif

MULT SUCCES ! ! !
C_J_J
CUM COMENTEZI PLECAREA LUI CLAUDIU NICULESCU LA TIMISOARA? SPUNE-NE SI NOUA, DAR SINCER, CARE ESTE PAREREA TA? mersi si multa bafta!
dinamodgirl
Esti caine sau nu?
Andreea001
Am si eu o intrebare.....ne raspunde cineva la intrebarile astea..sau vb sa ne aflam in treaba....ca asa puteti sa faceti un topic cu "haideti sa o intrebam pe andreea...."....si eu sa stiti ca v-as raspunde..asa nu vad rostul astuia....
"
bigbobo
Salutare Radule...Care ar fi dupa parerea ta cea mai mare performanta pe care ai vrea s-o atingi in viitor ca jucator profesionist si daca ai un model dupa care ai vrea sa te ghidezi din toate punctele de vedere?...Multumesc si bafta multa
red_dog997
Buna, Radu ! Vad ca de la un timp faci treaba foarte buna in defensiva !
Intrebarile mele sunt: 1.Ce post crezi ca ti se potribveste cel mai bine?
2.In cat timp crezi ca vei ajunge la nationala ?
3.Cam cat crezi ca va dura pana ce vei deveni titular incontestabil la Dinamo?
4.Ce parere ai despre conducerea lui Dinamo, si despre atmosfera de la echipa?
Cam atata, cam multe intrebari dar... Sper sa poti sa raspunzi la toate, sau macar la unele dintre ele...
Bafta in continuare ! Iti urez succes in cariera ta de fotbalist, esti tanar, ai viitor, si sunt sigur ca nu o sa ne dezamagesti !
adebayor : haita_lui_odin
esti rocker?

si odata ce vei ajunge la potential maxim, adica la o valoare considerabila cat iti va lua sa pleci de la echipa? in cat timp te vei transfera, cu alte cuvinte?..
laurica_red_dog
Salut!!
Imi place foarte mult cum joci.
intrebari:Cand erai mic sufereai cand DINAMO lua bataie?
Cand Florentin Petre juca la DINAMO iti dadea sfaturi???
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
gigiredog
Salut Radu, am si io o intrebare pt tine.
Daca te vei certa cu antrenorul sau conducerea sau nu vei fi multumit de contractul tau vei face ceea ce a facut Claudiu?
Ashtray
Salut Radule!Esti unul dintre cei mai seriosi si mai buni fotbalisti de la Dinamo si sper sa ramai la fel in continuare si sa ai o cariera extraordinara(preferabil la Dinamo).am si eu 2 intrebari:
-Ce parere ai despre gestul lui Niculescu?
-Cum e atmosfera la echipa?Sunt tensiuni intre jucatori?
SNapy
Care este jucatorul tau favorit ?
Care este antrenorul tau favorit ?
Te rog sa alcatuiesti unsprazecele tau favorit?
antisteaua
Raducule batem pe steoaia?
lory_dinamo
daca vei primi oferta de la Poli Timisoara...vei merge acolo?
Wlad_red_dog
Cum il consideri pe noul antrenori al nationalei mici a Romaniei?
Ai vrea sa ajungi titular la nationala mare?

Tu si cu colegul tau Moti formati unul dintre cele mai bune cupluri defensive(daca nu cel mai bun) din tara. Te rugam sa nu pleci pentru cateva mii de euro in plus deoarece aici esti iubit si respectat iar la echipa esti titular.

Bafta in meciul cu Germania!! Sa-i rupeti!!
Cai Lun
Radu stefan va raspunde la intrebari, aveti rapdare. Am sters o part edintre mesajele postate pana acum, deoarece nu respectau regulile pe care le-am stabilit de la inceput! Repet, daca aveti intrebari, scrieti cat mai scurt si la subiect, intrebari de bun simt si la care sa se poata raspunde! Cand se vor aduna 5o de intrebari vom inchide topicul. Radu va raspunde inainte de meciul cu steaua!
mariusl
Salut Radu!
Ai vreun impresar? si dc da pe cine? HAITA_DINAMO.gif
Hatzu
Cat timp vei sta la Dinamo, pleci la prima oferta din partea unor cluburi mici sau astepti sa capeti experienta sa pleci la un club mare?
sandra
Radule care e relatia ta cu Victor Becali ? ( au fost difuzate cateva imagini la tv in care cei doi stateau intr-o tribuna unul langa celalalt)

Te rog din suflet sa nu pleci de la Dinamo! Avem mare nevoie de jucatori asa ca tine sau ca Moti. Iti doresc mult succes si sa ajungi sa cunosti la Dinamo afirmarea si succesul asa cum iti doresti!

In scurt timp vei ajunge chiar mai iubit decat Totti ! thumb.gif
Foarte frumos golul de aseara - Felicitari inca o data si tine-o tot asa ! Esti baiatul nostru de aur . HAITA_DINAMO.gif
ovy_reddog
Speri sa ajungi cat mai repede capitan la Dinamo sau sa pleci cat mairepede pe o suma de nimic in bulgaria sau rusia?
Florin_Dinamo
De ce jucatorii tineri sunt tot mai mult tentati sa plece afara, fara sa ii intereseze daca joaca sau freaca banca de rezerve?
lory_dinamo
daca vom intra in grupele Cupei UEFA,ti-ai dori sa picam cu Shaktior Donetk...tinand cont ca acolo evolueaza romani nostri ca si antrenoru'?
hunter
cu ce jucator din lotul actual te intelegi cel mai bine?

unde crezi ca dai randament mai bun? ca fundas central sau ca fundas stanga, cum am vazut ca ai fost folosit anul trecut in meciu cu CFR Cluj

cine ai prefera sa joace fundas stanga - Pascovici sau Pulhac?
POOL
Radu, spune-mi si mie tzelul tau in viata, cine vrei sa ajungi, sau daca ai un idol ceva....
Si permite-mi sa-ti dau un sfat: nu te grabi sa pleci in strainatate, adica la prima oferta pe care o primesti si pleci de la Dinamo. Eu zic ca ar trebui sa stai la Dinamo cel putin 2 ani dupa care sa te gandesti daca sa pleci sau nu, insa si atunci te poti gandi sa mai stai ceva vreme. thumb.gif
sandra
Am si eu cateva intrebari pt RADU STEFAN :

......
7. De la ce varsta ai inceput sa joci fotbal si cum ai ajuns sa faci parte in echipa de juniori a lui Dinamo ?
8.In cat timp crezi ca vei face saltul de la Nationala de tineret la cea de seniori ?
9.Cum reusesti sa te feresti asa de bine de accidentari ?
10. Intr-o buna zi ai investi in fotbal ?

Felicitari pt jocul bun pe care il faci meci de meci la Dinamo dar si pt frumosul gol din Germania ! Desi nu joci de prea mult timp in prima echipa , ai ajuns sus si te-ai facut repede iubit . Viteza si devotamentul tau fata de Dinamo imi aduc aminte pe Petre iar pofta de joc , atasamentul de galerie si de coechipieri (mi-a placut cum ai reactionat la la faultul lui stanga) imi amintesc de Kirita si de Mihalcea in zilele lui cele mai bune ! Tine-o tot asa , caci in scurt timp il vei pune pe Chivu in umbra! thumb.gif

Cum te vedem noi suporteri ? HAITA_DINAMO.gif - un jucator in continua crestere , si un sportiv ireprosabil in gesturi , vorbe putine dar multe fapte ! football.gif
sandra
Cum iti explici ca Dinamo 2 a retrogradat in serie C , atat timp cat in ultima vreme mai multi fotbalisti care evoluau la aceasta echipa au ajuns la prima reprezentativa si fac fata cu brio ?

Nu prea reusesc sa inteleg cum aceasi jucatori care au pierdut puncte importante cu aproape toate echipele din esalonul secund , o data ajunsi in lotul echipei mari joaca foarte bine , parca s-au trezit la viata , e treaba de motivatie ball.gif sau ____ ?
lory_dinamo
care este colegul tau de camera,cand plecati in deplasari?

pe cine ti-ai dori ca sa ai coleg in echipa din campionatul nostru?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.