COSMIN C
Jul 19 2006, 01:40 PM
Nsimba Paulo Baptista Ze Kalanga, va semna un contract pe 3 ani cu Dinamo.
In varsta de 23 de ani, internationalul angolez a jucat pentru formatia Petro Atletico. Luanda.
Ze Kalanga a fost in teren la toate cele 3 partide disputate de formatia sa la CM din Germania, fiind remarcat de Mircea Rednic care spune despre el "este un jucator de banda excelent, de mare viteza si cu centrari foarte bune"
fl0r1nel
Jul 19 2006, 01:47 PM
Nu te supara: a semnat deja? sau abia maine vine in tara?
Oricum important este ca am gasit un jucator care sa il inlocuiasca pe Petre.
the wolf
Jul 19 2006, 01:49 PM
eu cred k ii un jucator excelent

dar ramane sa vedem ce face in teren atunci ne vom
da seama ce fel de jucator este.
dumi
Jul 19 2006, 02:06 PM
Spre rusinea mea, nu imi amintesc nimic despre evolutia lui Ze Kalanga de la mondial...astept sa-l vad jucand...
COSMIN C
Jul 19 2006, 02:08 PM
Asa e fl0r1nel, se pare ca va semna...M-a luat valul...Inteleg ca va juca maine seara in amicalul cu F.C.Vaslui.
fl0r1nel
Jul 19 2006, 02:18 PM
Sper sa joace cat mai bine, desi nu cred ca il va face uitat pe Florentin Petre, care nu poate fi uitat niciodata. Oricum, ii urez un

si sa se adapteze cat mai repede.
RED75
Jul 19 2006, 02:37 PM
Pe la TV au spus ca a semnat deja.
Pina la urma o mica bila alba pentru mult blamata conducere. Ni s-au promis trei jucatori de la campionatul mondial si a fost adus unul. Tot e ceva!
Cred totusi ca ar fi putut sa grabeasca tratativele pentru ca jucatorul sa poata participa la cantonament si sa se integreze in echipa. Asa, il aduci din palmier (e doar o gluma, chiar nu sunt rasist) si-l bagi in meciuri oficiale... Asta denota ceva lipsa de profesionalism.
Sper ca baiatul sa faca treaba buna. Depinde foarte mult de cum se va adapta la clima si la stilul de joc de aici pentru ca inteleg ca n-a jucat decat in Angola pina acum.
Maldini
Jul 19 2006, 02:43 PM
Sa-i urma un bun venit si sa-l intampinam cum trebuie.... !
Diabolik_kidd
Jul 19 2006, 02:50 PM
Daca rednic l-a remarcat inseamna ca are ceva potential ,oricum asta ramane de vazut , deocamdata nu are rost sa ne pronuntam in cazul sau inainte de a vedea ce poate cu adevarat
catzelus_berceni
Jul 19 2006, 03:06 PM
bun venit!!!!!!!!respect fratzica!bafta la cea mai tare echipa romaneasca:DINAMO!!
doberman
Jul 19 2006, 03:08 PM
Sper sa fuga la fel ca si florntin petre.
red_dog 4 ever
Jul 19 2006, 03:10 PM
Decat jucatori care sa faca doar prezenta cu numele mai bine astia mai anonimi si cu dorinta de afirmare
paddy
Jul 19 2006, 03:37 PM
fl0r1nel
Jul 19 2006, 04:18 PM
Sper sa nu se mai intample ce s-a intamplat cu Mariko Daouda. A fost un gest urat, care trebuie sa nu se mai repete.
ebola
Jul 19 2006, 04:18 PM
Eu am incredere in Ze Kalanga ca va fi o piesa de baza in angrenajul echipei ....Pana la urma e singurul jucator din toata divizia romana care a jucat la CM anu asta . E foarte bine ca am reusit transferul asta .
Welcome and good luck Ze Kalanga .
DarkRed
Jul 19 2006, 04:28 PM
Sper ca Rednic sa fi fost inspirat cu transferul asta....multa bafta !
white_dinamovistu
Jul 19 2006, 04:30 PM
Nexus
Jul 19 2006, 04:36 PM
Welcome Ze Kalanga!!!

Cel mai tare transfer.
Mister
Jul 19 2006, 04:43 PM
Mare lovitura sa iei un fotbalist de la CM cu doar 500000 euro.Am inteles ca centreaza bine ceea ce Petre nu a invatat in 20 ani de fotbal si are si viteza buna,de asemenea deposedeaza bine!!!Repet orice jucator de la CM este mai bun dekt orice jucator de la vreo echipa din Romania!!!Asa ca felicitari Rednic pentru transfer!!!Mult succes ZE KALANGA!!!
red_dog 4 ever
Jul 19 2006, 05:18 PM
Nsimba Paulo Baptista Ze Kalanga
Bine ai venit la DINAMO si la cat mai multe reusite sub tricoul alb rosu
paddy
Jul 19 2006, 05:21 PM
Auzi nea Dinule ai inceput sa o dai in balarii

tu citesti ceea ce scrii

.........
Am vazut niste jucatori la campionatul mondial care nu fac fata nici in divizia B la noi, daca faci asemenea comparatii, inseamna ca nici nu ai vazut campionatul mondial

.......
Bine ai venit Falanga
O mica intrebare.......de ce toti jucatorii de culuare pe care ia avut Dinamo aveau un stil aparte de a alerga

acelas lucru l-am observat si la noul venit ai impresia ca se dezmebreaza cind fuge
RED75
Jul 19 2006, 05:26 PM

si cat mai multe goluri !
Daca va juca bine cu steaua vom avea un "avantaj" clar - clubul lui Banel va primi suspendari pentru scandari rasiste

!
Sa nu-i bagi in seama Ze, daca Rednic are incredere in tine inseamna ca esti BUN !
Haita
Jul 19 2006, 05:33 PM
ZE KALANGA, WELCOME TO DINAMO!
red_dog77
Jul 19 2006, 06:25 PM
Din cate am auzit despre el se pare ca este pe profilul lui Petre (risipa de efort, jucator ofensiv), in plus mai si centreaza bine.
Nu prea imi inspira incredere nationalitatea lui, dar....
MysteryRed
Jul 19 2006, 06:40 PM

Bine ai venit ! Sper sa dovedesti ca meriti sa fii dinamovist !
red_dog 4 ever
Jul 19 2006, 06:58 PM
Acum sa-l aud pe tampitul de MM ca numai stOAIA isi permite sa ia jucatori de la mondial.A luat-o pe masa poate ca numai panarame au transferat.Sau poate G.Coman o fi jucat la mondial si noi nu stim
coolio
Jul 19 2006, 07:24 PM
Deocamdata e o lovitura de imagine data de cei din conducerea clubului....
Suna altcumva cand zici ca a jucat la C.M. decat daca ai fii zis ca il aduci din B.
Sper sa dovedeasca in teren ca is merita banii....
Blu
Jul 19 2006, 09:14 PM
Ze Kalanga ( se pare ca asa i se spune ) a fost ales jucatorul anului in Angola in 2005 , deci trebuie sa fie ceva de capul lui .
Nu am citit regulamentul 3
Jul 19 2006, 09:18 PM

eu zic ca asta ar fii cel mai bun transfer a lui Dinamo...dupa Mircea Rednic...un jucator care a jucat la mondiale...nu cred ca are vreo ekipa din romania...asa ca putem s aemitem mai multe pretentii....hai cu imnu ligii campionilor in Stefan Cel Mare....
dinamo1988"
Jul 19 2006, 10:43 PM
Este un jucator tanar si talentat de care Dinamo are nevoie sper sa fie prezentat maine la Red Dog Show
Dinamo Te Iubesc

Wel Come
Bien venir
Bun venit
reddog88
Jul 19 2006, 11:45 PM
Ce numar va avea Ze Kalanga pe tricou?
Achiles
Jul 20 2006, 12:14 AM
WELCOME Ze Ka !!!
e tanar , talentat ...sper sa faca treaba buna la Dinamo
decat Zicu imprumutat inca un an ...il prefer pe ZeKa cu un contract sigur pe 3 ani
COSMIN C
Jul 20 2006, 12:25 AM
Cel putin ne-am luat de-o grija:nu va fi caine pana la moarte.
Dar s-ar putea sa ne faca sa-l respectam mai mult decat pe.....Stim noi cine....
MosIonRoata
Jul 20 2006, 01:57 AM
Paulo Baptista, boa vinda ao Dinamo!
Saúde/Sanatate!
fl0r1nel
Jul 20 2006, 12:06 PM
QUOTE(red_dog 4 ever @ 19 Jul 2006, 19:58)

Acum sa-l aud pe tampitul de MM ca numai stOAIA isi permite sa ia jucatori de la mondial.A luat-o pe masa poate ca numai panarame au transferat.Sau poate G.Coman o fi jucat la mondial si noi nu stim

Jucatori de MONDIAL la sHTOAIA?
Ala e retardat mintal. Ce jucatori de mondial la shtoia? Saban? Israelul la mondiale???
Abia astept sa vad "noul Dinamo" in acest sezon, si sper ca Ze va face meciuri bune cu sHTOAIA si Crapid.
sobolan
Jul 20 2006, 01:31 PM
sper ca acest jucator sa se integreze cit mai bine insa nu cred ca va face uitata plecarea lui Florentin Petre
fl0r1nel
Jul 20 2006, 02:12 PM
red_dogvitan
Jul 20 2006, 08:17 PM
Sper sa se integreze bine desi nu-mi da incredere prea multa acest jucator
catalinmv2002
Jul 21 2006, 08:58 AM
EU SPER SA CONFIRME ANGOLEZUL.PANA LA PROBA CONTRARIE,EU AM INCREDERE IN EL
f_steven76
Jul 21 2006, 09:48 AM
[b]Din ce sa vazut la mondiale va face fata linistit in romania, decat sa dai o gramada de bani pe jucatori din tara si nu-ti vor juca deloc mai bine aduci strainii (normal nu oricare), da stii ca-ti vor juca pentru banii care-i iau.
fl0r1nel
Jul 21 2006, 05:28 PM
Ma gandesc ca nu poate juca joi cu Hibs. Dar poate fi trecut pe lista UEFA pentru turul II, nu?
Nexus
Jul 24 2006, 06:59 PM
a ajuns Kalanga?sau tot mai asteapta viza?
ScorpyoN
Jul 24 2006, 08:51 PM
Asteptam sa vedem daca poate suplini lipsa Piticului ...
Welcome to

ZeKa !
red_dogvitan
Jul 25 2006, 09:09 AM
Welcome Zeka to DINAMO!!!!!
Florin_Dinamo
Jul 25 2006, 01:01 PM
INCREDIBIL! Achiziţia de la Mondial a dinamoviştilor, angolezul Ze Kalanga, a venit cu întîrziere pentru că nu a avut bani de bilet!
COSMIN C
Jul 25 2006, 01:08 PM
Pentru ca bancile nu au lucrat in week-end în Angola. Adica omu nu-si tine banii la ciorap sau sub saltea !
Si vine din Angola, nu de la Dalga ! Ce-i atat de amuzant?
Nu v-ati plictisit de ziarul ala care zilnic ataca Dinamo?
redlady08
Jul 25 2006, 02:01 PM
un ziar de nimic care nu mai gaseste motive sa se lege de noi

...sa vedem ce poate Ze Kalanga si ce a mai invatat pe la turneul final
Nexus
Jul 25 2006, 03:39 PM
Sa nu uitam ca si Blay a fost facut betiv si in toate felurile.Ze Kalanga e binevenit la echipa si azi si maine.Nu conteaza problemele pe care le`a avut ci felul in care va juca la Dinamo.
Taranu24
Jul 25 2006, 03:44 PM
A ajuns totusi Ze in Romania?????Oricum e un super transfer....kiar aveam nevoie de un mijlocas dreapta...
Welcome ZE Kalanga
Schatt3n
Jul 25 2006, 08:44 PM
QUOTE(COSMIN C @ 25 Jul 2006, 14:08)

Pentru ca bancile nu au lucrat in week-end în Angola. Adica omu nu-si tine banii la ciorap sau sub saltea !
Si vine din Angola, nu de la Dalga ! Ce-i atat de amuzant?
Nu v-ati plictisit de ziarul ala care zilnic ataca Dinamo?

E hai, faza e usor jenibila, daca nu chiar mai mult. Daca si Angola e tara unde tot bastinasu e atat de cool si de trendy incat nu foloseste lichiditatzi deloc, maine ar trebui sa fim toti la coada la ambasada Angolei (in cazu in care au una).
Si daca tot ie asa modern nenea mistăr ZeKa, oaresce carduri astea nu serveste? Ca sianume cu iele putea sa plateasca biletu si cand ie bancile inchise :). Si booon, in cazu in care ZeKa navea nijte sute de coco cheş, si avea numa card, iar bancomatele in Angola nu lucreaza in uichend (pen ca ie nenea aia care sta in aparate si iti da banii liberi), nu putea domne clubu Dinamo sa achite contravaloarea biletului sa poa sa vina omu linijtit la contract? :)
Observ ca in ultima vreme am devenit un club extrem de "amuzant", pe baiatu ala trimis de Petre l-au uitat la hotel de parca era vorba de vreo sacosha cu sandvishuri expirate, lu nea angolezu n-au fost in stare sa ai asigure macar un bilet de avion...uite asa ne facem de kkt singuri...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.