Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Trenuletul
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
dumi
Salutare lume! Am vazut pe un forum un joculet interesant si m-am gandit sa-l aduc si aici. Fiecare tre' sa scrie ceva despre cel care a postat inaintea sa. Have fun !!! thumb.gif
RED75
Interesant jocu' . Aduce a "flori, filme, fere sau baieti" 010.gif Sa incep eu ? (preferam sa postez dupa Bandit)

Pai Dumi, este un baiat bun cu mare bafta la concursuri pe Dinamania. Castiga si la loto si la marcatori ... Si, sa nu uit, este un bun sofer al dubei cu inghetata 2guns.gif

Si uite asa m-am pus bine cu sefu' beerchug.gif
bianco_rossa
red75...este colegul meu de gascaaa...unul dintre cei mai buni;))...bine...nu te cunosc...aproape de loc...da imi dau seama ca esti un tip cu care poti vorbi muulte... beerchug.gif
dumi
E singura "miss" de pe forum tongue.gif
RED75
Sefu' mi-ai rapit ocazia sa-i fac eu complimente Rossei 256.gif
COSMIN C
Rossa, Miss Dinamomania !!!
Am stresat-o rau, pe vremuri, prima grija cand intram pe forum era sa-i pun bolovanul la cap !!! Daca se mai face vreo oferta cu fragii, aviz amatorilor, n-aveti nici o sansa in fata ei !!! E experta la cules fragi !! icon_lol.gif icon_lol.gif

Daca nu respectati randul, ne vom impiedica rau si vom cadea din tren!!!
bianco_rossa
010.gif 010.gif ..
dumi..omul din umbra..idei multe si bune;)
Cosmin......uhuu..unul dintre cei mai buni prieteni ai mei de pe forum...cum ma urmarea el:))...super om...respect
Max
haha..rossa , is, fcs redledy alea , alea..la mare la soare 010.gif
bianco_rossa
ei se putea sa lipseasca m@x.....aa..chiar mi'e dor....mare caracter..tare imi place bananasmile.gif
poate nu vii la mare...ca te'am mancat
dumi
Sufera de insomnie in ultimul timp
MysteryRed
E chiar asa de rau cum arata avatarul?
COSMIN C
MysteryRed , noua pe forum, n-are nici o luna de cand s-a inregistrat si deja a juns la level 108!! Si are o gramada de bani !! Ar fi bine sa mai doneze din ei dar...E strangatoare !!! beerchug.gif
RflaviusD
Cosmin..hmmmm:-?...foarte serios in tot ce face...parerea mea...
COSMIN C
Flavius?Hmmmm.....Baiat bun, dar repezit nevoie mare !!! 010.gif
red_dog 4 ever
Cosmin? nu sa schimbat de cand e moderator thumb.gif
Mythok
red_dog 4 ever ,pai nu i-mi dau seama inca daca e fata cu acest "beautiful ass" sau cel ce se pregateste sa "intre" in acest "beautiful ass"!!!! 010.gif
Oricum despre toti cainii rosii nu pot sa am decat o parere foarte buna
Florin_Dinamo
Mythok? Un tip super-destept caruia ii citesc cu interes postarile. Dinamovist adevarat, respect.
MysteryRed
Are limba lunga? icon_lol.gif
paddy
Mystery Red ...... icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif
E fata icon_redface.gif nu are decit 32 de postari, si lumea zice ca are foarte multi bani 010.gif beerchug.gif
COSMIN C
Paddy?!! Eheeheeee.... E primul meu sef pe Dinamomania !!! beerchug.gif
red_dog77
paddy - hmmmmmmm, unul din "greii" forumului. Dupa posturile lui as zice ca e "sarit" de 30 de ani. beerchug.gif
paddy
Mamaaaaaaaa ce au tabarit pe mine rofl.gif rofl.gif rofl.gif
Cosmin...
Un baiat de milioane thumb.gif beerchug.gif asta spune totul......
Red-Dog77
Ma loveste cu bolovani pe unde ma prinde 010.gif
anmini
paddy, un fel de Mos Craciun al forumului, maestru in manuirea penelor, generos cand e cazul... 010.gif 010.gif ...un singur defect: cand se enerveaza, trimite femeile la cratita. In rest.........adorabil, dar greu de convins. icon_redface.gif
MysteryRed
Anmini - noua mea sefa de gasca tongue.gif
paddy
Anmini...
Un nume pe care l-am pocit de la bun inceput 010.gif iti sparge capul cu zimbetul pe buze 010.gif de cite ori ma lovit cu bolovani, mi-am pus centura de siguranta, cei din gastile adverse o stiu cel mai bine beerchug.gif ....tine la glume thumb.gif ........dar sa te fereasca Dumnezeu sa intri in miinile ei busted_blue.gif ........nu are cratiti in casa , maninca numai in deplasare 010.gif ( restaurante)...... beerchug.gif
anmini
uitasem, a inceput sa-i placa la taverna, de-aia scrie atat de frumos. 010.gif 010.gif 010.gif sta la T1, dar nu mananca seminte. crazy.gif
COSMIN C
Anmini....A adus-o Lex in gasca noastra... N-am dezlegat nici acum misterul , cum, in ce fel... Ne-am trezit intr-o zi cu ea...
Un om de echipa exceptional... Dinamomaniaca pana la moarte !!! beerchug.gif
anmini
cum ar spune unii, intotdeauana sa ai grija ce-ti doresti............... 010.gif 010.gif

hm, greu de tot. COSMIN C......un sef autoritar, pe care doar niste poale-n brau ca la mama acasa il pot imbuna. In rest, ii place sa scoata fetele la restaurant, sa faca dimineata cafeaua.......... 010.gif Pentru el ziua incepe si se termina cu DinamoMania. beerchug.gif
DarkRed
E singura sefa de gasca...din auzite pare de treaba, dar dupa mine cam arunca cu bolovani 010.gif
red_dog77
DarkRed -27 ani, Bucuresti, cam tacut. De altfel, baiat bun. beerchug.gif
dumi
Are cel mai mare nivel (la kilarit) din gasca mea diablo.gif
red_dog77
Are masina mai puternica decat a lui Bandit. taunt.gif
anmini
red_dog77 cel mai bun partener de pacturi.
bianco_rossa
uhuuu...am prins'o pe Anca.....mi'ar fi prins bine o mama ca ea:*..cea mai de treaba femeia din lume bananasmile.gif
Florin_Dinamo
Rossa mi se pare o tipa super de treaba. Chiar daca il placea mult pe Ianis Zicu, ca toate dinamovistele 010.gif 010.gif 010.gif 010.gif 010.gif 010.gif
dumi
E nou pe forum...doar ca nu prea stie care e treaba cu bolovanii si se cam sinucide 010.gif 010.gif
RED75
Pai poate-l invatam noi sefu' verystrange.gif ... Si asa in dubita noastra o sa intre cam multi in pauza o perioada...

QUOTE(bianco_rossa @ 29 Jul 2006, 19:53) *
uhuuu...am prins'o pe Anca.....mi'ar fi prins bine o mama ca ea:*..cea mai de treaba femeia din lume bananasmile.gif

Cam rautacioasa Rossa 010.gif Inseamna ca eu as putea sa-ti fiu tatic crazy.gif
dumi
Nu prea respecta regula trenuletului 149.gif
redlady08
opaaaa...l-am prins pe sefu bananasmile.gif .....un tip super de treaba.... thumb.gif ...sa nu ma certi ca nu prea am mai atacat in ultima vreme...da e vacanta:D 010.gif 010.gif
dumi
Incearca sa se puna bine pe langa mine icon_lol.gif
redlady08
si...am vreo sansa?;))
dumi
E cam curioasa 010.gif
Mythok
QUOTE(MysteryRed @ 29 Jul 2006, 15:14) *
Are limba lunga? icon_lol.gif

DE CE intrebi? crazy.gif nono.gif
COSMIN C
Mythok, hmmm, vechi pe forum, putine mesaje.... Ma intreb pe unde a umblat... drunk.gif
RflaviusD
Cosmin...hmm...vechi pe forum...mesaje foarte multe...ma intreb pe unde n-a umblat 010.gif
Florin_Dinamo
Flavius, imi place numele... imi aduce aminte de Flavius Stoican, care a marcat un gol senzatioal impotriva stelei
RflaviusD
florin...hmm...stiati ca numele meu de botez e Florin? icon_lol.gif
Florin_Dinamo
Flavius, numele de Florin imi aduce aminte de Florin Bratu care a marcat, printre altele, impotriva stelei la debutul sau la Dinamo. A fost un fotbalist pe care l-am iubit mult, pacat ca l-am pierdut, ne-a scapat printre degete.
RflaviusD
Carevasazica am nume de dinamovisti 010.gif
dumi
Nu e prea statornic....trece cam repede de la o gasca la alta starwars.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.