Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 100% RomĂąnesc
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ... > Universitatea DinamoMania
Pages: 1, 2, 3
RED75
QUOTE(Morpheuss @ 12 Jan 2009, 16:55) *
Nici americanii n-or fi prea rasariti, dar noi suntem si prosti si rupti in cur. Si sa nu uit, suntem mandri de natia noastra. puke.gif

Ma tem ca nu prea mai e valabila chestia cu mandria nationala. Poate la cocalarii care se mandresc ca "tot romanu e mai smecher". Nu stiu cati dintre cei care ies pentru concediu sau cu alta treaba pe afara mai sunt mandri cand ii intreaba la hotel de pasaport. Eu unul nu prea sunt. icon_redface.gif
antisteaua
Ba eu nu ma mandresc ca sunt roman dar ma bucur de toatele avantajele pe care le ofera statutul de roman.
RED75
QUOTE(dudu1961 @ 12 Jan 2009, 23:09) *
Si inca nu stiti nimic , nu stiu citi dintre voi lucreaza cu publicul ?!
E grav fratilor foarte grav in ce stadiu de prostie s-a ajuns si nu sint misogin dar femeile sint fruntea -sa nu se supere fetele noatre de pe forum dar eu unul ma minunez , ma inchin si tot nu pot crede .
Nu-i mai dati pe altii exempu, la noi e din ce in ce mai rau !

Dudule nu mai fi pesimist ca de la astia trebuie sa asteptam sa munceasca sa ne plateasca statu' pensia ca sa ne bucuram si noi la batranete de avantaje cun zicea Anti doglaugh.gif
Nexus
Ce topic...ce vremuri...oricum vad ca romanii au activitate intensa prin Europa. O fi de vina criza?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.