Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Fotbal bulgar
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
milan_bulgar
Aic va scria tot interesnt de fost vostru jucator Petre la noi la CSKA. Azi Petre joca bun. Dinamo Tirana- CSKA termina 0:1, golul CSKA marca Trica, care inta cau rezerva la minutul 44. Petre dat pasa de acest gol. Petre face si ina barna, iera mai acyiv jocator.
Acest moment eu vada Dinamo.
MosIonRoata
Echipele Albaneze sunt incomode: trebuie sa aveti grija si acasa
chiar daca ati batut afara cu 1-0.
Ma bucura ca il lauzi pe Florentin Petre: cata vreme a jucat la noi,
aici pe forum, toata lumea il injura.
Cum se face ca stii Romaneste atat de bine? Io'n Bulgareste nu stiu
decat "Draghi zriteli leka noci!"...

Sanatate!
ebola
Ma bucur pt Petre ca a reusit un joc bun si sper sa continue asa .
anmini
eu m-as bucura daca ar ramane milan fara curent electric.sa ne spuna dupa daca ''Acest moment eu vada Dinamo''......... 149.gif 149.gif of, si nu mai poti sa zici nimic, ca-ti lasi echipa in 10. sunt curioasa peste cat timp va posta si aici ceva legat de blacksheep.gif blacksheep.gif 149.gif
RED75
QUOTE(MosIonRoata @ 14 Jul 2006, 0:22) *
Ma bucura ca il lauzi pe Florentin Petre: cata vreme a jucat la noi,
aici pe forum, toata lumea il injura.

Nu chiar toata lumea...

Draghi zriteli leka noci! 010.gif
mugabe
Cum ..iar a facut Florentin driblingul ala fals in stinga si a plecat vijelios in dreapta?......ne bucuram sincer pentru acest mare rezultat al priatelilor nostri bulgari.....ce ne facem insa cu recolta de castraveciori daca agricultorii bulgari belesc ochii toata ziua la televizor si nu mai au grija de bietele legume?
redlady08
ma bucur pentru Pitic desi aseara mi-a fost cam greu sa ma uit la meciul nostru si sa vad pe altul imbracat cu tricoul lui 149.gif ....oricum e bine ca la o echipa noua a inceput cu dreptul thumb.gif
dinocaine1956D
Click to view attachment Imi pare bine pentru PITICUL NOSTRU EXCAPITANUL CAINILOR ROSII,caci se descurca bine si la alta echipa si face fata cum a facut la noi,merita si el sa castige mai bine .a fost un capitan excelent timp de 18 ani in tricoul lui DINAMO.Eu il iubesc mult pe acest CAINE PENTRU DARUIREA LUI SUB CULORILE ROS-ALB ALE CLUBULUI DIN STEFAN CEL MARE..
paddy
Ce dracu zici acolo bai muraturo "Petre face si ina birna " de cind nu ai mai intrat pe forumul nostru, ai cam uitat sa vorbesti romaneste tongue.gif
Noroc cu Petre si Trica ca altfel erati la cules de castraveti icon_lol.gif icon_lol.gif stii ce e ciudat, voi sinteti infratiti cu spurcatii dar idolul vostru este un ciine rofl.gif rofl.gif rofl.gif
milan_bulgar
Petre marca 2 golule la un amical cu campioni Macedonia care noi bate cu 2:0, de acest moment suporteri nostru plece Petre mult.

http://sportni.bg/ph/pictures/2006.04.07cs...es/P7042266.htm

Dinamo joca bine la Malta. Va rog moderatori, nu doresc 2 avtar, va elimina poza cu crastavite. MS.
red_dog 4 ever
Lasa castravetii acolo unde sunt ca iti sta bine cu ei
paddy
Cine misca nu mai misca, cine misca , misca mort 010.gif ne pare rau milane dar acel avatar va reprezinta natia de capatinosi 010.gif
red_dog 4 ever
Capatana de bulgar a invadat si forumul Farului inaintea meciului cu bulgaroii aia.Numai tampenii debita si pe acolo.Milane esti irecuperabil nene
milan_bulgar
Eu va scrie aic mai putin, nu doresc va nerveze voi, cand avea informatia de Petre va scria aic.

[img]http://sportni.bg/ph/pictures/2006.04.07cska-rabotnichki/images/P7042029.jpg[/img]

[img]http://sportni.bg/ph/pictures/2006.04.07cska-rabotnichki/images/P7042072.jpg[/img]

[img]http://sportni.bg/ph/pictures/2006.04.07cska-rabotnichki/images/P7042131.jpg[/img]

[img]http://sportni.bg/ph/pictures/2006.04.07cska-rabotnichki/images/P7042165.jpg[/img]

[img]http://sportni.bg/ph/pictures/2006.04.07cska-rabotnichki/images/P7042267.jpg[/img]
catzelus_berceni
ce are petre la mana in poza?ceas?si chiar totzi jucatorii? crazy.gif
djmihaitza
probabil un instrument de urmarire a bioritmului..!!
paddy
Sa nu ne "nervezezi" ca te "belim" de viu 010.gif si te dam pe mina lui Mos Ion Roata 010.gif
Max
Uite-l pe Petre shocked.gif ..sa vina bocitoarele 256.gif
milan_bulgar
red_dog 4 ever
Ala din stanga e tot asa de prost?
redlady08
ce rai sunteti....omul vrea sa ne tina la curent cu evolutia Piticului la bulgari si voi il luati in ras.....pe mine chiar ma intereseaza cum se descurca Petre acolo
@max...Piticul a stat atatia ani la Dinamo si mie mi se pare normal sa-l regretam ca a plecat, acuma se pare ca s-a acomodat destul de bine la ei si chiar inscrie, da pase de gol pe cand la noi cine evolueaza acuma pe dreapta o face macar atat cat o facea Piticul????
anmini
stii ceva, unora nu le trebuie sa ii tina verdele asta la curent cu evolutia lui Petre, pana la urma poti gasi si pe net informatiile astea. 149.gif 149.gif
stai sa inceapa cu blacksheep.gif blacksheep.gif cum a facut-o de atatea ori, sa vedem daca o sa mai vrei sa ne tina la curent. ce dracu, daca asta n-ar fi client vechi,as mai zice sa-i credem ''intentiile bune''...........asa..................... diablo.gif
P.S. bigcry.gif si cate mesaje de regret n-au fost........se umpluse forumul.
P.P.S. milan, poate se indura de tine cineva si-ti scoate poza. sa-ti lase doar castarvetii, sunt mai fotogenici.
redlady08
cat timp vorbeste civilizat nu am nimic cu el da cum scapa la blacksheep.gif blacksheep.gif .....stim ce avem de facut 010.gif 010.gif ...
anmini
ok.atunci sa se maneze ii doresc eu! diablo.gif
red_dog_ditza207
010.gif 010.gif 010.gif ...chiar ii sta bine...cu castravetii 010.gif ...si pe mine ma intereseaza evolutia lui Petre...dar...pot sa aflu si altfel decat de la milan...

Oricum milan pozele alea cu el mi-au placut...pt asta te felicit... thumb.gif !!!!
redlady08
asta ziceam si eu....pozele alea au fost tari si singura nu le-am gasit :(...si in plus mai sunt si informatii scrise in limba lor din care nu inteleg nimic 149.gif ...la asta m-am referit....si stai linistita anmini....cu toti il cunoastem si stim cum se schimba 010.gif 010.gif ....e buna si urarea ta beerchug.gif
Max
QUOTE(redlady08 @ 14 Jul 2006, 18:23) *
ce rai sunteti....omul vrea sa ne tina la curent cu evolutia Piticului la bulgari si voi il luati in ras.....pe mine chiar ma intereseaza cum se descurca Petre acolo
@max...Piticul a stat atatia ani la Dinamo si mie mi se pare normal sa-l regretam ca a plecat, acuma se pare ca s-a acomodat destul de bine la ei si chiar inscrie, da pase de gol pe cand la noi cine evolueaza acuma pe dreapta o face macar atat cat o facea Piticul????

io stiu !..om trai si om vedea...
milan_bulgar
Iata ecipa CSKA:

milan_bulgar
Acest poza este de momend cam Petre iera la voi. Acest portar este serb Macsic, acest moment nu este la CSKA.
fl0r1nel
Cine e antrenor? PLAMEN MARKOV?
milan_bulgar
Da, antrenorul nostru se numeste Plamen Markov:

[img]http://images.ibox.bg/2006/04/11/plamen%20markov_pancharevo/460x348.jpg[/img]
paddy
Ce dracu bea asta spirt sanitar 010.gif vad ca aveti si voi 3 babuini ...........
Max
Asta bea pisat de coropisnita 010.gif
milan_bulgar
Da, avem 30 title, de acest fact avem 3 banuri.
ebola
Ar trebui sa se organizeze un meci ( in care Dinamo sau ambele echipe sa-si prezinte loturile ) intre Dinamo si CSKA Sofia .
ebola
Si eu dar un astfel de meci ar fi si unul de recunostiinta pt Petre care il merita cu prisosinta .
milan_bulgar
Avea mec Dinamo- CSKA ina Antalia, termina 2:4
red_dogvitan
Ar fi frumos un meci DINAMO-CSKA daca s-ar disputa in in urmtoarea perioada !!!! beerchug.gif
Diabolik_kidd
da poate ca ar fi interesant un asemenea meci
dinamodgirl
As vrea sa vad un asemenea meci si mai ales pe petre la noua echipa. si milan mai tinene la curent cu evolutia piticului.
fl0r1nel
Eu as vrea un meci, in care sa isi prezinte Dinamo lotul, si sa joace cu Middlesborough. HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
milan_bulgar
Este posibil de cupa UEFA putem fi la una grupa. Dar eu nu doresc ecipe bulgare va joca cu romune, doresc ecipe romuna continue departe.
catzelus_berceni
ati vazut ce a declarat idiotu de trica??ca cica ar vrea sa pice cu dinamo,ca e o echiapa mai accesibila,fatza de rapid care este o fortza!trica taty,si io vreau sa picam cu cska,chiar daca nu ar fi bine pt petre,insa vreau sa va rupem in 2,ca prea ati inceput sa va credetzi superiori! HAITA_DINAMO.gif
ebola
Dar la ce puteai sa te astepti de la un fost spurcat ?
fl0r1nel
Deci de la un retardat ca Trica nu se putea sa ne asteptam la altceva.
anca_07
Trica= blacksheep.gif
pacat de Petre ca e nevoit sa convietuiasca cu aceasta blacksheep.gif !!
coolio
Si-a aratat inca o data caracterul de blacksheep.gif pe care il are..
Asta e ....la ce te astepti de la un limitat mental?!?!?
Macar daca ar fii zis-o un nume al fotbalului romanesc ar fii avut valoare....dar asa
nu observati ca numai mascaricii asta gen m.m. fac declaratii din astea....
ati vazut vreun om care se respecta sa se bage in kkt-uri de genul acesta?!?!?
milan_bulgar

Indian multimilioner doresc cumpara CSKA, vedea stadionul si baze, si azi va dat oferta Vasil Bojkov. Daca acest om cumpara CSKA va se salvem de patronul nostru care este levskar si CSKA va si revine nume mare la Europa.

Amical la Avsrtia: Levski- Barno Cehia 3:2
milan_bulgar

Iata familia Mital, omul nostru este primul si se numeste Primod Mital, este la locul 3 de bogatare la lume.
COSMIN C
Milane, nu ti se pare ca exagerezi? Parca era vorba ca ne povestesti despre Petre....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.