Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Zicu la Rapid
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4
nunweiller
QUOTE(COSMIN C @ 22 Jul 2006, 13:43) *
Nu cred insa ca merita injuraturile noastre.

nu il injura nimeni, dar omul a reactionat mizerabil in cazul zicu. se injura cu giovani si dupa aia se uneste cu el ca sa loveasca in dinamo. transferul lui zicu nu e o pierdere pt dinamo. in peisajul actual zicu nu mai are loc. rednic nu l-ar fi jucat titular. nici pt rapid nu e o afacere. e neantrenat si era in scadere de forma, deci ii va lua timp pina va face ceva.
in plus nu alearga, iar la rapizi alearga toti ca apucatii.

deci e o lovitura de imagine contra lui dinamo. asa arata ei cine e mai tare si ca dinamo devine o echipa din ce in ce mai slaba. adica nu e o actiune sa il ajute pe fi-su, ci una care da in dinamo. pt ca rapidul vrea sa ia locul lui dinamo. si face asta un om pt care clubul a sacrificat 5 ani ca sa faca o echipa. 5 ani in care ne-a batut nentori si steaua cu 5-0.

de-aia imi pare rau. insa asta e. exista o balanta undeva care ii ofera fiecaruia ce merita.

la alexa a fost la fel. rednic nu l-ar fi jucat titular, dar s-a vrut o lovitura din partea lui netoiu. asta e. bine ca am scapat de reptilele astea si de jucatorii lor - nu ai lui dinamo.

in vara asta s-a incheiat o epoca.
Florin_Dinamo
Stelistii au strigat lui zicu ca este Caine Pana La Moarte. Voi ce credeti, sunteti de acord cu acest lucru? In ceea ce ma priveste, nu sunt de acord.
RED75
verystrange.gif
Pai stelistii au facut misto de Zicu. Tu intrebi daca suntem de acord ca au facut misto de el?
cocolino
cica zicu la meciu rapid-steaua din supercupa in pauza meciului a scandat trivialitai impotriva lui Dinamo axe.gif 149.gif
dudu1961
axe.gif Inchideti oameni buni acest topc nu mai avem de cine discuta decit de zicu.PA! zicu sa-ti fie de bine vampire.gif ADIO! diablo.gif
COSMIN C
Corect, s-a discutat deja prea mult despre acest subiect.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.