Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pentru Radu Stefan
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori > Jucătorii în dialog cu suporterii!
Pages: 1, 2, 3
biancap78
LA MULTI ANI bananasmile.gif sa fi sanatos si sa ai parte de tot ce iti doresti! Ma bucur pentru echipa si pentru tine si felicitari pentru meciurile bune facute. Am auzit niste zvonuri argument.gif cum ca ai vrea sa pleci de la Dinamo... E adevarat?
divisor
La Multi Ani Radule!

Si ai grija sa nu iti "fure" vreo fata mintile thumb.gif
mihaela_n2
La multi ani..multa sanatate...sa ai parte de tot ce-ti doresti si sa fi titular si peste 15 ani;)...si asteptam titlul nu asta:D HAITA_DINAMO.gif ...sunt o mare admiratoare...dar oricum admiratoare ai multe:))..chiar ff multe...La multi ani inca o data
mihaela_n2
LA MULTI ANI...toti oltenii dinamovisti fusaram cu gandul la tine azi...iti uram toate cele bune..si abia asteptam sa te vedem in tg-jiu in retur cand aveti meci cu pandurii...poate doamne ajuta imi dati si mie un autograf...am si o intrebare pt tine...ai prietena? 256.gif ...la multi ani inca o data... HAITA_DINAMO.gif
Dinamo_Forever_13
LA MULTI ANI !multa sanatate si noroc!sa prinzi cat mai multe meciuri la Dinamo si chiar si la Nationala! romania.gif chiar daca esti inca tanar sper sa ai o ceriera in viitor foarte buna la Dinamo ca jucator!te apreciez foarte mult ca fotbalist si ca jucator si nu numai icon_rolleyes.gif !inca o data LA MULTI ANI si tot ce iti doresti!HAI Dinamo! HAITA_DINAMO.gif
dinamovista_mady
La multi ani si sa joci in continuare la fel de bine si sa nu asculti niciodata ce spun dusmanii din ghencea sau din giulesti.te pup dulce .[b]LA MULTI ANI!!!!!!!
cameleon
LA MULTI ANI sanatate si sa o ti tot asa football.gif
ScorpyoN
La multi ani si cat mai multe jocuri in tricoul lui Dinamo!
vior3l
la multzi ani chiar dak ziua ta atrecut football.gif
lory_dinamo
si pana la urma.....cand raspunsurile lui Radu Stefan?????
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.