Nu cred insa ca merita injuraturile noastre.
nu il injura nimeni, dar omul a reactionat mizerabil in cazul zicu. se injura cu giovani si dupa aia se uneste cu el ca sa loveasca in dinamo. transferul lui zicu nu e o pierdere pt dinamo. in peisajul actual zicu nu mai are loc. rednic nu l-ar fi jucat titular. nici pt rapid nu e o afacere. e neantrenat si era in scadere de forma, deci ii va lua timp pina va face ceva.
in plus nu alearga, iar la rapizi alearga toti ca apucatii.
deci e o lovitura de imagine contra lui dinamo. asa arata ei cine e mai tare si ca dinamo devine o echipa din ce in ce mai slaba. adica nu e o actiune sa il ajute pe fi-su, ci una care da in dinamo. pt ca rapidul vrea sa ia locul lui dinamo. si face asta un om pt care clubul a sacrificat 5 ani ca sa faca o echipa. 5 ani in care ne-a batut nentori si steaua cu 5-0.
de-aia imi pare rau. insa asta e. exista o balanta undeva care ii ofera fiecaruia ce merita.
la alexa a fost la fel. rednic nu l-ar fi jucat titular, dar s-a vrut o lovitura din partea lui netoiu. asta e. bine ca am scapat de reptilele astea si de jucatorii lor - nu ai lui dinamo.
in vara asta s-a incheiat o epoca.