Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dinamo Online - ce iti place si ce nu
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: DinamoMania.ro, DinamoMania.net > Suport
Anonymous
Asteptam de la toti vizitatorii Dinamo Online o parere despre structura siteului, lucruri care va plac sau nu, ce ati vrea sa mai gasiti pe site, etc. De orice sugestie se va tine cont!
Sabin
Site-ul este facut foarte bine si cred ca e cel mai complet si mai actualizat site pe care il are o echipa de fotbal. Nu-mi place ca stam destul de prost la capitolul poze, in special cele facute galeriei, mai alesc cand sunt facute coregrafii. Pozele sunt facute prost de persoane care stau in tribuna. Vad ca alte galerii au persoane care se ocupa cu pozele si sunt facute foarte bine, intr-un format mai mare. In rest numai felicitari pentru cei care se ocupa de site.
Anonymous
Mai jos una din multele poze de la meciul cu steaua.
Pe site gasesti poze cu toate coregrafiile sa stii. Si sunt putine meciuri de la care nu sunt poze cu galeria.

Sabin
N-am spus ca nu sunt poze... Sunt destule numai ca sunt facute foarte prost. Spre exemplu nu este nici o poza cat de cat buna pentru coregrafia de la meciul cu Steaua, pentru ca ce ai pus tu acolo nu se cheama poza. Este facuta dintr-un unghi foarte prost din care pare ca a fost o coregrafie gresita(nesimetrica), nu se vede panza din mijloc, este foarte mica. Poza trebuia sa fie facuta din fatza, de pe pista sau din fatza tribunei a 2-a pentru a aparea simetric steagurile pe 2 betze si rezolutzia este penibila, in fine, cred ca itzi dai si tu seama cat de aiurea sunt pozele care sunt pe site. Nici nu potzi posta pe vreun forum sau sa-tzi pui background o asa poza, ca te faci de ras. Poze din astea am si eu de la meciurile la care am fost, si m-as astepta sa vad aici poze profesioniste, facute de cei care au acces pe marginea terenului. Am facut o multzime de coregrafii spectaculoase si din pacate n-avem poze sa le vedem. Nu vreau sa dau acum exemple de coregrafii reusite de altzii, care le posteaza peste tot, dar fatza de noi ei au si poze bine facute. Poate s-ar putea rezolva si aspectul asta, eventual daca ar avea cineva vreo relatzie la vreun fotoreporter care vine pe stadion la Dinamo.
Anonymous
Sabine, de ce esti carcotas? Stii cat costa o poza "buna", asa cum zici tu? Iti spun eu: la Mediafax e 7$, la Rompres e 5$. Nu cred ca ne permitem sa luam poze de la ei. Gandeste-te ca nu castigam nici un ban de pe urma site-ului.
Si... ca sa facem poze bune ne trebuie un fotograf profesionist, orice ai spune tu. Eu stiu care e treaba.. eu la munca am o camera digitala si am mers la multe meciuri sa fac poze si iese aiurea de tot. Doar sa ai vreun SONY cu 5-6 megapixeli si cu reglaje bune ca sa-ti iasa ceva bun... Si inca nu ne permitem asa ceva.
Daca esti gata sa ne crititci inseamna ca tu ai avea posibilitatile sa ne ajuti cu ceva poze... asa e?
Sabin
Radule, nu-s carcotas deloc. Eu am raspuns la intrebarea pe care a lansat-o Florin. Nu-mi place ca n-avem poze bune de la coregrafiile facute de galerie. In rest am spus ca site-ul este foarte bun si va felicit pe totzi cei care va ocupatzi de el. Nu va critic neaparat pe voi, ci in general pe cei care se ocupa de imaginea lui Dinamo, pentru ca nu este nici un site pe care sa vad poze de calitate, in schimb sunt multe alte site-uri ale rivalilor care au poze mult mai bune. Eu nu sunt din Bucuresti, dar cred ca trebuie sa fie vreun dinamovist care sa poata face poze si sa vi le dea voua sau altor site-uri. Vad ca nici site-ul oficial nu se ocupa de aspectul asta care e destul de interesant si oarecum spectaculos. Trebuie sa recunosti si tu ca am facut multe coregrafii spectaculoase si din pacate n-avem poze la ele, sau daca avem, nu sunt facute bine si nu sunt de calitate. Nu se poate sa nu fie cineva cu un aparat performant care sa poata face astfel de fotografii si sa le dea siteului, dar probabil ca n-a dat inca nimeni de el. In fine, nu va simtzitzi voi vizatzi pentru ca n-avetzi de ce, dar e pacat de spectacolul din tribune ca nu poate fi redat corect.
Sezran
nu trebuie sa luam pozele neaparat de la mediafax sau altii. nu putem face rost de o acreditare, pentru o persoana care sa mearga pe pista si sa faca poze galeriei? sau macar din tribuna, dar dintr-un unghi mai bun?

e adevarat ca un aparat bun costa.... tocmai am dat o raita prin magazine.... 55 mil lei pentru un aparat decent... (ma rog, la mine decent inseamna multe)
1948
poze de la meciul de la bacau nu aveti ?!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.