komma_4_dinamo
Apr 24 2004, 03:26 PM
Intri pe Google si vrei sa vezi ce fel de site-uri,in afara de cele oficiale, au cele mai galonate echipe din tara: Dinamo si Steaua.
Scrii "steaua" si ce apare? O lista cu niste site-uri legate de aceasta formatie. Bun. Nimic rau. Pe primul loc in lista apare un site, www.steaua.ro, site-ul fiind situat(in lista) inaintea site-ului oficial al stelei. Ce gasesti pe acest www.steaua.ro? Site-ul reprezinta un asa-zis site al suporterilor, prima pagina(home) contine stiri despre galerie:
"Noutati
Sambata, 23 August 2003
Armata Ultra s-a intors !
Atentie ! Armata Ultra s-a intors direct din vacanta pe stadion
si nu avem mila de nimeni . Nu am uitat pe nimeni si toti dusmanii nostri sa aiba......bla bla bla bla bla"
Pe langa faptul ca site-ul nu am mai fost "reimprospatat" cu stiri si alte chestii de genul acesta de aproape un an, el prezinta si un clasament "la zi", datand din etapa a-15-a! Singurul lucru care merge pe acest site este un forum vai-de-capul lui! La sectiunea "Armata Ultra" gasiti ceva foarte interesant: se cred cea mai tara galeie din tara 'Ne-am saturat de cupe si campionate, pentru ca, de citiva ani, numai noi le cistigam'. HELOOOOOOOOO! De cand nu ati mai castigat un titlu?!?! Ar fi cazul sa updatati odata site-ul acesta ca e rau tare pentru campania electorala a lui Jiji.
Revenim pe Google si scrie "dinamo". Apare o lista de cu site-uri si imediat dupa site-ul oficial al clubului Dinamo vedem un site al suporterilor dinamovisti: www.cucuriguboys.net. Intri pe site si ce vezi? Un site profesional pe care gasesti stiri LA MINUT despre Dinamo, stiri legate de Dinamo care apar in principalele cotidiane din tara, principalele subiecte de pe forum, multe alte chestii SI ASTA DOAR PE PAGINA PRINCIPALA(home). Pe restul site-ului gasesti: toate meciurile "cainilor rosii" in format video, melodii si imn-uri ale echipei Dinamo(format mp3), un forum cu aproape 400 membri, download de postere, screen-saver, wallpaper, skin winamp etc, o gramada de sectiuni ptr. fani : liga suporterilor, echipa ideala sau concursuri de gen "quiz", mai puteti gasi cate ceva despre istoria clubului, sau poze ale jucatorilor, galeriei etc. Nu stiu ce sa mai zic, sunt mult mai multe chestii pe acest site. Aaaa mai au si meciuri prezentate live pe site. Super nice site-ul! NOTA ZECE !!!
Puteti sa vedeti diferenta chiar voi,accesand amandoua site-urile www.steaua.ro si apoi www.cucuriguboys.net(accesatile in aceasta ordine pentru ca socul trecerii de la un site la altul sa fie mult mai mare )
florin_80
Apr 24 2004, 06:05 PM
Pai nu ai vazut caricaturile ghenciste cum au sarit repede de fund in sus?Deh...efectul de turma specific lor.
skilly
Apr 24 2004, 06:50 PM
dar este normal sa fim mai buni.Noi avem mentalitate de invingatori nu de agitatori.Felicitari operatorilor de la cucuriguboys.Tineti-o tot asa.
Anonymous
Apr 25 2004, 05:51 PM
La noi la site lucrurile sunt facute din inima, de niste oameni care iubesc echipa si vor si ei sa contribuie cu ceva la imaginea clubului. Toti cei care vor sa ajute sunt bineveniti. Poate de aceea are si succes, cand faci lucrurile de placere si cu cap treaba iese bine. Comparatia nu sufera cu nimeni, nici macar cu situl oficial al spurkkatilor care nici un wallpaper n-au. Doar Safta, care ii scarboseste pana si pe stelisti, d'apoi ceilalti. Ce ma mir e ca nu au poza cu Oierul zambind electoral pe prima pagina, ca aia de la Sahtior cu mafiotul lor.
Anonymous
Apr 25 2004, 08:27 PM
uff....Disco. Acum le dam si idei
Sabin
Apr 26 2004, 02:50 AM
Daca este discutzie despre site-uri vreau si eu sa felicit pe totzi cei care isi unesc fortzele si contribuie la ceea ce este cucuriguboys. Adica cel mai bun site pe care il are o echipa de fotbal din Romania. Am un respect deosebit pentru Discobolus pentru care pasiunea pentru Dinamo chiar nu tzine cont de granitze si de distantza. Simt ca suntem o echipa si mi-ar placea sa va ajut in realizarea site-ului, ma gandesc totusi ca e prea bun sa-l stric eu. Astept cu nerabdare finala cupei care va fi sarbatoarea finala, marea fiesta, care sper sa vina dupa castigarea campionatului. Ar fi ceva fantastic sa invadam stadionul natzional pentru a sustzine echipa noastra in lupta pentru event, prag greu de atins pentru oricine multzi ani de acum in colo. Sper ca echipa sa aiba fortza pe acest final de campionat pentru ca ar fi cu adevarat pacat sa pierdem aceasta sansa de a castiga dubla. LUPTA DINAMO!
Anonymous
Apr 26 2004, 08:54 PM
Conteaza foartea mult mentalitatea ... si la DINAMO a fost intotdeauna o mentalitate de INVINGATOR! Felicitari celor care pun suflet! Asta e spiritul de caine! Bafta in continuare...
1948
Apr 28 2004, 12:28 PM
cucuriguboys.net ... un site super ... e un site complet .
va mai trece mult timp pana cand o sa aibe si stelistii un site de asta ...
felicitari celor care l`au realizat
se stie ... DINAMO inaintea tuturor !
FORZA DINAMO !
ramonn
May 4 2004, 08:28 PM
pai in primul rand Dinamo e in centrul capitalei iar stiaua e pe undeva pe la periferie , dupa ghencea vine campul . nu o sa uit prea repede imaginile de la sere unde traiesc "oamenii" (?) aia in mizerie ... probabil or fi din galerie . ce pretentii poti avea de la oamenii aia de la periferia periferiei carora le bate porumbu in geam sa aiba hbar de IT ??
Anonymous
May 9 2004, 11:27 AM
Bine pus punctul pe I !!! :)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.