Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Nsimba Paulo Baptista Ze Kalanga
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
bigbobo
Nu mai tin minte...Dupa episodul din iarna a fost penalizat in vreun fel de conducere?...
COSMIN C
Chiar daca a fost se pare ca nu a fost suficient.
danny
Se pare ca nu a fost penalizat asta-iarna...
oricum, e un jucator mediocru, in afara de viteza nu stie nimic...
sa plece!
dudu1961
Ar trebui sa zic nu l-ati ales voi unul din cei mai buni jucatori de la Dinamo icon_redface.gif Recunosc si eu i-am mai luat apararea dar deja cind l-am vazut cum joaca si ii mai intoarce si spatele lui Rednic , deja intrecuse masura! DUCA-SE ! blahblah1.gif
Achiles
deci e clar ... Ze Kalanga nu o sa mai joace pt Dinamo ...poate doar la echipa a II-a ...

sau mai bine sa scape rapid de el ... 3-4 sute de mii de euroi ... sa mai puna ceva actionarii si sa achizitioneze un alt mijlocas dreapta...timp mai e destul ...
radu
Eu i-as da o lectie. L-as suspenda 2 ani. Si avem mijlocasi dreapta destui acum.
tussybau
Dinamo nu o sa o duca la fel de bine cum o ducea inainte sa plece el. Nu prea mai sunt sanse sa se intoarca inapoi din cate imi dau eu seama mai ales cand se gandeste la faptul ca daca se intoarce inapoi il asteapta niste amenzi usturatoare banuiesc si niste meciuri pentru echipa a doua a lui Dinamo.
dudu1961
Adica ? @tussybau ___ce vrei sa spui cu faptu ca Dinamo nu o s-o mai duca la fel de bine ca inainte sa plece el ? icon_question.gif
cosmin targoviste
Eu as zice ca mai bine o sa o ducem.De ce?Ze Ka a jucat putin anul asta ,in primul rand.In al doilea rand el era singura sursa de scandal de la echipa.
COSMIN C
Nu cred ca era neaparat sursa de scandal. Dar nici nu putem spune ca vine sfarsitul lumii pentru ca nu se mai intoarce Ze. Cred ca nici el nu stie ce vrea. Vad ca nici la turci nu a ajuns, nu raspunde la telefon... E neserios si nu cred ca avem nevoie de asa ceva la echipa. Cum ar fi sa-l primeasca inapoi si sa nu fie pedepsit in nici un fel? Ce exemplu ar fi asta? Atunci oricare ar putea invoca diverse motive si sa se prezinte la echipa, bine mersi, dupa o luna de la inceperea pregatirilor.
mihaiul90
Ze Kalanga trebuie sa plece... nu mai poate ramane la echipa dupa tot ce a facut. Oricum nu ne va lipsi pentru ca nu a jucat nici macar in jumatate din meciurile campionatului trecut...
djmihaitza
Mai fratilor, acum serios vorbind, l-a mai vazut cineva pe baiatu' asta? A mai vorbit cineva cu el la telefon? Mai traieste, ca pana la urma imi pun si intrebarea asta !?!
Cornel Teodorescu asta, a.k.a. "Impresaru' lu' Ze Kalanga", ce zice? Ce mai stie de jucatorul sau?
Mai sunt ceva mai mult de 2 saptamani pana la primul meci al noului sezon, Supercupa, si nici urma de Ze. Nici o stire serioasa, numai zvonuri: vine marti, ba nu vineri, da' nu vinerea asta ci ailalta.... aaa stai ca nu mai vine la Bucuresti, se opreste in Turcia.... cum? n-a ajuns nici acolo? Da' unde e frate...?
Deja v-am spus ... ma tem ca nici nu mai e viu... Doamne-Fereste !
tussybau
@dudu1961 Ma refer din punct de vedere al jocului, nu cred... asta e parerea mea bineinteles, dar vom vedea pe teren...
COSMIN C
Cei care incearca sa-i gaseasca vreo scuza lui Ze ar trebui sa se gandeasca la Blay, care a venit la echipa, desi mama lui era in coma...
cristina_biancorossi
asta cine se crede??Ca cel mai bun de la echipa oricum nu e.Mai bine ar aduce pe unuul de la echipa a II a in locul lui, ca sunt sigura ca nu ar face lucruri de astea si si-ar da mai mult interesul
mihaiul90
Voi inca va mai ganditi la Ze ca la un jucator de la Dinamo ? Eu deja nu il mai trec in revista cand ma gandesc la lotul lui Dinamo... Camerunezul asta ii poate lua locul daca e intradevar cum ni l-a recomandat Raducioiu
antisteaua
Voi inca mai vorbiti de ze kalanga? nu vad rostul.
Leaveyou
Am auzit prin ziare sau la TV că Ze vrea să se apuce de baschet și de cântat ! rofl.gif I-a intrat în cap că este 50 de bani americani ...
f_rares
ze se lasa de fotbal rofl.gif rofl.gif verystrange.gif
cica l-au legat cei din tribul lui de un copac si fac dansul ploii in jurul lui , sperand sa ploua cu mai multi bani verystrange.gif
mihaiul90
Saracul Ze, acum chiar il compatimesc ca a fost prost si si-a irosit talentul. Daca ar fi avut o viata extrasportiva model fara intarzieri in cantonamente si la antrenamente cred ca ar fi ajuns un jucator cunoscut in Europa...

PS: Si eu mi-l imaginez legat si bagat intr-un cazan, iar colegii de trib danseaza in jurul lui cu medaliile furate de la dinamovisti la gat rofl.gif
gilutza_d
Daca nu are omu bani de bilet sa vina, icon_rolleyes.gif mai sta pana face rost si apoi cand reuseste sa stranga vine vacanta de iarna si ii cheltuie ca nu trebuie sa mai vina in Romania si apoi cand trebuie sa vina la reunirea lotului zice ca iar nu a e bani. verystrange.gif
Capirossi
La inceput am crezut ca Ze si-a gasit un loc de munca mai bine platit

Capirossi
Acum, insa, am realizat ca e intr-un mare rahat

gavros
014.gif rofl.gif rofl.gif
reddog_sv
In prima imagine nu cumva l-a pus Borcea sa repare vreun WC pe la stadion?ar fi o idee buna 010.gif
Clau_Goool
Eu zic sa inchideti acest topic, deoarece cred ca ne-am saturat cu totii de racheta de Ze ... Duca-se in Himalaya !!!
bigbobo
Am inteles c-a primit "mandat" de la nevasta-sa...
Capirossi
Danilescu: "Ze Kalanga este jucatorul lui Dinamo pana in 2010!"
27-07-2007
Directorul sportiv al lui Dinamo, Constantin Danilescu, a tinut sa lamureasca, din punct de vedere contractual, situatia mijlocasului angolez Ze Kalanga. "Jucatorul a semnat un contract cu Dinamo pana la 30.06.2010. Repet, este jucatorul lui Dinamo, definitiv, conform contractului semnat cu clubul FC Atletico Petro de Luanda. Alte comentarii venite dinspre Angola sunt de prisos", a declarat Danilescu pentru site-ul oficial al clubului. Reamintim ca, din 19 iunie, Ze Kalanga nu s-a prezentat la pregatirile echipei Dinamo.

by www.fcdinamo.ro

Are virusi, d-aia nu vine, sa nu dea si la altii. Si-a pus omu' antivirus, da' prea tarziu.

gavros
rofl.gif asta chiar seamana cu el
gilutza_d
Pai pana in 2010 ii trece. rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif
reddog_sv
Ar fi trebuit in loc de antivirus un album cu 50 Cent icon_cool.gif rofl.gif
COSMIN C
Ze e jucatorul nsotru pana in 2010. Si e pe lista UEFA! taunt.gif
cosmin targoviste
Ze come back!Eu inca il astept...
bigbobo
Daca tot l-au trecut pe lista la UEFA n-ar strica si o prima consistenta pentru Ze...
george_ms
Ze Kalanga nu se mai intorce la Dinamo. Mijlocasul angolez, care i-a purtat pe oficialii lui Dinamo printr-un adevarat razboi, a anuntat oficial ca se lasa de fotbal. Intr-un interviu acordat pentru Prosport, Ze a destainuit si motivele pentru care nu se mai intoarce la Dinamo.

"Nu stiu. Nu cred ca o sa ma mai intorc vreodata la Dinamo. Acum sunt acasa, alaturi de familie. Ma simt foarte bine si nu mai vreau sa joc vreodata. Gata! Ma las de fotbal!"

"Vreau sa ma dedic studiilor si sa stau mai mult langa cei dragi. O sa lucrez ca sa imi intretin familia, dar nu o sa ma mai vedeti evoluand pe terenul de joc. Totodata, consider ca nu am fost tratat asa cum trebuie la formatiile pe la care am trecut, inclusiv la Dinamo."

"Nu ma intereseaza ca voi fi suspendat. Din moment ce am renuntat la fotbal, suspendarea pe care vrea sa mi-o dea Dinamo nu ma afecteaza in niciun fel", a spus Ze Kalanga.

Pacat era un jucator care imi placea si de care Dinamo avea nevoie pt ca are ce ii lipseste lui Dinamo Viteza pe atac.
reddog_sv
Se intoarce Ze Kalanga bananasmile.gif rofl.gif ...cred ca nu si-a gasit de munca saracu....sau poate vrea un meci de retragere!!! Sigur va fi primit cu bratele deschise gunshot.gif
Florin_Dinamo
Eu nu inteleg de ce nu il suspenda Dinamo odata. Chiar acceptam asa sa isi bata joc de noi?
dudu1961
icon_question.gif Eu nu inteleg unde-i Liviu s-a dus sa-l aduca si au pierdut amindoi avionul icon_rolleyes.gif
Clau_Goool
Ze Kakalanga ?!? Cine i-a deschis la asta topicul ? Nu s-a apucat de hip-hop deja ? Parca se auzea ca
face un featuring cu noul coleg al lui de trupa Master Leaveyou. Sau numai eu am auzit acest zvon ? Ciudat ...
Me_Sama
Clau, noi discutam despre el. Despre Ze, fotbalistul, sau Ze, artistul. Asta ramane de vazut. CU el e un mister cel putin la fel de mare ca si cu Elodia...
Clau_Goool
As prefera sa nu mai discutam despre aceasta relicva fara caracter. In asta daca aruncam cu banane
nu-l jignim, mai degraba ii facem un favor. Sa nu il mai prind in Groapa, la triburile lui din Angola
ii este locul ! Huuuuuuo !
COSMIN C
QUOTE(Clau_Goool @ 29 Aug 2008, 12:05) *
Cine i-a deschis la asta topicul ?

Intrebarea corecta e : Cine nu i-a inchis topicul? Sau de ce nu i-a inchis nimeni topicul? 010.gif
gilutza_d
"EXCLUSIV / A ajuns Ze Kalanga

Mijlocașul angolez a ajuns în România în această dimineață. El se va alătura lotului dinamovist la începutul săptămînii viitoare.

Angolezul va fi cazat la Rin Grand Hotel, și va începe antrenamentele cu echipa dinamovistă la începutul saptămînii. Ze Kalanga se va bate pentru un post de titular în echipa lui Rednic cu Torje și Adrian Cristea. Jucătorul de 25 de ani va fi prezent, mîine la meciul dintre Dinamo și Universitatea Craiova.

"Mă bucur că am reușit să-l aduc pe Ze Kalanga înapoi la Dinamo. Ze mi-a promis că va face tot ce este posbil pentru a ajuta Dinamo să cîștige titlul", a declarat Cornel Teodorescu, impresarul jucătorului."

Asta da stire de mare interes. goodone.gif
rew
Ar putea sa plece cit mai repede, daca vrea cu adevarat sa ne ajute cu ceva. Si sa-l ia pe blay cu el.
Me_Sama
Acum sa vad cine are curajul sa puna stirea pe prima pagina a site-ului. Cosmin, esti prin zona? goodone.gif
SunGod
Cu cine se bate asta pentru un loc de titular?....poate doar sa le care echipamentul si sa le stearga ghetele lui torje si lui cristea...
bananasmile.gif bananasmile.gif bananasmile.gif
The Game
Cand pleaca?
reddog_sv
Vreau sa-l aud cum zice iar "Batem shtoaia" si dupa aia e liber
djmihaitza
QUOTE(SunGod @ 29 Aug 2008, 18:18) *
Cu cine se bate asta pentru un loc de titular

Speram cu Fostina-Bostina... decat spurkatu' ala mai bine baschetbalistu'-rapper angolez.
Amn_Googly87
o sa se bata cu Torje ca e mijlocas dreapta - o competitie pe post binevenita pentru Torje zic eu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.