Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ati fi de acord sa mai se intoarca Zicu vreodata la Dinamo?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
mariusik_09
HAITA_DINAMO.gif Eu am deschis topicul si zic de acum k nu mai vreau sa aud la Dinamo nici de Zicu,nici de Grigorie,nici de Mircea Lucescu.(Poate doar de Alexa)! ! ! Eu zic k odata plecat de Dinamo la Steaua sau Rapid sau Timisoara nu te mai poti intoarce.Cat despre Mircea Lucescu ................de knd e Razvan la Rapid ,el a cam uitat echipa care la facut mare ( Dinamo ) si ataca aceea echipa pe toate caile ! ! !

------------------------------------------------
Dinamo - soarele nostru,Voi - o simpla stea !!!!
RED DOG 4 EVER
RED75
Pai daca e sa dai crezare la ce scriu astia prin gazete deja a scandat cu galeria Rapidului impotriva lui Dinamo. Asca ca...
RflaviusD
cred ca glumesti....in primul rand n-are fata de Dinamo....cum a intrat aseara in teren rrapidu' n-a mai jucat nimik...
red_dogvitan
Nu mai are ce cauta mercenarul ala niciodata la DInamo lasa sa stea la Rapid oricum nu a avut nicioadata fata de aceasta echipa sa-i fie rusine de scandalizarile de aseara!!!! 149.gif 149.gif
RflaviusD
si apropo de declaratiile lui Zicu "am oferit foarte multe acelui club(dinamo)"..ne-a oferit "o caruta de ratari" si odata cu el am ratat si noi toate obiectivele...
DiliBili
stiti ce a facut zicu primul lucru, aseara, cand a intrat pe teren... si-a scos tricoul din sort cu niste aere de supervedeta rasfatata... daca sunt unii care cred ca se va schimba se inseala amarnic.... poti sa ai cel mai mare profesor...impotriva unui caracter infect nu ai ce face

NU MAI VREAU SA IL VAD NICIODATA LA DINAMO
Mythok
Nici daca nu pleca la CRApid nu cred ca avea fata de Dinamo
Acum mi-am luat o piatra de pe inima-niciodata nu o sa mai vina la Dinamo!!!!
Nu am citit regulamentul 3
HAITA_DINAMO.gif sa se intoarca la dinamo cand o sa aiba valoare pt dinamo...de ce sa nu vina...numa sa aiba valoare...acum are valoare pt cioRa_pid...sa stea acolo mult si bine dc o tine tot la nivelul asta... HAITA_DINAMO.gif
Florin_Dinamo
Eu nu as fi de acord sa mai vina zicu la Dinamo,desi pentru mine, orice jucator care ISI DORESTE sa joace la HAITA_DINAMO.gif e bine venit. Atat timp cat nu mai este jucatorul nostru, nu are rost sa ne pierdem vremea vorbind despre el.
COSMIN C
Cand juca la noi avea un topic, acum aveti de gand sa umpleti forumul cu topicuri despre Zicu?
Continuati discutia dincolo, cat o mai ramane deschis si acolo...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.