Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Trenuletul
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
radu
Ce sa spunem despre tine? Important e ca primeaza bun-simtul si ca esti destul de realist. In rest nu inteleg de ce vrei sa postezi pe un forum dinamovist banuiesc ca esti un pic masochist si iti place sa fi injurat...
SMILE BAM
Nu am fost injurat pana acum! 010.gif
COSMIN C
Dar nici regula topicului n-ai citit-o ! nono.gif
Hatzu
Zic de radu pt ca BAM a raspuns la ce a zis el.
Un dinamovist adevarat din cate vad in comentariile postate de el si pare, din cum posteaza, si mai mult ca sigur ca si este o persoana foarte calculata.
Mihai11
Hatzu
a postat mesajul de mai sus cu numarul: 254
Este un:
-Ogar afgan
Are
-** (2 stele)
Face parte din grupul:
-Membri
Pana in prezent, are un umar total de mesaje:
-220
User a fost inregistrat pe forum in data de:
-13 Feb 2006
Isi traieste viata linistit in:
-Oradea

Si are un pertotal de:

Level: 1
Frags: 0 | .€.: 6312
Hp: 30/30
Str: 30/30
Exp: 6/30

Avea un pertotal.. :))
dumi
S-a apucat de killarit axe.gif
bianco_rossa
aha....nu e prea vorbaret..si acum e offtopic:)):))...ca tot spunea lumea ca nu criticam..
in rest...nu calca stramb
marcher
Vecina mea, baieti. E din focsani. beerchug.gif beerchug.gif
paddy
Un Dinamovist pur singe beerchug.gif are el gura cam mare dar trece de la noi.......si inca ceva, sa nu va certati cu el ca tine dusmanie tongue.gif
Max
Paddy..al dreacu rau. doglaugh.gif ..aveti grija ca va haleste tongue.gif
mihaiul90
m@x mi se pare super tare, e genul de om care nu lasa de la el. O personalitate puternica si un dinamovist infocat
dinamodgirl
mihai hmm...nush...dinamovist4ever
anne
O fata noua pe forum,chiar daca e mai micuta e un suporter infocat thumb.gif
Mihai11
Anne, scorpie rosie ..((: a nu se intelege gresit.. luna nov :)) .. de pe la sebes.. e si cu real madrid pe felie.. si mai ales cu david ala englezu` ce joaca in spania .. cum l`o mai fi chemand.. :)
BandiT
baiat mai linistit care parca e din Victoria...poate ne intalnim pe acolo ca am multe rude in oras!
SNapy
Ce sa spun :ii banditul din Brasov!Care ii pe forum de destul timp
Ashtray
Snapy, colegul meu de clan , e baiat de treaba, uneori impulsiv si aiurit dar se iarta
Hatzu
Ashtray...de mult timp pe site...inteligent (cred ca incepe sa devina o caracteristica majora a dinamovistilor..sau oare sunt stelistii ca becali 010.gif )..pare un baiat bun si se vede ca tine cu Dinamo..pana la moarte si dincolo de ea.
Ashtray
stiu ca incalc regula dar eu sunt red_rottweiler(numai nickul s-a schimbat)uitati-va la numarul de mesaje si data inscrierii
Florin_Dinamo
Dinamovist adevarat, tine foarte mult la echipa si asta se vede. Am avut pareri diferite pe Rivalii din Tara, dar se mai intampla, sper sa aiba el dreptate.
bianco_rossa
caine cu tupeu.....si realist cand trebuie;))
red_dog 4 ever
reportera la Dinamomania doglaugh.gif
Bascanu
red_dog4ever, cu mine in clan baiat de treaba!! beerchug.gif nu se poate pune la indoiala faptul ca este dinamovist inflacarat!! thumb.gif
Hatzu
Bascanu: imi place poza lui, in primu rand :) si in al doilea, imi place ca e caine 100 %...pitbull chiar...

Eu.... :)
http://img170.imageshack.us/my.php?image=i...30editedun6.jpg

http://img153.imageshack.us/my.php?image=i...31editedsu4.jpg
RflaviusD
Imi place cum ti-ai decorat camera icon_mrgreen.gif
Hatzu
Mc. Poza ta spune tot, dinamovist mare, bastan, inteligent....tot ceea ce ii trebuie unui caine adevarat ahh si iubirea neconditoanta pentru doua culori ALB-ROSU. HAITA_DINAMO.gif la la la la la
Dinamo_Forever_13
supper tare ti-ai decorat camera.un caine rosu adevarat si fie sa strangi cat mai multe postere,poze, etc!!
Mihai11
cel mai nou user pe forum.. cred1 Bun Venit!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.