Help - Search - Members - Calendar
Full Version: MARADONA
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Anonymous
Stupefacție la Buenos Aires. "El Pibe d'Oro" Diego Armando Maradona, socotit cel mai mare fotbalist din istorie alături de Pele, se luptă pentru viața sa după ce a căzut victima unei grave crize hipertensive.

Incidentul s-a petrecut duminică. Prezent lîngă fiica Giannina în tribuna rezervată lui în stadionul "Monumental", la meciul Boca Juniors - Nueva Chicago (2-0), Maradona a simțit primele semne ale pericolului în pauză. Pulsul i-a crescut, a început să transpire puternic, au apărut amețelile. Tulburat, s-a retras în camioneta proprie. A sperat că, sub influența aerului condiționat, își va reveni. Zadarnic, temperatura tot îi creștea. L-a sunat imediat pe medicul său personal, Alfredo Cahe, care l-a sfătuit să se interneze imediat.

Transportat cu ambulanța serviciului de urgență la Clinica privată "Elvețiano - argentiniană", din Buenos Aires, Maradona a fost dus imediat în sala de terapie intensivă. Cum starea sa se deteriora continuu, el a trebuit conectat la aparate respiratorii și plasat permanent sub sedative ca să fie menținut în viață. Medicii au explicat că problema vedetei argentiniene a survenit "pe fondul unui cadru general de cardiopatie dilatată".

Reacția la primele tratamente a fost "favorabilă în mod moderat". Totuși, deși starea lui Diego s-a stabilizat, pronosticul doctorilor în privința supraviețuirii a rămas rezervat, întrucît există marele pericol ca inima să nu-i reziste. Ieri, ei au anunțat: "Maradona încă se găsește în situație critică. Va trebui să mai așteptăm minimum 24 de ore pentru a afla evoluția generală a pacientului și a face un bilanț asupra sănătății sale".
skilly
Ma lasa rece stirle despre maradona.
A fost un mare fotbalist(tot respectul) dar acum e un drogat nenorocit.Si-a facut-o cu mana lui de aur.
Sezran
exact, peste tot stiri despre un drogat. cea mai mare realizare din viata lui a fost ca a dat gol cu mina angliei.
qsl111
da ma un drogat...asa e...si pantani tot un drogat era nu?!cred ca va e usor sa vorbiti din fata calculatorului si sa va dati cu parerea!bravo voua!sper sa fiti tratati la fel daca veti avea vreodata probleme de genul asta!
skilly
Ce probleme gsl111?Astea nu ar fi fost probleme pentru el daca ar fi fost "curat".Tot respectul pentru realizarile lui pe plan profesional dar si-a facut-o cu mana lui.Daca-l lovea o masina,il traznea sau se curenta ca pe Florentin Petre il compatimeam si eram alaturi de el dar asa...... Spune-mi si mie daca ti-e mila de un sinucigas.Ce-i lipsea de a trebuit sa se drogheze?Pentru ce sa-mi para rau de situatia lui?
Eu nu o sa ajung sa ma droghez si sa ajung sa "fiu tratat la fel".Sa sti si tu ca nu suntem niste retarzi care stau numai in fata calculatorului.Unii dintre noi mai merg pe la o facultate,am mai facut un sport,mai jucam un fotbal,mai citim o carte da nu ne "permitem" sa ne drogam.
qsl111
ai zis:"ce-i lipsea?"dragul meu,banii nu sunt tot pe lumea asta,si poate ai auzit pe la prieteni:) ca in momentul in care ai mai multi apar si problemele mai mari.daca omul nu e inteles se poate ajunge la situatia sa se apuce de droguri sau chiar sa se sinucida!spune-mi tu mie ca maradona se droga pentru ca voia sa se simta bine si nu din motive personale si ai respectul meu.dar daca omul nu stie ce vorbeste ar trebui sa taca!imi pare rau sa ti-o spun si sper sa nu se ti se intample niciodata,dar daca ai scapa de viata ta monotona cu facultate si sport si carti si ai avea o problema serioasa drogul poate fi o optiune!90% din oameni sunt slabi de inger dragul meu!asta nu scrie in cartile care le citesti tu?sau sandra brown scrie despre altceva?daca ai sa ai vreodata un prieten cu probleme deja imi e mila de el...
P.S. si eu sunt la facultate,joc rugby si am o cultura generala mult mai buna ca a ta,poti sa fi sigur!dar asta nu reprezinta totul in viata!daca nu ai pe cineva aproape sau daca ai avut si l-ai pierdut nu-ti permiti sa vorbesti prostii... si apropos,este qsl111,nu gsl111!dar asta e...rau e sa "fii" bun...
ursul-alb
Pentru mine e cel mai mare... o viata intreaga a luptat de unul singur si a facut mari 2 echipe care in afara de el aveau inca 10 anonimi (cu foarte putine exceptii)... si ce a castigat:

o cupa mondiala in Mexic 1986, in care a batut singur tot ce i-a stat in cale (da, da, o sa mi se reaminteasca de golul cu mana... nici nu conteaza alaturat celuilalt din acelasi meci cu Anglia... ) si una furata in Italia 1990 cand nu se putea accepta inca o victorie sud-americana (amintiti-va prestatia arbitrului - mexican cred - din finala cu Germania: un pinalty si 2 rosii pentru Argentina...

ce sa mai zic de umilirea tuturor granzilor Italiei si 2 titluri castigate singur -singurel cu Napoli (Napoli, singura echipa din sudul sarac care a reusit sa taie macaroana tridentului Torino-Milan-Roma)... nimeni nu va mai putea realiza vreodata asa ceva... nici nu a fost iertat pentru "crima" de atunci...

Da, extrasportiv nu a reusit sa-si duca crucea pana la capat... ganditi-va numai ce a avut de indurat pe teren... erau meciuri in care existau jucatori a caror unica menire era nu sa-l anihileze (asa cum a reusit Rotariu in '90) ci efectiv sa-l scoata din joc, violent, golanesc, criminal. Mi-e tare greu sa cred ca poate rezista cineva unui asemenea tratament atatia ani cat a reusit Diego...

A incerca doar sa-l compari cu "marele" Pele, preocupat doar sa-si numere golurile marcate si in curtea scolii, evitand cu indarjire sa plece de la caldutul loc numit Santos, pastrat in puf pe oriunde a trecut si jucand rolul de mascota tampa a oricui cotizeaza cu ceva dolari mi se pare o gluma (da, a castigat 3 cupe mondiale, dar el era doar o rotita in niste echipe uriase ale Braziliei, care au maturat totul la respectivele editii de CM)

Dumnezeu sa te ajute, Diego! Pentru noi vei ramane mereul GENIUL!
skilly
QUOTE(qsl111)
daca omul nu e inteles se poate ajunge la situatia sa se apuce de droguri sau chiar sa se sinucida

Daca esti putin credincios sti atunci ca sinucigasii sunt cei mai condamnati oameni de biserica si sunt ingropati separat de oamenii normali(si CRIMINALII intra la oameni normali).Nu pot sa inteleg acesti oameni.Dupa mine sunt prea slabi sa-si infrunte problemele.

QUOTE(qsl111)
viata ta monotona cu facultate si sport si carti si ai avea o problema serioasa drogul poate fi o optiune!90% din oameni sunt slabi de inger dragul meu!asta nu scrie in cartile care le citesti tu?sau sandra brown scrie despre altceva?daca ai sa ai vreodata un prieten cu probleme deja imi e mila de el...

De unde sti tu de viata mea monotona?Facultate,sport,carti,prieteni,familie ti se pare o viata monotona?Sunt curios care ar fi notiunea ta de viata agitata sau cel putin activa.O problema serioasa chiar am avut si a durat 2 ani pana am reusit sa trec peste ea,timp in care nu m-au ajutat drogurile ci prietenii.Daca pentru tine e o optiune drogul atunci te compatimesc caci la prima ta problema serioasa ti-ai ratat viata.Ce te face sa crezi ca citesc Sandra Brown?Asta iti sugereaza cultura ta generala superioara?Dupa nivelul gandirii tale cred ca te afli in target-ul telenovelelor.

QUOTE(qsl111)
daca ai sa ai vreodata un prieten cu probleme deja imi e mila de el...

Depinde ce problema are.Mi-am ajutat prietenii cand au avut nevoie dar cand au probleme cu drogurile e cam greuCat de mult poti ajuta pe cineva care nu vrea sa fie ajutat?

QUOTE(qsl111)
am o cultura generala mult mai buna ca a ta,poti sa fi sigur

"Lauda de sine nu miroase a bine" dar cred ca esti mai cult ca mine.Eu prefer desenele animate in locul telenovelelor tale.

QUOTE(qsl111)
este qsl111,nu gsl111

Numele tau nu este important.Vad ca ti-ai dat seama ca despre tine e vorba.Asta e important.Sa sti ca e rau sa fii bun dar se pare ca nu ti s-a intamplat chestia asta.Bafta in viitor
BebeMik
Fiecare isi alege calea.. nu ar trebui sa criticati asemenea lucuri.eu nu spun decat ca imi pare rau.pana la urma este si el om si nu doar o vedeta
qsl111
ma skilly,asta e un forum despre Maradona,daca te-ai simtit ofensat de mesajul meu puteai sa imi dai raspuns privat,nu sa ii faci pe saracii cititori sa vada ineptiile tale.ideea pe care nu ai prins-o este ca Maradona a fost,este si va ramane un idol si un OM cum multi nu vor ajunge sa viseze vreodata.Indiferent ce spun unii prosti...
skilly
daca citeai parerea mea iti dadeai seama ca nu am contestat valoarea lui fotbalistica.Bravo lui pentru ce a facut in fotbal.Doar atat.
Pentru mine subiectul asta e inchis.Bafta tuturor.(si tie qsl)
Anonymous
Sincer .. ca jucator .. nu stiu ce sa spun .. unii zic ca a fost cel mai bun ... altii .. ca al doilea ... altii nu zic nimic in aceasta privinta... la fel ca mine .. pt ca nu am apucat sa-l vad jucand ... din arhive .. reiese ca a fost o valoare dar nu ma pot pronunta... dar ca om mi se pare 0 ... din moment ce ai succes si bani ... tot ce iti mai poti dori este o familie ... oare e asa greu ??? chiar e nevoie sa "incerci" dogurile ... si alcoolul? sunt mai importante decat viata..?
BebeMik
si pana la urma ce se mai aude de el?
skilly
a scapat deocamdata.Data viitoare nu se mai stie(????).
BebeMik
Bun pt moment. Poate`l lumineaza si pe el cineva
Anonymous
Maradona ramane unul dintre cei mai mari jucatori. Comparatie care se face cu Pele este una fortata, jucand in vremuri diferite. La vremea sa Maradona a fost cel mai mare jucator.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.