Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Zicu la Rapid
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4
radu
Pentru cei care au facut ultimile postari http://www.dinamomania.net/forums/index.php?act=boardrules
in special punctul 1.
COSMIN C
Si daca Regulamentul nu e suficient de clar, mai cititi si aici:
http://www.dinamomania.net/forums/Netiquet...orum-t3052.html
dinamovista_
aa..scuze..n-am citit regulamentul...chiar nu stiam ca n-am voie sa scriu cu "k" "sh" etc...
paddy
QUOTE(stefan_dinamo @ 19 Jul 2006, 12:31) *
axe.gif Un jeg ordinar acest Giovanni Becali.Dupa ce ne-a distrus echipa ne-a mai si luat un supertalent de sub nas.Oricum, puneti-va in locul lui Zicu, care are doar 22 ani si are de ales intre 500 000 EURO si 100 000.Asta este.Banu vorbeste.Este fotbalist profesionist, iar daca era dorit cu adevarat venea la DINAMO. Oricum va avea viata grea in Romania daca vine la Rapid.

Am pierdut un super talent rofl.gif rofl.gif apucate de oina Stefane .........
Dupa retragerea lui Hagi, aveam nevoie de un super jucator, si presa la inventat pe Mutu , cu acceptul fratilor Becali, cum Mutu le-a dat cu flit dupa scandalul cocaina, au incerca sa creeze un nou personaj de desene animate, vazind ca romanii sint un neam de tradatori, au zis ca noua mascota sa fie d-a lor (Machidon) si uite asa la prezentat pe Zicu celor de la Inter ca fiind urmasul lui Hagi rofl.gif rofl.gif
Cei de la Inter au vazut ca au plesnito cu Mutu, nici prin gind nu le trecea ca vor lua o mare plasa de la fratii Becali, si au pus botul tongue.gif si la cit de bun e El Magnifico Zicone joaca prin alte campionate decit la Inter.........la rapid o sa vada iadul de pe pamint, nu e o amenintare, e o promisiune thumb.gif
Zicule esti un gunoi imputit, un retardat, uitate ce fata de vomitatura ai, un pusti cordit, un mucios cracanat, niciodata nu ai fost ciine adevarat, toata lumea te considera un mercenar de jucarie, ce a patit Alexa la Timisoara a fost floare la ureche, pe linga ce vei pati tu la rapizi diablo.gif a era sa uit Giulestiul e in Bucuresti thumb.gif
junior
un rahat...şi un ratat...atât
kalasnikov
haidetzi fratilor cik "inter l`a vrut doar la rapid " ahahahahaha..si in plus mai bine ca aa plecat numai tinetzi minte cand il,injuram cand rata cu poarta goala la constanta,cand rata la sofia 149.gif ,lasati`l sa plece sa vedem fanii rapidului cata rabdare o sa aiba ,oricum aveam prea multi atacanti,si ganea din cate am vazut cu hibernians joaca mult mai bine ca zicu ....asha ca hai sa bem beerchug.gif bananasmile.gif
Diabolik_kidd
Alt "mare jucator" pe lista.Bravo zicule.Vii in stefan cel mare sau te dai accidentat inainte de ,eciul direct din groapa?
RED75
Zicu e un jucator talentat dar nu de ajuns incat sa depseasca fitzele si poate lacunele de caracter despre care vorbesc unii ca le-ar avea. Poate ca daca nu pleaca o sa-i contamineze si pe baietii astia tineri de fitze si vedetisme de discoteca pentru ca in mod normal el ar fi fost un fel de "tatic" pentru ei. Asa ca... tot raul spre bine uneori.
dinamo1988"
Am citit pe sai-tul lu Shactior Donetsk acum cateva minute si se zice ca Stoican care iar s-a declarat caine pana la moarte nu mai intra in vederile lui Lucescu vreau sa vad unde va pleca Steaua,Rapid sau Dinamo,si tot acolo scria ca Lucescu cel smecher a contribuit la aducerea lui Zicu la echipa fiului sau,oameni de toata jena mie rusine mie de ce fac acesti oameni
diablo.gif isi bat joc de fotbalul romanesc. gunshot.gif Nubilor ce sunteti,la fel ca V.Becali si alti 251.gif
Nu va mai suportam diablo.gif vampire.gif ,cumparati jucatori prin mafie 256.gif banned.gif
RED75
Indiferent de ce face acum in postura de tata eu il respect pe Mircea Lucescu pentru ce a facut la Dinamo si mai departe.

"Sanatate !"
dinamo1988"
Atata ne enervam noi ca a plecat el la Rapid,va aduceti cu toti aminte cand rata ca dobitocu la Sofia,Constanta,i multumim pt. golul marcat impotriva Stelei in tur si atata,a ratat ca prostul in meciul cu Farul imi vine sa imi dau pumni in cap cand ma gandesc la aceea faza cum dracu ma si tatamiu de 40 de ani dadea gol daca era pe teren, 010.gif ,dar nu ne punem noi cu Zicu........! bananasmile.gif
Toti care vor raul lui Dinamo sunt ............................! diablo.gif
Netoiule ne mai iubesti nu ?????!!!!!
Hai razbunate pe noi 149.gif 010.gif 251.gif Borcea fa ceva drink.gif drunk.gif football.gif
HAITA_DINAMO.gif

Minutul "71 parca Zicu dribleaza fundasi Farului,portarul are poarta de 2 metri inaltime,7 lungime si si si si RATEAZA ca boul deschiderea scorului ar fi fost 1-0 pt. Dinamo 010.gif 256.gif icon_lol.gif taunt.gif warning.gif
Tioti tifosii de pe stadion sunt exasperati de ratarealui Zicu si ce fac drink.gif de sete. diablo.gif si il injura pe Zicu care asa va rata si in meciul contra lui Dinamo de pe stadionul Dinamo si tot in minutul "71 la scorul de 4-0 pt. Dinamo
Dinamo4ever bananasmile.gif beerchug.gif HAITA_DINAMO.gif
paddy
[quote name='RED75' date='19 Jul 2006, 13:49' post='75761']
Zicu e un jucator talentat dar nu de ajuns incat sa depseasca fitzele si poate lacunele de caracterdespre care vorbesc unii ca le-ar avea.

verystrange.gif verystrange.gif Banuiesc ca tu esti unul dintre acei care ii duc dorul, nici o problema "frate" Giulestiul nu e pe alt continent, asa ca il poti vedea de cite ori tii se va face dor de el thumb.gif vezi sa nu scapi momentul in care va pupa steagul alb-visiniu, vad ca e la moda printre machidoni beerchug.gif
dinamo1988"
Zicule nu o sa ne lipsesti si nu te vom uita cu imensa ratare din meciul cu Farul diablo.gif
Iti multumim pt.tot ce ai facut pt.Dinamo,go;uri,ratari,nervi tot. bananasmile.gif
Pe la vreo 30 de ani sa te intorci la Dinamo daca vrei ca nu o sa te mai cunoasca nimeni cat de schimbat vei fi tu crazy.gif
Dar nici atuncea nu o sa avem nevoie de tine ma talentatule diablo.gif HAITA_DINAMO.gif
RED75
@paddy cand am spus despre "lacunele de caracter despre care vorbesc unii ca le-ar avea" nu a fost o ironie si nici nu o sa-i duc dorul. Pur si simplu n-am vrut sa spun direct ca nu are caracter pentru ca nu sunt sigur de asta si nici nu pot sa dau acum un exemplu concret prin care sa sustin aceasta afirmatie. Imi amintesc doar ca jucatorii farului care ii fusesera coechipieri cu putin timp in urma l-au acuzat acum ceva timp la un meci cu Dinamo ca i-a injurat tot timpul partidei ceea ce nu mi se pare "elegant".
dinamo1988"
Va dati voi seama ce o sa se bucure astia de la Rapid ca ne-au luat un jucator o sa ne faca in ciuda va dati voi seama.
Si noi o sa spunem:NE DOARE IN....! diablo.gif Si suporteri giulesteni vor fi bucurosi daca Zicu va inscrie in poarta noastra,dar nu va putea pt.ca va rata ca un paur ce i! warning.gif
Noi l-am luat pe Bratu,dar ala macar mai inscrie cum a facuto in meciul cu Rapid 5-2,nu voi uita acel meci HAITA_DINAMO.gif
Sper ca sefi lui Dinamo sa nu faca declarati precum ca le pare rau dupa Zicu ca ma omor axe.gif crazy.gif
Azi rapidisti de la mine de la bloc atat de bucurosi erau incat mam dus la magazin si le-am luat o bere la fiecare gunshot.gif
red_dog 4 ever
El grande Zicone
dinamo1988"
Cat de talentat este Zicu????????????????????????????? busted_blue.gif warning.gif
Fratemiu este mai talentat ca Zicu si joaca zilnic fotbal in curtea scoli 010.gif
Zicu a fost talentat,dar s-a pierdut asa aiurea ca se credea mare jucator cand s-a dus la Inter,apoi la Parma unde a fost mai mult rezerva bietul de el crazy.gif blacksheep.gif
Zicu la Rapid mare scofala bananasmile.gif
Danciulescu cand a plecat de la Steaua si a venit la noi ce a patit stiti cu toti poate si el va pati la fel si el inca mai este caine pana la moarte,stiti voi INJECTIA CU CARE BORCEA NE AMETESTE diablo.gif 010.gif icon_lol.gif
HAITA_DINAMO.gif Dinamo vuata mea
gaby75
HAITA_DINAMO.gif Pe mine unul nu prea ma intereseaza asa de mult zicu .Am inteles ca Stoican este liber de contract .De ce nu-l aduce pe el la echipa ,este mai de folos decat zicu.Asta este parerea mea HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
CAINE PANA LA MOARTE HAITA_DINAMO.gif

HAITA_DINAMO.gif Pe mine ma cam doare undeva de zicu.Am auzit ca STOICAN este pus pe liber de lucescu.De ce nu-l ia pe el.Cred ca este mai de folos decat zicu HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
CAINE PANA LA MOARTE HAITA_DINAMO.gif
catzelus_berceni
zicu....esti un mare cretin!!si cand ma gandesc ca erai juacatorul meu favorit....mare pacat!dinamo nu sta in tine!!!!bastarduleeeeeeeeeeeee
ebola
Inca o data se adevereste faptul ca fratii Becalii rasusesc cutitul in rana de fiecare data cand au ocazia . Sunt sigur ca Zicu are o mica parte de vina in aceasta chestiune si adevaratii infractori sunt ceri care isi zic impresari . Daca a fost si mana lui Lucescu senior aici e clar ca nu mai are nici treaba cu echipa noastra . Totusi sper ca Zicu sa faca acelasi lucru frumos care l-a facut si CL Niculescu care a refuzat cu ceva timp in urma sa mearga in Giulesti cum ii dictasera fratii Becalii .
Orice s-ar intampla trebuie sa nu uitam ca 90% din vina o poarta , fara urma de indoiala , distrugatorii lui Dinamo din ultima vreme Victor si Giovanni .
Giovanni ne-a distrus echipa vanzand jucatori valorosi ( cu concursul actionarilor nostri ) si de acest lucru cine credeti ca a profitat ?!? E simplu ... varu sau ..oierul de la zdeaua . Eu intotdeaua am banuit ca cearta dintre ei e numai la tv si pt gura lumii ...la urma urmei sunt veri si mai presus de toate machedoni .
Asta e o mai incasam inca odata ....dar speranta moare ultima ..asa ca nu incetati sa sperati ca vor veni si vremuri bune pt Dinamo !
Cel_mai_rosu
CEL MAI PROST JUCATOR ROMAN = ianis zicu

010.gif
paddy
Ai vrut sa spui Aroman verystrange.gif verystrange.gif
dinamovista_
QUOTE(Cel_mai_rosu @ 19 Jul 2006, 17:40) *
CEL MAI PROST JUCATOR ROMAN = ianis zicu
010.gif

acum sa nu exageram...o fi el un ratangiu dar nici cel mai prost jucator roman...astea-s vorbe de copil...zicu are talentele lui...nu stiu ce parere aveti voi..dar eu cred ca zicu este un jucator destul de bun...
red_dog 4 ever
Este bun dar si indolent.Acum sa fie el sanatos la rrapid si sa fie in continuare sluga hotilor de becali
bigbobo
Ce caractere sunt unii!!!....Caini pana la moarte?!!!.....Cred ca doar jigodii pana la moarte....
punkrock
.....ce dreq mai este de comentat?....m-a lasat fara cuvinte...sper sa nu fie adevarat, poate refuza rapidul....daca nu..........ce dreq declaratii o sa dea......daca prostii ar sti sa zboare....ghencea ar fi aeroport....
COSMIN C
Chiar.... Ce mai e de comentat? S-a dus, duca-se....
Oricum dupa meciurile directe Mircea Rednic le va canta, lui Razvan si Copos: Ce bine-mi pare ca ati luat teapa, Ce bine-mi pare ca ati pierdut !!!! bananasmile.gif bananasmile.gif
R.E.D.F.O.R.E.V.E.R.
Ce parere aveti de aceasta stire bomba?
Dinamo trata transferul lui zicu si acesta semneaza surprinzator cu rapid!
red_dog 4 ever
Acum ar fi culmea sa plangem dupa Zicu.A plecat la rrapid asta e ce rost are sa mai facem atata tam-tam.Parca a semnat Canavarro cu ei si nu cu noi.Noi sa fim sanatosi si la cat mai multe succese interne si internationale fara "caini" ca Zicu si Alexa. HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Mythok
Vai ce pacat ca Zicu e la cRapid....mor de ciuda 010.gif
Un puturos mai putin ,da altul am scapat la Timisoara.....mai sunt?
Niculescu ,dar el ca si varf impins nu prea are alte alternative asa ca nu se cunoaste prea tare...
Zicu ,Grigorie si altii ca ei se nasc genii si mor sperante... football.gif
Mitzi
Si credeti ca va reusi Razvan Lucescu sa faca ce nu a reusit Ando?Adica sa-l convinga pe acest sclav al timpurilor moderne sa lase fitele la o parte?Ma indoiesc...
Plecarea lui Zicu la rapid nu are nici o legatura cu tradarea...omul pur si simplu nu-si poate decide soarta...mafiotul ala machedon tine sforile...
Vorba unui prieten:ma doare la bashketzi...
Veniti la prezentarea lotului si cat mai multi in acest inceput de sezon...
Suntem la un nou inceput,trebuie sa ne mobilizam,de doi ani stam in umbra...destul!
cane loco
Bai zicule esti un mare carnat, se vede treaba ca esti sclavu' bijnitarului cocalar, deh pana la urma aveti acelasi singe in voi, iti urez tie si bijnitarului sa aveti parte numai de rahaturile cu care ati chinuit-o voi pe DINAMO, intradevar vorba cuiva de aici sa ne bucuram ca a mai plecat o panarama ce facea umbra degeaba la echipa.
fl0r1nel
Si daca venea la Dinamo ce era?
Ca l-am injurat de numa numa dupa ce o ratat cu farul, si acu plangem dupa el
Lasati-l sa se duca, ca doar si Bratu a venit la noi, avand trecut rapidist.
COSMIN C
Ca fapt divers, conform voturilor membrilor forumului Dinamomania, ale noastre care va sa zica, Ianis Zicu, primea "diploma"pentru: Cea mai slaba prestatie din retur a unui jucator care a evoluat si in turul campionatului ....

Prin urmare pe cine plangem? Socul a fost mare, nimic de zis, dar e timpul sa privim inainte, si sa fim alaturi de cei ce vor imbraca maine seara, tricoul alb- rosu!
Snake_Ady
poate vedem acu ca dupa zicu ajuge si tamas la puli timisoara ca cica e unflatu ala interesat de el si giovani vrea sa scoata bani , ar fi ceva de nedescris ca unul dintre dinamovistii pur sange sa ajunga la sclavii aia faceti tot posibilul sa il luati p tamas!!!!
dinamovistu'92
ma bun nebun cum o fi fost el a fost sezonul trecut al 3 lea marcator cu toate ratarile lui.asa ca sar putea sa ne ia rapid locu 1 sau 2. busted_blue.gif 256.gif
HAITA_DINAMO.gif lupta DINAMO campioni tuturor
vai de dinamovisti nostri pana la moarte crazy.gif nono.gif pai ce renunta la bani sa vina la dinamo gunshot.gif
paddy
La emisiunea Fanatik, Mihnea ia spus lui Corsicanu, ca la prima ratare a lui Zicu din 6 metri, il vor alerga pe linile de cale ferata rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif
COSMIN C
A fost al treilea marcator, si noi abia am prins locul 3.... Cum s-ar spune, in tara orbilor chioru e imparat....
R.E.D.F.O.R.E.V.E.R.
eu cred ca e mai mult socul pierderii unui fost caine in fata unor rivali, pentru ca zicu ca fotbalist nu e ceea ce are nevoie Dinamo acum. Dinamo are nevoie de jucatori care sa-si dea sufletul pe teren nu de fitosi si puturosi, ca zicu
dinamovistu'92
sa vina Tamas si Bratu ca sa putem avea sanse la campionat mai ales ca Niculescu e pe picior de plecare.sau ca fundas si Burca de la national ar fi bun ca tamas dar ultimu are avantajul ca e mai tanar. sa speram ca zicu va rata la fiecare ocazie a rapidului cum a ratat cu DINAMO din 4 metri cu poarta goala si sper sa ''alerge''asa cum a facut-o la DINAMO.cred ca a fost cel mai lenes si cu vasluiu din cauza lui am pierdut cu talentu lui nemaivazut si pentru ca nu alerga

FORTA DINAMO NE VEDEM IN GRUPE busted_blue.gif bananasmile.gif
COSMIN C
Corect,R.E.D.F.O.R.E.V.E.R.. Asa e. Nu ne doare ca nu ne-a ales Zicu, la urma urmei a fost aici, vi s-a parut ca era dispus sa "moara " pentru Dinamo?
Ne doare ca ca a juns la Rapid... Ne doare ca inca mai face ion ce vrea cu noi.... Dar poate tot raul spre bine. Poate asta-i picatura care a umplut paharul. Poate se vor trezi si conducatorii lui Dinamo si vor realiza ca e timpul sa-i inchida usa in nas bisnitarului...
reddog88
Imi placea cum juca Zicu dar daca se duce la Rapid , sa se duca sa se impuste axe.gif
dinamovistu'92
misto aia cu alergatu da ar trebui sa ai ajutam si noi pe aia sa ai alerge acolo pt orice eventualitate sa vezi ce fuge atunci nu mai leneveste 010.gif verystrange.gif icon_twisted.gif axe.gif
R.E.D.F.O.R.E.V.E.R.
Sa ne gandim putin. Din moment ce zicu a ales rapidu nu mai are rost sa ne plangem de mila pt ca inseamna ca nu a iubit niciodata echipa cainilor rosii
Max
E' na si cu tine , n-a iubit Dinamo...a iubit-o dar a divortata..lasati omu' sa-si refaca viata , ca e tanar football.gif
ebola
Dupa ce ne-au tras-o cu Zicu ( si sper sa - si ia si ei teapa ca nu e cine stie ce ) beeecalienii offtopic.gif incearca sa ni-l vare pe gat pe Stoican. Nu mai avem nevoie de ciurucurile lor pe care sa le reconditionam noi si apoi sa ii duca ei unde vor . Daca Stoican nu are loc la Sahtior cum sa aibe loc la noi ?!? In plus e si batran ....prefer sa ia straini tineri si ambitiosi decat lepre . offtopic.gif Acum impresarii astia de 2 lei ne dau cu Stoican pe la nas ( miroase rau a jucator expirat ) si parka vad ca vineri cine stie unde il dc pe Tamas . protest.gif
R.E.D.F.O.R.E.V.E.R.
QUOTE(m@x @ 19 Jul 2006, 21:51) *
E' na si cu tine , n-a iubit Dinamo...a iubit-o dar a divortata..lasati omu' sa-si refaca viata , ca e tanar football.gif

Da corect. Dinamo l-a sufocat cu prea multa iubire, si avea nevoie de aere de cioara bananasmile.gif
ebola
O sa-i taiem penele la meciul direct diablo.gif diablo.gif diablo.gif
Blu
Sincer imi pare rau dupa Zicu . Cred ca sub comanda lui Mircea Rednic ar fi revenit la adevaratul lui nivel . Desi acum sunt foarte suparata , sper ca Razvan Lucescu sa-i bage mintile in cap . Il consider in continuare un jucator de valoare , si cu putina munca poate ajunge departe . Sper doar sa nu ne bage noua gol si eventual la anul sa se intoarca acasa !
reddog88
Vom avea un motiv in plus ca sa avem boala pe tzigani,chiar daca Zicu rata mult ,de multe ori declansa contraatacuri taioase care se terminau cu executii de finete al lu' Clau' si ale lu'Danciu. CAINI PANA LA MOARE

Ce daca e batran Stoican,are experientza,e dinamovist pana la moarte si in aparare avem nevoie de oameni care sa joace constant.Si macar asta dadea 100% din ce putea nu statea ca Zicu sa-i vina mingea pe felie dupa care sa ne imbolnaveasca de nervi cu ratariile sale(monumentale).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.