Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Trenuletul
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
antisteaua
Ei, nici chiar asa, acum si-a dat seama ce alegere trebuia sa faca de la inceput 010.gif
Si e unul dintre cei mai activi din gasca. Foarte harnic, cam iute la manie dar in rest e ok. beerchug.gif
COSMIN C
Zise Anti, ca omu patit !!!!
"Da-i lui Anti, ia-l pe Anti, te rog, omoara-l pe Anti" ...Un adevarat cosmar !!! 010.gif
antisteaua
Inseamna ca de mic intelesese jocul asta 010.gif
f_rares
te-am prins anti bananasmile.gif sefu' ...omu care le face pe toate in gasca , si care are grija de noi toti... beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif
bianco_rossa
un nebun si jumatate....care este... 010.gif 010.gif
RflaviusD
Opa...Rossa..hmm...vorba aia "the most beautiful girl you had ever seen" icon_redface.gif
bianco_rossa
eiii fugi ca te prind 010.gif 010.gif
hmm....pai...de la facerea lumii pana azi...cel mai dezghetat tip...si mistocar....si cu ideii bune....si si.....dinamovist mai ales bananasmile.gif
f_rares
rossa...moldoveanca...o tipa de nota 10 icon_redface.gif si mai presus de toate dinamovista adevarata beerchug.gif
antisteaua
QUOTE(bianco_rossa @ 31 Jul 2006, 15:21) *
un nebun si jumatate....care este... 010.gif 010.gif

cine, eu? si daca da, de ce ?
RflaviusD
nu tu anti...rares 010.gif
apropo de anti....best guildmaster their is thumb.gif
f_rares
QUOTE(antisteaua @ 31 Jul 2006, 15:35) *
cine, eu? si daca da, de ce ?

te simti anti? 010.gif 010.gif sau vrei sa fii un nebun si jumatate? 010.gif

flavius...acum am apucat si eu sa vb mai mult cu el..pare super de treaba...plus ca am auzit din surse secrete ca-i de gasca beerchug.gif
bianco_rossa
rares....baiatu care are nevoie de un control 010.gif 010.gif 010.gif la glezne:))
antisteaua.....zau ca nu stiu ce sa zic ddespre tine.....
f_rares
rossa...cum am putut uita mamba.gif mamba.gif icon_redface.gif MISS a noastra beerchug.gif
antisteaua
icon_redface.gif
anmini
omoara minooooooooooooooooooooooooooooori, e nebuuuuuuuuuun, dar simpatic. 010.gif
bianco_rossa
aha...stiu stiu....pe langa faptu ca e dinamovist....mai e si rusinos 010.gif 010.gif
anca...cum am zis....suuper de treaba si nebuna..si si.....foarte nebuna 010.gif
f_rares
anmini...o luptatoare adevarata...cand isi aduce aminte de mine..imi poarta de grija 25 din 24 010.gif
RflaviusD
Ziceti voi..Nu e potrivita Rossa pentru stirile sportive de la Pro TV ? icon_redface.gif
bianco_rossa
huuuu...nu nu nuuuuuuuuuuuuuuu...
deci am zis io ce esti nebun beerchug.gif
f_rares
nuuuu 251.gif 149.gif nu o merita PRO TV-ul...e mai potrivita pt Dinamo TV 010.gif
antisteaua
Da da e frumoasa. Merge la DinamomaniaTV
RflaviusD
Rares...super de treaba thumb.gif viitorul nostru robot beerchug.gif
anmini
iute la manie si degraba varsatoriu de sange.............dar vesnic indragostit de ditza. 010.gif 010.gif
f_rares
va feriti sa ziceti ceva de anmini?? warning.gif

anmini...piesa de rezistanta a cosmarului beerchug.gif
RflaviusD
Era cea mai de treaba profesoara pana a inceput sa ma tina mort 256.gif
anmini
tanti anmini da eliminari de cate o ora.............. 010.gif 010.gif
baiat cu bun simt, care-si cere scuze atunci cand i-o ia gura inainte. beerchug.gif
radu
O tanti tare suparata pe semintari....cu un chef de munca iesit din comun...si fidela culorilor desi nu e din Bucuresti...

PS nu ii place sa gateasca si sa faca curat...
antisteaua
Asa e rares. Parca ar fi Xena printesa razboinica. 010.gif
RflaviusD
Da si tu anti esti Bruce "die hard" Willis :))) 010.gif
f_rares
tot Flavius...parca am mai zis cate ceva de el...un mare luptator..acum m-a omorat 010.gif
RflaviusD
Tot Rares....hmm...amantul Ditzei rofl.gif
f_rares
010.gif 010.gif imi place...nota 11 flavius pt replica asta beerchug.gif

tot flavius...iar crazy.gif parca deja ma satur de el... e prea insistent 010.gif 010.gif
RflaviusD
Mdea duel intre amantul ei adica rares si iubitul ei adica eu rofl.gif
f_rares
nu merge..ne trebuie arbitru si ne trebuie si un public complaining.gif

hai , ca sa nu te superi...sunt eu arbitrul...si tu publicul 010.gif taunt.gif
RflaviusD
Cred ca tu esti publicul daca esti amantul ca stai la pinda sa o las pe Ditza si apoi intri si tu in actiune taunt.gif Roaga-te sa nu te prind diablo.gif
f_rares
sa stii ca mi-e frica...de moderatorii care stau ei la panda...ca de tine... nono.gif
hai pe mess...ca ne-o luam daca nu beerchug.gif
RflaviusD
Da da vin gaborii...ahhhhhh..pardon....moderatorii :D
f_rares
sa revenim la scopul topicului....
flavius...un tip cam suparat azi , deoarece e tot mort. Multe multumiri lui anmini pentru asta 010.gif
RflaviusD
Condoleantele mele ca si tu esti mort 010.gif ucigasul...? crazy teacher... crazy.gif 010.gif
anmini
ar face orice sa stea si el viu............... 010.gif 010.gif mi-a oferit si un concediu. 010.gif
RflaviusD
orice dar nu pact ;)
Florin_Dinamo
Anca, este cea mai buna prietena a mea, de pe forum. Super de treaba femeie. Daca as avea 28 de ani cel putin, as cere-o de nevasta (asta daca nu ar fi "ocupata" deja 010.gif 010.gif 010.gif ). Sper sa nu se supere pentru ce am zis.
anmini
nu-i plac pacturile........ce-i drept, nici mie. a inceput sa-mi placa asa cu bolovani, e dragut. beerchug.gif

fllorin............in loc sa-l preocupe bacul, lui ii arde de insuratoare............
RflaviusD
Florine sa nu te muti din gasca daca nu vrei sa vezi cat de rea poate fi anca 010.gif
Florin_Dinamo
Flavius, zi-mi daca mai ai vreun nume, sa ti-l asociez cu vreun dinamovist "celebru" 010.gif 010.gif 010.gif , sau... poate nu celebru
Nu am de gand sa ma mut din gasca, abia am intrat football.gif football.gif football.gif
f_rares
Florin...tipu' relativ nou...mai are de muncit pana sa ajunga in elita luptatorilor...pana atunci...multa bafta beerchug.gif
RflaviusD
Rares..tipul relativ vechi care parca il stiu de o vesnicie :P 010.gif
f_rares
Flavius...tipul cu care m-as fi inteles prea bine , daca ar fi fost Sibian beerchug.gif
RflaviusD
Rares...al doilea amant al ditzei mai nou...primul e tipul musculos care i-a facut masaj la mare 010.gif diablo.gif
f_rares
Flavius...tipu ala din poza...sariti fetelor pe el...ca-i liber pana vineri 010.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.