red_dog 4 ever
Jul 19 2006, 09:47 AM
Zicu a semnat cu Rapid!
Giulestenii au dat lovitura pe piata transferurilor. Aseara tirziu, ei au primit de la Internazionale Milano confirmarea ca italienii sint de acord sa-l cedeze pe Ianis Zicu la Rapid. Intelegerea este pe un an, cu drept de cumparare definitiva in vara viitoare. In ultimul sezon si jumatate, Zicu fusese imprumutat de Inter la Dinamo. "Ciinii" au vrut si ei sa-l pastreze in lot pe fotbalistul in virsta de 24 de ani, dar Ioan Becali a negociat in secret cu Rapid, preferind sa-l directioneze pe Zicu spre Giulesti.
miste_r
Jul 19 2006, 10:00 AM
Mda..alt "caine pana la moarte"...
sultanu
Jul 19 2006, 10:06 AM
Mare pacat! '

:
Becali ar trebui interzis in 'Stefan cel mare.'
Zicu e mare jucator, dar mai e si jucatorul lui Becali
Ne-a facut-o!
Dar noi il avem pe Rednic!
Mare antrenor
Ce palma am luat! :
Si cu Zicu tot le dam 3. la rapidisti : bananasmile:
Zicu acum e cioara :

mamba:
DINAMO DRAGOSTEA MEA
dudu1961
Jul 19 2006, 10:09 AM

NU alt giovani curva,ca tot neamul lor de RAHAT,acum ne vom da seama daca antrenorul sau Zicu a fost de vina pt. "jocul lui nemaipomenit" care la facut la Dinamo.
red_dog 4 ever
Jul 19 2006, 10:12 AM
E clar ca Zicu este sclavul lui giovani dar daca nu vroia nu se ducea la rrapid.Eu cred ca Rednic il aducea la forma care sa consacrat
reddogforever84
Jul 19 2006, 10:12 AM
Zicu e unul din jucatorii care returul trecut nu au facut nimic pt Dinamo. Fc Dinamo are nevoie de profesionisti nu de "dinamovisti".
caine dobrogean
Jul 19 2006, 10:37 AM
dupa ce alexa se declara caine pana la moarte si sa transferat la poli sub indrumarea lui gigi netoiu.. acum si zicu a preferat rapidu in detrimentu lu dinamo.. e scandalos..

AFARA CU MERCENARI ...
jiovani da`ti drumu in cap de pe bloc
red_dog 4 ever
Jul 19 2006, 10:37 AM
Asa cu Dinamo la luat pe Bratu anul trecut si Zicu sa dus acum la rrapid.Oricum nu stateam noi in Zicu
fl0r1nel
Jul 19 2006, 11:13 AM
Da-l draeq de retardat. Mai bine decat sa vina la noi si sa nu faca nimic.
RflaviusD
Jul 19 2006, 11:14 AM
ma voi vb serios???zicu la rapid??e doar o gluma nu???
fl0r1nel
Jul 19 2006, 11:18 AM
NU A SEMNAT NIMIC!!!!!!! AM VAZUT INTERVIU PE cucuriguboys
PS SPER ca nu fac rau la nimeni daca spun ce am vazut pe alt site de suporteri
coolio
Jul 19 2006, 11:27 AM
Nu cred nene .....nu cred........
nu stiu dar parca Zicu are fata numai de Dinamo..
Indiferent de ce spun altii mie imi place cum joaca .
gavros
Jul 19 2006, 11:33 AM
el era singurul jucator pe care mil doream la dinamo ....el si tamas
Ratacitu
Jul 19 2006, 11:34 AM
Ma bucura transferul lui Zicu la Rapid daca se concretizeaza, in Romania se poate intimpla orice.
Sa mai aibe si altii de ce se oftica de ratarile Monumentale ale Fitzosului asta cu pretentzii de 'Hagi'.
Sa mai vopsesca si altii retardatzi cu fitze de fotbalisti.
Sper ca Rednic sa nu se schimbe si sa ne trezim ca de fapt el vopseste francezi, belgieni si altzi africani.
paddy
Jul 19 2006, 11:47 AM
Gigi Netoiu dinamovist 100% ia transferat pe Grigorie si pe Alexa la Timisoara, acum se lupta pt Claudiu Niculescu sa-l transfere in Tibet.......
Giovani Becali dinamovist 100% il duce pe Zicu la rapid.......
Cum poate sa declare Borcea ca acesti oameni sint alaturi de Dinamo, atita timp cit ei intaresc echipele adverse ........
Foarte multi dintre voi ia-ti luat apararea lui Zicu ...........daca vreti o poza cu el de neuitat, ducetiva pe Giulesti,atunci cind va pupa steagul rrapizilor, sper ca sa va unga pe suflet
Maldini
Jul 19 2006, 11:55 AM
nu stiud aca a semnat...mai ales ca toti au preluat stirea de la gașca slugilor proaste ..iar prosportu nu zice nimic inca...
oricum nu e mare valoare zicu... insa poate ar fi reusit rednic sa-l aduca pe un drum bun....
bine la l-am luat pe kalanga asta...ca e si tanar si are si valoare
danpirv
Jul 19 2006, 11:57 AM
Bravo pt. aducerea lui Ze Kalanga, jucator valoros.
Cat despre Zicu, da-l in gatu masii de tradator. Si apropo ce masa urmareste cacatu ala de Becali ? Nui destul co adus nushce antrenor care habar n-avea de fotbal sio stricat tata echipa pt. retur?
Si prostu ala de Zicu di ce o acceptat sa mearga la rapid cand so zas care oferte din strainatate (cica).
dinocaine1956D
Jul 19 2006, 11:58 AM
Nu prea ma supara plecarea lui Zicu la zgarcitul de Copos,desi daca stau bine sa ma gandesc s-a scos cu golul de la Constanta din ultimile minute.El a fost campuionul ratarilor din campionatul trecut.Sper ca totusi vor reusi sa-l aduca pe G.Tames pana viner cum au promis cei din conducere.
fl0r1nel
Jul 19 2006, 12:04 PM
Nu merita sa ne agitam. Abia astept prezentarea lotului maine seara. Atat, sa-i vad pe dinamovisti, sa vad un spectacol alb-rosu, super o sa fie.
danpirv
Jul 19 2006, 12:05 PM
Oricum daca mai vine Tamas ma doare exact sub coada daca Zicu mere sau nu la rapid. Ar mai trebui un jucator de banda stanga pt ca ze kalanga ii de banda dreapta.
catalinmv2002
Jul 19 2006, 12:08 PM
sa se duca naibii unde vrea si Zicu, si Giovani si Netoiu. ultimii doi sunt pusi, se pare, pe comploturi, lovituri sub centura si alte manarii. astia nu-s dinamovisti!
dinocaine1956D
Jul 19 2006, 12:10 PM
Nu prea ma supara ce a facut G.Becali ca la transferat pe Zicu la zgarcitul de C---S,desi daca stau bine sa ma gandesc s-a scos cu golul din meciul de la Constanta din ultimile minute al meciului,dar a fost campionul ratarilor din campionatul trecut. Sper ca administratia clubului sa reuseasca sa-l aduca pana vineri pe G.Tames.
caine dobrogean
Jul 19 2006, 12:11 PM
acum a inceput sa`mi placa scandarea galeriei farului : este constanta.. e casa noastra.. masa lu zicu.. este c***a noastra :

bananasmile:
Nexus
Jul 19 2006, 12:20 PM
se vede clar cine e caine pana la moarte si cine nu,zicu e un raha...la fel si alexa si grigorie.....mai bine cu angolezi si alti straini decat cu asa zisi caini
fl0r1nel
Jul 19 2006, 12:41 PM
Suporterii sunt caini pana la moarte, asta e clar. Jucatorii pleaca la prima oferta in strainatate, si apoi se mai intorc la cate o poli, steaua, craiova, rapid. Mai bine cu straini care au mentalitate de profesionisti. Sper sa avem o echipa de campioni in 2-3 ani.
redlady08
Jul 19 2006, 12:54 PM
las' sa se ducaaaaaaa....decat sa ma enerveze cu ratarile si fitele lui....asa macar am scapat de griji...nu la noi o sa fie trecute ratarile etapei

......s-a vazut acuma cat de caine este el.....daca s-ar reintoarce Tamas totul ar fi perfect...am avea o aparare super...iar apoi nici de la mijloc in sus nu stam rau
adrian1988
Jul 19 2006, 01:00 PM
nene lasati sa faca ce vor noi avem doar 2 caini adevarati care s-au dat viata prntru DINAMO acestia sunt CATALIN Hîldan si FLORENTIN PETRE.
Noi trebuie sa ne vedem de drumul pe care l-am inceput si sa ne preocupe mai mult jucatorii pe care ii avem in lot.Jucatorii celorlalte echipe nu trebuie sa ne intereseze.
ASTA ESTE PAREREA MEA. FORZZZZZZZZA DINAMOOOOOOO
UTA ESTE DIN NOI IN LIGA I FORZA UTA
fl0r1nel
Jul 19 2006, 01:13 PM
QUOTE(redlady08 @ 19 Jul 2006, 13:54)

las' sa se ducaaaaaaa....decat sa ma enerveze cu ratarile si fitele lui....asa macar am scapat de griji...nu la noi o sa fie trecute ratarile etapei

......s-a vazut acuma cat de caine este el.....daca s-ar reintoarce Tamas totul ar fi perfect...am avea o aparare super...iar apoi nici de la mijloc in sus nu stam rau

Sunt total de acord cu tine.
DOG24
Jul 19 2006, 01:14 PM
INCA UNUL CARE S-A DAT CAINE PANA LA MOARTE SI-A BATUT COSORU DE NOI.OARE CAND O SA SCAPAM DE TOTI NESIMTITII ASTIA CARE ISI BAT JOC DE NOI.LA MOARTE CU EI!
fl0r1nel
Jul 19 2006, 01:15 PM
Oricum bine ca a plecat. Rednic are nevoie de jucatori care sa alerge pe teren, sa-si dea viata, nu sa ne exaspereze cu ratari.
dinamo1988"
Jul 19 2006, 01:21 PM
dinamovista_
Jul 19 2006, 01:22 PM
QUOTE(fl0r1nel @ 19 Jul 2006, 14:15)

Oricum bine ca a plecat. Rednic are nevoie de jucatori care sa alerge pe teren, sa-si dea viata, nu sa ne exaspereze cu ratari.
e adv k rata mult...dar de ce crezi k fotbalu e frumos....mai tre sa si ratezi...;)..dekt sa vina la ciori..mai bn ramanea akolo...(off.. idolu meu)
RflaviusD
Jul 19 2006, 01:25 PM
@dinamovista eu cred ca il placi din alte motive;)
fl0r1nel
Jul 19 2006, 01:30 PM
QUOTE(dinamovista_ @ 19 Jul 2006, 14:22)

e adv k rata mult...dar de ce crezi k fotbalu e frumos....mai tre sa si ratezi...;)..dekt sa vina la ciori..mai bn ramanea akolo...(off.. idolu meu)
Mie pur si simplu imi place mai mult de Florin Bratu. App, ce credeti ca au simtit suporterii rapidisti cand Florin a venit sa joace la Dinamo, si mai ales cand le-a dat gol? Si cand a dat gol cu Steaua in supercupa?
S-au mai intamplat chestii din astea, nu tre sa disperam. Si noi era sa il luam pe aliuta, miu, si noi am luat 12 jucatori de la craiova, etc etc.
stefan_dinamo
Jul 19 2006, 01:31 PM

Un jeg ordinar acest Giovanni Becali.Dupa ce ne-a distrus echipa ne-a mai si luat un supertalent de sub nas.Oricum, puneti-va in locul lui Zicu, care are doar 22 ani si are de ales intre 500 000 EURO si 100 000.Asta este.
Banu vorbeste.Este fotbalist profesionist, iar daca era dorit cu adevarat venea la DINAMO. Oricum va avea viata grea in Romania daca vine la Rapid.
Oricum sa trecem peste asta si sa ne bucuram de echipa noastra.
dinamo1988"
Jul 19 2006, 01:33 PM
Ba Dinamo nu mai are nevoie de Jucatori care rateaza cu poarta goala

,avem noi pe Danciu,Clau care marcheaza des si din lovituri de la 30m.nu ca Zicu care nu da gol dintr-un metru .Cate goluri a dat Zicu in Campionatul care sa incheiat............?Eu im i aduc aminte doar de golul din meciul cu Farul.Bine ca ne-am scapat de el
Si sa vedem daca va fi acceptat in Giulesti

Daca nu ce va face?

La Dinamo eu cred ca nu mai are loc nici in lot si nici in inimile noastre

daca nu il vor cumpara astia de la Rapid ca Copos zgarcitu..........!Unde o sa mearga la Steaua DRUM BUN ZICULE
Iti multumim ca ai dat si tu niste goluri pt.Dinamo dar nu stiu cate....?
stefan_dinamo
Jul 19 2006, 01:36 PM
[
bine la l-am luat pe kalanga asta...ca e si tanar si are si valoare
[/quote]
E bun, bun de tot.L-am urmarit la mondiale si a fost cel mai bun din nationala Angolei, dar nu credeam ca-l luam noi, pt. ca spuneau ca are oferte de la echipe din campionate puternice.
O sa faca treaba, va spun eu.
Leaveyou
Jul 19 2006, 01:36 PM
Eu cred că este mâna lui Becali G. Nu a uitat şi nu o să uite că l-au scuipat afară !!! Apoi, mai este şi relaţia lui Il Luce cu Inter-ul. Cum fiul lui are o echipă de kkt şi îi mai trebuiesc nişte jucători, a pus o vorbă bună şi Zicu e la Rrapid.
Eu cred că era bun la noi, cu toate că este leneş ce n-am văzut !
dinamo1988"
Jul 19 2006, 01:43 PM
GabiFCDB
Jul 19 2006, 01:47 PM
Sunt curios cum o sa ne renege acuma si cum o zica ca nu a fost caine pana la moarte.. ca alexa..
dinamo1988"
Jul 19 2006, 01:51 PM
Sa sti
Leaveyou ca este mana lu"ratatu ala de Becali G.Daca las vedea cred ca las impusca ori eu ori pe el a stricat Dinamo

Mafiotul ala bine ca ne-am scapat de el
Bafta Zicule ti-am mai zis dar nu in meciul cu noi

Pa ZICU ce bine ca ne-ai lasat
Sergiulica
Jul 19 2006, 01:52 PM
Ce sa zic maine poimaine aud ca si Tamas sa dus la cine stie unde si ca noi am ramas iar cu buza unflata....dar poate ca pe zicu nu la dorit Rednic la echipa da sa vedeti voi ce o sa joace la rrrapid Zicu.....

si poate ne mai da si gol knd o sa jucam cu ciorile
dinamo1988"
Jul 19 2006, 01:59 PM
Dinamo o sa se descurce si fara Ianis Zinu viitorul Hagi?

Daca sefi de la Dinamo nu l-au vrut pe Zicu nu avem ce face ca bani aveau pt.salariul pe care il cerea.
Vreau sa vad ce o sa zica Zicu acuma o sa nege ca derbedeul de Alexa
Ce ma la luat Dinamo pe KALANGA?Asta i mai bun ca Zicu care o sa zica acuma ca nu mai este Caine pana la moarte si o sa zica,,,,,,,,,,ca este cioara pana la moarte
Si Alexa ce mai este acuma ma............................cele mai mari performante le-a avut la Dinamo trebuia sa il dea astia in China ca sa pierdut bietul de el
el_mero_muro
Jul 19 2006, 02:00 PM
Fane
Jul 19 2006, 02:03 PM
mircea lucescu, razvan lucescu, victori becali ..= JEGURI DE OAMENI
dinamo1988"
Jul 19 2006, 02:06 PM
Sa vina Tamas si gata ma nu mai avem nevoie de nimeni da ce ne stresam noi ca Zicu a plecat bravo lui ce o sa zica saracul de el cand o sa vina in Romania.
Eu nu stiu de nimic si nu am semnat nimic............!etc.
Sa se duca si la Faru daca vrea
myha_ela_9
Jul 19 2006, 02:15 PM
bine ca mere zicu.... numa` la Dinamo sa nu`l vad ca el ma enerveaza cel mai mult
dinamo1988"
Jul 19 2006, 02:18 PM
Acuma daca lau luat pe Kalanga si Blay poate aia de la Steaua si Rapid vor avea manifestari rasiste fata de jucatori nostri?
Ba da chiar imi "place" Kalanga :010:si daca a jucat la toate meciurile pentru Angola inseamna ca este bun

.
Deja nu i mai suport pe IL LUCE,lUCESCU jr.oameni ratati care nu au ce cauta in fotbalul romanesc.
dinamovista_
Jul 19 2006, 02:23 PM
QUOTE(dinamo1988 @ 19 Jul 2006, 15:06)

Sa vina Tamas si gata ma nu mai avem nevoie de nimeni da ce ne stresam noi ca Zicu a plecat bravo lui ce o sa zica saracul de el cand o sa vina in Romania.
Eu nu stiu de nimic si nu am semnat nimic............!etc.
Sa se duca si la Faru daca vrea

asha e....dak vine gaby e super bine...(dar..totusi... imi pare rau k se duce zicu la rapid)am vb ku gabi luna trecuta si zicea k isi doreshte sa vina acasa,la Dinamo,dar e km greu pt k Spartak cere mult p el...sa speram k vine!
fl0r1nel
Jul 19 2006, 02:25 PM
Chestia e ca Mircea Lucrescu e un jeg. A delcarat nush cand ca vroia sa joace la steaua si nu la Dinamo, a zis ca Dinamo a castigat pe greselile "lui Rapid" (Dinamo - Rapid 5-2), etc etc. E un mizerabil.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.