divisor
Sep 10 2006, 02:13 AM
L-ai cunoscut pe C Hîldan? Si daca da, ce impresie ti-a facut?
Dinamo_Forever_13
Sep 15 2006, 03:50 PM
buna radu!mult noroc in continuare la Dinamo si la tineret

faci o treaba foarte buna si daca continui asa o sa ajungi un fundas ff bun!!
1.cu ce mare jucator ti-ar placea sa te intalnesti?
2.cand erai mic ce-ti doreai sa devii?
.....
4.te-ai bucurat vreodata la un meci al stelei in care a marcat in liga campionilor?asa pt romania?
.....
7.ai vreo echipa preferata de ,,afara''?
succes si sa luati eventul (cu totusi ca e multa e munca) si sa mergeti in champions league!!
gavros
Sep 15 2006, 08:43 PM
ce jucator si ce echipa iti place de afara ?
Cai Lun
Sep 16 2006, 02:39 AM
Am ajuns la final si cu intrebarile pentru Radu Stefan. Va multumim! DinamoMania ii va inmana intrebarile jucatorilui dinamovist asa cum a facut si cu ceilalti. In cel mai scurt timp posibil va vom prezenta si mesajul de raspuns al lui Radu Stefan!
Ne cerem scuze fanilor care asteptau un raspuns mai rapid, dar datorita programului incarcat, Stefan va va raspunde abia dupa meciul cu FC Arges!
Cai Lun
Oct 21 2006, 04:37 PM
Redeschidem acest topic pentru un motiv intemeiat. Nu am reusit sa organizam inca un interviu cu Radu Stefan pe baza intrebarilor adresate de suporteri, dar o vom face. Tocmai de aceea redeschidem acest topic pentru ca cei interesati sa ii poata ura La Multi Ani! lui Radu Stefan, iar urarile fanilor sa ajunga si ele la jucator!
COSMIN C
Oct 21 2006, 04:41 PM
La Multi Ani, caine!!!!

Sa nu ne dezamagesti!
dinamodgirl
Oct 21 2006, 04:51 PM
La multi ani!
red_dog 4 ever
Oct 21 2006, 04:57 PM
La multi ani
Radule si la cat mai multe succese in tricoul lui Dinamo.Si sper sa nu dai bir cu fugitii la prima oferta
redlady08
Oct 21 2006, 05:31 PM
La multi ani!!!!

Victoria de azi cu Gloria ti-o dedicam

...la cat mai multe meciuri bune in tricoul lui Dinamo!!!
deea_red
Oct 21 2006, 05:53 PM
"LA MULTI ANI" Radu!

si cat mai multe goluri in tricoul lui

!
marcher
Oct 21 2006, 06:07 PM
maniaca
Oct 21 2006, 07:58 PM
LA MULTI ANI!!!!Ma declar cea mai mare admiratoare a ta!!!!Apropo,unde se tine petrecerea?!?????

TE PUP DULCE DULCE DULCE(DOAR E ZIUA TA)!!!!!!!!!!!!
dumi
Oct 21 2006, 08:17 PM
La Multi Ani! Iti doresc sa fii sanatos, sa fii in continuare serios si muncitor si sa nu incepi si tu, ca majoritatea jucatorilor romani, sa ai fumuri de mare jucator(apropo de faptul ca deja ai fost selectionat la nationala)...
razvan_superdog
Oct 21 2006, 09:08 PM
LA MULTI ANI!
Felicitari pentru jocurile foarte bune din aceasta toamna!
alecsa_rd
Oct 21 2006, 09:18 PM
La multi ani pentru maine!!! Sa fiti sanatosi toti si uniti intre voi pentru ca doar asa vom reusi!! Si multa multa incredere!!! Te vrem la Dinamo cat mai mult!!!
Andreea001
Oct 21 2006, 09:25 PM
La multi ani frumuselule!!!!Iti urez multa sanatate,fericire...si cat mai mult timp in tricoul lui Dinamo!!!!

...Nu vreau sa fiu....indiscreta...dar Te Iubesc....:))))
bianco_rossa
Oct 21 2006, 10:16 PM
Imi aduc aminte cand l'am intalint prima data...erau baietii in deplasare la Iasi..si eram la "ora" de pozat si luat autografe..si intrebam din 2 in 3 minute..asta cine e?...cum spuneai ca il cheama?..da' de unde e?
Si acum a inceput sa'si faca un nume in fotbalul romanesc...joaca bine in tandem cu Moti..si are vointa...foarte bine
LA MULTI ANI, multa sanatate si sa te tina ambitia!!!
Catalin1984
Oct 21 2006, 10:28 PM
La multi ani !!!!!!!!!

Sper sa ai cat m-ai multe meciuri bune pt Dinamo si pt echipa nationala, iar cel m-ai important este sa te fereasca Dumnezeu de accidentari sau alte probleme extrasportive care sa iti afecteze jocul bun. Si sa nu pleci in strainatate asa devreme, macar sa apuci cateva sezoane cu Dinamo in Champions League.....
P.S. Eu ma joc Football Manager si te-am transferat pe tine si pe Pulhac la Real Madrid, dupa 3 ani esti unu dintre cei m-ai buni fundasi din Primera Division si faci cuplu excelent de fundasi centrali impreuna cu Sergio Ramos.
De te-as vedea si in realitate asa... Tu si Pulhac sunteti jucatorii mei favoriti. Mult succes si inca odata LA MULTI ANI !!!!!!
Nicolle_reddog'48
Oct 21 2006, 11:12 PM
LA MULTI ANI!!!! Multa sanatate,fercire si cat mai multe meciuri la

k avem nevoie de tine!!!!! Un pupik mare si dulce de la o admiratoare....
amma
Oct 21 2006, 11:28 PM
Nu am nici o intrebare sa ii adresez..ci doar sa ii urez din tot sufletul multa sanatate, ca sa poata evolua la fel de bine ca pana acum in echipa pe care o iubim atat, si sa aiba in viata tot ce isi doreste!!!Sa ai "intelepciunea" sa progresezi in viata de fotbalist, pentru ca in rest ai totc ce iti trebuie!!!Mult noroc, sa te fereasca Dumnezeu de accidentari!!!!
HAI Dinamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dinamovistu'92
Oct 21 2006, 11:32 PM
LA MULTI ANI SI SA NU PLECI ASA DE TANAR IN FRANTA SAU UNDE SCRIA CA TE VOR NISTE ECHIPE SI MULTE GOLURI SI PUTINE PENALTIURI LA Dinamo
caine85CTA
Oct 21 2006, 11:42 PM
La multi ani Raducule ...sper ca tu cu Moti sa ramaneti pe viata la Dinamo ....si ..avand in vedere ca esti de la juniorii lui Dinamo ...ai putea deveni urmasul lui Petre ...16 ani la Dinamo ...si de ce nu..al lui CATALIN !
Sa ne traiesti ... sa fii sanatos...ca sa poti sa rupi cat mai multi stelisti !
MANDRU DE A FI CAINE!
Foreman
Oct 22 2006, 07:06 AM
Radule sunt sigur ca tu si cu moti formati cel mai bun cuplu de fundasi centrali din tara si sa nu mai spunem ca este si cel mai tanar cuplu.Daca nu pleci la Dinamo va fi asa

iar in campionat

asta vom faca cu adversarii.
La multi ani Stefen,felicitari pentru meciul de ieri in care ai jucat foarte bine,si tine-o tot asa :D
catzelus_berceni
Oct 22 2006, 08:53 AM
LA MULTI ANI RADULEEEEE!!!!!!esti un super jucator!!te respect foarte mult!un adevartat caine!bafta si inca o data la multi ani!!!!
budauiulian
Oct 22 2006, 09:32 AM
La multi ani Radu Stefan!!! Iti ureaza Budau Iulian din Iasi,multa sanatate,bucurii alaturi de cei dragi si sper sa ai evolutii cat mai bune la Dinamo si la echipa nationala. Multi ani traiasca!!!
din@movist@88
Oct 22 2006, 09:50 AM
La Multi Ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si cat mai multee goluri!!!

pooopici cu lipici:P
DINAMOVISTA 4 EVER
red_dog_cosmin
Oct 22 2006, 09:51 AM
LA MULTI ANI!!!!!TOT CE ITI DORESTI SA SE IMPLINEASCA SI SADAI GOL IN MECIUL CU POLI IASI!!!!!
godzila
Oct 22 2006, 09:54 AM
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CAT MAI MULTE GOLURI PT Dinamo!1!!
razvann mad
Oct 22 2006, 10:03 AM

la multzi ani sper sa ajungi la un club mare din europa sau daca nu sa ramai numai la Dinamo

razvann mad de la ultradogs barlad :)
red_baby
Oct 22 2006, 10:08 AM
iti spun din nou LA MULTI ANI

si ma bucur k am putut sa iti spun si personal knd ai fost la Beclean.esti un baiat foarte norocos,arati super bine(toate fetele mor dupa tine) si esti si foarte talentat.tine-o tot asa si sa nu cumva sa pleci de la Dinamo

.ink odata LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!pooooopici
Taranu24
Oct 22 2006, 10:21 AM
La multi ani Radule!In foarte scurt timp ne-ai intrat la inima si acum depinde doar de tine daca vei iesi....oricum sunt 100% ca asta nu se va intampla si vei deveni un nou Nelu Nunweiller pentru noi.......multa sanatate si noroc si cat mai multe meciuri reusite pentru Dinamo
roxypuf
Oct 22 2006, 10:25 AM
LA MULTI ANI!PUPICI
FarfelkugeL
Oct 22 2006, 10:25 AM
La multi ani Radule! Noi, suporterii, avem incredere in tine.
Si la bine si la rau / Dinamo e clubul meu!
alin-berceni squad
Oct 22 2006, 10:57 AM
La multi ani Radu Stefan!!!Iti doresc sa ai parte in viata numai de reusite si bucurii(pe cele fotbalistice sa le impartasesti cu noi,suporterii dinamovisti).Am si eu o intrebare:de la ce virsta esti la Dinamo?(spre rusinea mea nu stiu daca ai inceput fotbalul la noi,nici macar daca esti din Bucuresti sau nu,apropo daca esti din Bucuresti-din ce cartier?).Iti multumesc anticipat pentru raspuns.
java script:emoticon(':haita:', 'smid_28')
dudu1961
Oct 22 2006, 11:17 AM
LA MUTI ANI ! Radule si tine-o tot asa esti bun si poti deveni si mai bun noi avem incredere in tine si speram sa nu ne tradezi daca o faci fa-o pt. o echipa straina si nu acum peste freo 5 ani cind iti aduci inlocuitor .
florin_80
Oct 22 2006, 11:30 AM
La Multi Ani, Stefane !!! Multa sanatate si mult succes pe viitor. Speram sa mai ramai la Dinamo cel putin 2-3 ani de acum incolo.
deceneu
Oct 22 2006, 11:55 AM
La multi ani!!! Tot ce-ti doresti si la mai mare!
KATRY_RedWhite_4ever
Oct 22 2006, 12:28 PM
LA MULTI ANI ,RADU STEFAN! Iti doresc sa ai parte de un nou an plin de realizari in toate planurile, dar mai ales in cel fotbalistic! Sper ca aceasta aniversare sa fie pentri tine la fel de frumoasa cum a fost a mea, cea in care voi ati venit in Craiova si ati castigat.Pe langa bucuria meciului s-a adaugat si faptul ca v-am vazut pentru prima oara, si fara sa exagerez , a fost unul din cele mai importante momente din viata mea!
V-am asteptat dupa meci, si tu din autocar mi-ai trimis un pupic virtual , pupic pe care ti-l trimit inapoi...Ai grija de tine si sa nu te schimbi...sa ramai mereu acelasi simpatic plin de viata!
Juni0R
Oct 22 2006, 12:38 PM
La multi ani si numai bine...speram la un nou campionat cu tine si Moti in defensiva....ForzZa Dinamo...!!!
maria09dinamovista
Oct 22 2006, 01:33 PM
"LaA MULTIA ANI!!"Radule si tot ce ti doresti in special multa sanatate si sa fi mereu alaturi de Dinamo!!!Esti un jucator de mare perspectiva atat pt echipa cat si pt fotbalul roamnesc!!!!Sper sa nu ne dezamagesti niciodata!!!FORZZA
bigbobo
Oct 22 2006, 01:55 PM
La Multi Ani Radule si tot ce-ti doresti in viata. Sa ne traiesti!
d3nnys3
Oct 22 2006, 01:56 PM
QUOTE(maria09dinamovista @ 22 Oct 2006, 13:33)

"LaA MULTIA ANI!!"Radule si tot ce ti doresti in special multa sanatate si sa fi mereu alaturi de Dinamo!!!Esti un jucator de mare perspectiva atat pt echipa cat si pt fotbalul roamnesc!!!!Sper sa nu ne dezamagesti niciodata!!!FORZZA

luuuume...........intrati p
http://dennyse.hi5.com k s vedetzi kt d mult il iubesc p radu stefan:X:X....
lory_dinamo
Oct 22 2006, 02:16 PM
LA MULTI ANI!!! ITI DORESC MULTA SANATATE SI TOT CE-TI DORESTI...FIE CA VIATA SA-TI OFERE TOT CE-I MAI BUN ATAT IN VIATA TA CAT SI IN FOTBAL!!!
andeya19
Oct 22 2006, 02:51 PM
[
font=Verdana]La multi ani! Sa fii sanatos,fericit si sa dai cat mai multe goluri pentru
Te pupik dulcik!
corem
Oct 22 2006, 03:07 PM
Sergiulica
Oct 22 2006, 03:09 PM
La Multi Ani!!!!(fostule coleg) uite ca in sfarsit ai ajuns unde tiai dorit toata viata in sfarsit esti la echipa mare si esti iubit in galerie de toti suporteri. Multa BAFTA si sa te TINA PICIOARELE cat mai mult
Wlad_red_dog
Oct 22 2006, 03:27 PM
La multi ani numai sanatate si sa ne traiesti!
Am o sinura intrebare: cine este idolul tau?
In rest numai bafta (si in fotbal si in viata) si sper sa ne vedem pe la vreun campionat mondial!
deenamovista
Oct 22 2006, 06:13 PM
[font=Arial][size=3]La multi ani, Radu Stefan! Una dintre cele mai infocate suportere alb-rosii si una dintre cele mai infocate admiratoare ale tale iti ureaza multa fericire, noroc si sa marchezi cat mai multe goluri (mai ales in poarta spurkatzilor). FORTA Dinamo, ALEEEEE!!!(urari de la Andreea Elena)
mihaiul90
Oct 22 2006, 06:39 PM
La multi ani Radule, multa bafta si sa joci din ce in ce mai bine, dar vezi sa nu ii lasi pe Borcea & co. sa te transfere ca ar fi pacat. Mai stai inca vreo 5 ani pe la Dinamo ca o sa fie bine.
tussybau
Oct 22 2006, 07:53 PM
La multi ani! Si la multi ani la Dinamo!!! Ca in rest totul pare bine.... tineo tot asa si p sa fi mai bun ca Puiol
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.