Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Impresarii din fotbalul romanesc
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Pages: 1, 2
Florin_Dinamo
Este cunoscut faptul ca, din cauza unor impresari (fratii Becali, Dumitru Tudor, Gheorghe Popescu) Dinamo a pierdut multi jucatori importanti de la prima echipa (Marius Niculae - Becali; Gabriel Tamas - Popescu; Marica, Zicu - Becali;) . Echipa de fotbal Steaua Bucuresti, prin patronul ei George Becali, si prin antrenorul ei, Victor Piturca,acum cativa ani, a interzis fotbalistilor sai sa semneze contracte cu impresari, si nu a pierdut jucatori prin transfere in strainatate. Eu cred ca si Dinamo ar trebui sa urmeze acest exemplu, pentru ca din vanzarea de jucatori nu castigam nimic, ba mai mult, daca am avea o echipa competitiva, am putea castiga multi bani prin intrarea doar in Grupele UCL. Rosenborg Trondheim a castigat 50 de milioane de dolari in ultimii ani in acest mod.
ScorpyoN
Astia n-au nicio treaba cu fotbalul, vor doar sa-si vanda "marfa" si sa castige bani!
MosIonRoata
Impresarii sunt niste paraziti.
Cluburile ar trebui sa interzica jucatorilor sa fie reprezentati de impresar;
jucatorii pot fi, insa, reprezentati de un avocat acceptat si de club.

De votat nu votez, pentru ca votul este pecetea satanei.

Sanatate!
reddogforever84
Nici eu nu am votat , pentru ca noi avem deja vreo 8 impresari prin conducerea clubului asa ca eu cred ca daca vorbim de actualul Dinamo , nu isi are rost subiectul.
antisteaua
Mos Ioane avocat sau impresar pana la urma tot un drac este.
Nu e un lucru rau ca jucatorii sa fie reprezentati de un impresar. Impresarul reprezinta interesele jucatorului in relatia cu clubul. Avand in vedere faptul ca cei mai multi dintre jucatori nu cunosc aspecte juridice legate de contractele lor e mai bine pentru ei sa delege o persoana, care cunoaste aceste aspecte, sa ii reprezinte.
Problema apare in situatia in care impresarul are o influenta mult mai mare decat ar trebui sa o aiba, insa si in acest caz cred eu ca nu el este de vina ci cluburile care accepta aceasta situatie. Credeti cumva ca becaloidul are aceeasi influenta la cluburile din afara asa cum are la cele din tara? Sau ca vreun impresar strain are influenta la cluburile din tara lui asa cum are becali la noi?
COSMIN C
Pai noi cand spunem impresar in Romania ne gandim imediat la cei doi Becali....Si la ceea ce s-a intamplat la Dinamo in ultimii ani...
Dar relatia impresar-club- jucatori, in cazul nostru cel putin.nu a fost una corecta.
A fost un fel de:o mana spala pe alta si amandoua toata fata.
RED75
QUOTE(antisteaua @ 28 Jul 2006, 22:49) *
Credeti cumva ca becaloidul are aceeasi influenta la cluburile din afara asa cum are la cele din tara? Sau ca vreun impresar strain are influenta la cluburile din tara lui asa cum are becali la noi?

Din pacate cred ca sunt ceva cluburi pe afara care au pus botu la smecheriile becalului si le-a convenit si lor sa faca niste afaceri rentabile in cardasie cu el.

In ce priveste influenta unui impresar la cluburi puternice din afara nu cred ca mai sunt cazuri similare cu Giovani... Dar parca i se retrasese licenta nu?
red_dogvitan
Cand vorbesti de impresarii din fotbalul romanesc in primul rand la clanul becali zis clanul oilor si la profiturile din vanzarea oricarui jucator perfectat de ei diablo.gif
antisteaua
Este adevarat ca au fost lideri de piata si cred ca inca mai sunt. Si cu ei si fara ei cine a plecat in strainatate tot ar fi plecat. Daca nu ar fi fost ei ar fi fost altii si te asigur ca tot banditi ar fi fost pentru ca pana la urma .....sunt romani.
cipi_dog
Parerea mea despre impresarii din Romania este una foarte proasta,mai ales pt.fostul presedinte Becali G.stiti voi ce s-a intamplat cu Zicu si cum a ajuns la Rapid diablo.gif
coolio
Puneti-va si voi in locul lor si sa va vad atunci.
Daca voi nu ati avea nicio legatura sentimentala fata de clubul al carui jucatori ii impresariati (in cazul de fata Dinamo) nu ati vinde si voi tot ceea ce puteti?!?!Si sa nu spuneti ca nu.......
Si sa zicem ca ai lasa jucatorii la echipa si nu i-ai vinde.....ce ai avea de castigat?!?!
Toate acestea sunt notiuni ce tin de moralitate si constiinta proprie.Lucru de altfel nespecific unor "camatari" asa cum pot fii catalogati majoritatea impresarilor din Romania.
reddog88
Un fotbal in romania fara impresari ar insemna un fotbal mai curat(blaturi sau aranjamente sau cum vreti voi sa le ziceti),asa a ajuns si Zicu la Rapid.
Nexus
cred ca ar fi mai bine ca jucatorii de la Dinamo sa nu mai semneze cu firma de impresariat a lui Fecali,deoarece acesta ne`a distrus echipa in ultimele sezoane.
ScorpyoN
Chiar , este vreun jucator din lotul actual la firma de impresariat a lu fecali ?
Florin_Dinamo
Nu din cei care au venit vara asta. Rednic a adus jucatori in aceasta vara, care nu au contracte cu aceasta firma. Sunt curios insa, din jucatorii vechi cati mai au contracte cu ei... diablo.gif diablo.gif diablo.gif gunshot.gif
Nexus
cred ca Munteanu e cu ei.nu sunt insa sigur.doar fecali l`a adus al Dinamo.
antisteaua
In primul rand depinde de felul in care se incheie contractele si apoi de ce vrea sau nu vrea becali. Daca se incheie bine contractul cu un jucator atunci poate berbecali sa vrea orice ca oricum clubul decide si nu el. Deci e mai important sa avem grija de noi decat de becali.
bruno_aky_nero
ce impresari,poate tiganii fotbalului romanesc. spune giovani si victor si trage apa
Hatzu
Din cate am vazut la stiri Radu Stefan a fost recomandat de catre Giovanni la Roma. Sa aiba oare contract cu el?
Trebuie vazut cum si cati din echipa mai au contract cu partea ailalta a becalistilor :)) si trebuie facut ceva sa nu mai aiba pt ca vad ca daca joaca mai bine unu doi Gio si ii recomanda prin Europa 149.gif
COSMIN C
N-a fost recomandat. Cica a fost oferit! Doamne , cum suna !!! 256.gif Si nu de Giovani, ci de Victor....
Hatzu
Naspa, f naspa, trebuie facut cefva in aceasta privinta, nu avem nevoie de impresari, nu imi dau seama cum de nu vad conducatorii clubului asta, daca n jucator este bun il vad echipe mari si vin si discuta cu clubul direct si astfel clubul castiga mai mult. Ce naiba e asa de greu??? 149.gif
Mai bine isi mai ia Giovanni 251.gif un Phantom???
paddy
Nu mai inteleg nimic bag.gif boritura de Turcu a declarat ca exista o oferta de 4,5 milione de $ si nu ii vor da drumul, acum apare acest gunoi de Victor becali si vrea sa-l DONEZE Romei .......
Cu ceva timp in urma am tras un semnal de alarma, ca boritura de Victor e tot timpul prin preajma lui Radu Stefan......ma rog la Dumnezeu sa piarda si asta vreo 500 000 de $ la poker ca sa ii plezneasca inima cum i-a plesnit lui Giovani.....
Hatzu
Da Victoras asta nu isi da seama ca ar fi rau si pt Radu Stefan sa plece asa devreme de la echipa, mai trebuie sa se cizeleze, sa se formeze, nu inteleg, pe unii nu ii intereseaza chiar numai banii, ii privesc pe jucatorii ca pe niste simple produse, nu e normal asa ceva.
Clau_Goool
ieri am auzit o faza tare cica tipa aia impresar pe numele ei Prodan si nu mai stiu cum, e singura care a reusit sa-l aduca de la omonia pe daniel balan, cica zice ea multi au incercat dar ea e singura care a putut. oare cu ce a fost ea mai speciala de a izbutit ? doglaugh.gif doglaugh.gif
Wlad_red_dog
Eh hai sa nu ne gandim la prostii.... doglaugh.gif
Eu mereu ma las mai usor convins de o fata decat de un baiat
Clau_Goool
Apropo ce ziceti de aceasta doamna Prodan a impresariatului romanesc ? Are ceva sanse in lumea rechinilor ? Care va fi cel mai important transfer al ei ( cica cel mai tare de pana acum e daniel sheep balan ) ???
red_dog997
Ar trebui, pentru ca de obicei cand isi baga nasul impresarii atunci cand vine vorba de un transfer, ei totdeauna lucreaza "pe la spate" cu banii, si ies multe scandaluri din cauza asta. Totusi, ar fii benefic pentru jucatori, dar mai putin pentru club. Mai benefic pentru jucatori este ca ei pot obtine contracte mai mari atunci cand sunt impresariati, pe cand daca nu au impresar, atunci nu are cine negocia pentru ei un contract bun. Eu am votat ca si Dinamo ar trebui sa interzica jucatorilor sa semneze cu impresarii, dar totusi, acum ma razgandesc pentru ca trebuie si jucatorii sa fie avantajati cumva, chiar daca inseamna ca multi bani sa fie trecuti "pe sub masa".
Achiles
QUOTE(Florin_Dinamo @ 27 Jul 2006, 14:53) *
Este cunoscut faptul ca, din cauza unor impresari (fratii Becali, Dumitru Tudor, Gheorghe Popescu) Dinamo a pierdut multi jucatori importanti de la prima echipa (Marius Niculae - Becali; Gabriel Tamas - Popescu; Marica, Zicu - Becali;) . Echipa de fotbal Steaua Bucuresti, prin patronul ei George Becali, si prin antrenorul ei, Victor Piturca,acum cativa ani, a interzis fotbalistilor sai sa semneze contracte cu impresari, si nu a pierdut jucatori prin transfere in strainatate. Eu cred ca si Dinamo ar trebui sa urmeze acest exemplu, pentru ca din vanzarea de jucatori nu castigam nimic, ba mai mult, daca am avea o echipa competitiva, am putea castiga multi bani prin intrarea doar in Grupele UCL. Rosenborg Trondheim a castigat 50 de milioane de dolari in ultimii ani in acest mod.

impresarii sunt cei care ne-au dat la temelie , de dupa revolutie ...
solutia : salarii mai mari >>> clauze de reziliere mai mari
nu avem cum sa facem puscarie ,ca la stoaia ...
Cai Lun
Nu, solutia e FARA clauze de reziliere! Astfel cine va veni va da cat considera clubul. Iar un contract fara clauza = impresarii nu se baga.
matador
dar tu speri multe cai lun... sau mai bine zis... vise taica
Ratacitu
Problema nu sunt impresarii!

Ei ca si toti ceilaltzi TEPARI din fotbalul romanesc nu ar face nimic daca nu ar fi asistati de catre Presedintii de club care au Interese in a spala bani si cistiga ilicit si a fi acoperitzi de federatie.

Referitor la Clauze de reziliere in contract, acestea sunt perfect legale pt a proteja jucatorul. Problema e ca ori sunt prost facute, deci avocatii cluburilor sunt ageamii ori cineva are interes ca jucatorul sa fie legat dar sa lase si investitorii (la negru gen netzoiu) sa-si scoata banii rapid daca li se iveste oportunitatea. Adica pt a evita cazuri gen staua care au un presedinte care tine la pretz si daca cineva ajuta clubul cu bani sau chiar cu un jucator sa nu mai poata sa-l vinda dac nu vrea muschii presedintelui.
MosIonRoata
Impresarii sint o adevarata plaga nu numai pentru fotbalul Romanesc
dar pentru fotbal in general. La transferul lui Elton la Steaua impresarul a
incasat mai mult decit clubul!!! Cum se poate asa ceva si de ce FIFA si Politia
nu intervin in asemenea cazuri??? Pai impresaru' ala care a luat mai mult decit
clubul ar trebui arestat imediat, judecat si aruncat in temnita pe viata!!!
La urma urmei ce fac dom'le, impresarii??? Ce produc ei de incaseaza
sume enorme de bani? Impresariatul ca institutie e frauda si spalare de bani.
De ce nu intervine FIFA??? FIFA nu intervine pentru ca e condusa de un borfas pe nume
Blatter. Dar de ce nu intervin guvernele, politia, jandarmii, ONU???
Pai si astia tot niste banditi sint. Asta e.

Dica de la Steaua e impresariat de una care umbla fara chiloti.
Daca Gheorghe(Gigi)Becali ar fi ceea ce spune ca e, la-r fi dat afara
pe Dica imediat ce a semnat cu Prodanca. Cel putin eu asa as fi facut.
Cu suturi in dos l-as fi dat afara.

Sanatate!
Cai Lun
Hm... oare daca semnezi cu una care nu poarta.... nu tre' sa mai porti nici tu? icon_rolleyes.gif
dudu1961
Aia fara chiloti il reprezinta pe Mutu !!!!!!Voi pe ce lume traiti ?! icon_rolleyes.gif
Leaveyou
QUOTE(Cai Lun @ 27 Sep 2007, 22:51) *
Hm... oare daca semnezi cu una care nu poarta.... nu tre' sa mai porti nici tu? icon_rolleyes.gif

Click to view attachment
perovalenciano
Impresarii exista in toata lumea ,numai ca in restul lumii sint legi clare si mai ales respectate. La noi la romani smecheria ridicata la rang de arta face ca in visteriile cluburilor sa intre o mica parte din sumele de transfer ,restul ajungand in buzunarele unor samsari cu sau fara chiloti.
djmihaitza
"Calderon mi-a oferit 2 milioane și l-am refuzat. Moratti mi-a dat 3,5 milioane comision pe Chivu, iar Chivu mi-a spus că singura echipă la care vrea să joace este gruparea lui Moratti.
De pe urma lui Mutu, când l-am dus de la Dinamo la Inter am luat comision 2 milioane", a afirmat giovani becali.

Oare cine e vinovat ca jegul asta inca se bucura de libertate? complaining.gif
Clau_Goool
Alte jeguri, alte jeguri Mihai cine sa fie vinovatii ... Jegurile trag la jeguri, se pupa toti in bootyshake.gif si povestea
continua. Nimic nou sub soare ... icon_rolleyes.gif
Florin_Dinamo
QUOTE(djmihaitza @ 26 Jul 2008, 17:20) *
"Calderon mi-a oferit 2 milioane și l-am refuzat. Moratti mi-a dat 3,5 milioane comision pe Chivu, iar Chivu mi-a spus că singura echipă la care vrea să joace este gruparea lui Moratti.
De pe urma lui Mutu, când l-am dus de la Dinamo la Inter am luat comision 2 milioane", a afirmat giovani becali.

Oare cine e vinovat ca jegul asta inca se bucura de libertate? complaining.gif

Si inca ce bani erau atunci in 2000 2 milioane de dolari... icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif
rew
QUOTE(Romania Libera)
Manolo se mira, in emisiunea respectiva, de faptul ca Mitea si Codrea au plecat de la Dinamo pe aproape zero lei, zero bani, dar prin mijlocirea lui Ioan Becali. Asa este, dar Becali, impresar fiind, nu avea cum sa faca toate aceste "artificii" decat daca beneficia de mijlocirea, chiar de ajutorul direct al conducatorilor clubului Dinamo, grupare care s-a descotorosit de fotbalisti fara a cere bani sau in schimbul unei sume simbolice. Deci tirul acuzatiilor ar trebui indreptat mai degraba spre Dinamo decat spre Becali, care nu a facut altceva decat sa profite de o situatie.
Comentariile pe acest subiect sunt foarte lungi, dar ele nu fac subiectul acestui material. Revenind la locul de unde am plecat si recunoscand ca, de fapt, noi, ziaristii, am fost cei care i-am ridicat la rang de personaje principale pe acesti oameni care acum, crezandu-se stapanii lumii, arunca cu noroi si scuipati in stanga si in dreapta, "Romania libera" vrea sa faca reparatia necesara si sa inceapa, prin Ioan Becali, o actiune de curatare a lumii fotbalului, cel putin asa cum se oglindeste ea in paginile ziarului nostru. In consecinta, incepand de azi, Ioan Becali nu va mai reprezenta un subiect de presa pentru ziarul nostru, in nici o ipostaza, iar numele sau va mai aparea in publicatia noastra numai in cazul in care acesta va face obiectul unei comunicari oficiale.

Leaveyou
Târziu, dar Doamne ajută !
bigbobo
N-ar strica o astfel de masura si cu oficialii din fotbalu' romanesc, cel putin unii dintre ei... Trebuie marginalizati... Pana la urma sunt doar niste ordinari...
Cai Lun
E irelevanta atitudinea asta. Atata vreme ca pe ion il renegi, dar ii pastrezi pe victor si pe jiji.... vax albina!
POOL
Nu-l reneaga nimeni. Celalte ziare si publicatii o sa inceapa iarasi in scurt timp sa-l pupe in fund si sa vorbeasca doar despre el, altfel n-ar vinde ziare, nu ar avea rating si nici trafic. Nu stiu cat de buna e atitudinea asta, insa e mai bine decat nimic.
antisteaua
Mai bine pe dracu. Hai sa fim seriosi ca nu doar presa ii tine in atentia publica ci si noi, cei care in loc sa facem ce avem de facut stam toata ziua si ne uitam la tv pentru ca ne place sa criticam. Cati dintre noi nu ne risipim viata uitandu-ne la toti idiotii de la tv in loc sa facem ceva bun pentru noi. Daca am citi o carte sau ne-am uita la un film bun am ramane cu ceva si peste 20 de ani dar asa ne uitam la toti panglicarii si trece viata pe langa noi aiurea. Si uite de aia au tiganii nesimtitii si incultii audienta mare si presa ii cheama sa ii arate la pulime. Ia sa nu mai intereseze pe nimeni ce spun turcu sau becali si sa vedeti cum dispar din viata publica.
BoYkA
Impresarii cu cat isi transfera mai mult jucatorii cu atat sunt mai fericiti.
p-astia nici macar nu-i intereseaza fotbalul.
rew
Rar se gaseste cite un jucator sa zica pe fata mizeriile facute de fecalieni

Sepsi îl acuză pe Giovani: „A negociat împotriva mea!”

Atacul lansat de Ioan Becali asupra lui Ioan Ovidiu Sabău se întoarce acum împotriva fostului impresar. Laszlo Sepsi, fostul elev al „Moțului” la Bistrița, îl acuză pe Giovani că lucrează murdar și că a încercat să-i compromită transferul la Benfica!

Vorbele grele aruncate de Giovani Becali către Ioan Ovidiu Sabău au dus la refuzul „Moțului” de a mai antrena Dinamo. Dușmănia dintre cei doi este însă mai veche și s-a născut cînd Benfica l-a „ochit” pe Laszlo Sepsi de la Gloria. Becali s-a supărat că nu a fost prezent la negocieri, deși fotbalistul avea contract cu firma sa de impresariat, pierzând astfel câteva sute de mii de euro din comision. Sepsi susține însă că realitatea a fost cu totul alta și că impresarul nu l-a ajutat cu nimic, ba chiar i-a făcut reclamă proastă. „Giovani a adus niște scouteri ai Benficăi să-l vadă pe Pulhac la un meci al naționalei de tineret, dar portughezii m-au remarcat pe mine. L-au întrebat de situația mea, dar el s-a dus la Lisabona ca să-i convingă să-l ia tot pe Pulhac. Practic, el negocia cu Benfica în defavoarea mea. Atunci nu eram tot sub contract cu firma lui?”, se întreabă Sepsi, care continuă: „În cele din urmă, transferul lui Pulhac a căzut, am aflat asta mai târziu, și fiindcă Becali ceruse mulți bani pentru el. După o lună, cei de la Benfica m-au sunat și m-au chemat la negocieri. Mi-au cerut să merg singur, fără impresar”. Cluburile s-au înțeles apoi foarte ușor, la negocieri participând Jean Pădureanu și Sabău. Lucru pe care Giovani nu l-a iertat niciodată.

Nu mai vrea să audă de Becali

Jucătorul a rămas uimit de felul în care impresarul a vorbit despre Sabău, dar spune că de la un om ca Giovani Becali te aștepți la orice. „Sabău nu merita așa ceva. Ce fac frații Becali este de neconceput. Scuipă pe la televizor, bat alți impresari, păcălesc jucători. Acesta este felul în care ei acționează”, este de părere Sepsi, care și-a încheiat contractul cu firma fraților Becali. „Puteam să-l reclam atunci la FIFA, pentru că argumente aveam, dar n-am făcut-o. Oricum, acum nu mai am nicio legătură cu firma lor”, a dezvăluit Sepsi. (prosport)
Hugo Boss
Dupa ce Cristi Borcea si Mircea Rednic au muscat-o cu fratii Becali , care au tradat , facand titlul de campioana cadou lui Mimi si lui Dan Petrescu , Borcea a mai luat-o inca o data in freza cu Bonetti ,care este = Esteban Vigo.O sa retransmit acest mesaj peste 2 luni.
S-a optat pentru catedra de filozofie condusa de Cornel Dinu, in detrimentul catedrei de management ,codusa de alt Dinu ,dar DINU GHEORGHE . S-a optat pentru o combinatie de curente filozofice din vremurile lui Dante si Petrarca , cu cele marca Cornel Dinu . Asta este , trebuie sa filozofam inainte , ca domnul = Mister, sa traga pamantul peste groapa sapata lui Dinamo de fratii Becali.Sa avem putintica rabdare . Sincer,imi pare rau de Cristi Borcea , care in acest moment este cel mai mare conducator de club din Romania . Trebuie sa ramana langa Dinamo pe orice post si in orice moment , PENTRU CA a JURAT CU MANA PE STEAGUL LUI DINAMO. El este caine adevarat si dincolo de ea...
matador
hugo,prietene,pe ce lume traiesti? borcea ca dinamovist nu poate fi contestat de nimeni.dar te-ai uitat putin in sezonul trecut,cand el s-a ocupat de management si misculatii? nu a adus niciun jucator bun,echipa a fost tarata prin toate mizeriile presei ovine fara ca NIMENI sa ia atitudine. daca tu zici asa ceva de borcica,si anume ca ar fi cel mai bun conducator din tara, fie esti borcea in viata reala fie ai fost vrajit de dansul lui din buric
luis
QUOTE(matador @ Jun 25 2009, 07:28 AM) *
hugo,prietene,pe ce lume traiesti? borcea ca dinamovist nu poate fi contestat de nimeni.dar te-ai uitat putin in sezonul trecut,cand el s-a ocupat de management si misculatii? nu a adus niciun jucator bun,echipa a fost tarata prin toate mizeriile presei ovine fara ca NIMENI sa ia atitudine. daca tu zici asa ceva de borcica,si anume ca ar fi cel mai bun conducator din tara, fie esti borcea in viata reala fie ai fost vrajit de dansul lui din buric

Niste tepari ordinari.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.