Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pt dinamovistii din RAHOVA
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
vlad013_013
thread closed
anca_07
...interesant anunt!!!pot sa pun si eu aceeasi intrebare cainilor din Bacau:UNDE SUNTETI?????? busted_blue.gif
e groaznic sa traiesti printre blacksheep.gif blacksheep.gif help.gif
ZOCCOLO DURO
Vlad ,din cate stiu exista un grup in Rahova destul de puternic de dinamovisti.care insa merg in peluza nord. Poate ar fi o solutie mergi cu ei, in peluza .
vlad013_013
zoccolo, cum se numeste acel grup pt ca pe situl respectiv sunt mai multe grupari prezentate?
ZOCCOLO DURO
sincer nu stiu despre ce site vorbesti.la urmatorul meci vino si tu in pch si vezi care sunt baietii din Rahova.iei legatura cu baietii poate te inrolezi si tu...hehehe
Myhay
vlad eu stau in rahova si merg la meciuri da merg in peluza si sa sti ca sunt ceva dinamovisti in rahova poate nu te-ai interesat u bine !!!!
vlad013_013
yo n-am zis ca nu sunt dinamovisti in rahova...am zis ca nu-i cunosc yo pe aia care merg la meciuri...lasa si u un id de mess sau baga-ma la tine in lista: vlad013_013
DAN RED DOG35
Vlad si eu stau in rahova si merg la meciuri dar in peluza sud stau de ceva vreme,o sa te contactez pe mess si vb acolo,ca sa ma recunosti la sfarsit id meu are cifrele 121
vlad013_013
am vb cu dan red dog 35 si am convenit in proportie de 80% sa merem in tribuna 1 la meciuri...asteptam si alti suporteri din rahova sa ni se alature...dc nu va convine sectorul pe care l-am ales sau nu sunteti din aceeasi zona va invit sa deschideti thread-uri asemanatoare in care sa cautati persoane cu care sa mergeti la meciuri...e o rusine sa avem stadionul gol...forza DINAMO!!!!!!!!!!!!
FarfelkugeL
Eu va propun sa vorbiti prin mesaje private copii.
Haita
Sigur n-am dori sa umplem forumul de mesaje de intalnire pentru fiecare cartier din Bucuresti si alte orase. Pe de alta parte, daca prin aceasta modalitate s-ar aduna mai multi suporteri la stadion, poate ca gasim o modalitate.

E o idee totusi care merita explorata.
paddy
Pina o gasiti voi se termina campionatul 010.gif 010.gif verystrange.gif ........red dowg 48 banuiesc ca tu la 18 ani te simteai barbat beerchug.gif asa ca lasai sa se adune "Sa vina toti copiii in Stefan cel Mare" sint viitoarele generati de Dinamovisti, nu faceti aceleasi gerseli din trecut , fugarind copiii din galerie beerchug.gif
De ce nu se infiinteaza niste fan-cluburi in orasele unde sint Dinamovisti dunno.gif cineva trebuie sa le explice cum sa se organizeze, din pacate clubul nu prea se implica, si asta se vede la fiecare meci din campionat, sintem din ce in ce mai putini.........
Vlad la 18 ani e o rusine sa stai la tribuna I beerchug.gif
FarfelkugeL
QUOTE(paddy @ 25 Jul 2006, 12:55) *
red dowg 48 banuiesc ca tu la 18 ani te simteai barbat beerchug.gif asa ca lasai sa se adune "Sa vina toti copiii in Stefan cel Mare" sint viitoarele generati de Dinamovisti, nu faceti aceleasi gerseli din trecut , fugarind copiii din galerie beerchug.gif

Da' cine a zis ceva ca ii fugareste cineva daca vin in galerie? busted_blue.gif
Sa vina, nu e nici o problema, insa sa nu mai zica pe aici sus si tare unde se intalnesc si bla bla.
Ideea e ca nu umbla numai caini pe aici umbla si oi si... alte rase!
Sa vorbeasca prin mesaje private, yahoo messenger dooh.
cipi_red_dog
Tot respectul pt. dinamovistii din Rahova. Bravo baieti, tineti-o tot asa HAITA_DINAMO.gif
vlad013_013
nu inteleg dc e o rusine sa stai la tribuna 1...e o rusine ca nu striga tot stadionul...iar la noi din peluza nu se vede mai deloc la poarta adversa din cauza pistei...
paddy
Ai dreptate Red Dowg 48 010.gif 010.gif ar fi culmea la intilnire sa se intilneasca cu spurcatii 010.gif 010.gif
Vlad nu e nici o rusine, pina la urma urmei poti sa stai si in copac, numai sa-ti incurajezi echipa beerchug.gif la tribuna I sau a II stau veteranii 010.gif sau semintarii cum le spun unii de pe aici beerchug.gif
vlad013_013
si ca sa nu uit...forza gorica :D
red_dog_rahova
sal vlad
si eu sunt caine de rahova, problema e ca nu merg atat de des la meciuri.
cand voi merge te contactez pe mess

id meu de mess este iliegeorgedaniel
bianco_rossa
Oare nu era mai simplu sa ii dai u direct add in lista...ca poate mai vede cineva id si mai face glume proaste....in fine:P
Vlad eu zic ca trebuie sa ai initiativa si trebuie sa te bagi tu singur in seama daca nu ai cu cine sa te coalizezi..si e de ajuns sa ai langa tine un prieten cu care sa te duci pe stadion...crede'ma ca iti spun din experienta.....cat despre peroanele din tribuna 1 sau 2...sunt deja categorisite ca fiind de persoane ce isi satisfac pofta care ii macina de muuuult si anume....de a rontai seminte si a urmari meciu' din dreptul liniei de centru..ca deh...dom'le din peluza e greu....
Daar..fiecare cu locusorul lui..ideea e ca nu trebuie sa stai neaparat sa astepti sa se adune baietii...mai des la stadion si ai sa vezi ca o sa incepi sa cunosti lume;)
anmini
149.gif 149.gif 149.gif sa vezi ce bolovani iti trimit eu prin gard rossa, nici 10 m@x nu te scapa. te prind eu in Groapa.......... diablo.gif
vlad013_013
astept in continuare persoane care sa vina la meciuri la tribuna 1...nu de alta dar mi-am facut abonament deja...si am si yo o intrebare pt rossa: merg la meciuri de mult timp dar nu am gasit pe cineva care sa fie din rahova pana am facut acest post...am fost spre exemplu la meciul cu hibernians cu doi baieti din rahova...pb e ca unul din ei ezita in a-si face ab la trib 1 sau la peluza sud, iar celalalt isi face in pch da vine cu 6 ore inainte de meci...si yo vin la stadion cu o ora inainte de meci de obicei, da nu cu 6...asa ca astept oferte in continuare...sry dc va sacai cu acest thread
red&white
Am auzit ca Mititelu'cel smecher va interzice ca la meciul cu "U"Craiova suporteri cainilor sa nu intre pe stadion pentru ca sunt periculosi si vor distruge tot,sa isi vada de treaba sper sa fie cat mai multi fani la meciul cu Cra Cra iova
Dinamo ia Campionatul
g481_shm
si io stau in rahova...si suntem multi care mergem..din pacate io abia o sa fac 17 ani...deci nu sunt in categoria ta...da de ce stai la T I...??nu se potriveste cu varsta...te luam cu noi in PCH...
red&white
Tinetio tot asa.Brabo baieti!
red_dog_rahova
bad boys gruppo rahova....!!!
Cai Lun
Mi-a zis mie cineva ca si domnu' sef de galerie sta pe la capatul lui 226... tongue.gif
red_dog_rahova
depinde care capat.....rofl.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.